اون مستند HD ممکن است بخاطر فرمت صدایش DTS است در این دستگاه بدون صدا باشه ولی فیلم avi با حجم 700 مگ حتما باید صدا داشته باشه.نقل قول:
بعد فقط ایران نیست که فرستنده دیجیتال داره. کشورهای همسایه هم دارند.
Printable View
اون مستند HD ممکن است بخاطر فرمت صدایش DTS است در این دستگاه بدون صدا باشه ولی فیلم avi با حجم 700 مگ حتما باید صدا داشته باشه.نقل قول:
بعد فقط ایران نیست که فرستنده دیجیتال داره. کشورهای همسایه هم دارند.
ااینو از کجا میشه خرید؟نقل قول:
سایتش که کار نمیکنه
سلام منم Xvision 343 خریدیم . کاملا راضی هستیم تمام شبکه ها رو میگیره بجز اونایی که تو استان ما نیستش کلا مثل جام جم و العالم
فایلهای ویدئویی MKV -AVI رو بخوبی پخش میکنه . زیر نوییس فارسی هم کاملا بدون مکشل و راحت نشون میده
خیلی راضی هستم ازش
قطعا بهترین دستگاه گیرنده ویو التیمو هست که هم --- -t هست هم ----s
که داری سیستم عامل لینوکسه البته قیمتش یکم گرونه حدود یک ملیون و هفتصد تومنه
ارسال شده از ST25i با استفاده از تپاتالک 2
اون فایلی رو که قبلا گذاشته بودید گیرنده تکتا tk100 hd صدا رو پخش نکرد اما تصویر بدرستی پخش شد در مورد مدت زمان تعویض از یک شبکه به شبکه دیگر هم باید بگم سرعت تعویض این گیرنده 3.4 تا 3.6 ثانیه برای تعویض از یک شبکه با فرمت MPEG4 به یک شبکه دیگر در فرکانس دیگر با منبع تغذیه متفاوت (ماهواره یا فیبر نوری) با کیفیت MPEG4 می باشد. در ضمن بنده دلیلی نمی بینم که پافشاری کنم که این گیرنده خوبه هر جور راحتیــــــــــن اما چون موضوع تاپیکتون بهترین گیرنده دیجیتال ایرانه ، بهتر بود عادلانه مقایسه می کردید
آقا میثم تبریز 18 شبکه تلویزیونی می گیره شبکه ورزش هم هست
سلام بالاخره من تونستم آن بشم البته اگه دوباره خراب نشه از بس این چند روزه اومد و نشد دیگه خسته شدم
خوب آقا من فیلم قبلیت رو تست کردم صدا نداشت این جدیده رو هم اصلا دانلود نشد ولی یه فیلم دیگه گیر آوردم با همین فرمت صوت ولی اونم صدا نداشت یه تیکت زدم به شرکت و پرسیدم که جواب میده یا نه بهم گفتن روی t15 خیر ولی روی سری جدید یعنی t15+ و مدل های جدیدی که داره میاد بله البته یه سری توضیح هم داده بودن در مورد کدکش که من چیزی نفهمیدم بقیه دستگاه ها کلا تصویرش رو هم مشکل داشتن
در مرود این تاپیک هم به دوستان بگم ما با قیمت های رویای نمی خواهیم دسته و پنجه نرم کنیم که بیایم یه گیرنده 1.700 بخریم حدود تست ما در گیرنده های 100 هزار تومانی هست که همه بتونن بخرنش و قابلدسترس باشه
یه ناراحتی هم از دوستان دارم که لطفشون نسیب بنده شد و با ایمل های خودشون خوب جواب منو دادن در جواب این دوستان باید بگم من نه نفعی از این کار میبرم و نه فروشنده هستم که بیام اینجا جنسم رو تبلیغ کنم فقط چون تو این زمینه تخصص دارم و همچنین دیدم که توی انجمن دیجی دان بیشترین ورودی ما در باره بهترین گیرنده ایران هست تصمیم گرفتم برای معرفی انجمن تخصصی دیجیتال(دیجی دان) تاپیک رو توی سایت های مختلف بزارم که انجمن خودمون هم شناخته بشه و در حقیقت این تاپیک هم راهنمایی برای دوستان باشه هم معرفی انجمن خودمون که گویا همه به بدترین نحو ممکن خواستن ازش استفاده کنن التبه بازم جای شکرش باقیه شرکت ها چیزی نگفتن البته یکی شون فقط ازم درواست کرد خودم رو معرفی کنم و دلایلم رو بگم که واسه چی این تاپیک و... رو زدم که بهشون کامل توضیح دادم اون ها هم دیگه بیخیالش شدن ولی چند تا از کاربر ها واقعا خیلی بی شعور هستن (ببخشید چیز دیگه ای به ذهنم نیومد) اومدن به من ایمیل زده که تو فلانی و... داری پول میگیری واسه این کار باید در جواب این دوستان بگم که من نه پول گرفتم نه چیزی فقط قصدم در درجه اول کمک به دوستان بوده و در درجه دوم معرفی سایت خودم و بس اگر هم توجه کنید میبینید مطلبی که اینجا گذاشته شده قبلش توی انجمن خودم بوده که فقط اختصاصا به موارد دیجیتال میپردازیم این دستگاه ها رو هم من عموما از دوست و آشنا میگیرم و اون ها هم خیلی کمکم میکنن که با این کارشون هزینه منم پایین بیاد پس نیازی ندارم که بیام و پول دستگاه ها رو از این روش در بیارم فقط دوست دارم خوب توجیه شده باشی عزیز و گرنه گیر آوردن آیپیت و پیدا کردن ادرست خونتم واسه من کاری نداره خیالت راحت باشه
با تشکر از همه دوستانی که کمک کردن
علی احمدی
دوستان نظر بدن و بگن این تاپیک ادامه پیدا کنه یا نه البته من طرف حداکثر هستم و بعید میدونم تعداد اون دوستان به تعداد انگشتان یه دست هم برسه
به هرحال من فعلا شبها سعی میکنم آن بشم هر سوالی هم بود در خدمت هستم التبه اگه این سرور سرش خلوت باشه و تعداد درخواست هاش بالا نباشه:31:
التماس دعا
ممنون از شما.نقل قول:
متاسفانه link دوم تحت قانون کپی رایت قرار گرفت و مدیافایر حذفش کرد و یک اخطاریه هم برایم فرستاده:31:
سایر دوستان هم امتحان کردند ظاهرا فقط گیرنده سما AT-200 توانسته آن فیلم را بدون مشکل با صدا پخش کنه.
احتمالا در سری های جدید گیرنده ها، با استفاده از چیپ قوی تر این امکان هم اضافه بشه.
ممنون که امتحان کردید.نقل قول: