دوستان این سرویس 8 مگی که تبلیغ کرده خط رو روی 8 می بنده؟
سرعت دانلودش چقدره؟
Printable View
دوستان این سرویس 8 مگی که تبلیغ کرده خط رو روی 8 می بنده؟
سرعت دانلودش چقدره؟
روی 8 میبندن اگه مخابراتتون جواب بدهنقل قول:
سرعت دانلود بین 700 تا 900 کیلوبایته
بازم بستگی داره بعضی ها هم بیشتر از 450 نمیره
مرکز مخابرات شما شلوغ باشه افت سرعت ممکنه داشته باشید
سلام.دوستان لطفا راهنمایی کنید. میخوام از شاتل برم مخابرات یا های وب. چون سرعت شبانه شاتل همش محدوده.چند هفتس سرعت شبانم 6 کیلوبایت هست.مخابرات میگن افت سرعت داره.های وب در ساعات رایگان 4 تا 7 (سرویس 1 مگ) چقدر دانلود میکنه و محدود میکنن؟ اگه محدود میشه چند روز؟ و زمانی که محدودی سرعت نت چنده؟ (ساعات رایگان) ؟
سلام.دوستان لطفا راهنمایی کنید. میخوام از شاتل برم مخابرات یا های وب. چون سرعت شبانه شاتل همش محدوده.چند هفتس سرعت شبانم 6 کیلوبایت هست.مخابرات میگن افت سرعت داره.های وب در ساعات رایگان 4 تا 7 (سرویس 1 مگ) چقدر دانلود میکنه و محدود میکنن؟ اگه محدود میشه چند روز؟ و زمانی که محدودی سرعت نت چنده؟ (ساعات رایگان) ؟
سرعت سرویس 1 مگ در شب 250 کیلوبایت ثابت هستنقل قول:
در روز بین 4 تا 8 مگ میده
در روز محدودیتی ندارید و آزادید هر چقدر دلتون میخواد گیگ با سرعت بالا مصرف
کنین و های وب رو پولدارتر از قبل کنین
خوب در شب کلا 250 کیلوبایت هست؟ یک ماه دانلود کنیم محدودمون نکنن!!یعنی توی 3 ساعت رایگان چقدر میشه دانلود کرد؟ در روز منظورتون چیه بین 4 تا 8 مگ میده؟ سرعت به کیلوبایت میشه چقدر؟
من با این سرعت بالا در روز ترافیکتون سریع تموم نمیشه؟ چون من 2 مگ از شاتل داشتم تا یه وبگری میکردم 400 تا 500 مگ میرفت!!!! منتظر جوابتون هستم.
خیر اینطور نیستنقل قول:
2الی 3گیگ
پهنای باندی هست که شرکت واسه شما باز میگذاره
من میخوام واسه خونه تهرانم اینترنت بگیرم .
دوستان این isp چه طوریاس ؟
سرعتاش و قیمتاش تو روز و شب چه طوره ؟
حجم اضافه قیمتش چنده ؟
حجم نا محدود داره ؟ سرعتش چنده ؟
با تشکر
سلام دوستان
س
کیفیت این سیستم چه طوریاس ؟
قطع و وصل میشه ؟
سرعت شبانش چه طورییه ؟
من بین 1024 / 768 و 2048 / 1024 مدل 8 گیگش شک دارم !
سرعت کدوم بیشتره و چقد ؟
سرعت شبانش چه طوره ؟
سلاماز سرویس های 512 و1و2 های وب مگ کدوم سرعت آپلود بالاتری داره؟پینگ با سرور های داخلی و خارجی چطوره؟میشه تست بزارین؟