دوستان تو منطقه ما تا 1024 رو هم به خونگی میدن قضیه چیه
Printable View
دوستان تو منطقه ما تا 1024 رو هم به خونگی میدن قضیه چیه
بله منم چند صفحه پیش متذکر شدم دیگه که از ساید ایرانخودرو مثل هلو دانلود میکردم ول سایتای دیگه ! نه !نقل قول:
دادن 1 مگ به خونه هم الان دیگه تعجب نداره گفتن میدیم دیگه ولی محدود میکنیم که دانلود به اون صورت نداشته باشن !
بــــــــــــــــــله!
گوگل هم باز نمیشه دوباره یعنی این نوسان سرعت به خاطر دانلود کردن بعضی هامون نیتس بلکه زیره سره ایناس دوباره
فکر کنم جیره بندی کردن اینترنت رو، هفته ای یکی دو روز خوب میشه 5-6 روز خراب:n02:
این مشکل مخابرات از اول بوده تا الان هم حل نشده به این زودیها هم فکر نمی کنم حل بشه دلیلش هم خیلی روشنهنقل قول:
مخابرات پهنای باند داخلی رو از زیر ساخت به قیمت کمتری نسبت به پهناد باندی که زیر ساخت از خارج وارد می کنه می خره و در نتیجه پهنای باند داخلیش بیشتر. نسبت پهنای باند مخابرات به پهنای باند خارجی نسبت بالایی هستش. البته توی شرکتهای دیگه هم تا حدی به این شکل هست و کم و زیاد داره اما قطعا از وضعیت مخابرات بهتره اساسا سر همین قضیه من از مخابرات رفتم البته من یوزر متوسط و تا حدی کم مصرف هستم و شرکتهای خصوصی برای من خیلی بهتره
برای یوزری که در ماه 3 گیگ مصرف عادی داره و یکی دو گیگ هم دانلود اضافه شرکتهای خصوصی رو پیشنهاد می کنم
بچه های تهرون لطفا برید این لینک و مشکلتون رو بگید ما مشهدی ها مشکلمون رو گفتیم پیگیری کردن حل شد فقط باید حداقل یک 10 نفری برن مشکل رو بگن که قابل پیگیری باشه.تو قسمت نظرها باید مشکلتون رو بگید.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقاً.تأئید میشه.این لینک واسه منم با حداکثر سرعتم دانلود میشه.نقل قول:
والا برای من یه هفته هست اینطوری شده! یعنی قرار نیس درست بشه؟!نقل قول:
مشهد اینطوری بود 2 هفته طول کشید
من هم از اینترنت مخابرات استفاده میکنم، الان 1 ماهی هست که سرعت خیلی اومده پایین سرعت دانلود در حد 5 و 6 هست و یاهو و جی میل باز نمیشه کلا HTTPS قطعه به جز کلا یکی دو ساعت در روز، زنگ زدم پشتیبانی میگه ما کاری از دستمون بر نمیاد !
نه بابا اوضاعه مخابرات دیگه اونقدرها هم داغون نیست میشه مثلا حدود ماهی 100 گیگ هم از سایت های خارجی ازش دانلود کرد ( با 512) و حتی بیشتر
منتها این بازی هاشم هست دیگه
شرکت خصوصی نامحدود حداقل 2-3 برابر قیمت مخابرات هست