نقل قول:
کرنل چیه؟؟؟ توضیح بدید از کجا دانلود کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
راستی برنامه انتی ویروس دانلود کردم و فعالش کردم ایکونش همیشه بالای صفحه سمت چپ هست که نشانه ی فعال بودنشه میخوام بدونم باطری مصرف میکه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41::13: لطفا:11:
نقل قول:
کرنل چیه؟؟؟ توضیح بدید از کجا دانلود کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
راستی برنامه انتی ویروس دانلود کردم و فعالش کردم ایکونش همیشه بالای صفحه سمت چپ هست که نشانه ی فعال بودنشه میخوام بدونم باطری مصرف میکه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41::13: لطفا:11:
تمامی اصطلاحات و واژه های آندرویدی در پست زیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنظیمات اولی : (روی 3 به بعد)نقل قول:
Wireless And network -> V(P)N Setting -> Add V(P)N
نوع ها PPTP یا L2TP و انواع IPSec هاش (در حال حاضر بستگی به ISP ممکنه هر کدوم بسته یا سرعتش کم باشه)
Name مهم نیست
Server : آی پی یا آدرس
Encryption : بسته به سرویس دهندتون داره Encrypt کرده باشه یا نه میتونید تست کنید.
Dns رو هم تغییر ندید
حالا توی لیست روش کلیک کن و User Pass بده.
هر بار برای اتصال باید پسورد رو وارد کنید که این یه مقدار اذیت کنندست برنامه برای V(P)N هم پیدا میشه با گزینه های بیشتر
سوال دومت : (1 - حتما گوشیت روت باشه در غیر اینصورت دنبالش نرو )
از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونی بگیری یا از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این برنامه یک کاربرد مهم دیگه هم داره و اون برای دوستانی هست که در محیط کار یا دانشگاه برای اتصال به شبکه باید از ------ HTTP استفاده کنند.
یه برنامه دیگه هم هست که مشابه همین هست یه مقدار کار رو جلوتر می ندازه بازم هم به Proxy احتیاج هست
Market Unlocker فرقش اینه که این برنامه اپراتور شما رو هم تغییر میده
از جمله T-Mobile At&T Verzion Rogers O2 China Mobile TurkCell
آخر هم اینکه جدیدترین ورژن ProxyDroid که از طریق Market قابل دسترسی است HTTPS رو هم ساپورت میکنه
کرنلو از این سایت دانلود کنم؟؟؟؟؟؟؟:23: ادرس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :44:
تو بخش رام تاپيك هاي مخصوص گالكسي اس 2 رو مطالعه كنين
اگه ميخواين رام كاستوم بريزين بايد اول با توجه به ورژن رامتون كرنل cf root مورد نظر رو دانلود كنين كه پسوند .tar داره
بعد با اودين تو قسمت pda كرنل رو بزنين بعد به ريكاوري مود دسترسي پيدا مي كنين بعدش يه رام كاستوم دانلود كنين
كه معمولا تك فايل هست از طريق ريكاوري مود و آپديت و سرچ فايل از اس دي كارت فايل رو بزنين اگر رام فارسي ساپورت نمي كنه بايد پچ فارسي رو هم بگيرين اين مسايل رو به صورت ساده تر توي تاپيك هاي بخش رام ميتونين پيدا كنين
تنظیمات vpn مینویسه تعیین نام سرور ممکن نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گوشی من رم نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میگی کرنل cf root که مدل اورجینال رمه از کجا دانلود کنم؟؟؟؟
شما از طريق اين آموزش v-p-n رو ايجاد كنيد
دقت كنين موارد ذكر شده مثال هست شما مشخصات سرور خودتون رو ذكر كنين:
Android Setup Instructions
PPTP VPN works on Android 2.1+, below are step by step instructions on how to setup VPN connection on Android device.
- Press the Home icon, press Menu, and tap Settings
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]- Tap Wireless & networks
- Tap VPN settings
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]- Tap Add VPN
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]- Tap Add PPTP VPN
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]- VPN name: VPN On Demand
Set VPN server: vpn.vpnod.com
Make sure Enable encryption is checked
Tap Menu and Save- A new entry will be added to VPNs list, tap on the newly created connection VPN On Demand
you will be asked to enter you username and password.
براي نصب رام هر پست هاي اين تاپيك رو بخونين - تو پست آخر نوشتم با توجه به ورژن بلد نامبر گوشي كرنل مورد نظر رو از سايت مربوطه دانلود كنين.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زنگ اس ام اس را چطوری تغییر بدهم؟
یعنی منظورم اینکه یک زنگ غیر از زنگ های پیش فرض خود گوشی بگذارم؟
قیمت امروز علاالدین 1050
اینا هم دیگه جو گیر شدن :13:
سلام دوستان....من فردا دارم میرم این گوشی رو بخرم.....نکته خاصی هست که باید بدونم؟؟؟
و اینکه بعد از خریدش چه کار های مقدماتی لازم هست انجام بدم....
ممنون....