برای من دو هفته ای طول کشیدنقل قول:
Printable View
برای من دو هفته ای طول کشیدنقل قول:
بعد از ثبت نام؟؟؟!!نقل قول:
بابا دو ماهه منتظرم تعیین شعبه بکننن
مطمینی؟
دوستان من يه سوال دارم
مثلا من 100 ميليون توي يه بانك خصوصي سرمايه گذاري ميكنم اگه به هر دليلي بانك ورشكست بشه بانك مركزي پول منو بهم ميده؟
اگر بانک زیر نظر بانک مرکزی باشه بله. سپرده شما تضمین شده هست. اما، فقط تا سقف 100 میلیون. سپرده های بالاتر از 100میلیون تضمین شده نیستن...نقل قول:
يعني مثلا اگه 102 ميليون داشته باشيم اين قانون شامل حالمون نميشه يا 100 ميليونش رو ميدن و 2 ميليونش تضمين شده نيست؟نقل قول:
البته خیلی بعیده چنین چیزی باشه. بانکی ورشکست بشه قطعا بانک مرکزی مسووله هرچند الان حود بانکها دستور میدن به بانک مرکزی!!نقل قول:
حتی اگر چنین چیزی باشه شما به راحتی میتونین چند سپرده مختلف باز کنید زیر 100 تومن:n10:
اگر بخوایم دقیق باشیم، گفته شده که: «سقف تضمین برای هر سپرده گذار در هریک از بانک ها و مؤسسات اعتباری غیربانکی»نقل قول:
بنابراین سقف تضمین نشون میده سپرده های بالای 100 میلیون، فقط تا سقف 100میلیون تضمین شده هستند. بنابراین یه سپرده 102 میلیونی، فقط 100میلیونش تضمین شده. از طرفی گفته شده برای هر سپردهگذار، نه هر سپرده. بنابراین اگر شما دو حساب در یک بانک داشته باشید، مجموع حساب ها بیشتر از 100میلیون باشه، بازم تا سقف 100میلیون تضمین شده هست.
اصلا بانک مرکزی مسئول ورشکستگی بانکها نیست و قبل از این هم سپرده ها تضمین شده نبود و تضمین سپرده چندسالی هست که اجرایی شده. وقتی هم این قانون رو گذاشتن متوجه میشدن که میشه با چند حساب زیر 100 میلیون قانون رو دور زد بخاطر همین تضمین رو برای هر سپردهگذار قرار دادن نه هر سپرده :n02:نقل قول:
عملا این تضمین برای بانکهای عضو صندوق ضمانت سپرده ها برقراره. این صندوق هم زیر مجموعه بانک مرکزیه و هر بانک یا موسسه ای که بخواد مجوز بانک مرکزی رو داشته باشه باید عضو این صندوق بشه و حق عضویت بده.
چجوري ميشه فهميد كه بانكي عضو اين صندوق هست و حق عضويتش رو ميده؟نقل قول:
عملا این تضمین برای بانکهای عضو صندوق ضمانت سپرده ها برقراره. این صندوق هم زیر مجموعه بانک مرکزیه و هر بانک یا موسسه ای که بخواد مجوز بانک مرکزی رو داشته باشه باید عضو این صندوق بشه و حق عضویت بده.
محمد حسین جاننقل قول:
شما مطمین باش اگر رد چند بانک مختلف حساب باز کنید محاله ممکنه قانون شامل بشه. البته این اتفاقاتی نمیفته هیچ وقت اگر بانکها مورد تایید بانک مرکزی باشن. بانکهایی که مورد تایید بانک مرکزی هستن که خودشون یه سر و گردن از بانک مرکزی بالاترن هیچ گاه ورشکست نمیشن یعنی اجازه نمیدن همانطور که سود رو کردن 15 درصد و شرایط وام رو بسیار سخت کردن
اینا بلدن چیکار کنن
این چند حسابی کاریه که معموله و افراد به خصوص اونایی که مالیات احتمال داره یقشون رو بگیره از طریق حساب بانکی برای اینکه مالیات ندن این کارها رو میکنن
قطغا تمامی بانکهایی که مورد تایید بانک مرکزی هستن عوض این صندوقننقل قول:
این صندوق چیز خاصی نیست کلا.
بازم میگم شما نگران این مسایل نباشید. محاله ممکنه اون نوشته ها اجرا بشه.
الان بانک مرکزی سفت و سخت میگه به هیچ وجه نباید پول بلوکه بشه در بانک برای گرفتن وام. الان کو گوش شنوا!!؟؟
همین سپرده هم اینطوریه. این قانون اصلا مفهومی نداره. گفتم در چند بانک میشه حساب داشت و خیلی ساده کارتون رو پیش ببرید. اصولا بانک جایی هست که سپرده نیاز داره و هر قدر سپرده داشته باشین به نفعش است الان چرا این نوشته (نه قانون) رو گذاشتن واقعا جای تعجبه×