خب هرکسی یه نظر و سلیقه ای دارم من ایتم هایی که عرض کردم خدمتتون بیشتر واسه شرایط late game هستش اگه دقت کرده باشی پشت بعد از ایتما به late game اشاره کردم
شما در نظر بگیر توی یه بازی سنگین رنک وقتی بازی طولانی میشه معمولا تو شرایط مختلف Adc و ap یه ایتم دفایی میخرن مثلا gaurdian angel و همیشه از ap و adc محافظت میشه چون دمیج اصلی رو وارد میکنن.حالا شما با trynd به adc حریف رسیدی طرف gaurdian angel داری و شما ایتم دفایی نداری کافی فقط یه stun بندازن روتون ap هم که معمولا hourglass داره و undtargetable میشه ...اون موقع فک نمیکنم 2 تا BT بتونه کمک زیادی کنه
البته این فقط نظر منه و تصورم اینه که اینجوری توی late game با trynd میشه موفقتر بود،شاید بعضی وقتا توی بعضی شرایط منم مثل شما ببندم ایتمارو واسه همین حرف شما هم کاملا درسته چون بستن ایتم به شیوه بازی کردن رابطه مستقیم دارم...من چون تو بازی یه ایرادی که دارم،زیاد turret dive میکنم سعی میکنم ایتمای دفایی استفاده کنم ،همچنین یجورای اکثر چمپها خودشون دمجشون بالاست
مثلا nasus
شارج q
کفش ارمو
triniry force (واسه شارج q و اتک اسپید و hp )
spirit visage (واسه CD و MR و افزایش hp و افزایش lifesteal و hp regen )
Warmogs
thornmail
انتخابی با توجه به شرایط بازی
خیلیا فک میکنن این ایتما اشتباست ولی من با توجه به سبک بازیم،یجورای نامیرا میشم با این ایتما
newevil گفتی force of nature یاد زمانی افتادم morde رو تانک میکردم....اون health regene خیلی حیف بود،فک کنم movment speed هم میداد