از شخصیت هاب فیلم7ازکدوم یکی بیشتر خوشت اومد؟
Printable View
از شخصیت هاب فیلم7ازکدوم یکی بیشتر خوشت اومد؟
سلام دیانلای عزیز
سلام فرانك جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوبی خانمی ؟
ممنون گلم خوبم به لطفت، شما خوبي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- نظرت راجع به واحدهای تربیت بدنی دوران لیسانس چی بود ؟
برا من كه خيلي مفيد بود بعد از اونا بود كه من تصميم گرفتم ادامش رو آزاد برم باشگاه و اينا! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- بدترین و بهترین نمره های دانشجوییت چند بود ؟ از چه درسهایی ؟
بدترين: سال اول ترم يك فيزيك بود==» 11.5 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترين 20 بود توي ترم هاي بعدي درساي تخصصيمون مثل گياهان كاربردي، اكولوژي، فيزيولوژي و اينا.
3- معدلت لیسانست چند شد ؟
16.35
4- قصد ادامه تحصیل داری ؟
چرا، اميدوارم بتونم. برنامش رو كه دارم.
5- اگه کسی بیاد تو اتاقت چی بیشتر از همه توجهشا جلب می کنه ؟
يه ميز بزرگ شلوغ پلوغ كنار ميز pc پر كتاب به زبانهاي زنده و مرده دنيا! (شوخي كردم فقط انگليسي و فارسي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و همينطور دفم كه هميشه يه گوشه ولو هست بدون كاور !:blink:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6- کوچیک بودی دوست داشتی چه کاره بشی ؟
دوست داشتم طراحي و نقاشي حرفه ام باشه ! كه نشد متاسفانه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7- از رشته ات راضی هستی ؟ بازار کارش چه طوره ؟
از لحاظ محتوا و زيبايي و كلا علاقه خيلي قشنگه و كلا رشته ي دوست داشتني هست علاوه بر اين كه يه مقدار هم پيچيده هست.
ولي از لحاظ بازار كار چون متاسفانه بودجه آنچناني بهش اختصاص نمي دن خيلي محدود هست. (انستيتو پاستور، موسسه رازي و يكي دو جاي ديگه محل كار اصلي رشته ها و گرايش هاي زيست هستن+ دانشگاه هاي محل تحصيل هر فردي اگه بتونه اونجا شاغل بشه).
8- عجیب ترین کادویی که تا حالا گرفتی ؟
كادوي عجيب تا حالا نگرفتم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9- دوست داری واسه تولدت چی کادو بگیری ؟
فرق نمي كنه ولي دوست دارم كادوش چند قسمتي باشه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10- اگه دست خودت باشه ترجیح می دی بچه ات پسر باشه یا دختر ؟
واقعا برام فرقي نمي كنه چون هر جنس مسئوليتهاي خودشو داره و از اين لحاظ هيچ كدوم آسونتر از اون يكي نيست!
مرسی عزیزم
منم ممنون گلم
آرزوي موفقيت و سربلندي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با عرض سلام به محضر شریف خواهر Dianella
سلام دوست عزيز :)
چند سوال در زمینه مسائل تحصیلی و تخصصی
خواهش مي كنم.:rolleye:
1) زیست شناسی گیاهی چندمین انتخابتون بود موقع انتخاب رشته؟
سيزدهمين.
2) اگر اولی نبود، اولی چه بود؟! آیا بعد از ورود به دانشگاه به رشته تون علاقمند شدید؟
اولي ژنتيك بود.
3) قصد ادامه تحصیل ندارید؟ در کنکور ارشد ثبت نام کردید؟
چرا دارم، ولي امسال نه، چون مي خوام تغيير رشته بدم امسال رو به خودم استراحت دادم تا يه وقفه اي باشه همينطور يه تصميم گيري بهتر داشته باشم.
4) هیچ امکان سنجی برای ادامه تحصیل در خارج از کشور انجام دادید؟
ميگم كه به نوعي امكانش هست به نوعي هم نيست. ولي در كل زياد مصر نيستم چون رشته مورد نظرم رو اينجا هم به خوبي ارائه ميدن.
5) فارغ از اینکه گرایش خودتون چیه، از کدامیک از گرایش های زیست شناسی ( گیاهی، جانوری، سلولی مولکولی و میکرو بیولوژی) بیشتر خوشتون میاد؟
ژنتيك رو فراموش كرديد:happy: اول ژنتيك، بعد گياهي و بعدش هم سلولي مولكولي و در آخر ميكروبيولوژي، جانوري و عمومي.;)
6) به نظرتون کدامیک از گرایش های بالا آینده علمی روشن تری نسبت به بقیه داره؟ برآیند شنیده های من حاکی از اینه که سلولی مولکولی پیشرفت سریع تری داره.
بله درسته الان ژنتيك و سلولي مولكولي خيلي در حال پيشرفت هست البته توي ايران. ولي در كشورهاي پيشرفته گياهي و زيرشاخه هاي اون هم خيلي الان مهم شده به خاطر نياز رو به افزايش به غذا و گونه هاي مقاوم به آفت و ساير مسايل.
7) در افواه عامه این اعتقاد رایجه که داروهای گیاهی اگر موثر و مفید نباشند، هیچ ضرری ندارند. داروی گیاهی می شناسید که این اعتقاد رو نقض کنه؟
نه، كاملا اينطوري نيست. مثلا گياه انگشتانه Digitalis كه ماده ديجيتالين از اون به دست مياد براي باز كردن عروق غلظت هاي بالاش سمي هست و حتي كشنده. به خاطر همين استفاده از اون بايد با نظارت باشه.
ولي در مورد داروهاي گياهي معمولي كه الان رايج هست و بدون مشورت هم استفاده ميشه بله گفته شما درست هست تقريبا.
8) به نظرتون با تحقیق بیشتر در مورد خواص گیاهان، میشه کلاً از داروهای شیمیایی بی نیاز شد؟
نه به هيچ وجه، اصلا مبحث داروهاي شيميايي يعني اونايي كه از بنياد شيميايي هستن و حتي منشا گياهي هم ندارن از داروهاي گياهي يا با ساختار مواد موثره داروهاي گياهي كاملا دو تا چيز جدا و متفاوت هستن.
چون اولي مسيرهاي متابوليك بدن رو در حالت سلامت و سپس بيماري بررسي مي كنه و مشكلي رو كه در يه مسير متابوليكي در حالت بيماري رخ داده رو كشف مي كنه و دارويي شيميايي مي سازه كه اين نقص رو تصحيح كنن.
ولي دومي مياد ساختار مواد موثره طبيعي گياهي رو بررسي مي كنه و اونا رو با مسيرهاي متابوليكي بدن تطبيق ميده و ازشون استفاده مي كنه يا حتي با دستكاري ژنتيكي گياهان توليد كننده اين مواد باعث ميشه گياهان مواد قوي تري توليد كنن. پس در مجموع به هر دوي اينا احتياج هست.
9) حتماً اطلاع دارید که دختران درصد بیشتری از ورودیهای دانشگاه رو به خودشون اختصاص می دهند. طرحی که سازمان سنجش رو ملزم کنه که سهمیه رو به صورت مساوی (50-50) بین دختران و پسران تقسیم کنه رو چگونه ارزیابی می کنید؟ به نظرتون ورود این چنینی دختران به دانشگاه آینده جامعه رو با چالش های جدی مواجه نمی کنه؟
ببينيد به نظر من مشكل اصلا اين نيست كه دختران بيشتر ميرن دانشگاه!
بلكه مشكل اينه كه با توجه به تضمين خيلي ضعيف كار بعد از اتمام تحصيلات آقايون كمتر انگيزه براي شركت در كنكور دارن كه كاملا هم حق دارن. بنابر اين اگه واقعا جامعه بخواد متعادل باشه بايد براي هر گروهي به تناسب نيازهاش و نقشي كه اجتماع بر عهدش ميذاره امكانات فراهم بشه.
10) سطح تحصیلات همسر آینده تون چقدر برای شما مهمه؟ هیچ حداقلی براش تعیین کردید؟
تحصيلات هم مهمه از اون جهت كه هر كس بايد حرفه اي داشته باشه. ولي يه ادراك و حس دروني وجود داره كه با تحصيلات زياد يا كم نميشه و جوهره فردي هست. اون براي من مهم تره. و البته به راحتي هم قابل تشخيص نيست.
به اين موضوع حداقل تحصيلات زياد فكر نكردم تا حالا.
11) وقتی در نوشته های دوستان با غلط های املایی روبرو میشید چه احساسی بهتون دست میده؟
ياد بعضي دوستام توي دبستان و راهنمايي مي افتم كه توي درس ديكته خيلي خوب نبودن يا به خاطر اين كه خيلي حوصله نداشتن كلمات رو به هر فرمي به كار مي بردن! :happy:
12) به کدامیک از جانوران مقابل می تونید دست بزنید؟! سوسک - موش - مارمولک - قورباغه - ملخ - گوریل
قورباغه و ملخ و موش و اينا كه زياد تشريح كرديم! :biggrin: ولي سوسك رو اصلا نمي تونم حتي نگاش كنم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و با گوريل هم تا حالا برخورد نداشتم!
با سپاس از حسن توجهتون
پاینده و پیروز باشید
ارادتمند
منم از شما ممنونم
آرزوي موفقيت و سلامتي دارم براتون. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم سلام امیدوارم خوب باشی
سلام دوست عزيز:)
1=تا حال به شاهزاده رویاهات فکر کردی
فعلا راستش نه زياد وقتشو پيدا نكردم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2=اگر فقط دوتا خواستگار داشتی یکی خوشگل و پولدار و خوشتیب ولی بدجنس نامرد و دیگری زشت و بدترکیب ولی مهربان و خوش قلب واقا انگاه کدومو انتخاب میکردی
به نظرم نشه راحت تشخيص داد توي همون برخورد اول كه كدومشون چه شخصيتي دارن ولي در كل پول و ثروت به اندازه اخلاق و سرشت طرف برام اونقدرا مهم نيست.
3=مهارتت در استفاده از لنگه کفش به عنوان یک سلاح سرد چگونه است
فكر كنم تنها كاربردش همون كشتن سوسك باشه كه اونم برادرم زحمتشو ميكشه و من مهارتي ندارم در اين مورد!:happy:
4=دوست داشتی پسر بودی
نه، دوست داشتم براي همه به تناسب نيازهاشون امكانات وجود داشت.
5=علم بهتره یا ثروت
ثروتي كه براي علم استفاده بشه و دوباره علم و ثروت بيشتر توليد كنه.
6=اخرین باری که بدجنسی کردی کیه بود
دو شب پيش مي دونستم داداشم گوشيش روشنه ساعت 3 نصفه شب براش sms فرستادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته بدجنسي نبود نمي خواستم اذيتش كنم! خودش صداي گوشيش رو رو بلند ميذاره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر فعلا و ممنون
منم ممنونم
موفق باشيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام مونيكا جان خوبي كه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه یه سوالا رو که ازتون پرسیدن خانوم مدیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فقط یه سوال داشتم چرا اونشب که اسمتو ازت پرسیدم نگفتی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه توي انجمن عادت كرده بودم به اين شناسه. با اسم صدام مي زدن برام نا مانوس بود. الان ديگه فرقي نمي كنه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب خانوم خانوما اگه سوال نمی کنم فکر نکنم مشتاق نیستم :بوس:
تا بعد
نه اين چه حرفيه...خيلي هم ممنون
برات آرزوي شادماني دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اي واي مثل اينكه دير رسيدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه پرسيدن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا من چي بپرسم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام مريم خانوم
سلام bb جان خوبي شما؟:)
1- يه تشكر من به شما بدهكارم به خاطر زحمتي كه كشيديد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش مي كنم bb عزيز من ازتون به خاطر زحمتتون توي علوم زمين همينطور پيشنهاد خوبتون تشكر مي كنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- شما فكر مي كنيد چه حوري ميشه يه مدير خوب بود ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب كلا اصول مديريتي به خصوص توي سيستم هاي حقيقي بيشتر اينه كه انعطاف پذيري وجود داشته باشه و همينطور همه ي افراد سيستم آشنا به كار باشن تا بشه خوب سازماندهي كرد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- چه جوري مدير شدي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا جور خاصي نبود مثل بقيه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- بيشترين وقتت به چي تلف ميشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترجمه و دنبال منابع گشتن يه ذره وقت گير هست.
5- چند تا واحدت رو موندي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من درسم تموم شد بهار امسال.
6- بهترين استادت ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استاد ويروس شناسي گياهي مون بود كه خيلي با تجربه بود و برخلاف سالهاي زياد تدريسش هميشه جديدترين مطالب رو به ما درس مي داد. كلا خيلي به روز بود.
7- رنگ مورد علاقه ؟ يه شعر واسش بگو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آبي - زرد
برا زرد شعري يادم نمي آد ولي برا آبي اين شعر ابي از آهنگي به همين اسم يادم اومد:
آبي، آبي مهتابي؛
آبي تر از هر آبي؛
از چشماي تو ميگن
اين آيه هاي آبي،
درياهاي بي تابي؛
آبي يعني دل من،
دريايي كه اسيره،
اين چهره ي تقديره،
كه رنگ از تو مي گيره
...
وقتي كه خيره ميشم
به عمق حوض كاشي
حس مي كنم تو هستي
حتي اگه نباشي
من رنگ گنبدا رو
چشماي تو مي بينم
سجده ام به جانب توست
اينه معناي دينم
....
8- براي بهتر شدن انجمن پيشنهاد بده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برا انجمن علمي اگه منظورتون هست، بهتر شدنش بستگي مستقيم با انگيزه و علاقه كاربرا داره و فعاليتشون پس پيشنهاد مي كنم دوستان علاقه مند فعاليت داشته باشن!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدرود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم ازت
موفق باشي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کمتر کسی می تونست جواب بده !
دوست داری از این سوالا ازت بشه یا سوالات عادی ؟
سلام
اتفاقا سوالاي جالبي بودن.
از اين دست هم برام جالب هست ;)
تشكر و موفق باشيد:happy:
خودتو چقدر دوست داري؟
سلام من دوباره مزاحم شدم
سلام خواهش مي كنم! :happy:
يه چند تا سوال کنم برم
1-نظرت در مورده من و آواتورم چيه؟
آواتارتون رو كه فيلمش رو قراره فردا شب ببينم! كلا زيبا هست صحنه ش:biggrin:
ولي خودتون تا اونجايي كه توي انجمن فيلم و علمي برخورد داشتم به نظرم علاقه مند به انجمن، فعال و صميمي و خوش برخورد هستين. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-چند تا از تاپيک هايی رو که من تو بخشه علمی زدم خوندی؟
همه رو مي خونم البته مروري ديگه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-به انجمنه فيلم هم سر ميزنی و نظرت در مورده اين انجمن چيه؟
بله، سر مي زنم زياد، تاپيك هاي جالبي داره هم راهنمايي كننده هستن و هم در باره فيلم ها خيلي اطلاعات خوبي ميدن همينطور نقد و بررسي فيلم ها هم توي اون خيلي برام مفيد هست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تشكر و موفق باشيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خانوم مدیر.
چه خبرا؟
یه نمه دیگه سوال دارم:
سلام بابي جون، خوبي؟ :)
1.می دونی goto چیه؟
اصطلاح نجومي؟! نمي دونم يعني چي!
2.می دونی دابستونی یعنی چه
اينم جواب بالايي!:ohno:
3.می دونی gis چیه
اينم همينطور! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4.می دونی یونیورسال ترانسور مرکاتور(یا UTM) چیه?
نه اينم نمي دونم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5. قانون دوم ژوهانس کپلر رو می تونی بنویسی.
نه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6.سیستم تصویر مخروطی رو میتونی توضیح بدی؟
اين فكر كنم توي تلسكوپ ها باشه.ولي نمي دونم دقيقا چي هست! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7.سیستم تصویر استوانه ای چی؟
اينم مال تلسكوپ هست؟
8.آندرومدا چیه و کجاست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9.می دونی آلفا قنطروس چیه و کجاست؟
نه نمي دونم!
10.استروسکوپ می دونی چیه و چه کاربردی داره؟
يه جور دوربين مخصوص هست كه براي نشون دادن عكسهاي هوايي گرفته شده به صورت برجسته و كلا براي نشون دادن ويژگي هاي برجستگي و فرورفتگي زمين در جايي استفاده ميشه. (توي زمين شناسي)
هه هه چه حالی میده آدم از مدیر خودش همچین سوالایی بپرسه.جوابه همه سوالا رو بدیها.نه هم نمیتونی بگی.(الانه که دیگه از همکاری منو خلع کنه)
بابي جون تا جايي كه تونستم جواب دادم!
بقيش رو نمي دونستم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم و موفق باشي;)