اوضاع آپلود منم بد نیست.:5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اوضاع آپلود منم بد نیست.:5:
تستهای که گذاشتید مثلا روی 512 سرعتهاتون با هم فرق داره یا یکی 128 داره سرعت دانلود یک مگ داره.مگه همه طرحها حجمی نیستند پس اینجوری باشه که سرعت اونکه 128 داره با اونکه یک مگ داره مثل همه.
حالا این سوالهارو لطفا جواب بدید:
من می خوام 512 بگیرم:
1.سرعت دانلود در ساعات عادی و در ساعات رایگان(2 تا 8)چقدره؟
2.فقط در طرحهای ویژه مودم رایگان میدن؟
3.میشه روی یک مودم از چند اکانت استفاده کرد؟(بطور همزمان نه)
4.آیا باید حتما از خود مبین نت مودم بگیریم یا مثلا مودمهای ایرانسل هم سازگارند؟
5.من در منطقه پوشش داخلی قرار دارم.البته کمی نزدیک مرزش هستم!:31: اگه فقط مودم وای فای بزنیم بعد بیان ببینن نمیشه مبلغ رو استرداد می کنن؟
بچه ها هیچ کدوم تون تا به حال با مودم های مبین نت توی یه سیستم عامل 64 بیتی مشکل داشتید؟
اگر جواب مثبته می تونم خواهش کنم اینجا تجربه تون رو بنویسید و راهنمایی کنید:
ممنونم. :20:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=522923
آره راست میگی... من الان دو روزه که اومدن واسم 128 نصب کردن اما ظاهرا سرعتم از 512 و 1 کمتر نمیشه...:31:نقل قول:
1. افت سرعت که واسه من نداره...
2.اینجور که تو سایتش اعلام کرده آره ... اما یه راه دیگه هم داره و اون اینه که بری اسمارت تیوی سامسونگ بخری مثل من ( 2 سال اشتراک 12 گیگ رایگان با یک مودم رایگان با تیوی اومدن واسم نصب کردن )
:18::19::13:چرا پست من رو پاک کردید ؟؟
دوست عزیز اولش که سرویس را تهیه میکنید اکانت دمو فعال هست که سرعت بیشتره. سرعت ها در حالت عادی بیشتر نمیشه ولی کمتر میشه.نقل قول:
دیروز هم طبق معمول سرویسم چندین بار قطع شد. اما اینبار وقتی قطع شد به یک نکته جالب برخوردم.
سایت مایکروسافت رو تریس کردم و دیدم تعداد روترها (یا هاست ها) بیشتر شده. قبلاً 2 تا آیپی بودند که با 10 شروع میشدند اما اون زمان سه آیپی به این شکل وجود داشت. البته الان هم به حالت قبل برگشته. احتمالاً این قطعی های مکرر به خاطر امتحان سیستم های جدید فیلتری*نگ و آنالیز اطلاعات بوده.
این هم یک عکس الان در حالت عادی:
چه بلایی سر اینترنت آوردن که اینقدر تایمآوت میده.
من با mobinnet خداحافظی کردم.dasl گرفتم
ممنون از پاسختوننقل قول:
می خواستم بدونم اگه از 2 تا 8 کامل دانلود کنم و همیشه اینطوری باشم جزو مشترکین پر مصرف محصوب میشم و تو ساعت رایگان سرعتم محدود میشه ؟
اخه شاتل اینجوریه و نمی تونم شبها زیاد دانلود کنم
من ساکن قم هستم
Adsl من هم چندروز دیگه وصل میشه. دلیل اصلیم هم فقط تعرفه های مزخرف جدیدشون بود و قطعی های مکرر و مشکل جمعه ها.نقل قول:
Adsl 512 دارم میگیرم روی ۱ مگ با ضریب اشتراک ۶ میبندن. عالیه