نقل قول:
سلام دوست عزیز
نه جواب نمیدن و میگن زنگ بزنید به 707 من خودم یه بار حواسم نبود زنگ زدم 700 گفت به ما مربوط نمیشه و برای وایمکس باید به 707 زنگ بزنید تا همکاران ما توی اون بخش راهنماییتون کنن
Printable View
نقل قول:
سلام دوست عزیز
نه جواب نمیدن و میگن زنگ بزنید به 707 من خودم یه بار حواسم نبود زنگ زدم 700 گفت به ما مربوط نمیشه و برای وایمکس باید به 707 زنگ بزنید تا همکاران ما توی اون بخش راهنماییتون کنن
سلام دوستان
من تا حالا مودم های ایرانسل رو ندیده بودم ولی دیروز یکی از بچه ها داشت و دیدم پشت مودم BM632w یه دونه پورت Tel داره .
این یعنی چی ؟
یعنی میتونیم به عنوان مودم ADSL ازش استفاده کنیم ؟
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
ببخشید من چند مدت پیش وارد قسمت config مودمم شدم تغییراتی اعمال کردم مودمم تنظیماتش به هم ریخته
دوستان این تنظیمات شامل MAC Address بود که از کنسول Telnet به دستگاه وصل شدم بود.
قبلا ایرانسل یک فایل برا آپدیت کردن دستگاه روی سایتش قرار داده بود میخواستم ببینم کسی اون فایل رو داره بهم بده
مودم من BM632 همون مودم زرد هست
ممنون
با تشکر
نقل قول:
سلام عزیز خواهش میکنم و عیدتم مبارک دوست عزیز جوازی که شمت به ایرانسل تحویل میدی باید به اسم خودت باشه مثلا من رفتم از دانشگاه گواهی گرفتم که به اسم خودم بود نمیتونم که برم یه نامه به اسم مدیر دانشگاه بگیرم و بگم که من داشجوی این دانشگاه هستم پس نامه ای که شما میگیری باید به اسن خودت باشه راستی اگه گرفتی یادت باشه یه برگه قبض تلفن یا برق هم ببری تحویل بدی چون کد پستی رو ازت میخوان هر سوال دگه ای خواستی بپرس راستی اگه خواستی همه جا اینترنت بری حتی تو ماشین مودم usb بگیر:11:
نه اون برای اتصال گوشی تلفن هست نه خط تلفن.نقل قول:
بهش میگن تماس اینترنتی یا VoIP که هنوز راه اندازی نشده
نقل قول:
سلام دوست عزیز عیدت مبارک ، عزیزم فایل آپدیت رو پیدا کردم و برات همینجا میذارم تا دانلود کنی بیشتر توضیح بده در مورد تنظیماتی که خراب کردی بهت بگم چیکار کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 01:24 PM ---------- Previous post was at 01:19 PM ----------
نقل قول:
اینم کانفیگت برای تنظیم دقیق مودم شما ولی اگه مودم usb میخریدی بهتر بود تنظیمات نداره فقط یوزر و پسووردتو میدی و راحت میری تو اینترنت اینم فیلم آموزشی
سلام دوست عزیز با تشکر از جواب شما ولی این فایل مربوط به مودم من نمیشه این فایل آپدیت برای BM632W هستش و مودم من BM632نقل قول:
این فایلی که درخواست کردم روی سابت ایرانسل دیگه نیست و فقط از دوستانی که از قبل دانلود کردن میشه پیداش کرد چند بار هم با مرکز تماس گرفتم ولی متاسفانه پاسخ درستی دریافت نکردم
آقا یه با معرفت پیدا بشه یه تست سرعت با سرعت 1 مگابایت وایمکس ایرانسلش واسه من تست بگیره لطفا یعنی یه نفر پیدا نمیشه
سلام دوستان عزیز سایتی رو میخوام معرفی کنم که بسیار بهتر از speedtest هستش و به شما میگم برای تست وایمکس و هر چیزه دیگه ای به این سایت برین تو این سایت سرعت واقعی اینترنت دانلود و اپلود شما رو میگه و تبدیل به کیلوبایت میکنه و سرعت واقعی شما همینه که میگه آدرس سایت :
بعد صفحه باز میشه وسط صفحه شکل میاد که نوشته begin test کلیک کنید و صبر کنید سرعت واقعی شما رو بگه برای مثال سرعت خودم رو میگم
Download Speed: 515 kbps (64.4 KB/sec ) Upload Speed: 104 kbps (13 KB/sec )
سرعت 512 سرعت باز شدن وب هستش و 64.4 سرعت دانلود من هستش و سرعت 13 سرعت آپلود منه
دوستانی که در این تاپیک در سایت speedtest تست کردن در همین سایت تست کنن و سرعتشون رو بگن دوستانی که وایمکس ایرانسل 1 مگابایت دارن بیان تو سایت وتست کنن من شاید از ماه بعد 1 مگابایت بگیرم دوستان 1 مگابایتی ایرانسل لطف کنید تست کنید و نتیجشو همینجا اعلام کنین
ممنون
سرعت وایمکس شما هم خراب شده؟
با وی چی ان که دیگه گند شده.......
نقل قول:
سلام خوبی نه سرعت که عالیه مگه شما سرعتت پایینه ؟ این تست سرعت منه که الان گرفتم واسه من 512 هستش
با وی پی ان هم مشکلی نداره