:27: خیلی باحال بید :27:نقل قول:
Printable View
:27: خیلی باحال بید :27:نقل قول:
نقل قول:خیلی خیلی +18 بود و اصلا نمیشه تو پیغامهایی اعم از خصوصی و عمومی ابلاغ فرمود:27:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یاهو مسنحر مورد نداره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یعنی به این شدت کنجکاو شدی؟:21:نقل قول:
یه آقایی لباس cowboy پوشیده بود کنار خیابون قدم می زد ما بهش رسیدیم گفتیم "چه خبر کلانتر" با کنایه ؟
مرده - فکر کنم حدود 60 سالش بود - گفت : تو یباره دیگه هم از اینجاها رد شدی
ـــ
رفتم پمپ بنزین به دختره می گم لیموناد دارین ؟ می گه نه فقط 7Up داریم
ـــ
کنار خیابون کتاب مجانی بین مردم پخش می کردن - منم زیاد فیلم و سریال کره ای ، ژاپنی و... می بینم. چندتا تکه کلام و بد و بیراهشون رو مثل یک تیک استفاده می کردم - رفتم ببینم چرا اینقدر مردم دور و بر میز جمع شدن .
دیدم کتابش در مورد آخر دنیا و اینجور مسائله
ناخودآگاه گفتم " شیبال" همون F.u.c.k در انگلیسی ، سرمو که بالا کردم چشمام افتاد تو نگاه خیره یک خانمه شرقی . نمی دونم کره ای می فهمید یا فقط ... خلاصه اینکه مهم نیست چقدر با آهنگ یک کلمه و فیلم لذت می برید مهم اینکه چه معنایی داره :31:
فقط اخری باحال بود :27:نقل قول:
نقل قول:
من همیشه کنجکاوم :5:
ولی اگه ناراحت میشی مشکلی نیست :46:
این یه خاطره است ! البته بدترینش تو این 80 -90 سال عمر
برای فوت بابابزرگم ملت جمع شده بودن تو سالن حسینیه مام با دایی ام رفتیم 20 تا از این سن ایچ بزرگا خریدیم آوردیم یه دیگ بزرگ هم پر آب یخ کردیم و سن ایچ ها رو ریختیم توش
بعد من رفتم دم حسینیه شلوغ بود منم توی جلینگه آفتاب که آدم کباب می شد یه مدت واسادم دیدم اوضام ریخت بهم سرگیجه و ایناداشتم خون دماغ می شدم منم فوری رفتم توی آبدارخونه یه شربت بزنم به بدن
رفتیم یه لیوان پیدا کردیم دولا شدیم توی دیگ ملاقه رو بر داریم یهو دماغمون خون وا کرد و ...
هیچی دیگه تموم شربت ها خوراک گلها و گیاهان توی باغچه حسینیه شد
اینو گفته بودی :21:نقل قول:
سوتی :
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?p=3056756#post3056756