حذف شود.............
Printable View
حذف شود.............
128 سه ماهه صبانت فقط 2و9گیگ داره به ترتیب 19500 و 400000نقل قول:
128 سه ماهه پارس انلاین6و9 گیگ داره به ترتیب 27500 و 35900
128 سه ماهه مخابرات 3و5و9 گیگ داره به ترتیب 14000 و 28000 و 40000
الان که سرعت خوبه.پینگ هم در حدود 170 هست.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول پینگش خوبهنقل قول:
الان پینگ سرویس اسیاتک 300تا400 هست
شما قبلا اسیاتک بودی رفتی ماتریکس؟ راضی هستی؟
سرعت دانلود شبانه سرویسها چجوریه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله.آسیا تک بودم.متاسفانه ماتریکس تا ماهیانه 4 گیگ نگیری شبانه نداره.من الان شبانه ندارم.البته الان هنوز هم آسیا تک هستم.خطم در حال انتقال هست.یه هفته دیگه اماده میشه.میخوام یه ماه 128 نامحدود ماتریکس بگیرم.26 تمن.یه خورده گرونه ولی به امتحانش میرزه.چون اگه بخوام 128 12 گیگ 3 ماه بگیرم تقریبا همین قدر در میاد.حالا باید ببینم 128 نامحدود روو چند میبندن.محدود که بالای 100 بستن.در حدود 150 بستن.من زمانی که آسیاتک بودم واسه پخش آنلاین موزیک 7 8 ثانیه صبر میکردم تا پلی کنه اما الان که ماتریکسم کمتر از 1 ثانیه اهنگ رو پلی میکنه.البته میدونم که خراب میشه.منتظرم کی خرابش کنن.نقل قول:
حذف شود.............
منم همینجوری اومدم این شرکت.خط اصلیم روو شرکت ارم نت هست.بین همیارنت و ماتریکس میخواستم یکیو امتحان کنم ببینم چه جوریاس.این 2 3 روز که روزانش راضی بودم.مرکز فیاضبخش هستم.حالا به این نتیجه رسیدم که روزانه ماتریکس داشته باشم چون بهتر از ارم نت هست حداقل توو مرکز ما و یه ساله بدون ترافیک ارم نت هم بگیرم فقط واسه دانلود شبانه.چون 2 تا مودم هم دارم میتونم این کارو بکنم:20:نقل قول:
حذف شود.............
دوستان هميار نت شبانه رايگان داره ؟
فكر كنم از هر ISP تو شيراز بهتر باشه.
---
- Sent from my iPod touch using Tapatalk
اگه زودتر میدونستم از همیار میگرفتم. پرس و جو هم کردم ولی کسی مرکز ما همیار نداشت.حالا شاید رفتم گرفتم.ببینم چی میشهنقل قول: