امسال شاتل نمي خواد عيدي بده...؟!!! :13:
Printable View
امسال شاتل نمي خواد عيدي بده...؟!!! :13:
بگذار سال88 بیاد:31:نقل قول:
به کرجی ها که سرعت افتضاح شبانه عیدی داده..:13: حالا جاهای دیگه رو نمیدونم..:21:نقل قول:
سلام
شرکت شاتل چه جور شرکتی هست؟
خوبه!نقل قول:
باید ببینی مرکز شما چطوره! از دوستانی که توی مرکز شما هستن و از شاتل سرویس دارن بپرس!
سلام به همه دوستان شاتلی گل. ببخشید که چند روزی نبودم، شب عید بود و کارهام خیلی زیاد شده بود، از صبح زود تا 11-12 شب سر کار بودم، وقتیم میومدم خونه از خستگی مثل مرده بودم خوابم میبرد.نقل قول:
خوشحالم که سرعت تو هم خوب شده. چند شبی هست که اصلا دانلود نداشتم. امشب یه تستی میکنم خبرش رو میدم:10:
در كل كلاس كاري بالايي داره، هميچنين مديريت فهيمي داره. ولي مدتي هست كه سرعت شبانش به شدت افتضاح شده. اما مطمئنم به زودي بهتر ميشه. ولي فكر ميكنم اونايي كه 512 گرفتند فكر دانلود شبانه با سرعت 50-60 رو بايد از سرشون بيرون كنند ديگه خوب خوب هم كه بشه، فكر نكنم بالاي 40 بياد. در كل بايد ديد اين شركت با اين بحران اقتصادي كه الان وجود داره، چطوري سرويسدهي شو بهتر ميكنه.نقل قول:
شرکت شاتل چه جور شرکتی هست؟
سلام برو بچ
منم از سرویس Eco 512 استفاده می کنم
سرعت دانلود از سایت های مختلف متفاوت است مثلا بعضی وقت ها که سرور سایت ----------- شلوغه سرعت دانلود میاد روی 6 و این دلیل نمیشه که سرعت سرویس دهی شاتل کم شده باشه
لطفا الکی قضاوت نکنید
شاتل اخر افتضاح البته فقط اين يك هفته اخير اينجوري شدهنقل قول:
سرعت پايين - قعطي متداول - پشتيباني صفر و .....
من الان يك هفته ست كه همين eco 512 رو گرفتم تو روز خوبه. ولي شب ساعت 1 به بعد افتضاحه. سرعت با دانلود منيجر بعضي وقتا به صفر هم رسيده. معمولا هم روي 4 ، 5 كيلوبايت متغير هست. ولي در كل فعلا افتضاحه. وقتي توي همه سايتها همينه ديگه ربطي به سرور نداره. اميدوارم به زودي خوب بشه.نقل قول:
سلام برو بچ
منم از سرویس Eco 512 استفاده می کنم
سرعت دانلود از سایت های مختلف متفاوت است مثلا بعضی وقت ها که سرور سایت ----------- شلوغه سرعت دانلود میاد روی 6 و این دلیل نمیشه که سرعت سرویس دهی شاتل کم شده باشه
لطفا الکی قضاوت نکنید