من سرویس ۲ مگ دارم راضی هستم یه سری قطعی داشتم که انگار تغییراتی انجام دادن درست شدهنقل قول:
Printable View
من سرویس ۲ مگ دارم راضی هستم یه سری قطعی داشتم که انگار تغییراتی انجام دادن درست شدهنقل قول:
سرویس من هنوز درست نشده. و هر فدعه که قطعی به وجود میاد کلی زمان میبره تا مجددا درست شهنقل قول:
عجب گیری کردیما.الان که سرعتم حدود 9 مگ هستدرصورتی که باید 16 مگ باشه
من امروز زنگ زدم بهم میگن خطت فقط ۲ مگ میکشه ، منم سرعت بالاتر میخوام ، حالا میخوام جمع آوری کنم چرا توی سایتش گزینه جمع آوری نداره؟نقل قول:
الان دوباره با شرکت تماس گرفتم ، یه سری تنظیمات انجام دادن snr عالی شد و تست کرد تا ۱۶ مگ خطم جواب میده ، باید پیگیر باشید تا خطتون رو درست کنن مال من که فعلا درست شدنقل قول:
یادت نیست با کی صحبت کردی؟نقل قول:
دوستان سلام
این مشکل رو من یک سال و نیم پیش با داتک داشتم و سوییچ کردم به پیشگامان، الان میخوام از پیشگامان برم به خاطر گندی که تو حجم هاشون زدن، میتونید لطفا یه بررسی کنید ببینید این مشکل کامل برطرف شده یا نه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوضاع داتک الان چطوره در مجموع؟
توی اینستاشون پیام بزار ، کارشناس های خوبش باهات تماس میگیرننقل قول:
من که مشکلی ندارم ، پخش آنلاین از سایت های داخلی راحت انجام میشه ، حتی سایت های پخش فیلتر هم با چیز شکن راحت لود میشن به سرعت ، تازه من سرعت ۲ مگ گرفتم اینقدر راحت باز میشننقل قول:
خیلی ممنوننقل قول:
پینگ با 8.8.8.8 روی چند هست؟
الان به لپ تاپ دسترسی ندارم اگر میخواید یه سرور بگید با اسپید تست پینگ بگیرمنقل قول: