شم از دستور sudo cp استفاده کن شاید مشکلت حل بشه!نقل قول:
Printable View
شم از دستور sudo cp استفاده کن شاید مشکلت حل بشه!نقل قول:
میزنه permission denied
خود او برنامهای که نصب کردید uninstaller نداره؟نقل قول:
فقط یک مشکل چطوری میتونم نرم افزاری که با playonlinux نصب کردم رو پاک کنم ؟
تو ویندوز چه کانکشنی می ساختید؟نقل قول:
که کانکشن به باند 2.4 وایرلس رو بشنه و نت رو وصل کنه بهتر بگم رو باند 2.4 اینترنت نیست باید علاوه بر وارد کردن پسورد برای وصل شدن به 2.4 یک کانکشن دیگه ساخت که یوزر و پسورد رو وارد کرد که به نت وصل شه !!!
الان باید چه کار کنم ؟
احیانا vpn نبوده؟ تو دانشگاه ما که این جوریه اول به وایرلس وصل می شم بعد با وی پی ان میام اینترنت.
می تونید از برنامه aptoncd استفاده کنید یا اینکه بستههای دانلود شده رو از /var/cache/apt/archives به جایی که می خوایید کپی کنید.نقل قول:
آها تا یادم نرفته من الان کلی نرم افزار نصب کردم که سورس هیچ کدوم رو ندارم چطوری میتن نرم افزار ها رو بردارم که بار بعد نیازی به دی ال نباشه ؟ و آیا میشه نرم افزار های که نصب کردم رو رو فلش بریزم و رو یک سیستم دیگه پیاده کنم ؟
خب روی گزینه show more details کلیک کنید تا اطلاعات بیشتری راجع به ارور بده.نقل قول:
حالا دوباره اوبونتو نصب کردم میخوام یک سری از همونارو دوباره بریزم این ارور میاد
اگه متن ارور یه چیزی شبیه Permission denied بود از دستور sudo برای این کار استفاده کنید.
شما دقیقا چه دستوری رو وارد کردید؟نقل قول:
میزنه permission denied
چرا به جای کپی کردن بستهها اونها رو مستقیما نصب نمی کنید؟
بعد از دستور sudo cp باید پسورد روت رو وارد کنید.نقل قول:
MR Cracker راست میگه. اگر با ترمینال وارد نیستید کار کنید. اول synaptic package manager رو نصب کنید. بعد از منوی file گزینه add downloaded packages رو انتخاب کنید بعد دکمه apply رو بزنید همه رو نصب مبکنه. دفعه بعد هم اگر خواستید برنامه رو آفلاین نصب کنید به جای اینکه از تو کش کپی کنید. از همون اول فایل ها رو تو یه فولدر اول دانلود کنید بعد با همین add downloaded packages نصب کنید. برای اینکه فایل های deb مربوط به یه برنامه رو فقط دانلود کنید میتونید از تو synaptic گزینه generate package download list (بازم داخل منوی فایل) رو انتخاب کنید. یه اسکریپت درست میکنه که باید از طریق ترمینال اجراش کنید فایل های مورد نیاز رو دانلود میکنه.
نقل قول:
من فکر کنم بعدپ گفتم الان ما یک وایرلس دارم که نت نداره فکر کنید همین ای دی اس ال که نت ندارهکد:تو ویندوز چه کانکشنی می ساختید؟
احیانا vpn نبوده؟ تو دانشگاه ما که این جوریه اول به وایرلس وصل می شم بعد با وی پی ان میام اینترنت.
ولی لن وصل میشه و چراغ چشمک مزنه و حتما باید کانکت کنید تا وصل شه
الان من به وایرلس میتوم وصل شدم ولی وقتی کانکشن رو میسازم دیگه کار نمیکنه تو وین هم دقیقه کانکش واسه ای دی اس ال میسازم که وصل میشه !!!
اگه این حل شه عالی میشه الان تنها مشکل من همین هست !!!
سلام...ميخواستم طريقه نصب اوبونتو 11.4 رو بدونم...من رو سيستمم ويندوز 7 دارم و ميخوام بعد از نصب اوبونتو در كنار 7 به درايو هاي هاردم هم دسترسي داشته باشم....ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
با تشكر
سلام
دبیان نصب کردم
تقریبا میشه گفت همه چیز روبه راهه
ولی صدا ندارم
باید چیکارش کرد؟
اینجا رو ببنیدنقل قول:
سلام...ميخواستم طريقه نصب اوبونتو 11.4 رو بدونم...من رو سيستمم ويندوز 7 دارم و ميخوام بعد از نصب اوبونتو در كنار 7 به درايو هاي هاردم هم دسترسي داشته باشم....ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
هر چند قدیمی هستند ولی نحوه نصب تو ورژنهای مختلف فرقی نمی کنه.کد:http://www.moallemi.ir/blog/1389/02/12/راهنمای-کامل-و-تصویری-نصب-اوبونتو-۱۰-۰۴
http://ubuntu.freeblog.ir/archives/category/آموزش-نصب-اوبونتو
اسم کارت صداتون رو با linux driver تو گوگل سرچ کنید ببینید چیزی میاره یا نهنقل قول:
ولی صدا ندارم
باید چیکارش کرد؟
اگه ابونتو رو با Wubi نصب كنم :نقل قول:
1-مشكلي تو شناختن درايور قطعات نداره؟
2-ميتونم به محتويات هاردم از تو ابونتو دسترسي داشته باشم؟
3-تمام قابليت هاش فعاله؟منظورم اينه كه تمام قسمتهاي سيستم عامل كار ميكنه؟
با تشكر...
راستش من با Wubi کار نکردم و در این مورد اطلاعاتی ندارم ولی فکر نمی کنم مشکلی پیش بیاد
می تونید این لینکهای رو برای اطلاعات بیشتر مطالعه کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]