حجم آپدیت اولیه همون حدودای 20 مگه. مشکلی وجود نداره. خاطرتون جمع باشه.نقل قول:
دلیل اینکه حجم فولدرهای آپدیت برنامه بالاست اینه که کسپر فایلهای آپدیت رو بعد از دریافت، نصب میکنه. بنابراین حجم فایلهای نصبی از فایلهای دانلود شده بمراتب بالاتره.
Printable View
حجم آپدیت اولیه همون حدودای 20 مگه. مشکلی وجود نداره. خاطرتون جمع باشه.نقل قول:
دلیل اینکه حجم فولدرهای آپدیت برنامه بالاست اینه که کسپر فایلهای آپدیت رو بعد از دریافت، نصب میکنه. بنابراین حجم فایلهای نصبی از فایلهای دانلود شده بمراتب بالاتره.
نقل قول:
یکبار دیگه سی دی بوت بسازید. اگر درست نشد از سی دی ویندوز xp sp2 دیگری استفاده کنید.
اگر باز هم برطرف نشد احتمالا از ورژن نصب شده روی ویندوز هست. من با آخرین ورژن kis مشکلی با ساخت بوت دیسک نداشتم و بخوبی میتونسم با بوت دیسک سیستم رو اسکن کنم
از توجه شما بی نهایت متشکرم درست می گوئید فقط سی دی ویندوز دیگری را امتحان نکردم دیگه همه کار کرده بودم .مرسی میرم که انجام بدم. باز هم تشکر می کنم.
اینهم عکسی از task manager و درصد پردازش cpu: خیلی داره حالم رو میگیره.نقل قول:
خسته نباشین
کاسپر اسکای اینترنت سکیوریتی 8 میخوام اپدیت کنم اینو میده.
بعد از چند دقیقه هم این پیغام رو میدهکد:http://-------------/files/oocz9ks9et0iole1eooc.jpg
ممنوم میشم جواب بدین.کد:http://-------------/files/vmgxfm897m6l95dqn575.jpg
دوستان با توجه به بحث های انجام شده در زمینه حجم آپدیت ها و تفاوت آن برای کاربران توضیحاتی باید بدم
وقتی شما یک نسخه از کسپرسکی را دانلود میکنید ، آن محصول را با دیتابیس منتشر شده در اولین روز ارائه محصول دانلود میکنید
وقتی اولین آپدیت کامل انجام شود ، دیتابیس دانلود شده بهمراه دیتابیس قدیمی به پوشه آپدیت ها منتقل میشود
پس حجم پوشه نگهداری آپدیت ها بیانگر کل دانلودهای شما نیست ، بلکه دیتابیس اولیه را هم شامل میشود
اما یک نکته مهم را رعایت کنید : پیش از نصب کامل و ریستارت سیستم هیچگاه کسپرسکی را آپدیت نکنید
حتما میدانید در هنگام نصب کسپرسکی ، گزینه ایست که می توانید در حین نصب ابتدا کسپرسکی را آپدیت کنید
در نسخه 7 موردی نبود ولی در نسخه 8 یا 2009 گاها درست عمل نمیکنه و حجم زیادی دریافت میکنه
چون این نسخه به سالم و کامل بودن ویندوز در هنگام نصب اولیه کسپرسکی بسیار وابسته است
عوامل دیگری هم در این قضیه دخیل هستند که نیازی نیست گفته شوند
فقط موقع آپدیت این پیغام ظاهر میشه؟ یعنی الان گارد آنتی ویروس فعاله و مشکلی نیست ؟ چند وقته این پیغام میاد و خاطرتون هست که قبل از نصب برنامه یا انجام کار خاصی این پیغام اومده باشه ؟ سیستم عامل و ورژن دقیق کاسپر رو بگیند به همراه اینکه از برنامه های امنیتی دیگه ای استفاده میکنید یا نه.نقل قول:
ساده ترین راه نصب مجدد هست، این کار رو انجام بدید اگر کاسپر پاک نمیشد یا اگر بعد از نصب مجدد مشکل برطرف نشد سوالات بالا رو جواب بدید. در صورت برطرف شدن مشکل هم بعد از آپدیت کامل، سیستم رو full scan کنید.
از احتمالات علت بروز این مشکل تداخل کاسپر با برنامه امنیتی دیگه و یا آلوده شدن به ویروس هایی هستند که آنتی ویروس رو از کار میاندازند.
سیستم ویروسی شد مجبور شدیم ویندوز رو عوض کنیم. بعد از نصب ویندوز کاسپر رو نصب کردم موقع اپدیت اون خطا رو میده. ورژن 8.0.0.454 هست .نقل قول:
تصویری از بخش آپدیت کسپرسکی و همچنین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خود را اینجا بگذاریدنقل قول:
شما مشخصات سخت افزاری خود را عنوان کنید. آیا تنظیمات کسپرسکی در حالت پیش فرض است یا تغییر دادید؟نقل قول:
p4 1.8(overclock:1.96نقل قول:
Ram:512
vga:256
تقریبا - تغییر قابل توجهی ندادم.
شما این مشکل رو ندارید؟
این گزینه Copy update files to folder به چه درد میخوره؟ من دیشب که فعالش کردم توی اولین آپدیت یه چیزی حدود 20 مگ دانلود کردم که بیخیالش شدم. امشب که رفتم ادامشو دانلود کنم دیدم بازم از اول داره دانلود میکنه!
کلا بیخیالش شدم. غیر فعالش که کردم 3 سوته آپدیت شد.
اگه این گزینه فعال نباشه بعدا میشه فایلای فولدر AVP8 که آپدیتهام شاملش میشه رو بعد از نصب مجدد kis بهش شناسوند؟