گوشیه من هفته 24ام هستش ..... امکان داره ترک برداره؟؟ یه سوال از این پایه هایی که هستش میچسبونن روی داشبورد ماشین میخوام براش بگیرم کسی میتونه یه مدل معرفی کنه که زیاد روی بدنه گوشی فشار وارد نکنه؟؟؟؟
Printable View
گوشیه من هفته 24ام هستش ..... امکان داره ترک برداره؟؟ یه سوال از این پایه هایی که هستش میچسبونن روی داشبورد ماشین میخوام براش بگیرم کسی میتونه یه مدل معرفی کنه که زیاد روی بدنه گوشی فشار وارد نکنه؟؟؟؟
نه خيرنقل قول:
فكر كردي مثل سامسونگ سوسوله ؟
xperia همينطور الكي الكي مثل امنيا dead نميشه
امنيا به خاطر اينكه اشكالاتي در قسمت بوت لودر داره واسه همين گوشيهاي dead شده زياديداره
چون ايراد از بوت لودر هست واسه همين حتي اگه همه چيز را درست عمل كني بازم احتمال dead شدن وجود داره
امكان ترك خيلي كمنقل قول:
التن خيلي وقت ميشه كه كسي گزارشي از ترك نداده
قضيه ترك بطور كامل منتفي شده
سلام دوستان:46::20:
میخواستم بدونم وقتی windows mobile 6.5 رسما معرفی بشه از طریق update servies میشه x1 رو upgrade کرد به این نسخه یا نه؟
ممنون
با سلام
من با یه سورپرایز برگشتم
الان با کلی کلنجار تونستم سر Google رو شیره بمالم و آخرین ورژن Google Maps رو دانلود کنم و براتون اینجا Upload کردم
فکر میکنم ورژن بیشتریاتون 2.0.1.35 باشه
این ورژن 3.2.1(#12) هست
برید حالش رو ببرید
کد:http://www.mediafire.com/?jdwmiu13mxy
من یه کم بهش ور رفتم پیداش کردم کجاستنقل قول:
کنار اون عکس کیبورد پایینه صفحه یه فلش کوچولو هست که اگه اونو بزنی یه منو باز میشه و چند تا گزینه از جمله انتخاب کیبورد مجازی و اینا داره
اینی که شما میخواید تو گوشی من گزینه اول بود
راستی یادم رفت
چند وقت پیش همینجا یه برنامه واسه مدیریت بلوتوث دیدم
هرچی گشتم پیداش نکردم که دانلود کنم
من با بلوتوث ppc مشکل دارم
بهترین برنامه واسه این کار چیه؟
اگه میشه واسه دانلود بزارینش D:
یه سوال از این پایه هایی که هستش میچسبونن روی داشبورد ماشین میخوام براش بگیرم کسی میتونه یه مدل معرفی کنه که زیاد روی بدنه گوشی فشار وارد نکنه؟؟؟؟
اره ميشهنقل قول:
به شرطي كه ريليز بشه
البته نشه هم مهم نيست
چون بعدا ميشه ريخت
همين الان هم ويندوز خودم 6.5 هست
بفرما تقديم شمانقل قول:
برنامه dryar bloutooth بهترينه
کد:http://www.4shared.com/account/file/123613743/b1f54ecb/3_Bloutooth_Programs_ppc.html?sId=3dNDBhQ6BNpf4B2W
این مموری من خیلی خیلی کنده ... شما ها حواستون باشه خواستین بخرین حتماً کلاس 4 یا 6 بخرین ... 2 افتضاحه ...
دوست عزیز یه راهنمایی کن که از کجا میشه کلاسشو فهمیدنقل قول:
من امروز یه مموری 8 گیگ توشیبا خریدم از اینا که پلمبن هنوز نزدم تو گوشی ,الان دارم از مموری 8گیگ 5800 استفاده میکنم
تستش میکنم و خبرشو بهتون میدم