ریمیکس کاشکی و پروانه ها خوب بود.حراج و عروس من2 بدجور رومخ بود
Printable View
ریمیکس کاشکی و پروانه ها خوب بود.حراج و عروس من2 بدجور رومخ بود
سلام
من دانلود نکردم این آلبوم ریمیکس رو ... ریمیکس رسمیه یا نه ؟ صدای آهنگ اصلی هم تو آهنگا میاد ؟
خودش ریمیکس نکرده یعنی گروه خودش هم نبوده اما از طرف سایتش تایید شده!
یعنی میشه گفت رسمیه...
بدون آهنگ اصلی که ریمیکس مزه نمیده، اصلش خودشه :31:
سلامنقل قول:
نه رسمي نيست. ريميكس چندتا هواداره كه خيلي وقت بود روش كار ميكردن
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خبري درباره آلبوم پرچم سفيد در وبسايت رسمي طرفداران:
به نام خدا
دوستان عزيز
به اطلاع شما مي رسانيم مراحل ساخت آلبوم پرچم سفيد به اتمام رسيده و براي مراحل اخذ مجوز ارسال شده است.
اگر موفق به اخذ مجوز تا تاريخ مشخصي گردد امسال اين اثر محسن چاوشي را خواهيم شنيد.
آقاي چاوشي اعلام فرمودند اخبار بعدي به اطلاعتان خواهد رسيد و درباره آلبوم من خود ان سيزدهم نيز به وقتش شما را در جريان قرار مي دهند.
پايدار باشيد.
خب دیگهنقل قول:
کم کم به این نتیجه میرسیم که اصلا آلبومی به اسم "من خود سیزدهم" و اینا وجود نداشته و ندارد و قشنگ سر کاریم!
شورش رو در آورده دیگه!
آخرین بیانیه محسن چاوشی:
به اطلاع شما هواداران مي رسانيم سينا حجازي عزيز با تنظيم 2 قطعه در پرچم سفيد حضور دارد، درباره قطعه فولك نيز بايد اعلام كنيم بنا بر صلاح ديد محسن چاوشي اين قطعه از آلبوم حذف گرديده است تا به خواست خدا در فرصت هاي ديگر بشنويم
حیــــــــــــــــف!!
ترکـــــ فلکـــــ ...
فکر کنم ارشاد گیر داده باشه البته :31:
اما سینا حجازی هم تنظیم های تــوپی داره...
یه حس میگه این آلبوم شاخ یه یه شاخه نیلوفر رو میزنه!!
برای آشنایی دوستانی که با سینا حجازی آشنایی ندارن توی پست بعدی چند تا آهنگ ازش می زارم...
:40:
سینا حجازی - شست (Thumb)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیدی داری*
خوب*
رنگ
- رنگ آخرین آهنگش بوده.
- ستاره دارها پیشنهاد میشه
- چند تا آهنگ دیگه هم داره که با یه سرچ کوچولو میتونین پیدا کنین
- سه نکته ی بالا خیلی مهمه :31:
افشاگری مدیر برنامه سابق محسن یگانه :
مشکلات محسن یگانه در کنسرت اروپا قابل بیان نیست
باید بگویم که محسن یگانه خیلی دچار توهم است و من پیشنهاد میکنم دوز مصرف کلوورازپام را کم کنند چون ایشان در چهار سال یاد نگرفته اند که چگونه باید آن را مصرف کنند و بارها دچار مشکلاتی شدند.
به گزارش خبرنگار پانا، مدیر برنامه سابق محسن یگانه که این روزها فعالیت خود را در موسیقی با 8 خواننده جوان دیگر دنبال میکند با اشاره به گفت و گوی محسن یگانه با یکی از سایتها و سخنانی که وی درباره برخی مسائل و حاشیههای اخیر عنوان کرده بود به پانا گفت: قصد داشتم مسائل بین من و محسن یگانه به جای اینکه در رسانهها و روزنامهها مطرح شود در دادگاه بیان شود و قاضی بین من و ایشان حکم کند اما پس از مدتی متوجه شدم که وی دنبال ایجاد حاشیه در رسانهها است و جو تبلیغاتی زیادی راه انداخته است؛ به همین دلیل من از روز اول کاری خودم با محسن یگانه را به صورت تیتروار بیان میکنم.
وی خاطر نشان کرد: مشکلاتی که بین من و ایشان بود به خوانندگان دیگری چون محسن چاووشی، فرزاد فرزین و دیگران نیز رسید به شکلی که برای آنها نیز مشکلاتی بوجود آمد.
نخستین کار ما برای محسن یگانه عمل کردن بینی او بود
مدیر برنامه سابق محسن یگانه تصریح کرد: محسن یگانه در روز نخست همکاری با ما حتی یک کامپیوتر نداشت و ما اولین کاری که کردیم این بود که بینی او را عمل کنیم زیرا میخواستیم شکل و شمایل ایشان برای استار شدن مناسب باشد.
محسن یگانه آهنگ نفس بریده را بدون اجازه چاووشی منتشر کرد
وی به دیگر مشکلات انشارهای غیر قانونی آهنگ های دیگر محسن یگانه اشاره کرد و گفت: باید بگویم که سابقه این آهنگ تنها به برنامه ماه عسل نمیرسید و آهنگی را نیز با محسن چاووشی خوانده بود به نام نفس بریده که ایشان بدون اجازه محسن چاووشی این آلبوم را از استودیو خارج و در اینترنت منتشر کردند و بعد از آن چاووشی سیستم آهنگ را تغییر داد و با فرزاد فرزین اجرا کرد .
چاووشی حتی حاضر نبود اسم محسن یگانه را بیاورد
این مدیر برنامه به چگونگی قطع همکاری محسن چاووشی و یگانه اشاره کردو افزود: از زمانی که آلبوم یک لنگه کفش در اینترنت پخش شد رابطه محسن چاووشی و یگانه به هم خورد البته ایشان بارها در کنسرتهای خود میگفت به افتخار چاووشی دست بزنید اما بارها به او گفتیم که این کار را نکن ،چون ایشان سر و سری با ما ندارد حتی چاووشی هیچ گاه حاضر نبود که نام یگانه را در مصاحبه های خود اعلام کند و همیشه میگفت دوستان اما محسن یگانه سعی داشت بگوید من و چاووشی با یکدیگر خیلی دوست هستیم اما این امر حقیقت نداشت.
وی یاد آور شد: دو سال قبل از آنکه از یکدیگر جدا شویم دوست داشتم تا با چاووشی همکاری داشته باشم اما ایشان از من به صورت جدی خواست تا با چاووشی همکاری نداشته باشم.
محسن یگانه توقع داشت با فرزاد فرزین به خاطر او قطع همکاری کنم
محسن یگانه معتقد بود بنیامین اصول خوانندگی را نمیداند
و ....
صحبت های کامل :
همچنین در روزنامه تماشا هم به این نکته اشاره شد غیر مستقیم که هدف چند گانه از این مصاحبه ها مطرح شدن و به چشم امدن وی هست
فکر کنم اینجا تاپیک محسن چاووشی باشه.
این آقای چراغلی هم که معلوم الحال هستن. نیازی به گفتن چیزه خاصی نیست.
محسن یگانه به اندازه کافی شناخته شده هست. فکر کنم تو خیابون هرکی رو ببینی در مورد یگانه ازش بپرسی بتونه چندتا از کارای تاپ یگانه رو بگه و چند بیتش رو هم بخونه.نقل قول:
همچنین در روزنامه تماشا هم به این نکته اشاره شد غیر مستقیم که هدف چند گانه از این مصاحبه ها مطرح شدن و به چشم امدن وی هست
بی احترامی هم حدی داره. مثل اینکه قوانین فروم فقط واسه خوشکلیه.نقل قول:
باید بگویم که محسن یگانه خیلی دچار توهم است و من پیشنهاد میکنم دوز مصرف کلوورازپام را کم کنند چون ایشان در چهار سال یاد نگرفته اند که چگونه باید آن را مصرف کنند و بارها دچار مشکلاتی شدند.
پ.ن: بابت این تیکه بالا من عذر خواهی میکنم. من کامل مصاحبه رو نخونده بودم و این تیکه که نقل قول کردم در تو متن خبر بود نه جزو تیترها.
كليپ خبر همكاري محسن چاوشي و سينا حجازي تو شبكه من و تو
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اينم عكسشون با هم: