برنامه مشکل نداره بستگی داره داده های شما از چند تا کانکشن عبور کنه که اون هم هر کانکشن رو حساب می کنهنقل قول:
Printable View
برنامه مشکل نداره بستگی داره داده های شما از چند تا کانکشن عبور کنه که اون هم هر کانکشن رو حساب می کنهنقل قول:
دوست عزیز من که 2mb دارم سرعتم450 تا 400 نوسان داره؛ بعد چه جوری 4mb سرعتش 400ده؟!!!!!! قطعا 4mb سرعتش بیشتر از اینیه که شما میگی.......نقل قول:
آخه ترافیک ترافیکه دیگه چه یه کانکشن باشه چه چند تا بالاخره قاعدتا پکتا باید از مودم بسته بندی بشن برن تو اینترنت اونا هم اگه چیزی غیر از مجموع حجم بسته ها رو بشمرن میره تو پاچشون
عزیزم من خودم هم خوبه شاتل هستم هم ها! سرویس 6مگ وقتی دانلود روی 700هست 4مگ هم بین 400تا500 هست دیگه! کار سختی نیست 5120 تقسیم کن بر 8 به جوابت میرسی (در بهترین حالت)نقل قول:
این تقسیم بر 8 در حالته کلیه که باید اینجوری باشه؛ ولی شاتل سرعتو بالاتر میبنده معمولا...نقل قول:
مثلا من که 2mb گرفتمو رو 4 بسته سرعتمو؛ واسه همین میگم 4mb رو بالاتر میبنده
فک کنم 4mb سرعتش حدودای 600-خورده ای باشه..............
منم نگفتم 4096 تقسیم بر 8 که یه حالت استاندارد هست گفتم روی 5بسته میشه دیگه! دیگه نمیاد روی 6ببنده که! :n01:نقل قول:
مخابرات قم به صرفه تر از شاتله . من میخوام شاتلو جَم کنم.نقل قول:
کیفیت افتضاحه. خیر سرشون 8 مگ دادن
شاتل تو منطقله ما طوری بوده که 2سال پیش می رفتی می خواستی نت بگیری اطلاً پورت نداشت! انقدر کیفیت بخصوص در دانلود شبانه افتضاح شده که بالای 500تا پورت خالی داره در حال حاضر و برای فروش جشواره میزاره...
من رفتم در سایت 195.ir از شاتل شکایت کردم اگه جواب داد و درستش کردند که هیچ اگه درستش نکردند حضوری میرم سازمان تنظیم مقرارات و شکایت میکنم (دفتر منطقه جنوبش نزدیک خونه ام هست)