هر روز صبح که به فروم سر میزنم میبینم شایان و فرشاد 3 - 4 صفحه تاپیکو اوردن جلو ! :n02:
Printable View
هر روز صبح که به فروم سر میزنم میبینم شایان و فرشاد 3 - 4 صفحه تاپیکو اوردن جلو ! :n02:
اقا پینگ من خوب شده با اروپا 140 اما تایم اوت زیاد میده
شما هم تایم اوت دارید ؟
شایاااان:n19::n19::n19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ipرو دارن برا همه اضافه میکنن ولی هنوز بجای ipهای متنوع 2.185 واسم فقط ipهای 2.189میان
چه جوری باید پینگمون با تهران رو بفهمیم ؟ همون 217.218.127.127 رو پینگ کنیم کافیه یا باید یه ای پی دیگه باشه ؟
ping tehran.irنقل قول:
این ipهای گسترش ارتباطات که با 37شروع میشن چقدر خوبن هم سرعت تک کانکشن و هم پینگشون
سلام
بچه ها من 2 مگ گرفتم تا هفته قبل سرعت خوب بود ولی آخر هفته سرعتم رفت رو 1مگ Downstreamروی 1024 بود زنگ زدم پشتیبانی گفت اختلال داریم مودم خاموش روشن کن درست میشه حالا اومده روی 256 نمیدونم چیکار کنم تنظیم مقررات شکایت کنم حل میشه ؟
از چهارشنبه همینطوره امروز دوباره زنگ زدم گفت اختلال شبکه داریم داریم حلش میکنیم بهش گفتم مگه Downstream اونجا زده نیست 256 گفت اره الان درستش میکنم ولی.....................
دوستان کسی مشکل من رو داره راهنمایی کنه
Downstream Upstream SNR Margin :6.0 11.9 db Line Attenuation :54.0 41.6 db Data Rate :268 794 kbps Max Rate :496 1109 kbps POWER :15.8 14.3 dbm CRC :7 0
خطت وضعش خرابه خیلی نویز داره بیشتر از این نمیکشهنقل قول:
انگار آپ استریمم اتوماتیک شده از امروز هر بار که مودمو خاموش/روشن میکنم آپ استریم هم تغییر میکنه
درسته اتوماتیک شده الان چند بار مودمو ریستارت کردم عوض شد
خاموش روشن کردم دوباره عوض شد
Downstream Upstream SNR Margin :6.1 12.0 db Line Attenuation :58.0 41.6 db Data Rate :751 798 kbps Max Rate :1420 1179 kbps POWER :18.2 14.3 dbm CRC :1 0
حالا اینکه عوض میشه بهتر میشه یا بدتر ؟؟
فکر کنم حالا بشه از ترفند شوم 2 اکانت روی یک خط استفاده کرد :n10:
نميكشه بايد نويز خطتو برطرف كني دان استريمت همون 2مگه ولي بخاطر نويز كامل آپ نميشهنقل قول:
آره ميشه ولي نميدونم چطور ميشه سرعتا رو تركيب كردنقل قول:
سلامنقل قول:
از کجا بدونم نویز داره تو این جدول مشخصه ؟آخه مشکلی نداشتم الان 3روز اینطوری شده زنگ زدم پشتیبانی گفت همه چه درسته مشکل از پیش ما نیست :n37:
سیمها رو هم دوباره قیچی کردم و بستم ولی فایده نداشت
attenuation 58 و snr 6 خیلی ضعیفه اگر نویز خطت برطرف بشه خطت میره رو 2مگ الان چون نویزش شدیده مودم نمیزاره خطت بره رو 2مگ چون لینکت ثابت نمیشهنقل قول:
شاتل و پارس آنلاین هم شبانه رایگانو برداشتن خدا کنه حداقل مخابرات و های وب و لقمان یکم فکرشون کار کنه و به شبانه رایگان کاری نداشته باشن چون از این طریق میتونن سود زیادی ببرن و کاربرای زیادی رو جذب کنن
ای بابا بازم ibsجوگیر شد:n02:
محتوای مخفی: [URL=http://upload7.ir/
vmware رو نصب میکنی یه ویندوز مجازی میسازی حالت نت رو تو ویندوز مجازی بزار رو bridge یه تیک داره اونو هم بزن ( تیکدار) بعد تو مودم کانفیگ رو بزار رو bridge بعد امتحان کن ببین میشه یا نه .نقل قول:
از این سایت دانلود کن
حامد این چیه آپلود کردی؟یدفعه هکمون نکنینقل قول:
این که آخرش نتونست سرعتا رو ترکیب کنه
خب اگه بخوایم این کارو کنیم اون یکی کامپیوترو هم وصل میکنیم به مودم دیگه چرا سیستمو با ویندوز مجازی سنگین کنیم
این دیگه برا کسیه که یه کامپیوتر داره !نقل قول:
نمیدونم اصلا شاید رو مخابرات جواب نداره با اون ibs که رو اعصابه
چرا من امتحان کردم چند روز پیش جواب داد رو هر کامپیوتر یک اکانت فعال شد ولی من میخوام سرعت رو یه کامپیوتر ترکیب شه مثلا 2تا 2مگ رو یه کامپیوتر 500کیلوبایت بدن با idmنقل قول:
ممنون میشه یه عکس از مودم خودت بزاری snr شما رو چنده ؟نقل قول:
الان یکم سیمها رو دستکاری کردم فک کنم بدتر شد
Downstream Upstream SNR Margin :6.4 11.4 db Line Attenuation :58.3 41.1 db Data Rate :326 798 kbps Max Rate :652 1104 kbps POWER :14.9 14.3 dbm CRC :3337 0
فک کنم وختی نویز زیاد باشه بهتره مدولاسیون رو بذارید روی G.dmt و تیک بقیشونو بردارید(adsl و adsl2+ و..)نقل قول:
اینم وضعیت خط منه
Up Stream 508 kbps Down Stream 2047 kbps Attenuation Down Stream 25 Attenuation Up Stream 16 SNR Margin Down Stream 23.4 SNR Margin Up Stream 27.0
فرشاد مگه آیپیت ازاد شد؟:n19:نقل قول:
فرشاد ایپی منم ازاد شده :n19::n20:
تک کانکشن و پینگ توپ شده صفحات همچون پلنگ لود میشن:n20:
نه آزاد نشده فقط اين ipها كه با 37شروع ميشن اضافه شدن الان 2.189مياد با 37.به اين ip37 هم اطميناني نيست چون مال گسترش ارتباطاته بعضي وقتا خوبه بعضي وقتا خراب مثل ipهايي كه با 5.222 شروع ميشن به نظرم اداره ديتا اطلاعي نداره كه بعضيا مشكل ipدارن و اينip2.189جايگزين تمام ipهاي قبلي مخابرات شده واسه مانقل قول:
2.185.47 هم الان واسم اومد ولی پینگ و تک کانکشن به کیفیت 37 نیست
این ایپی 37 خیلی توپه هم پینگش هم تک کانکشنش:n20:
اگر روی این 37 بمونه من بقیه ایپی ها میخوام چکار؟:n19:
ایپی 2.189 کلا به فنا رفته صفحه هم دیگه باز نمیکنه:n10:
*اولتیماتوم سفت و سخت وزیر به شرکتهای ISP و ISDP*
سخنان جالب توجه وزیر ارتباطات در بخشی بود که برخی شرکتهای ISP و ISDP را متهم به قاچاق ترافیک کرد و در پاسخ به این سوال که چرا وزارت ارتباطات دنبال محدودیت کاری برای این شرکتها است، اذعان کرد: تصمیم نداریم جلوی فعالیت شرکتی را بگیریم اما در نظر داریم تا پروانه بزرگی صادر کنیم تا خارج از مرزها نیز توانایی فعالیت و ارائه خدمات باشد.
وی با تأکید گفت: آدرس تمام شرکتهای اینترنتی و ISP را دارم و اینکه تا الان علیه آنها اقدامی را انجام ندادهام صرفا احترام به انها بوده است زیرا بسیاری از این شرکتها در لوای مجوزهای خود قاچاق ترافیک میکنند و ما اجازه نخواهیم داد به اسم خدمات، قاچاق صورت گیرد زیرا اینها پول بیتالمال است.
او افزود: اگر این شرکتها از رویه سابق خود فاصله بگیرند حمایت ما را دارند اما اگر این کار را نکنند، مورد برخورد قرار خواهند گرفت.
وزیر ارتباطات خاطر نشان کرد: خود این افراد میدانند که منظورم چه هست و چند میلیون دقیقه قاچاق ترافیک داشتهاند اما بدانند که جلوی این کار را میگیرم.
فرشاد امروز مشخصه یه تغییری توی شبکه دادن
چون مودم من خود به خود ریست شده صبح و ایپیش تغییر کرده بود
اینترنت داغونه بیشتر ایپی ها قطعن احتمالا افزایش پهنای باند وجود دارد چون ایپی های جدید اضافه شدند ایپی های قدیمی که حذف شدند دوباره برگشتند به احتمال زیاد تغییراتی اساسی در راه است... ایپی های رنج اسیاتک رفاتک قطع می باشند جهت اطلاع
تا همین یکم پیش دان استریمم روی 2048 بود و با سرعت 220+ دانلود میکردم. یه لحظه مودم رو ریست کردم.. آیپی 5. بهم داد... دان استریمم اومد روی 1 مگ!! نهایتاً میتونستم 180 دانلود کنم. بعد چند بار ریست دوباره آیپی 2.185 گرفتم و دان استریمم الان برگشت روی همون 2 مگ
پس خطتت خرابه و دان استریمت واسه همونه و اینا تا حدود زیادی کشکه !! همش برمیگرده به رنج آیپی که توش میوفتی!!!
همتون یادتونه که تابستون چقدر قطعی داشتیمو الکی قول جبران دادند و جبران نکردند!!
چند وقت پیش شکایت کردم.. اینم نتیجه نهاییش :
البته از اولشم امیدی نداشتم !!
alimail3248 حتما شرایط ایجاب میکنه حق مردمو ندن، آره ؟!!!!!!!!!!
احتمالا منظورشون این بوده که اگر شرکت ها به طور قاچاق سرویس های نامحدود و شبانه رایگان را به مشترکین ارائه دهند با آنها مقابله خواهم کردنقل قول:
نقل قول:نمیخوایم درستش کنن همونجور میزاشتن ما مشکلی نداشتیم سرعت هم خیلی خوب بود الان ipما محدود شده که چی؟که کیفیتو بالاتر ببرن؟مگر کیفیت نت ما پایین بود؟اتفاقا الان افتضاح شدهنقل قول:
وقتی این ipکه ما رو قفل کردن روش کشش حتی 1مگ هم نداره چه فایده بگو پهنای باندو 100برابر کنن این وسط پهنای باند بیشتر شده ولی نت ما از وضعیت عالی به وضعیت ضعیف تنزل پیدا کرده
الان که هیچ کاری نکردن داغون داغونه در روزهای اینده احتمالا
در هر صورت ipما قفل شده و اداره دیتا هم خبر نداره که بعضیا ipشون قفله فکر هم نمیکنم درست بشه چون این همه کاربر هست مثلا از بین 200نفر 1نفر چنین مشکلی رو داره مثل پیدا کردن سوزن تو انبار کاه یعنی اگر ipما آزاد نشه ما باید برا همیشه با این وضع دست و پنجه نرم کنیم حالا بگو پهنای باندش 100برابر بشه این2.189 ipدرست بشو نیست همونطور که تو این 3ساله درست نشده خودشو بکشه بیشتر از 1مگ کشش نداره این ip
بچه ها یک سوال داشتم اینکه من میخواستم به شرکت شاتل 5تومن بدم تا آیپی استاتیک بهم بدن به نظرتون آیپی استاتیک بخرم از اون آیپی فقط خودم استفاده میکنم؟؟ و پینگم پایین میاد و نوسان دیگه نداره؟؟؟درسته یا نه؟؟
خونش خراب الان 40دقیقست دارم ipعوض میکنم همش 2.189میاد واسم اصلا نه از 2.185.47 خبریه نه از 37:n21:
اینم از وضع الان:
اگر درست نشد وقتی سرویسم تموم شد تخلیه میکنم میرم لقمان و خودمو راحت میکنم
آقا فرشاد و بقیه دوستان راهنماایم کنید کارم ضروریه!!نقل قول: