مگه تعرفه ها واسه هر سرعت فرق نمیکنه؟مثلا اینترنت خوب باطمع تابستانه شبانه داراش فقط واسه 2مگابیت بود.بعد upto ... داره که هرچه قدر باشه خطو رو اون سرعت میبندن.نقل قول:
Printable View
مگه تعرفه ها واسه هر سرعت فرق نمیکنه؟مثلا اینترنت خوب باطمع تابستانه شبانه داراش فقط واسه 2مگابیت بود.بعد upto ... داره که هرچه قدر باشه خطو رو اون سرعت میبندن.نقل قول:
برای شما پیش اومده مه سرعتی که برایتان بسته شده بالا یا پایین بره؟
برای من سرعتی که بسته شده پایین میره البته با یک بار خاموش و روشن کردن مودم درست میشه
خواستم بدون کار مخابراته یا لحظه های خودش اینطوری میشه؟
سوال من همینهنقل قول:
مثلا شاتل سرعت 128 هم تا هر چند خط بکشه ، اجازه دانلود میده
مخابرات هم همینطوره ؟ یعنی 128 بگیری اگه خط بکشه تا 16 مگ اجازه دانلود میده؟
مخابرات تو شهر ما تا 20 مگ هم باز گذاشته یعنی شما اگه خونتون چسبیده باشه به مرکز مخابراتی تا 23 24 مگ هم میتونید داشته باشین
اون سرعتی که نوشته upto 4mb,upto 8mb,upto16mb مهم است.هرچقدر باشه رو اون میبندن خطو.اگه upto xmbps نداره اون تعرفه فکر نکنم سرعتو باز بذارن.نقل قول:
بنظر شما قرارداد های سرویس های up to 16 سال آینده تمدید میشه؟!
با طرح جدید مخابرات دانلود شبانه رو از بین برده.
ماهی 3 گیگ هم شد دانلود شبانه؟!
با این کارشون مشتری هاشون رو می پرونن. خود من به شخصه اگر دیگه تمدید نشه، می رم یک شرکت دیگه اینترنتینقل قول:
حالا باز شماها میتونید از شرکت دیگه بگیرید، مرکز ما فقط در انحصار مخابرات هست و هیچ شرکتی نمیتونه سرویس بده ( مرکز حافظ)نقل قول:
البته دوستاني كه پس پرداخت هستند به صورت خودكار تمديد ميشه مگر اينكه خودشان لغو كنند
ولي تكليف امثال ما كه پيش پرداخت هستيم معلوم نيست
نميشه از جايي پرسيد كه پيش پرداخت هم قابليت اين داره كه با همون طرح دوباره شارژ كرد؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
نقل قول:
مطمئن هستین که برای پس پرداخت اتوماتیک تمدید میشه؟!
البته حدس منم همینه.
اگه با همین شرایط تمدید کنن دانلود شبانه رو هم قاعدتا باید بدن.
خدا کنه دانلود شبانه رو نپیچونن!
این سرویس ها که حجم نداره. من مجبور شدم 100 گیگ برای روز مبادا بخرم.
این فقط واسه مصرف روزانه است وگرنه دانلودم کاملا وابسته به شبانه رایگان هست.
بله مطمین هستم چون تو قراردادی که امضا کردید هست مگر اینکه تو تمدید به صورت خودکار شبانه نامحدود بپیچونن :n03:
چقدر امشب کیفیت خوبه :n21:
برای پس پرداخت که 2 گیگ ماهیانه بوده و قابل انتقال به ماه بعد نیست میشه حجم اضافه سالیانه خرید؟
بله میتونین بخرین.نقل قول:
این طرح صد دانه یاقوت واقعا مزخرفه...نقل قول:
من تازه امروز دیدم !
قبلش با اون طرح طعم تابستان که دانلود رایگان شبانه (بدون محدودیت حجم) داشت میشد تا حدودی توقع ریزش کاربران از سرویس های نامحدود به این طرح رو داشت، گرچه اونم فقط قرارداد یکساله داشت نهایتا !
ولی با این طرح جدید بعید میدونم کسی حتی برای دریافت اینترنت مخابرات اقدام کنه چه برسه به تغییر سرویس !
یعنی من تو زندگیم اسمی آشغال تر . مزخرف تر . چندش آور تر از اسمایی که مخابرات عوضی میزاره رو سرویس هاش ندیدم مثل "اینترنت خوب با طعم تابستون" یا "صد دونه یاقوت" آخه کدوم اسکل نفهمی چنین اسمایی میزاره خیلی باید احمق باشن چنین اسمایی میزارن البته از این جماعت عقب مونده قرون وسطایی که مملکت قبضه کردن چنین چیزایی بعید نیست واقعا بکشید بیرون از این مخابرات باورکنید دارین به خودتون توهین میکنید !!!!!!!!!!
دوست عززیز وقتی خط فیبر نوری فقط مجبوری از مخابرات بگیری و بس. مجبوریم مجبووووووووووووووووووووور
خداشاهده مخابرات اینقدر پنل کاربریش ضعیفه که من نگاه نمیکنم اصلا چه قدر حجم دارم چه قدر استفاده کردم.
فقط سر 2ماه که هر 2 ماه قبض تلفن میاد یه 80 تومن الی 200 تومن پول اینترنت میدم. نمیدونم اصلا راسته آیا من اینقدر حجم مصرف کردم. من که دانلود نمیکنم فقط افراد خانواده با موبایل میرن تو تلگرام و اینستاگرام.
تلگرام و اینستاگرام 2 تا موبایل واسه ما ماهی 60 تومن دقیقا آب میخوره که تو قبض بین 80 الی 200 میاد میانگین بگیرم میشه ماهی 60 .دیگه نمیدونم حساب کتابشونو.
سالی 1 میلیون تومن مخابرات پول میگیره از ما .دیگه حروم حلالیش پای خودش . آیا واقعی حساب کرده زیاد حساب کرده کم حساب کرده
یعنی اینستاگرام و تلگرام سالی 1 میلیون تومن واسه ما آب میخوره.
خب داداش چه کاریه، شما یه سرویس نامحدود از شرکتهای دیگه بگیری که برات به صرفه تره!نقل قول:
Sent from my D6503 using Tapatalk
ای کاش فقط مشکل اسماش بود ... کلا مخابرات توی توهم سیر میکنه و هر از گاهی یه طرح های مسخره ای میده بیرون که بگه ما هم طرح داریم :n02: یه پنل کاربری درست و حسابی نداره !!! به نظرم الان بازم توی این شرایط وخیمی که isp ها دارن بازم 4G ایرانسل بهتر از بقیه جواب داده ؛ هرچند که اونم ایرادهای خودش رو داره :n36:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینترنت VDSL2 با سرعت 100 مگابیت روی پروفایل 17a تست شد
فکر کنید این سرعت با حجم شگفت انگیز 2 گیگابایت در ماه و همراه با 200 دقیقه مکالمه درون استانی و انتی ویروس رایگان باندل کنند بدن به ما اونوقت دیگه ما از زندگی چی میخواییم؟
اینترنت VDSL2 با سرعت 100 مگابیت روی پروفایل 17a تست شد
فکر کنید این سرعت با حجم شگفت انگیز 2 گیگابایت در ماه و همراه با 200 دقیقه مکالمه درون استانی و انتی ویروس رایگان باندل کنند بدن به ما اونوقت دیگه ما از زندگی چی میخواییم؟
من سه چهار ماه پیش اینترنت محدود پس پرداخت طرح تابستانه خریدم که تو کاتالوگش نوشته بودن شبانه 2 تا 6 رایگان داره.
الان دیدم که طرح جدید 100 یاقوت آوردن که با کمال وقاحت زیر شبانه ی رایگان نوشته فقط ماهی 3 گیگ!
اگه رایگانه پس 3 گیگ دیگه چیه؟
3 گیگ اصلا حجمی حساب میشه که بخواد رایگان باشه یا غیر رایگان؟!
حالا من که طرح تابستانه خریدم و نوشته بود شبانه ی رایگان, آیا برای من هم شبانه ماهی 3 گیگ شده یا نه؟
سلام
دوستانی که از مودم های ای دی اس ال مخابرات استفاده میکنند ایا مودم رایگان مخابرات که از برندش gnet است خوبه یا چیزی است که بهتره تهیه نشه و بریم سراغ دی لینک که 65000تومن میده و البته نمیدونم مدلش چیه ، اما هر دو وای فای است.
نقل قول:
میشه بگید ایرادش رو دوست عزیز؟
من میخوام بین مخابرات و همین 4جی انتخاب کنم البته تبریز هستم. اما واقعا موندم. قبلا وایمکس داشتم یعنی دارم ولی خب دیگه هم گرونه و هم طرح بلند مدتش رو برداشته و... الان نمیدونم 4 جی بگیرم با یه مودم یا برم مخابرات بگیرم؟ با حسابی که داشتم 4جی از مخابرات مقرون به صرفه تره(من اینترنت حجمی استفاده میکنم) ولی نمیدونم دوستان چرا میگن ای دی اس ال مقرون به صرفه تره، دانلود رایگان شبانه هم نمیخوام.
خواهشا یکی به داد من برسه
من قبلا پینگم روی 160 بود زنگ زدم به پشتبانی و تیک فرستادم که پینکم بالا هست برای بازی انلاین مشکل دارم لطفا درستش کنید
بعد از اون ماجرا الان پینگم 250-220 شده نمیدونم چیکارش کردن تنظیمات خاصی رو انجام دادن
مگه پینگ نباید سراسری برای همه تقریبا مثل هم باشه به نظرتون ممکنه که کار خوشون باشه و عمدا زیادش کرده باشن
چون یک دفعه این جور شد
فکر نمیکنم عمدی باشه،عمدی این کارارو نمیکنند از بی سوادی شون هست اگه پیش بیاد چون من برخورد داشتم که حتی اپراتور نمیدونست منم از رو مودم میتونم پارامتر های خط ببینم،ولی اون حرفه ای هاشون میدونن چی به چیه و باید بفهمن شما هم میدونید چی به چیهنقل قول:
تا جایی که بنده میدونم اینا فقط میتونند اونجا پروفایل ست کنند که اونم ظاهرا از قبل تعریف شده است و پینگ یه چیزی نیست که اینا دستی ست کنند پینگ به ترافیک مسیر بستگی داره بجه ها میگن از سرویس کاهش پینگ استفاده کنید بهترین نتیجه رو میگیرید
ایرانسل بهترین بسته ای که داره 100 گیگ 175 تومن 6 ماهه هست که میوفته گیگی 1750 تومن ولی مخابرات یا ISP های دیگه طرح هایی دارن که به صرفه تر هست مثلا شاتل یه بسته 144 گیگ داره برای 18 ماه با قیمت 90 تومن که میوفته 625 تومن برای هر گیگ حالا اگه بخواییم مبحث سرعت بیاریم وسط اگر منطقه شما 4G پوشش خوبی بده (قبل از گرفتن سرویس حتما تست کنید) میتونید با سرعت خیلی بالا تا 50 مگابیت یا بالاتر به شرط خلوتی هم دانلود کنید ولی ADSL شما نهایت 16 مگابیت میتونید بگیریدنقل قول:
از طرف دیگه اگه دنبال دانلود شبانه رایگان باشید هم باز طرح های خوبی هست میشه سمت اونا برید ولی در کل مخابرات خیلی خیلی ضعیف عمل میکنه الان تو همین صد دانه یاقوت شما هر گیگ براتون حدود 1000 میوفته و یه دانلود شبانه 3 گیگ در ماه که اصلا توجیه نداره
تشکر.نقل قول:
اما ایا این طرح ها همیشه وجود دارند؟ چون د ر فصل و زمان خاصی این طرحها هستن، و اما ایا من الان با طرحی ثبت نام بکنم سری بعد موقع تمدید باید از طرح های گرونتر استفاده کنم!!
در مورد این هم دوستی کمک بکنه لطفانقل قول:
تغییرات جزئی میدن و یه سری بسته هارو اضافه و کم میکنند معمولا هم بهتر میشه تا بدتر ولی یه مساله ای که حرص منو در اورد این بود که مدت بسته 100 گیگی یک ساله بود که کردنش 6 ماهه ولی میگم معمولا در جهت بهتر شدنه تا این کارای که تاس میریزن و انجامش میدن جالبه رئیس جدید زیر ساخت هم از قیمت این بسته زمانی که یک ساله بود اظهار ناراحتی کرده بود و فکر میکرد خیلی مفته!!من قبلا هم گفتم 4G گزینه خیلی خیلی مناسبی در مقابل ADSL هست مخصوصا وقتی دانلودر نیستید (هر چند خودم به شخصه طرفدار اینترنت سیمی هستم چون ارتباط بی سیم مشکلاتی نظیر شرایط اب و هوا و نویز و تعداد سرویس گیرنده ها تو سرعتش تاثیر مستقیم داره) حتما تست کنید قبل خرید ببینید انتن دهی مناسب باشه با گوشی های سونی و کد *#*#3464#*#* داخل منوی اول میتونید ست کنید فقط روی LTE باشه احتمالا سامسونگم داره ولی من کدشو بلد نیستم چون تنظیمات خود گوشی LTE only نداره و مرتب در حال سوئیچ بین gsm/wcdma/lte هست اینم مد نظر داشته باشید که روی LTE هنوز پروتکل مکالمه پشتیبانی نمیشه و مادامی که رو LTE only میذارید درسته سرعت وحشتناکی میده و پینگ هم خیلی پایینه ولی نمیتونید تماس بگیرید یا بگیرن ولی پیامک کار میکنه این مشکلم با راه اندازی VoLTE قراره برطرف بشه به زودی...نقل قول:
دوستان تعریف زیادی از TD-LTE هم میکنن که صحبت سرعت های فضایی میشه و 600 مگابیت هم ذکر میکنند که اونم تعرفه مناسبی داره یه بار حساب کردم حدود 2تومن بود هر گیگش و 100 گیگم شبانه داشت برای یکسالش و البته یه هزینه اولیه برای مودمش
زیاد فرقی نمیکنه اگر تعداد دیواس هایی که متصل هستند کم و زیر 5 تا باشه چون شما داخل ایران که ADSL بالای 16 مگ به زحمت بتونی پیدا کنی و رایج ترین مشکل سیم کشی ساختمان + شبکه دسترسی فرسوده مخابرات هست زیاد مودم فرقی نمیکنهنقل قول:
دی لینک و تی پی لینک و ایسوس فقط شناخته شده تر هستند و بهترم پشتیبانی میشن من خودم برای تی پی لینک ایمیل زدم و جوابمو دادن و اتقاقا یه جایی تو مشخصات یه اشتباهی داشتن که سریعا درستش کردن ایسوس هم براشون تیکت فرستادم و تو فریمویر بعدی درست کرده بودن مشکلاتی که بودش
خدا از مخابرات نگذره چند روز به خاطر کابل برگردون دست آدم میذارن تو پوست گردو
به خودشون زحمت یه اطلاع رسانی هم نمیدن
حرف از شکایت و خسارت هم که خنده داره
من دارم از این شرکت سرویس میگیرم روی چه حسابی باید برم از جیبم پول بدم چند روز که خط اینا قطعه از ایرانسل استفاده کنم؟
وضعیت فعلی!
رفتیم رو مخابرات فارس و همونطور که میبینید عمان!!
سلام دوستان
اینترنت من از چهارشنبه هفته پیش دائم قطع و وصل میشه و سرعت دانلود هم اومده زیر 10 کیلو
برای شما هم این اتفاق افتاده؟ یعنی مشکل سراسریه؟
سلامنقل قول:
اگر مدام قطع و وصل میشه اول نویز خط رو چک کنید بینید چطوره
اینجا تو سعادت آباد گوش شیطون کر خوبه
سلام. وقت بخیر
دوستان من از امروز صبح دسترسیم به شکل عجیبی به اینترنت محدود شده. بطوری که مثلا مرورگرها و بعضی برنامه ها که به اینترنت نیاز دارن( مثل تیم وییوئر) به اینترنت وصل نمیشن ولی مثلا تلگرام یا تورنت درستن
جالب اینجاست که با اتصال به چیز پی ان همه چیز درست میشه
مودم هم چند بار ریست کردم و با تغییر آی پی هم تغییری ایجاد نشد
من مرکز مخابراتی پیام نور هستم
کسی دیگه هم هست که همچین چچیزی رو تجربه کرده باشه؟
امروز از ظهر یهو پینگ رفته تا 2500 همش تایم اوته صفحه باز نمیشه دانلودم که هیچی،از اون روزاست که دوست داری مودمتو بشکونی:n34:
گوش شیطون کر پینگ که خوبه اسپیدم عالیه
تو مودم dns دستی عوض کن، من dns گوگل گذاشتمنقل قول:
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
تو مودم dns دستی عوض کن، من dns گوگل گذاشتمنقل قول:
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk