همون طور که گفتم دیشب برای من رکورد شکست و 6.2 گیگ دانلود کرد!:18:
از همون اول بالای 200 بود البته گاهی اوقات قطع میشد
دیگه چیزی توی لیست دانلودم نبود وگرنه بیشتر هم میگرفت دانلود ساعت 06:02 قطع شده
امشب ببینیم چی میشه
Printable View
همون طور که گفتم دیشب برای من رکورد شکست و 6.2 گیگ دانلود کرد!:18:
از همون اول بالای 200 بود البته گاهی اوقات قطع میشد
دیگه چیزی توی لیست دانلودم نبود وگرنه بیشتر هم میگرفت دانلود ساعت 06:02 قطع شده
امشب ببینیم چی میشه
.
Sent from my iPhone4 using Tapatalk
اگه سرعتتون از ساعت 12:30 تا 6:59 بدون حتی یک ثانیه افت روی 230 کیلوبایت بوده باشه دانلود شما در کل این 389 دقیقه میشه 5.2 گیگابایت.:18::27:نقل قول:
به امید اجرای سیاست عادلانه و جلوگیری از افت سرعت بنده حقیری مثل من.هر چی سرعته گیر این تهرانیا اومده.شیراز الان تاحالا کسی ندیدم با پارس بتونه حتی اندازه سرعت قاونی دانلود کنه
فکر کنم یوزر بهتر از من پیدا نکنند :31: ( سرویس 256 - 8 گیگ)
لیست رو با Excel ادیت کردم و اضافات حذف کردم
دانلود رایگان من طی یکماه گذشته و جمعش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب مثلا به نظر شما 5.2 با 6.2 چه فرقی میکنه؟! بعد هم من اونو اشتباه تایپ کردم دانلودم دیشب 6.3 بوده! یعنی اینقدر بعیده!نقل قول:
حساب شما هم بده! اگه اونقدر دانلود کنی میشه 4.5 گیگ نه 5.2 گیگ
همون طور که گفتم تا ساعت 6 هم بیشتر دانلود نکرد
آقا به کسی برای عید فطر هدیه دادن ؟
منظورم 2 گیگ ترافیک رایگانه ؟
دوستان جریان چیه دیشب سرعت خوب بوده از چه سروری بود دانلودتون یعنی اینترنت ملی اجرا شده که قرار بود سرعت سرویس داخلی خیلی بالا باشه
اگه یه عکس میذاشتین احتیاجی به این بحث نبود اما من سرعت شما رو در بالاترین حد حساب کردم و ساعات رایگان شما را 6 ساعت و 29 دقیقه حساب کردم تا بگم بالاترین رکوردی که یه نفر میتونه بزنه 5.2 گیگابایته اونم برای 6 ساعت و 29 دقیقه.نقل قول:
5.2 با 6.2 یک گیگابایت فرق داره.تازه شما فرمودین فقط تا ساعت 6 دانلود داشتین که دیگه موضوع را کاملا غیر ممکن میکنه یعنی اگه سرعت دانلود شما دومگابیت (256 کیلوبایت) هم بوده باشه به زور و با ارفاق میشه 4.7 گیگ.
دوست عزیز و خوبم اگه ساعات رایگان پارس رو از 12:30 تا 7 حساب کنیم یه نفر که ماهی 400 هزار تومن داده و سرویس 2 مگ گرفته و سرعت دانلودش 256 کیلوبایت (دو مگابیت) هستش فقط میتونه 5.71 گیگابایت دانلود کنه.برای این از نظر من بعیده و گرنه ما که بخیل نیستیم و همونطور که گفتم اگه یه عکس میذاشتین احتیاجی به این بحث نبود.
من وقتی میبینم دوستانم تو این فروم دانلودهای نجومی داشتن به سرویسی که دارم امیدوارتر میشم و میگم که یه روزی کیفیت سرویس من هم خوب میشه اما وقتی یه دوست عزیز بیاد و بگه که 6 گیگ دانلود رایگان داشتم فقط میگم >>>:18::27:<<<
اجازمون دست شماست!نقل قول:
مگه میتونن ساعت رایگانو کم کنند؟ کدوم شرکتی تاحالا چنین جراتی داشته که پارس افلاین دومیش باشه!
هممون میدونیم اون ساعتها نه باگه نه ترفند
اسم باگو ترفند هم یه سریارو فریب میده و خوش میکنه که مثلا یه خورده دارن زرنگی میکنند!!!!
اولا که بخاطر خشم کاربرها 1 ثانیه هم نمیتونند از اون شش ساعت رایگان کم کنند
دوما بخاطر ضعف و عقب موندگی در سخت افزارشون مجبورند اون ساعت مثلا باگ رو بزارند
خیلی از اماتورها این مشکلو دارند:
ساعت 6 از خواب بلند میشن مودم رو خاموش میکنند اما ساعتی که براشون درج میشه 6 به بالاست و این یعنی هدر رفتن کلی حجم
این مشکل مخصوصا با مودم symphony و در pppoe وجود داره برای همین شرکت مجبوره اون 1 ساعت رایگان رو اصافه کنه
آقا به کسی برای عید فطر هدیه دادن ؟
منظورم 2 گیگ ترافیک رایگانه ؟
نه بابا هدیه چیه هیچی ندادن
نه !نقل قول:
Sent from my iPhone4 using Tapatalk
من هم با شما موافقم.ساعات رایگان پارس آنلاین 6 ساعته اما غیر رسمی و اگه کمترش کنن ما کاربرا خیلی ضرر میکنیم اما قبل از هر چیز دودش تو چشم خود پارس میره.نقل قول:
اگه اشتباه نکنم شاتل از 1 تا 8 رایگانه.بعید نیست که پارس هم از 1:30 تا 8 رایگان بشه.
به هرحال اون یک ساعت و نیم ترفند خودش یه دنیاییه.یعنی اون 5 ساعت یه طرف و اون ترفند هم یه طرف.اگه ترفند حذف بشه بدون شک بدترین ظلم ممکن در حق کاربراست.
دوست عزیز من از پارس انلاین دفاع نمیکنم و دوست دارم سرعت دانلودم 200 باشه اما شما خودت در نظر بگیر ، چند نفر کاربر دارن که شبا دانلود میکنن ، اگه سرعت رو برای همه باز بزارن فرداش باید برن در شرکتشون رو تخته کنن دیگه. حالا خدا که این تغییر ساعت سرعت رو ثابت روی 70-80 نگه داره .نقل قول:
بعد یه چیزی دیگه توی IDM دیگه لازم نیست از خواب پاشن و خاموش بکنن خودش مدوم رو hang up میکنه و کامپیوتر رو خاموش میکنه.
دوستان این جریان ترفند چیه به ما هم بگین :42:
توضیح کاملش تو صفحه اول همین فرومه.نقل قول:
اما خلاصش میشه این: شما صبح به جای اینکه نزدیکای 6 دیسکانکت کنی حدود 6:55 دیسکانکت کن (یا مودمو خاموش کن) و بعد 7:05 دوباره کانکت کن (یا مودمو روشن کن) اینجوری علاوه بر 1 تا 6 هر مقداری که بین ساعت 6 تا 6:55 دانلود کردی هم رایگان حساب میشه.
ابن روشی که من گفتم کم ریسک ترینشه و گرنه همونجور که گفتم توضیحات کامل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
OOPS!نقل قول:
از صبح تا حالا سر کاریم داداش!
اون پستها رو از توی گوشی بووووق فرستادم این ممیزهایی که اینجائه برعکس هستن همه! من گفتم 3.6 گیگ (سه و شش دهم!) دانلود کردم نه 6.3
توی گوشی برعکس میشدن منم برای اینکه درست نشون بده اول 6 رو میزدم بعد 3 ولی حالا میبینم اینطوری شده
این دانلود دیشب منه:
امیدوارم امشب هم همین طوری باشه ولی بازم امیدوارم به اینترنت ملی ربطی نداشته باشه!
بالاخره تهران تعطیل شده و یه سری ها رفتن مسافرت( برای من هم خوب بود)نقل قول:
از وقتی این اجلاس تهران برگزار شده و تهران تعطیل شده سرعت منم خوب شده و پینگم هم حدودا 25 شده!!!
اگه همیشه اینطوری باشه بجای فوش دعاشون میکنم :42::8::40:
هم سایت هم سرور، آرشیو صدا و سیمانقل قول:
ببخشید سایت با سرور چه فرقی میکنه؟نقل قول:
mitraryan
سایت ایرانی بود یا سرور؟ اکثر سایتهای دانلود ایرانی سرورهاشون خارج از کشوره
خیلی وقت ها یک سایت انواع لینک های دانلود رو میذاره، مثلا رپیدشیر، مدیا فایر و یا بعضی آپلود سنتر های ایرانی. لزوما" محلی که سرور سایت با سرور لینک های دانلود یکی نیست، گرچه اکثر سایت ها سرورشون اونوره آبهنقل قول:
من 256 دارم سرعتم تو شب 25 تا 30 کیلوبایته - تهرانم
شبانه 600- 700 مگ میگیرم.
با ترفند 800 مگ شبی میگیرم.
دوستانی که سرویس 512 دارید در روز به طور متوسط شبانه بدون ترفند و با ترفند چه حجمی دانلود میکنید ؟ سرعتتون تو شب چنده ؟؟
من دیشب با سرویس 512 با ترفند نزدیک 3.4gb دانلود کردم سرعت بالای 100 بود
دیشب باز سرعت همونطوری بود دیشب 4.3 گیگ دانلود کرد
میگم جریانش چیه اینطوری شده نکنه 2 روز دیگه به علت دانلود زیاد محدودمون بکنن!
دوست عزیز میشه بگید چطور با سرویس 512 با سرعت 100 دانلود کردید؟سرویس نامحدود دارید؟ترفند یعنی چه؟نقل قول:
ممنون
من سرویس 512 دارم شیراز و اصلا ترفند 12:35 تا 1 روش جواب نمیده ولی بین ساعت 6 تا 7 جواب میده.سرعت روزانم بین 50 تا زور بزنه به150 هم بعضی وقتا میرسه.سرعتنقل قول:
شبانم حدودای 30 هست.وقتی میام فروم اینجا و سرعتای نجومی بعضیارو ادم میبینه دلش میخواد با سر بره توی دیوار :42:
نمیدونم والا چند شب اینطوری شده همیشه 60 تا 65 کیلو بود شاید به قول دوستمون می خوان محدودمون کنن ولی ما که نمی تونیم سرعت دانلودر رو محدود کنیم هر سرعتی بده دانلود می کنیم :8:
شما نه تنها سرعت دانلود منیجرت رو میتونی محدود کنی، کل پهنای باندت رو هم می تونی با برنامه محدود و یا زمان بندی کنی
دوستان کسی سرویس 512 نامحدود داره؟؟سرعتش چقدره موقع دانلود؟؟
خوش به حالت.منم شبا 300 مگ دانلود میکنم!!!!:27:نقل قول:
سلام
دوستان میخواستم بدونم pars online پینگش از خارج از کشور چطوره؟ مثلا المان فرانسه خوبه؟ بازی انلاین میشه کرد؟
بعد میخوام نامحدود بگیرم سرعتش چنده؟
سرورهای مختلف خیلی با هم فرق دارن آدرسی داری بزار تا واست تست کنمنقل قول:
سلام به همه
دوستان کسی تا حالا سرویس TRA 128 گرفته ؟
UP و Down Stream این سرویس روی چند بسته میشه ؟
نقل قول:
نگیری عزیزم ... من دیروز tra 256 گرفتم دارم به فنا میرم .... سرعت دانلود در حد 7-8 کیلوبایت .. پیج باز کردن هم افتضاح
از دیروز پارس آنلاین یه سری سرویس 3 ماهه نامحدود به لیست اضافه کرده که هنوز تو سایت وارد نشده..
این سرویس های جدید دیگه اشتراکی نیستند .. یه سری قیمتاشو واستون میزارم
3 ماهه نامحدود با سرعت 128 = 78 هزار تومان
3 ماهه نامحدود با سرعت 256 = 120 هزار تومان
من فردا میرم 256 رو میگیرم اینطوری حداق مطمئنم که 256/8=32 کیلوبایت بهم سرعت میده (و البته شرکت موظفه که این سرعت رو بده چون که tra نیست)
به شخصه سرویس آشغال تر از tra ندیدم که یک روز هم بیشتر باهاش دووم نیاوردم
TRA همه شرکت ها همین هست، 128 اگه 10 نفر فعال باشند سرعت میشه 1.6 که دایال آپ سرعتش بهتره و باید هزینه ی گزافی هم بدید.
اگر تهران هستید و نامحدود TRA می خواهید که ارزون باشه و سرعت اصلی بده فقط مخابرات راه حلتون هست.
128 سرعتش از 16 تا 12 متغییر 9 هزار تومان ماهیانه.
دوستان پارس یه نظر سنجی گذاشته حتما توش شرکت کنید.
یکی از سوالاش اینه: طرح ترافیک رایگان شبانه به صورتیکه هم اکنون اجرا می شود طرحی مناسب است:
سیار موافقم موافقم نظری ندارم مخالفم بسیار مخالفم
اینم لینکش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود دوست عزیزنقل قول:
من با اینکه فرم رو یه بار پر کردم این پیغام اومد:18:
"خطا: شما فقط یکبار مجاز به پر کردن این فرم می باشید."
مثلا میخواستن جایزه بدن :27:
پـــارس بــــاگ ! :27: