نه عزیز از چیزی استفاده نمیکنمنقل قول:
Printable View
نه عزیز از چیزی استفاده نمیکنمنقل قول:
دوست عزیز من دلیل این سوالت رو نمیفهم!وقتی من نمیتونم به نت وصل بشم چه طوری قند شکن یا چیز دیگه وصل کردم ؟!مگر اینکه برای وصل شدن به اون آیپی باید یا :حتما طرحی روی مودم باشه یا اینکه در حالی که مودم به سیستم وصله با یه اینترنت دیگه وصل شد و اون ایپی رو زد !من سوالام خیلی ساده هستن ولی اینطوری که شما خرد خرد میخوای جواب بدی تا شنبه باید سوال و جواب رد و بدل بشه...دو تا سوال :برای اینکه بتونم اون ایپی رو باز کنم و سطح سیگنال رو ببینم باید طرحی روی مودمم فعال باشه؟ یا به وسیله یه مدل اینترنت دیگه به اون ایپی رجوع کنم در حالی که مودم هم به پی سی متثل باشه ؟یا نه ! اصلا باید بدون طرح داشتن وصل بشه به اون ایپی ؟( چیزی شبیه ویترین ایرانسل که قدیم یادمه رایگان وارد میشد بدون شارژ )و سوال دوم اینکه :با 3 چراغ روشن میشه ارتباط مناسبی داشت و کار کرد ؟مرسی ...
دوست عزیز اون ip مودم هست که کارخونه سازنده به صورت پیش فرض برای مودم ها میزارن و ربطی به داشتن طرح اینترنت نداره یعنی باید باز بشه بعضی مودم ها هم آدرسشون اینه 192.168.0.10 یا 192.168.0.1 البته میشه این آدرس هارو از توی خود مودم تغیر داد و چیز دیگه ای گذاشتنقل قول:
اینارو با مرورگر دیگه ای هم امتحان کن بعدش البته یوزر پسورد میپرسه که به صورت پیش فرض همه admin و admin هست ممکنه البته نفر قبلی عوضش کرده باشه.
در کل شما که 3 چراغ سیگنال داری یعنی اینترنتت مشکلی از لحاظ سیگنال نخواهد داشت یعنی نیازی نداری بری تنظیمات مودم رو چک کنی باید بری طرح یا ترافیک بگیری اینترنتت فعال شه
پیشنهاد من اینه که اگه طرحش مونده و ترافیکش تموم شده فعلا بری 1 گیگ ترافیگ بگیری باهاش کار کنی بعد اگه خواستی طرح جدید بگیری
اگه هم طرحش تموم شده که مجبوری یه طرح جدیدی رو بگیری
کلا انگار تو مشکل اعصاب داریا؟نقل قول:
توی پرشین تولز هم دهن ملتو صاف کردی :n21:
در ضمن از یوزر های آماتور بعید نیست که هنوز نت وصل نشده پروک.سی رو باز کنن
یا اینکه توی تنظیمات پروک.سی مرورگر دستکاری کنن
اون آی پی هم به چند دلیل ممکنه نیاد
دلایلشو میذارم شنبه برات میگم اگه خواستی :n07:
نقل قول:
شما قدری تعداد سئوالاتتون زیاد بود و برای همین جوابها هم متنوع شده. یه تعداد جواب رو به تفکیک من میگم.
- شما چه به اینترنت وصل باشید و چه نباشید برنامههایی از نوع پروکسیفایر میتونن باز بشن و همین باز شدن کافی هست که جلوی ارتباط مودم با مرورگر رو بگیره، چون پروکسیفایر اون وسط مزاحم هست. مثلاً با Kerio این مشکل پیش نمییاید.
- برای وارد شدن به صفحه تنظیمات یا کنترلپنل مودم مطلقاً نیازی به طرح یا کلاً اینترنت نیست چون اون دسترس محلی یا Local هست. اگه شما نمیتونید وارد بشید، مطمئناً مشکل از یه موردی داخل خود کامپیوتر و مودم هست و به شبکه و مبیننت کاری نداره. برای تست بصورت سختافزاری از روی خود مودم با زدن کلید ریست، مودم رو ریست کنید که همه چیز به حالت کارخونه برگرده. البته این اخطار رو بگم که اینجوری تنظیمات نفر قبلی از بین میره و مجبورین همه رو مجدد انجام بدید. اما این راه شاید بتونه کمکی برای ورود شما. مخصوصاً اگه نفر قبلی رمز ورود رو هم عوض کرده باشه.
راستی تا یادم نرفته بگم که بهتره این کار رو با اتصال سیم شبکه و نه بصورت وایفای انجام بدین.
- با سه چراغ نمیشه همه چیز رو فهمید. برای اینکه بطور مثال توی مودم من 635 هست بالای ۴۰ درصد تا ۶۰ درصد همگی سه چراغ روشن هستن. اما کیفیت ۵۹ خیلی با ۴۱ فرق داره. توی حدود ۴۰ تا ۵۰ سیگنال بین بگیر و نگیر هست.
نکته مهم دیگه در مورد چراغ این هست که این چراغها توی مدلهای مختلف با هم فرق داره. یعنی تست کردم و دیدم که توی ۹۲۰۰ سه چراغ کیفیت و قدرت سیگنال بیشتری نسبت به ۶۳۵ میده. برای همین بجای چراغ به میزان RSSI و CINR دقت کنید
دوستان این سرویس 1 مگ نامحدود که نوشته از ساعت 8 الی 20 یعنی توی این ساعات سرعت بالاست؟
یا منظورش اینه که سرعت توی این ساعات پایین میاد؟
سرعتشو میشه بگید که 12 ساعت اول چند بعد 12 ساعت دوم چنده؟
دوست عریر ازت ممنونم با آیپی که داخل دفترچش نوشته باز نمیشه.با اونهایی هم که شما معرفی کردین باز نشد.با مرورگرهای مختلف تست کردم . با توضیحات شما استنباط من این هست که اگر به طور مثال مودم رو بزارم جایی که اصلا سیگنال هم نداشته باشه باید اون صفحه باز بشه.درسته؟چون گفتین ربطی به اینترنت نداره. اگر فرض کنیم آیپی مودم توسط کاربر قبلی تغیرر پیدا کرده ... برای اینکه برگردونیم به آیپی پیش فرض مودم باید چکار کنم؟ ریست؟ اگر اون صفحه باز میشد با اطمینان بیشتری طرح میگرفتم. بازم از شما ممنونمنقل قول:
دوست عزیز یه دنیا ممنوننقل قول:
لطفا به صورت دقیق بگین با ریست مودم چه تنطیماتی از بین میره؟( که کاربر قبلی اعمال کرده )
من فعلا فقط صفحه ای رو که اطلاعاتی مثل طرح و تاریخ شروع ظرح و تغییر طرح و .... اینارو رو نوشته دیدم.
نمیدونم منظور شما از تنطیماتی که کاربر قبلی اعمال کرده چه مواردی هست.لطفا کامل بگین.
مدل مودم هم 632 هست.
مرسی دوست گرامی
نقل قول:
ریست کنید همه چیز برمیگرده به حالت استاندارد. فقط گفتم که اگه اینکار رو کنید تمام تنظمیات قبلی مثل فرکانسها و موارد مشابه هم از بین میره که مجبورین از یه وارد به کار یا خود پشتیبانی بپرسید و بهتون بگن. تا این بخش تنظیمات مجدد انجام نشه، به شبکه نمیتونید وصل بشید.
نقل قول:
منظورم چیزهایی مثل آیدی اشتراک، رمز اشتراک و فرکانس و پهنای باند در بخش Scanset چیزهایی هستن که در کنار تنظیمات شخصی نفر قبلی از بین میرن که باید مجدد ست کنید. نگران نباشید چون این موارد رو با تماس با پشتیبانی خیلی راحت بهتون میگن. بخصوص اگه خودتون وارد نیستین بهتره که از اونها کمک بگیرید. البته آیدی و رمز رو باید از روی جعبه یا قوطی مودم بدست بیارید.اگه الان بخواهید همین کار رو بکنید که شاید دم نیمهشب سرشون خلوتتر باشه و با حوصله جوابتون رو بدن.
موارد تنظیمات شخصی مثل تنظیم بخش وایفای یا عوض کردن رمز ورود به صفحه تنظیمات (مهم هست و حتماً عوض کنید) و یه سری چیزهای دیگه هستن که توی اتصال تاثیر ندارن، ولی توی استفاده میتونن بهتون کمک کنن. بخصوص برای موارد امنیت استفاده.
فک نمیکنم منظورش هیچ کدوم از این دو تا باشهنقل قول:
احتمالا منظورش اینه که فقط از ساعت 8 صبح تا 8 شب نت وصله
یعنی بقیه ساعات روز اصلا نمیتونی وارد نت بشی چه برسه به اینکه سرعت کم باشه
الان نگاه که میکردم دیدم بخاطر این قانون جدید که از اول مهر جاری اجرا شده، همه (یا همه اونهایی که من دیدم) ضریب اشتراک اکانتهای نامحدود رو کردن یک به هشت. موندم این مبیننت قراره کی هم ارزون کنه و هم ضریب اشتراک رو کم کنه. لااقل اگه ارزون نمیکنه حداقل هر چند ماه یکبار گروون نکنه. الان نامحدود یک به هشت یک مگابیت شاتل ۲۲ هزار تومن هست که ۲.۵ برابر کمتر از مبیننت هست. واقعاً حیف که منطقه سکونت من یه مرکز مخابرات قدیمی با شبکه کهنه داره و مجبورم از مبیننت استفاده کنم.نقل قول:
آقا منم دقبقا همین مشکلو دارم کسی میدونه مشکل ار کجاست ؟نقل قول:
نه دوست عزیز. شما یه صفر کم خوندی :n02:نقل قول:
یک مگ نامحدود شاتل (ART7) ماهی 220 تومنه . اگه اونجوری بود که جهان 3.5 نبودیم :n28:
راست گفتین و من به هوای سایت مخابرات که ریالی بود، این یکی رو هم ریالی حساب کردم. تعجب هم کرده بودم که چطور از مخابرات ارزونتر هست. با این حساب باز همون مخابرات بهتره که ماهی میده ۴۳ هزار تومن. دیگه فکر کنم اینبار درست خوندم.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر چند هنوز توی این بخش یک به ده بودن، مبیننت عقب هست.
سلام
من از کانکشن مودم ایپی که داشت رو حذف کردم و اوکی زدم.درست شد.. و حالا وارد صفحه تنظیمات مودم میشه.
با اینکار که ریست نشده ؟
یعنی به قسمت internet proocol version 4 رفتم و گذاشتم روی گزینه اولی و اوکی زدم.
----------------
بهترین جایی که برای سیگنال دهی پیدا کردم دارای 45 الی 56 درصد کیفیت سیگنال هست که البته میشه روی 55 تا ثابتش کرد.
و rssi هم 76 بود. با این کیفیت میشه بدون مشکل استفاده کرد؟
حتما خودتون قبلا برای یه کاری ip رو دستی تو ویندوز ست کرده بودیننقل قول:
نه ریست نمیشه. کلا این قسمت جزء تنظیمات ویندوز هست نه مودم.
بستگی به شلوغی دکل داره. ولی میشه با همین کیفیت هم سرعت خوبی داشت. من با نصف این هم بدون مشکل کار کردمنقل قول:
نقل قول:جالبه پس وضع نامحدود شرکت های وایرلس بهترهنقل قول:
چون دوتاشون 1مگ رو با اشتراک 1 به 4 میدن 190 تومن یکی شون هم با اشتراک 1به 2 میده 240 تومن.
نه ریست نشده.نقل قول:
با سیگنال کمتر از این هم میشه . به شرطی که دو فاکتور اصلی دیگتون خوب باشه.اولی آی پی خارجی (wan) که با ریبوت یا دیسکانکت/کانکت مودم میتونین انقدر امتحان کنین که به یک آی پی مناسب (در پستهای ماههای پیش بحث شده) وصل شید. و دومی که تا حدود زیادی دست شما نیست و شانسیه شلوغی یا خلوتی شبکه (دکل) ایه که بهش وصل میشید.
میشه یه مودم دیگه مبین نت بخری. بعد زو یکی از مودم ها طرح 8-8 یک مگ بزاری رو یکی 2 مگ ماهیانه. از اولی میشه روزی تا 5 گیگ دانلود کرد از دومی هم شبانه می تونی حدود همینقدر گرفت که میشه روزی 10 گیگ. یعنی تقریبا میشه همون 1 مگنقل قول:
نامحدود شرکت های دیگه با این تفاوت که شرکت های ADSL حدود 220 تومن ازت میگیرن ولی اینجوری فقط 90 تومن ماهیانه واست کنتر میندازه.
فقط می مونه هزینه مودم دوم که اونم هروقت خواستی می تونی تقریبا به قیمت خریدت بفروشیش. (خداییش از مودم های مبین نت میشه بعنوان سرمایه استفاده کرد:n02:)
من اینقدر دانلود ندارم وگرنه همین کارو می کردم :n09:
مبین نت ساعت رایگان داره ؟
داره . از 2 تا 8 صبح .نقل قول:
سلام
دوستان از داخل تنظیمات مودم نمیشه کاری کرد بقیه کسایی که به مودم وصل میشن سرعتشون محدود بشه؟
خیلی حیاطیه :n24:
نقل قول:من 512 نامحدود شاتل گرفتم ماهی 38 تومن سرعت دانلودم شبانه حدود 50 و روزا حدود 220 هستنقل قول:
مبین نت داشتم هم بخاطر گرونی هم بخاطر قطعی زیادی که میداد فروختمش واقعا اینا سر گردنه نشستن و این سرویس دهی بدرد خودشون میخوره البته چون بازار رقابتی نیست و رقیب ندارن اینطوره
به همه توصیه میکنم از شتال یا پارس انلاین بگیرن
خیر چنین امکانی وجود ندارهنقل قول:
از طریق مودم خیر اما روترهایی هستند که چنین کاری میکنند.نقل قول:
دوستان این طرح هایی که الان هست از کجا بفهمیم کدومش هزینه هرگیگ ترافیکش چقدره؟ 8 تومنه یا 10 تومن؟
مثلا این 2 مگ 6 ماهه 12 گیگ هزینه هر گیگ ترافیکش 8تومنه یا 10 تومن؟
یه موضوع دیگه اینکه اگه هزینه هر گیگ توی 2طرح های زیر 8 تومن باشه اگه میخواین یه طرحی رو بگیرین بهتره اول با خودتون بگید ماهیانه چقدر میخواید برای اینترنت هزینه کنید مثلا من 45 تومن
حالا با این هزینه میشه به صرفه ترین طرح رو انتخاب کرد
مثلا الان با این هزینه شما میتونی یکی از این دو طرح رو انتخاب کنی:
1 - 1مگ 6ماهه 33 گیگ
2- 2مگ 6 ماهه 30 گیگ
ببینید این دو طرح یک قیمت دارن، خب کدوم بهتره؟ معلومه که طرح 2 خیلی بهتره
روی هر طرح کلیک کنید جزئیات + هزینه هر گیگ ترافیک مازاد رو مینویسه.نقل قول:
اخرین فریم ور مدل HUAWEI BM632w چی هستش ؟
و از کجا بفهمیم بروز هست یا نه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
طرح 2 مگ 6 ماهه با 30 گیگ؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آها توی اکانتت نمیزنه باید از سایت مبین نت قسمت طرح هاش بریمنقل قول:
2 مگ گیگی 12 تومنه پس بازم ارزش نداره کلا هیچیش به صرفه نیست...
بهترین جایی که مودم سیگنال داره بین 54 تا 57 هست کیفیت سیگنال.و RSSI هم بین 75 و 76 نوسان داره.نقل قول:
من خیلی امتحان کردم و مطمئنم فقط به یک دکل وصل میشه.یعنی صد دفعه هم مودم خاموش و روش بشه همون نتیجه دفعه قبل رو داره.
از نقشه های گوگلی سایت مبین نت هم که مشخصه به کدوم دکل وصل میشم.( تا مرز شعاع سبز پر رنگ حدود 200 متر فاصله دارم )
سوال :اگر طرح 512 یکماهه بگیرم در بهترین حالت اگر دکل خلوت باشه چقدر سرعت دانلود دارم؟ و در بدترین حالت اگر دکل شلوغ باشه سرعت دانلودم چقدر میشه؟ ( مثلا کمتر از 20 کیلو بایت میشه ؟ )
و یه مشکلی که دارم اینه که جایی که برای مودم پیدا کردم از سیستمم دور هست و امکان جابه جایی سیستم هم نیست.اگر به جای اون کابل کوتاه خودش یک کابل بلند مثلا 10 متری تهیه کنم آیا در کیفیت اینترنت و سرعتم تاثیر میگذاره؟( چاره دیگه ای ندارم )
آیا این کابل مودم با کابل کراس که برای شیر استفاده می کنیم یکی هست؟ یعنی میتونم کابل کراس بزنم بهش؟
مودمی که گرفتم گاهی وقتی میزنم به برق 5 تا چراغ انتن دهیش روشن میشه و خاموش میشه و دوباره روشن و خاموش و بعد از چند بار تکرار 4 تا چراغ هاش روش میشه و خاموش و مرتبه بعد 5 تا چراغ خاموش و روشن.توی دفترچه نوشته چشمک زدن منظم یعنی داره نرم افزار رو به روز رسانی میکنه.ولی وقتی این حالت پیش میاد مودم رو میبرم جایی که اصلا سیگنال نداره ولی این حالت رو ادامه میده تا اینکه یکبار خاموش و روشنش کنم.این حالت طبیعیه؟
از همه دوستانی که تا الان کمکم کردن بی نهایت سپاسگذارم
طرح 512 معمولا سرعتش ثابت و پایداره و در بهترین حالت 65 کیلو بایت رو میدهنقل قول:
کابل شبکه هم 1 نوع بیشتر نیست و با هر طولی که میخوای استفاده کن. مودم من با اینکه 4 متر با سیستم فاصله داره با یه کابل 25 متری به سیستم وصلش کردم. طول زیاد تاثیری روی سیگنال نمی زاره به شرطی که کیفیت کابلش خوب باشه.
سلام
دوستان برای بررسی ترافیک سرویس مبین نت شناسه ی کاربری و پسورد چی باید بزنم؟؟؟
سرویس مال خودم نیست...
ممنون میشم زود جواب بدید:n30:
معمولا بصورت برچسب روی مودم یا کارتونش نوشته شدهنقل قول:
اگه نیست باید از مالک مودم بپرسی
من با یه کابل کراس مقایسه کردم به نظرم فرق داره.شما مطمئنی مثل هم هستن؟کابل مبین نت هر دو سرش مثل هم هست ولی کابل کراس یه رشته از سیمهاش برعکس هستند( رنگ سبز و نارنجی )چه طوری وایرلس مودم رو با لب تاب متصل کنم؟وایرس مودم رو روشن میکنم وایرلس لب تاب هم روشن بعد یه کانکشن میاد که میزنمش و پسوردش رو میدم ولی یه پنجره باز میشه و مینویسه اتصال با مشکل روبرو هست. باید چکار کنم؟ممنوننقل قول:
کسی نیست کمک کنه ؟ منم همین مشکل رو دارم ورژن مودم جیبی 1.0.3 هست که میخوام بکنم 1.5.8 ولی error میده .نقل قول:
با سلام. من هم گرفتار استثمار شرکتهای متقلب مبیننت و ايرانسل هستم. به امید نابودی این کلاهبرداران حرفه ای.نقل قول:
دوستان خسته نباشید من مودم مدل bm632w دارم اگه بخوام واسه یه مدت تقریبا 20 روزه کابل برق رو از پریز برق در نیارم مشکلی واسه مودم پیش میاد؟؟؟؟
تا اونجا که می دونم از هر دونوع کابل بعنوان کابل شبکه استفاده میشه و نباید فرقی کنهنقل قول:
مگه مودمت وای فای نداره؟ ، دقیقا یادم نیست فکر کنم باید تنظیمات روتر رو هم روی DHCP تنظیم کنی
بستگی به دمای محیط تون داره و جوری باشه که مودم خنک بشه. هرچند این مودم ها چینی هستند و باید مواضب بود ولی اصولا نباید مشکلی پیش بیاد.نقل قول: