بچه ها سته خرگوش رو از فروشگاه بخرید بعدیش کویست سرخپوست رو تموم کنید بهتون 50 تا باند با 5 تا تخمه مرغ میده:31:
Printable View
بچه ها سته خرگوش رو از فروشگاه بخرید بعدیش کویست سرخپوست رو تموم کنید بهتون 50 تا باند با 5 تا تخمه مرغ میده:31:
حسین جان قبلا یه چند تا لینک دادی بودی که با اونا وارد بازی میشدیم یه چیزی میداد
میتونی اونا رو بهم بدی؟
با این اکانتم نرفتم اونا رو
........
الان رفتم ولی هیچی نداد جریان چیه؟
الان کوئست ایستر رو دیدم...
وای 15 تا چوب رو من از کجا بیارم؟!؟!؟!
کسی تو بریسکو یا کلورادو میتونه به من چوب بده؟؟؟
یه سوال برام پیش اومده..
همه به من میگفتن برو لیدر شیپ و الان من 200 تا لیدر شیپ دارم
و نفر 17 این اسکیل هستم
ولی کسی از بچه ها رو نمیبینم جز 15 نفر اول اخه اونا زود تر رفته بودن سراغ این اسکیل
علی هم که همین چند صفحه پیش گفت داره Grave robber میره در صورتی که این کار برای موتور اسکیل و ریپیر هستش
نکنه من سرکاری رفته باشم رو لیدر شیپ؟؟یا اینکه باید الان به یه چیز دیگه اسکیل بدم؟
عزیز لیدرشیپ که میری لول آپ میکونی بعدیش ROUNDS تو مارکت میفروشی پول جم میکنی بعدیش ریسکیل میکنی FMS دونباله کلید 3(کلید 1 و 2 رو باید پیدا کرده باشی)
:31:نقل قول:
میکونی
کلید 1 و 2 رو چطور بدست بیارم؟:20:
و اینکه از الان به fms بدم اسکیل یا وایسم یه دفه اینکار رو بکنم؟
من الان 111 تا دادم به لیدر
و 36 تا هم کریسما
یه 100 تایی فکر کنم بایستی جم بکنم:13:
راستی rounds رو چه قدر بفروشم؟1100 خوبه؟
کسی نبود؟
من تا چند تا دیگه باید بدم به لیدر شیپ؟
حداکثر کاری باید باز بکنم که برای تفنگ ها هست چیه؟اگر اون رو باز کردم باید موتور اسکیل بدم؟
این ماله 2 تا کلید ها
کلید 1:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلید 2:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره 1100 خوبه بفروشی
و لازم نیست برا این 2 تا کلید ری اسکیل کنی
بعدیش رسیدی لئل 79 یه خبری بده
یعنی تا لول 79 همش اش بدم به کریسما+لیدر ؟
من الان 37 ام و خواستم تا 40 فقط به این دو بدم و بعدش به دکس+موتور اسکیل بدم
حالا چیکار بکنم؟
سلام !
من به خاطر توصیه ی یکی از دوستان پارسه ای:31: (بهروز) تا الان که لول 40 هستم به strength+leadership ، می خواستم ببینم تا لول چند این کار رو بکنم؟ کی ری اسکیل بکنم ؟ اصلا ری اسکیل لازمه؟ (soldier , fort fighter)
خوب برای اون یکی اکانتم هم سوال دارم :31: دوئلر+دوئلر ، dex+aim+shooting+dodge. خوب ، چطوره ؟ اسکیل ها رو خوب ریختم ؟ باید ری اسکیل کنم ؟ اگه باید ری اسکیل کنم کی باید این کار رو بکنم ؟؟ (الان لول 31 هستم)
خب :31:. فورت فایتر aim dodge stamina hiding هم میخواد . البته به نظرم ddodge aim مهمتـــره . اگه بخوای تا ابد فورت بری خب نیــاز نیست ری اسکیل کنی .نقل قول:
اینـم خوبـه . همینا رو اسکیل بده فقط . اینم لازم نیست ری اسکیل .
دوستان من از فردا دارم اثباب کشی میکنم و تا 1 اردیبهشت بیشتر فرصت ندارم
بعد از 20 سال باید خونه رو خالی بکنم برم خونه اجاره ای اولین بارم هم هستش:13:
میان ترما هم از هفته اول اردیبهشت شروع میشه و پایان ترم هم پشت بندش من هم 24 واحد برداشتم نتم هم فردا قطع میشه
کلا داغون شدم :31:
موهام خودش به صورت عادی داشت سفید میشد و الان هم که سبیلام داره از یه طرف سفید میشه و گیجگاهم خالی :41:
اگر کسی از بچه ها میتونه این اکانت بنده رو روزی چند بار بهش سر بزنه یه حال اساسی بهش بده تا تابسوت خیلی خیلی ممنونش میشم
لول 37 هستم و از این اکانت و اسمش هم خیلی خوشم میاد
L0RD 0F WAR
هر کسی خواست و میتونه بهم کمک بکنه ممنونش میشم بهم پی ام بده تا بهش یوز و پس رو بدم
دوستان یه سوال پیش اومده برام
من واسه کلید 1 و 2 گفتید که باید با لیدر شیپ و کریسما برم
ولی اولین کاری که باید برم Grave robber هستش که با fms میشه این کار رو رفت پس چطور باید این کلید ها رو بگیرم؟
تا خود لول 75 باید همه اش بدم به کریسما+لیدر شیپ؟
میتونید جریان این کلید گرفتن رو به طور مفصل توضیح بدین واسه هرکار باید چیکار بکنم؟
یا این جریان کلت طلاییش؟
من ترتیب کار هر سه کار (کلید 1 و 2 و کلت طلایی) رو میزارم شما بهم بگید چیکار بکنم و تا لول 75 چطور اسکیل بچینم؟
ممنون میشم
Level 75 - The art thief
Steering a paddle steamer
Chasing bandits
Guarding the stage coach
Burglary
............................
Level 67 - The raid
Grave robber
Bounty hunter
Ambush stagecoach
Robbing trains
Prison guard
..................
The Golden Treasure - Golden colt
Transport ammunition
River fishing
Drilling for oil
Transport ammunition
.........
این Burglary تو کار اول
Drilling for oil تو کار سوم
تو کار دوم Robbing trains , Grave robbre
رو چطور باید برم؟
و اینکه شما گفتی واسه کلید سوم ری اسکیل بکنم به fms پس چطور تفنگ طلایی رو بگیرم؟
Level 75 - The treasure
Fire fighter
Charlatan
Treasure hunt
..............
کلا قاط زدم و هر چی هم با لباس ها خواستم یه جوری خودم رو برسونم به این کار ها نمیشه؟
ممنون میشم توضیح بدین
آقایون یه موضوع مهم
همه میدونیم آپدیت 1.36 داره میاد
کسی از ورلد 2 تا 10 اینجا هست؟
من ده هستم
آقا بساتت رو کم کم جم کن 1 ماه دیگه من با یه وانت میام میبرمت کلورادو
ورلدارو میخوان با هم شیر کنن 3 ماه بعدیشم پاک میکنن ولی نیمزارم بی شهر ئ یتیم!:31: بیمونید جا برا همتون دارم.:46:
وقتی گفتم که جم کن یعنی پولت رو به لباس تبدیل کن چون حذف میکنن پولت رو
حسین جان توضیحی نداشتی برای پست صفحه ی قبلیم؟
شرمنده طولانی بود حال نداشتم بخونم :31:
ولی کلاٌ گفتم برا کلید 1 چاریسما و لیدر شیپ برا 2 دیکست با شوتینگ ولی چون این باف ها که 150LP میدن اومدن دیگه لازم نیست که ریسکیل کنی فقط لباسه خوب بخر کم اوردی از این باف ها استفاده کن :46:
ایول بابا دمت گرم:46:
این 150 lb ها چه قدر باند میخوان؟
و چطوری استفاده میشن؟یعنی یه بار بزنمش رو یه کاری واسه همیشه 150 تا به اون کار اضاف میشه یا زمانیه یا چی؟
واسه هر کدومشون یه بار میشه استفاده کرد؟
کلا یه نیم چه توضیحی در این باره میدی؟
و اینکه از کی واسه دومی به دکس و شوتینگ بدم یا اصلا دیگه لازم نیست؟
.............
این اپدیت جدید و ورلد جدید کی میاد ؟یکسال گذشته از کلورادو:13:
من ورلد 9 هستم کسی می خواهد بیاد بیاد منتظرم :20:نقل قول:
آرش نظرت چیه بیایی ورلد 9 ؟
وایتامین جان میتونی به من یه کم هلپ بدی عزیز دل؟
کدوم ورلد ها رو میخوان کی بکنن؟
بیام 9 هوام رو داری؟:10:
...........
یه چیزی دیگه من اگر بخوام بازی بکنم به طور رسمی(تابستون) حتما با دو -سه تا acc میخوام بازی بکنم
میتونم یکیشون رو پرو دوئلر برم؟؟:31:
خیلی بازی برام کسل کننده میشه تا لول 80 وایسم بعد برم ری اسکیل بکنم
دوست دارم دیگه حداکثر از لول 30 بزنم تو کار دوئل و 20 لول بعدش هم اگه شد فورت برم
و اگر بشه با یه acc دیگه ست طلایی رو بگیرم و از تو مارکت بتونم بفرستمش به اون یکی acc خیلی بهتر میشه
ایا میشه همچین چیزی؟
و اینکه اگر خواستم از اول با دکس+ ایم +داج+شوتینگ برم میشه با همون 150 تایی ها ست رو بگیرم؟که دیگه با همون یه acc برم
...........
اگر بخوام پرومیوم بازی بکنم چه قدر واسم خرج داره؟
ست طلایی فزوشی نیست که ! نمی شه مارکت فروخت .... فقط می شه کلید 3 را فروخت ...
پرمیوم گرفتن مه الان خیلی گرون شده با در نظر گرفتن ارزش پولمون در مقابل یرو و یا دلار :41:
پس انگار نمیشه دو acc بازی بکنم؟شاید فقظ واسه اوایل بازی که بشه پروداکت و پول بدست بیارم بریزم تو اون یکی acc
نمیشه حداقل به دکس+fms داد و اون موقع با لباس همین 150 lb که حسین گفت کلیدا رو بگیرم؟اون موقع حداقل میشه یه چند تا فورت رفت و یا دوئل زد(اشکالی نداره اگر طول بکشه لول اپ کردن فقط اگر این طوری هم بتونم یه جوری ست طلایی بگیرم خوب میشه
یک سوال راجع به این قضیه ی آپدیت جدید که میگه میشه character ها رو migrate کنیم :
فقط میشه به ورلد هایی که سیستم پرمیومشون مثل همدیگس مهاجرت:31:کنیم یا به هر ولدی دلمون خواست؟
مرسی:31:
درووووووووووووووووووووووو وووووووووووود
سعید جواب اس چرا نمیدی ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بیا بگو این آپدیت جدید چیه من حال ندارم برم بخونم اونجا :دی
حسین این 150 تایی ها چه قیمتی دارن؟و طرز استفاده شون چجور هستش؟میشه دو سه تا خرید و مثلا 450 تا lb رو پر کرد؟فقط برای یه ساعت هستش یا چی؟نقل قول:
برا کلید 1 چاریسما و لیدر شیپ برا 2 دیکست با شوتینگ ولی چون این باف ها که 150LP میدن اومدن دیگه لازم نیست که ریسکیل کنی فقط لباسه خوب بخر کم اوردی از این باف ها استفاده کن
هر فورت چند تا باند میده ؟حداقل و حداکثر
آقایون و خانوما
دل بخواهی که نیست که بریم این ورلد یا اون ورلد :31:
اونای که ورلد 2 تا 10 هستن میتونن فقط برن ورلد 1 یا 11 تا 15
عزیز یه دونه داره 45 UPB میخواد 5 بار میتونی استفاده کنی حالا مهم نیست چقدر کار کنی
یعنی فقط یه بار میشه خرید همچین چیزو؟
من واسه کلید 1 رو یه چیزش موندم اون اخرین کارش
و واسه کلید دو هم که یه ری اکسیل میخواد ولی واسه گلدن کلت نمیدونم به چه شکلی بگیرمش
با کریسما+لیدر یا شوتینگ + دکس؟
.......
نگفتی من از فورت چه قدر باند میتونم گیر بیارم؟
....................
اپدیت جدید کی میاد و اینکه ورلدی هم اضاف میشه یا فقط چند تا یکی میشن ؟کلا اخر سر چند تا ورلد میشه؟
من کی گفتم فقط میشه 1 بار خرید؟
هر چقدر دات میخواد بخر
تو فورت بیشترین مقدار بسته به اینکه چقدر بکشی یا اکتیو باشی کم و زیاد باند میگیری من معمولاٌ بین 15 تا 20 تا میگیرم
آپدیت جدید 1 ماهه دیگه میاد ورلد اضافه نمیشه کمم نمیشه تا این ترکیبات تموم شن
بد اگر ورلدی کمترین مقداره بازیکن رو پیدا کنه دریش رو گیل میکیرن آجراشم از ما میخرن :31:
خلاصه آقایون اونای که تو ورلد 2 تا 10 هستن بیان کلورادو که ما در خدمتشون هستیم :10:
کارمون اونجا درسته جانه خودم :5:
حسین جان ببخشید اگر تو این کمورد دارم زیاد سوال میکنم
من تا حالا از این 150 تایی ها استفاده نکردم و الان فکرم رو بدجوری مشغول کرده
اول اینکه اگر من یه دونه از این ها رو رو یه کاری که مثلا 500 تا lb میخواد استفاده بکنم اون واسه همیشه 150 تا ازش کم میکنه یا زمانی هستش؟
.....
این سوالم دنباله این هستش که اگر بشه
اگر بشه که میتونم دوئلر باشم از همون اول و برم تو فورت باند گیر بیارم و 150 تایی بخرم و واسه ست گلدن استفاده بکنم و دیگه نیازی به لیدر..شوتینگ..موتور اسکیل نیست ...همچین چیزی میشه؟
....
الان دو تا از دوستام رو گیر اوردم واسم دارن بازی میکنن و خودشون هر کدوم سه تا acc دارن یکی دو نفر سه acc ]م داره به جمعون اضاف میشه
من میخوام از سه تا یکی رو بزارم دوئلر یکی سولجر و دیگری کارگر
هرچی میخئای سوال کن ما جواب میدیم :31:
ولی وجدانن سوالت رو نفهکیدم :13:
فقط اینو میتونم بگم که شاپ رو باز کن ببین لیست این باف رو خودت متوجه میشی :46:
دمت گرم
ولی من این همه قیییشنگ برات توضیح دادم چطور نگرفتی؟:d
من الان 7 روزه به کامپیوتر دسترسی ندارم با گوشی دارم میام
گوشیم 5800 هستش و مقدار رم گوشیم کمه واسه همین صفحه بازی برام باز نمیشه
من که تا حالا از این جنس ها استفاده نکرده بودم....واسه همین طرز کارشون رو نیمدونم
منظورم دقیقا اینکه که مثلا یه کاری مثل Burglary که حدود 500 تا lb میخواد اگر من یکی از این ها رو استفاده بکنم میشه 350 تا دیگه درسته؟میخوام بدونم این 150 تا همیشه کم میشه یا زمانی هستش؟
راستی یکی از دوستان میتونه این اسم رو سرچ بکنه تو بازی ببینه هستش یا نه؟
L0RD 0F WAR
این رفیقم که بهش این acc رو داده بودم بهش گفتم واسه خودش تا بعدا ازت بگریمش
حالا که بهش زنگ زدم میگه پاکش کردم بجاش رفتم یه دونه دیگه خوشگل برات ساختم پرو موتور اسکیل و لولش هم 15 هستش :18:
پرو لیدر بود ماله خودم
اعصابم داغونه لول این رو بزور رسوندم به 40-41 کلی ایتم داشتم ......73 تا باند داشتم همه رو پاکیده رفته:41:
بابا من اون تفنگه بود که خیلی خاصه اسمش رو یادم رفت لولش زیر 20 بود فکر کنم... اونو شانسی گیر اورده بودم
میشه یه جوری برشگردونم؟
350 تا فقط بــرای 5 بار کار کردن هست البـــته این باف نیاز به لول 50 بــودن داره :31:.نقل قول:
گشتــم نبود نگرد نیست :31::31: .نقل قول:
هیچ راهــی برای برگشت اکانــت پاک شده نیست .
اه خدای من لعنت به این شانس....:13:
از ظهر یه شارژ 10 تومنی فقط حروم کردم تا بفهمم منظور این بشر از این حرکت چی بوده....:18:
کاش میدادمش واسه پرومیوم:31:
راستی پرومیوم بیشتر از 50 تا میشه ؟چقدره؟
..........
عیبی نداره من تو دوباره شروع کردن این بازی اوستا شدم
باز دوباره همین لیدر باید برم هان؟درست رفته بودم دیگه اره؟
تا تیر این اپدیت جدید به سلامتی میاد دیگه ؟میخوام وقتی زدم رو صفحه ی وست با تغییرات بزرگی مواجه بشم
سلامی دوباره
خواهش مند هستم از دوستان به سوال های بنده پاسخ بدین تا ببینم این چند روزه تلاش بیخودی نکرده باشم
ممنون
خب این چند روز پدر این سایت tw-db رو دراوردم :d
قبل از هر چیز
مثل اینکه تا دو تا acc داشتن مشکلی نداره و بیش از اون رو اخطار میدن , درسته؟من الان دونفر رو میشناسم با لول های 50 و خورده ای و یه نفر 60 و خورده ای که دو تایی هستن و مشکلی ندارن
من اگه بخوام acc دومم فقط واسه پول و ایتم گیر اوردن باشه باید برم همون grave robber ؟
..........
من با حساب هایی که کردم و با توجه با لباس ها
دیدم که میشه 59 تا لیدر و 11 تا ترید و 111 تا شوتینگ داد و مابقیش رو هم به هرچی دوست داشتم چون که با همونا و لباس های مناسب اون کار میشه دو تا کلید و گلدن کلت رو گرفت و کلا بعد از کلید 3 گلدن گان رو هم بگیرم (کلید 3 رو چجور باید بگیرم؟)
و اینکه
75 تا att که میخوام از کریسما بدمش به دکس این مقدار مانی میخواد: 157500
اون 70 تایی هم که به لیدر + ترید میدم هم میشه: 27650
کلا حدود 180k میخواد ..این پول رو میتونم به راحتی دربیارم؟
و اگر بخوام کل 225 تا اسکیل تا لول 75 رو بدم به یه کاری و تا لول 120 هم اسکیل ها رو بدم به اون که واسه ری اکسل اون چیزی حدود 585 تا 600 اسکیل میشه(با اون 225 تایی که قبلش ری اسکیل کردم)
قیمتش میشه 1.9 میلیون:18:
چطور میشه همچین پولی بدست اورد؟
بعد از ری اسکیل برم واسه دوئلر و فورت یا برم سراغ کار های پول دراوردنی؟
................
جریان این پروداکت هایی که علامت سوال هست و از این کار های بدست میاد چیست؟چه چیزایی ممکنه از توی اینا دربیاد؟و ایا با هم فرق میکنن؟
White water transport بیست و پنج درصده
Build palisades بیست درصده
Break up gangs ده درصده
Work as a traveling merchant هفت درصده
..........
شما بعد از ری اسکیل سراغ کدوم کارها رفتین؟
.........
و در اخر گرون ترین چیزی که بدست اوردین چی بوده؟چون که من دیدم که با 1400 lb کار Grave robber لاکش حداکثر 5493 بوده
پس این ایتم قیمت بالا ها که تو کوئست و مغازه های شهرها نیستن و قیمته بالایی دارن از چه کاری بدست میان؟
................
این Extra items جریانش چیه ؟ اون اسلحه خوشگلاش چطور بدست میاد؟
.........
خیلی خیلی ببخشید دوستان اگر طولانی شد
خیلی واسم مهمه به این سوال ها و پست بالا هم پاسخی بدین و البته نه سر سری بلکه با توضیح
:11::11::11::11::11::11::11:
عزیز ریاسکیل کردن عزابه برا همین گفتم فقط با باف کویست برو بعدیش ریسکیل کن به FMS سریع کلید شماره 3 رو پیدا کن
برا باقی سوالات بشین پوستای قبلی بخون چون ما 2 یا 3بار به این سوالات جواب دادیم :31:
ممنون حسین جان
باف که فقط 150 تا میده ما بقیش دردسره..میشه دو تا 150 تا یی زد رو یه کاری تا 300 تا LB پر کنه؟
میشه کلید ها رو خرید؟
منظورم اینه که با یه اکانت برم تمام کلیدا رو بگیرم و بفرستمش برای اون یکی
من فکر کنم حتی یه خط از سوالاتم رو نخوندی و تا دیدی درباره ری اسکیله یه جمله پروندی:46:
ولی من تو 40-50 صفحه هیچی پیدا نکردم
حسش نیست 2000 تا صفحه رو بخونم
هر کدوم رو که میتونی بهم جواب بدی خوبه (روزی دو تا سوال هم جواب بدی خوبه):31:
یا اینکه بگی کجا هستن
سلام دوست عزیز:40:نقل قول:
این کار ها هرکدومشون یک درصدی دارن که امکان گرفتن رندوم پروداکت رو نشون میده ، رندوم پروداکت یکی از پروداکت های یک کار دیگس که به طور شانسی به شما داده میشه ، مثلا امکان داره یونیون فلگ باشه یا سیب زمینی:31:
اگه اشتباه گفتم دوستان لطفا تصحیح کنن:11::11:
--------------------------------------------------------------------------------
راستی راجع به باف ، باف 250 تایی هم هستش ، فکر کنم بقیش رو میتونی با لباس بدست بیاری.