از ساعت 1 تا 4 صبح موفق به دانلود 50 مگ شدم انهم با 512
Printable View
از ساعت 1 تا 4 صبح موفق به دانلود 50 مگ شدم انهم با 512
منم شبها سرعتم حداکثر 20 ولی با روش آداپتورینگ :31: میشه 120 :8:
اما حیف که بعد از 20 دقیقه باز میاد پایین :41:
---------- Post added at 12:59 PM ---------- Previous post was at 12:56 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس شما باید خیلی شاکی باشید. من شبی 200-300 مگ میگیرم شاکی هستم شما که وضعتون خیلی خرابه.نقل قول:
حالا چی شد اخر !
از شاتل سرویس بگریم یا نه ؟ و بهترین adsl دهنده کجاست ؟
برای تهران می خواهید؟نقل قول:
بله دوست عزیز تهرانم ..
واقعا کارا باشه !
راستی نظرتون در موردisp شرکت افرا نت چیه ؟
چه سرعتی می خواهید بگیرید نامحدود یا محدود بهتر بود توی تاپیک زیر دیگه بحث رو دنبال میکردید:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=245688
سلام رفقا
حدودا 4 روز پیش دوره ی قبلیم تموم شد و شاتل بهم پیام قطعی موقت و روشن خاموش کردن مودمو داد . . . .معمولا هروقت این پیام میومد فرداش اینترنتم قطع میشد و باید پول واریز میکردم . . . اما الان چند روزه وارد دوره ی جدید شدم یعنی دوباره ترافیک قبلی پاک شد و ترافیک جدید وارد حسابم شد ولی ارتباطم قطع نشده و جالب اینجاست میگه 12 تومن بدهی داری!!!:31::31: (Eco-512 دارم!)- راستی وقتی مصرف میکنم از ترافیکم بطور معمول و همیشگی کم میشه!
کسی میدونه موضوع چیه!!!؟:11:
احتمال میدم در سال تلاش مضاعف!!! ، خیلی به خودشون فشار آوردن و یه نمه عقلشونو به کار انداختن و فهمیدن که با این تعطیلیا ، خیلی سخت بوده که طرف بخواد یول بریزه به حسابشون و تالا قطع نکردن . احتمالا اگه فردا که بانکا باز میشه، نریزین به حسابشون سرویستون قطع بشه .
دوستان گلم آدرس این نمایندگی شاتل کرج کجاست؟
یه سوال دیگه هرچند بی ربطه و معذرت میخوام ولی کسی نمیدونه قیمت asus am 602 چنده؟
واسه کارت طلائی هم ایشالله اگه قطعی شد مزاحمتون میشم.(واسه دوستمه)
یه چیز دیگه 128 اکو تو کرج هم سرعت دانلودش مثل 512 هست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
باید حدود 40-45 تومن باشه:46:نقل قول:
یه سوال دیگه هرچند بی ربطه و معذرت میخوام ولی کسی نمیدونه قیمت asus am 602 چنده؟
بستگی داره به شانستوننقل قول:
یه چیز دیگه 128 اکو تو کرج هم سرعت دانلودش مثل 512 هست؟
ولی اکثر کسانی که اکو128 دارن سرعت دانلودشون مثل 512 است:46:
من دیشب متوجه نکاتی شدم چند روزه که من شبها دانلود دارم درست حسابی نمیتونم دانلود کنم . من شب ساعت 1 چند تا فایل را که چند روز است نتونستم دانلود کنم برای ادامه دانلود گذاشتم اولش سرعتش خوب بود بعدش خوابیدم حدود ساعت 4.20 وقتی پاشدم دیدم دانلود منیجر پیغام خطا داده و نتونسته دانلود را ادامه بده و علتش هم قطع خود به خود کانکشن بود من تنظیمات دانلود منیجر را هم طوری قرار داده ام که در صورت قطع کانکشن خودش دوباره وصل بشه اما منیجر نتونسته بود این کار را انجام بده این قطع خود به خود کانکشن هر دو روز برای من اتفاق افتاده بود و منیجر نتونسته بود دانلود را به خوبی انجام بده
به نظر شما مشکل قطع خود به خود کانکشن از چی میتونه باشه و چرا منیجر نمیتونه دوباره به اینترنت وصل بشه
دو حالت داره یا به خاطر تعطیلات هست یا از این پس مشتری رو به زور می خوان نگهدارند.نقل قول:
شما اگر دنبال دانلود شبانه از شاتل هستید بهتره به فکر رفتن به یک isp دیگه باشید.نقل قول:
برای کانکت سریع (در صورت دیسکانکت شدن) ، از برنامه Reconnect استفاده کننقل قول:
و ضمنا اگر هم روی لینک ها افت سرعت نداری ، مودمو PPPOE تنظیم کن
مشکل من قطع خود به خود کانکشن است من صبحها که معمولا چند ساعتی وصل هستم کانکشن قطع نمیشه فقط قطع این کانکشن بعد از ساعت یک شب اتفاق می افته و تعجب من هم اینجاست که چرا شب و موقع دانلود من قبلا با همین روش البته تا چند ماه پیش با همین تنظیمات ( ساعت یک با منیجر لینکها را برای دانلود میگذاشتم و منیجر را طوری تنظیم میکردم که در صورت قطعی خودش دوباره به اینترنت وصل بشه و بعد از اتمام دانلود کامپیوتر خاموش بشه )هر شب حدود 1 گیگ دانلود داشتم اما از سه روز پیش که خواستم دوباره هر شب دانلود کنم این اتفاق برای من افتاده است و جالب اینجاست که وقتی کانکشن قطع میشه و منیجر پیغام قطع کانکشن را میدهد اگر دوباره به اینترنت وصل بشی نمیتونی دانلود را انجام بدی و چون ان لحظه قابلیت برگشت منیجر از کار میافته و باید کامپیوتر را ریستارت کنینقل قول:
اما کانکت سریع چی است
و تنظیم مودم PPPOE چه حالتی است
با تشکر
دلیل قطع شدن کانکشن رو نمیدونم ، ولی برنامه reconnect برنامه کوچکی هست که به محض اینکه احساس کنه کانکشنتون قطع شده ، وصلش میکنه ، در این صورت ممکنه دانلود منیجر خطا نده و ممکنه هم خطا بدهنقل قول:
اگر از IDM استفاده میکنید ، میشه کاری کرد که خطا نده
حالت PPPOE هم حالتی هست که شما به محض اینکه مودمو روشن کنی ، به اینترنت وصل میشی و احتیاجی به کانکشن نداری ، دیسکانکت شدن هم بوسیله خاموش کردن مودم انجام میگیره
اینم نفهمیدم که:
چرا ری استارت میکنید؟نقل قول:
چون ان لحظه قابلیت برگشت منیجر از کار میافته و باید کامپیوتر را ریستارت کنی
کلا تمام نسخه های IDM کانکت اتوماتشون خرابهنقل قول:
سلام
کسی از سرویس های دومگابیت شاتل اطلاعی داره!!؟ تو سایتش چیزی پیدا نکردم . . !
شاتل اسما سرویسی به نام 2 مگ نداره ، آخرین سرویسش ART8 روی 1 مگ هستشنقل قول:
چرا تو مشهد سرویس 1 مگ و 2 مگ داره ولی تو سایتش ننوشتهنقل قول:
سلامنقل قول:
ظاهرا 2 مگ فقط تو اصفهان و مشهد ارائه میشه
شبانه رایگان هم نداره!
و اگه اشتباه نکنم ماهی 24000 تومن
دوستان من یک مشکلی با google دارم که نمیدونم از شاتل هست یا نه
تو قسمت image که Serach میدم از هر 10 تا thumbnail حدودا 6 تاش چیزی رو نشون نمیده و کادر سفید میده
اول فکر کردم قیلترن بعد که روش کلیک میکنم باز میشن
هم mozilla هم opera رو تست کردم
اما تو موتور هایدیگه مثل yahoo این مشکل نیست و همه رو نشون میدن
مثلا از این لینک از 20 تا عکس فقط 5 تاش رو دارم
کد:http://images.google.com/images?um=1&hl=en&tbo=1&imgsz=l&imgtbs=z&tbs=isch%3A1&sa=1&q=face&aq=f&aqi=g10&aql=&oq=&gs_rfai=&start=0#start=0&tbs=isch:1&tbo=1
مال منم همین طوریهنقل قول:
دلیل ریستارت اینکه
وقتی کانکشن قطع میشه و منیجر نمیتونه دوباره به اینترنت کانکت بشه ان موقع من خودم به صورت دستی از طریق کانکشن به اینترنت وصل میشم اما بعد قسمت بازگشت منیجر کار نمیکنه وباید یکبار ریستارت یا لاگ اف بکنم بعد به اینترنت وصل بشم وقسمت بازگشت منیجر بعد ریستارت یا لاگ اف به خوبی کار میکنه
اما من به شاتل زنگ زدم و گفتم چند روزه که نمیتونم دانلود خوبی شبها داشته باشم و ان هم گفت این مشکل به زیر ساخت مخابرات مربوط میشه و البته گفت که ما دیشب چند قطعی کوتاه داشتیم من در مورد تنظیم مودم هم از ان پرسیدم و گفتم چطور میشه مودم را طوری تنظیم کرد که به محض روشن شدن به اینترنت وصل بشه گفت چون مودم شما از نوه تی پی لینک 8811 سفید است این مودمها کارایی خوبی در این حالت ندادند وبهتره از همون کانکشن استفاده کنی
حالا پرتغال فروش باید پیدا کرد
سلام دوستان
من دیشب میخواستم سریال داونلود کنم یه سریال 140 مگی بود که لینکش مستقیم بود و من با کمال تعجب دیدم که وقتی ساعت از 1 گذشت من همچنان با 60 داونلود میکردم (512 دارم ) ولی وقتی این تموم شد یه چیز دیگه رو گذاشتم روی داونلود که غیر مستقیم بود با 10 تا داونلود میکرد
حالا سوال من اینه که چون قبل از ساعت 1 داونلود رو شروع کردم این 60 مونده یا اینکه مستقیم بوده ؟
ممنون
برای منم همینطوره:41:نقل قول:
ولی اونهایی که سفید هستن هم بعضیهاشون قیلترنا , البته بعضی هاشون هم نیستن:18:
لعنت بر باعث و بانیش:2:....1 عکس نمیتونیم سرچ کنیم:13:
شما ایران زندگی میکردید ؟نقل قول:
اگه آره ، پس چرا نمیدونید برادرا جدیدا کارای محیرالعقولی بلد شدن که انجام بدن؟؟:31:
حرف مفت میزنن برادران شاتل!نقل قول:
تی پی لینک با همه شرکتا سازگاره
خودم اگه افت سرعت شبانه نداشتم ، PPPOE تنظیم می کردم (بدلیل عدم اجرای برنامه آداپتورینگ)
تنظیمش راحته
من قبلا تنظیم میکردم و مشکلی نداشت
من که نفهمدیدم چی گفتی ، شایدم منظورت از بازگشت همون رزومه؟نقل قول:
وقتی کانکشن قطع میشه و منیجر نمیتونه دوباره به اینترنت کانکت بشه ان موقع من خودم به صورت دستی از طریق کانکشن به اینترنت وصل میشم اما بعد قسمت بازگشت منیجر کار نمیکنه وباید یکبار ریستارت یا لاگ اف بکنم بعد به اینترنت وصل بشم وقسمت بازگشت منیجر بعد ریستارت یا لاگ اف به خوبی کار میکنه
در هر صورت ، از هر برنامه ای استفاده میکنی ، به نظر من بهتره از IDM استفاده کنی
نقل قول:خب رسما که چیزی نگفته!نقل قول:
سلام
ظاهرا 2 مگ فقط تو اصفهان و مشهد ارائه میشه
شبانه رایگان هم نداره!
و اگه اشتباه نکنم ماهی 24000 تومن
دوستان داشتم به روش آداپتورینگ فکر میردم :31: بچه ها میگفتن پریز و در میاریم ! یه روش دیگه هست نمیدونم میدونین یا جریانش فرق فوکوله ! مودم من که TP-LINK ه یه گزینه داره به اسم Save/Reboot که اینو که میزنی مودم یه بار خاموش روشن میشه ! ضرر هم نداره ! مودم های دیگه هم حتما یه چیزی مثله این دارن !
البته روش آداپتورینگ که با ربات باید انجام بشه:31:نقل قول:
ولی میشه حرکات موس رو برای این کار ، ضبط کرد ، ولی مشکل 40 50 ثانیه وصل شدن مجدده
ولی اگه روی آرت ، فقط خاموش روشن کردن جواب میده ، چون سرعت بالاست ، فکر کنم می ارزه که این کارو انجام داد:13:
داخل سایت مشهد نوشته.نقل قول:
خوب بیشتر مشتریان از این موضوع ناراضی هستند. شما اگر بعد از ساعت یک همون لینک رو که با 60 میرفته پاز کنید و دوباره استارت کنید میبینید سرعت کم میشه که این نشانه این هست که شاتل خودش سرعتها رو محدود میکنه.نقل قول:
اگر شما تبریز هستید این مسخره بازی ها رو ول کنید برید از همارا سیستم سرویس بگیرید. شبی بدون قطع و وصل کردن 1300 مگ دانلود می کنید و جمعه ها هم که تا ساعت 10 رایگانه 1600 مگ انقدر هم عذاب نمی کشید . ترافیک اضافه هم ارزونتره در ضمن سرعت آپلود هم بیشتره .نقل قول:
من البته 2شبه یکم سرعت پاییه قبلش با 70 دانلود میکردم شبا :31: الان شده حدوده 45 اینا :2: اگه همین وضع ادامه پیدا کرد کوچ میکنم همارا :31:نقل قول:
منم دقیقا همین مشکل رو دارم . و فکر میکردم که شیلتر هستن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !! برا همین مجبور شدم کوچ کنم به yahoo . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
عجب! منم فکر میکردم فیل_تهر شده.نقل قول:
یعنی از گوگله :39: ؟
یا کار برادران ما در بسیجه ؟ :4:
خب مگه نشده؟؟نقل قول:
شاید بعضی مواقع نرم افزارشون اشتباه میکنه
بابا دلت خوشه ، گوگل چیکار داره به عکس مردم ، با ... شکن برو ، همه رو میاره!نقل قول:
شایدم کار خواهران بسی.جی باشه ، همشون که برادر نیستن!
================================
ویرایش: البته الان که دقیقتر بررسی کردم ، اکثر سایتهای مربوط به اون عکسا پیلتر نیستن و عکس هم تو خود سایت بالا میاد!
و همچنین عکسهایی هم وجود دارن که سایتشون پیلتره (و عکس هم روی همون سایت آپلود شده) ولی گوگل میاره!
شک کردم نکنه گوگل باز لطف خودشو شامل حال ایرانی ها کرده
کاملا رندم هست این حرکت!
دوستان روي art home 64k سرعتتون در شب و روز چنده؟!مي ارزه نسبت به قيمتش؟!
downstream روی 96 تنظیم شده.نقل قول:
سرعت دانلود همیشه ثابته و روی 10.9 هستش.
به نظر من می ارزه!
من باهاش ماهی 19 گیگ هم دانلود کردم.این عکسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر منتقطون مخابرات سرویس میده نمیارزه . چون مخابرات 128 رو 10000 تومان میده ولی شاتل 19000 تومان برای 64 .نقل قول:
سلام
آقا من یه سوال داشتم
من الان مودمم رو pppoe هست و به روش آداپتورینگ شبی 700 یا 800 مگا بایت میتونم بگیرم
میخواستم بدونم اگه رو bridge تنظیم کنم و به صورت دستی خودم عمل دیسکانکت و کانکتو انجام بدم یا بوسیله نرم افزار.
مثل روش آداپتورینگ عمل میکنه یا نه ؟
یا این افزایش موقتیه سرعت فقط بوسیله کشیدن آداپتور ایجاد میشه ؟