به قول دوستم به درجه ای از دانلود رسیدم که فقط تو درایو سی 20 گیگ جامونده.شب دانلود میکنم صبح پاکش میکنم:n02:
Printable View
به قول دوستم به درجه ای از دانلود رسیدم که فقط تو درایو سی 20 گیگ جامونده.شب دانلود میکنم صبح پاکش میکنم:n02:
128 نامحدود مخابرات :n02: پینگ داخلی رو داشته باش :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما خیلی وقت پیش اون درجه هارو فتح کردیم !!! من به جایی رسیده بودم که تو دانلود منیجر محل دانلود موقت و نهایی رو روی فلش 32 گیگیم تنظیم میکردم :n08:نقل قول:
دوستانی که اسیاتک دارن خوش بحالشون.اگر اون سرعت و پینگی که به من میداد به همه بده واقعا عالیه.1.1 سرعت دانلود پینگ 15~30
اقا من زنگ زدم پشتیبانی گفتم که سرویسم باید 10 فروردین تموم میشد ولی تو سایت زده 10 اردیبهشت !
اونم گفت خودمون یه ماه بیشتر تمدید کردیم و عوضش حجم رایگان دادیم بهتون !!!! منم گفتم هیچ حجم رایگانی ندادید و من فقط میخوام دوره سرویسم تموم بشه تا تغییر سوریس بدم و نامحدود بگیرم .
بهم گفت الان که حجم تو تموم شده میتونی تغییر سرویس بدی و نیازی نیست تا 10 اردیبهشت صبر کنی تا دوره سرویس تموم بشه ! مگه شدنیه ؟ مگه قبلا (زمان همارا ) نمیگفتن باید دوره سرویس تموم بشه تا بتونیم سرویس رو تغییر بدیم ؟
تو همارا هم همینطوری بود اگه ترافیکت تموم بشه میتونی سرویستو عوض کنینقل قول:
یک ماه بهت اضافی دادن طلبکار هم هستی؟ خوب نمیخوای استفاده نکن مگه زوره
:n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08:نقل قول:
الان زنگ زدم پشتیبانی تا 3.4 گیگ طلبمو بگیرم گفت خودش بر میگرده:n13:
دیگه خسته شدیم کی میخواد به پایداری برسه:n03:
طلبکار نیستم چون فکر میکردم نمیشه تا پایان دوره سرویس رو تغییر داد برای همین ناراحت بودم :n02:نقل قول:
یک ماه بهت اضافی دادن طلبکار هم هستی؟ خوب نمیخوای استفاده نکن مگه زوره
الان نامحدود 128 تمدید کردم دیدم شد :n01:
با تیم ویور امتحان کردم همین که کانکشن رو دیزبل می کنم دیگه تیم ویور هنگ می گنه و میگه دوباره باید وارد بشی واسه ورود هم باید نت مقصد وصل باشه :n22:نقل قول:
خب مگه pppoe نساختی؟برو از تنظیمات مودم مودمتو ریست کن بعد صبر کن وصل بشه بعدش وارد شو هر کاری میخوای بکن.اینترنتو از teamviewer قطع نکن.نقل قول:
من که تو پست بالاتر نوشتم اگر وارد نیستی بیخال شی بهتره !!!نقل قول:
از تو تیم ویور باید رندوم پسورد رو غیر فعال کرد !!! در این حالت همیشه با دادن رمز عبوری که خودت میدی میتونی همیشه به نت وصل باشی
در ضمن وقتی نت روی ppoe هست خودش اتومات بعد DC وصل میشه و وقتی هم که یه نرم افزار تیم ویور روی یه سیستم ران میشه دیگه اون کدش که برات به عونان آیدی میده تغیر نمیکنه (مگر در حالت هایی)
پس اون دوست عزیزمون میتونن با تیم ویور همون دانلود شبانه رو انجام بدن
تا جایی که منم میدونستم تا مهلت سرویس تموم نشه تغیر ممکن نیست مگر اینکه برای دفتر همارا و کلی زور بزنی تا برات عوض کنن !!! کاری که خودم چندین و چند بار کردم :n02:نقل قول:
سلام من تازه وارد انجمن شدم
یه سوال داشتم
نامحدود 128 با چند دانلود میکنه؟؟
128 هاي نامحدود لطفا بگين سورعت نجوردي؟!؟:n02: 2 ماهم مونده ولي اصلا رضايت ندارم!:n27: زنگ بزنم پيگيري كنم!؟:n13:
منم میخواستم این سوال بپرسم؟؟نقل قول:
کدوم شرکت؟؟؟
128 مخابرات سرعتش 30 تا هست
دانلود دیشب موفقیت امیز بود :n05: از حجم منم حدود 100 مگ کم کرده
حالا منتظر سوپرایز های دیگه ی مخابرات باشید بکیش اینه که زمان ساعت اکانتینگو 1 ساعت بکشن جلو .
128 نامحدود مخابرات سرعت 30 هستش ( به جز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که 35 هستش :n04: )
مخابرات توی این مدت قشنگ پول به جیب زده از این دانلود شبانه ها که خورده و باز طرف خریده و باز خورده و ... :n24:
کاش انحصار رایتل تموم بشه بلکه این ایرانسل بیاد قیمت ها کم بشه . یعنی رایتل پول خونش رو ازت میخواد خیلی گرونه :n15:
رایتل در کمال نا باوری 1 گیگ مصرف آزاد رو 50 تومن میده !!! بعد یه بسته 1 گیگ رو با اعتبار 15 روزه میده 10 تومن :n21:نقل قول:
تنها بسته ای که از بین بسته های آشغال دیگه به صرفه تره یه بسته مخصوص سیم کارت دیتا هستش که 8 گیگ (4 گیگ شبانه) رو میده 32 تومن :n27:
از نیمه دوم 93 ایرانسل هم میتونه نسل 3 بده !!1 بی صبرانه منتطر اون روزی میمونم که ایرانسل بیاد دهن رایتل رو سرویس کنه:n02:
البته همراه اول هم هست :n02:نقل قول:
و خبر خوب اینه که همه چی برا ایرانسل و همراه اول آماده هست
یعنی تا مجوزو بدن شروع به کار میکنن دیگه مثه رایتل نیست حتی تبریز و هم کامل پوشش نمیده
یعنی رایتل به فنا رفته مثه تالیا میشه :n02: البته حقشه
تو منطقه ما که فعلا سرعت همراه اول خیلی بهتر از ایرانسله مودم هم دارم برا مواقع اضطراری خوبه
آی اولان منیم دانلود آپلودیم سرعتی دقیقا اولدی 30 کیلو !!!نقل قول:
آپلود من که 1 مگ بود !! نامردا اونو دیگه چرا کمش کردن :n28::n02:
در ضمن پیام !!یادت نره اگر ایرانسل نبود همراه اول همونطور مردم رو جورلردی :دی
فقط ایرانسل والسلام
در ضمن تو منطقه شما واقعا ایرانسل بده ولی همراه اول دیگه خیلی بده !!! :دی
ولی رایتل تو منطقه شما خوبه !!! من تست کردم که میگم :دی چون از صبح تا شب اونجام :دی
من امروز زنگ زدم که حجم رفته رو برگردونن خانوم برگشت گفت که ما نمیدونیم که شما واقعا تو دانلود رایگان استفاده کردی یعنی امکانات سرور ضرب بر صفر کرد
بجه ها میدونین مشکل کجاست ؟
اینجاست که ما تو ساعت دانلود رایگان استفاده میکنیم اما غیر از اون ساعت از حجم کم میکنن یعنی ان تایم نیست سرور
وا . الان از سفر برگشتم . هنوز که 128 نامحود نکردن سرویسمو :n03:
فردا میزنگم
سرهتا چطورن ؟ محدود و نامحدود ؟
نقل قول:
حرفت واقعا درسته . یعنی اگه ایرانسل نبود باید الان سیمکارت بالای یک تومن بود . :n15:
کلا اینترنت گوشی نداشتیم به خاطر سیمکارت و اصلا SMS نمی دونستیم چیه :n08: یا مثلا آهنگ پیشواز و امکانات مختلف . ایرانسل در حق این نسل خوبی کرده ( هرچند مفت نبوده:n09: ) و ما رو با
تکنولوژی گوشی و ... آشنا کرده . یعنی همیشه رقابت باید باشه . الان برای خودروسازها هم این طوری یک رقیب بیاد میشه همون قضیه ی ایرانسل و همراه اول .
یعنی انحصار رایتل تموم بشه واقعا میشه تالیا 2 . همچنان که قبلا همراه اول رو یک بار پوزه اش رو به حاک مالیده :n09: ( البته از هرچیزی تعریف کردیم برعکس شده :n08:)
درسته ولی هیچ خصوصی ای تا حالا نتونسته جلوی دولتی قد علم کنه....نمونش همراه اوله...الان وارد هر دفتری بشی بگی خدمات همراه اول یا ایرانسل بهت میگن همراه اول....ایرانسل و رایتل باید حالا حالا ها بدو ان....دقت کنید هر شرکتی که اومد یه چیز جدیدی داده بیرون شده موش آزمایشگاهی پیش همراه اول...به گذشته ی ایرانسلو همراه اول فک کنید میفهمید...الانم رایتل شده موش آزمایشگاهی .... همراه اول اینو مثل یه سپر با یه امکانات جدید فرستاده به میدون ببینه درجه ی رضایت در چه حدیه....دقت کنید میبینید که تا حالا نقشه ی شکست خورده ای نداره....ولی همه ی خصوصیا دارن...:n02:نقل قول:
الان بحث همارا و مخابراتم مثل اونه ...
البته قضیه ی خودرو سازا خیلی تفاوت داره......هر خودرو ساز خصوصی ای بیاد کمرش میشکنه اگه بخواد قد علم کنه...(چون جلو دار حمایت دولت از دو تا فرغون ساز بزرگ ایرانی نمیشن...)نمونش لیفان و مدیران خودرو...به قیمتای شروع به کارو الان نگا کنید....(ولی هنوزم بیشتر درصد فروش برا این دوتا فرغون سازه...)
============================
آنتی استم
مال منم 20 الي 25:n04: ولي مال فانوس طلايي 35؟!:n13: و اين از عجايب روزگار است!:n02:نقل قول:
اولان محله بیزیمدی سن نه دیسن:n02:نقل قول:
ایرانسل که اصلا کار نمیکنه همراه اول باز یه 15 تا سرعت میده
رایتل هم خودم استفاده نکردم چون داره پول زور میگیره غلط کرده
در ضمن ایرانسل کلا خوبه اگه نباشه همون همراه اول و جورلماخ قضیه سی دی :n02: ولی من همراه اول ایشلدیرم
اولان منیم گوشیم دا همراه اول دی:n02: توهین الیه ن اولماسین ها:n08:
ولی در کل هامیسن باشینا داش توشسون:n01:
راستی پشت رستورانتون:n08:مرکز مخابراتی ما رو دیدی :n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08:
البته اگه الان دقت کرده باشی تالیا هم هرزگاه تو تلوزیون داره تبلیغ میکنه !!! شاید میخواد دوباره به میدان برگرده :دینقل قول:
ولی من از اول با تنهای اول ضد بودن تا الان !!!
علی خودرو سازی کجا و اینترنت ما کجا :دینقل قول:
در ضمن خدمات تنهای اول بخوره تو اون سرش!!! یه سیم کارت میخوای عوض کنی 13 تومن پول میگیره در حالیکه ایرانسل با 3 تومن میکرو سیم کارت میده :n02:
در ضمن دوست من 2 بار بسته 1 ماهه 10 تومنی از همراه اول گرفت ولی موقع اومدن قبض دید که 280 تومن براش پول اینترنت زده :n08: طرف چشاش از حدقه در اومده بود !!! یا نمونش خود من که چندین بار برام هزینه بسته رو کم کرده ولی بسته رو اصلا فعال نکرده !!
در ضمن شارژ ایرانسل در مقایشه با همراه اول مفته چون من 2 تومنی رو اکثرا نزدیک 1000 تومن میخرم یا 5 تومنی رو 4 تومن :n02:
نه دیگه از عجایب نیس !! چون مال من رو هم کم کردن !! هم آپلود و هم دانلود :n27:نقل قول:
پهنای باند ایرانسل تو اون مناطق خیلی کمه !! ولی تو کوچه ما که داره خیرات میکنه :n02:نقل قول:
در ضمن سنین ده باشیوا داش توشسون !!:دی آخی تنهای اول ده خط تیدی اخی؟:n02:
نه مرکز رو ندیدم !! دقت نکردم ببینم کجاس !! ببینم نزدیک همون کتابخونه هه؟
روزا اون صفر رو میکنن دو :n02:نقل قول:
پیرو اون بحث بالایی در مورد اپراتور ها :دی
صفحه مدیریت ایرانسل :
رایتل :
و اینم تنهای اول::n08::n08::n08::n08::n08:
از تو هرچی بگی بر میاد:n02:نقل قول:
اولان او شارژلاری نجور آلیسان؟ بیزه ده اورگد
والاه من اوزموم ایرانسل سویردیم زورونان گتدیلر همراه اوله:n02: هله ده ایرانسلیم گالیر:n01:
نه بابا دقیقا کوچه پشتی شما همونجا که میگه دختر احمدآباد:n02::n08:ای وای منشوری شد:n08::n08::n07:
همون اولای اون کوچه
در ضمن همراه آخر هم مدیریت اینترنتی نداره:n08:
:n02::n02:نقل قول:
تو که ایران چوبان نداری به دردت بخوره :دی
تنهای اول به همه 2 تومن عیدی داد !! تو گرفتی؟:n02:
راستی تازگی ها تو همه BTS ها پهنای باند ایرانسل خیلی داره کم میشه نسبت به اون همه کاربری که ریخته !! الان دیگه یه بچه 2 ساله هم داره از اینترنت ایرانسل استفاده میکنه !!! باید یه فکری به حال ما یوزر های قدیمی که چندین ساله از نت ایرانسل استفاده میکنیم بکنه !!! :دی
============
در ضمن یه سوال ؟
الان من که سرویس قبض دارم میتونم تغیر بدم به سرویس مگا؟
مطمئني؟!من ميخواستم پيگيرشم كه مبادا از دستشون در رفته باشه:n10::n02:نقل قول:
تالیا که دوباره شروع به کار کرده گل گوره سن....(آنتن دهی خوب ،همه چی خوب...)نقل قول:
شارژ ایرانسل 2 تومنی رو میخری 1 تومن؟!شوخی میکنی؟!:n02:
فرق ایرانسل با همراه اول میدونی چیه؟!اینه که اگه تو یه جای دور افتاده هم سیم کارت همراه اولت بسوزه میتونی تعویض کنی.... ولی اگه ایرانسل باشه باید بری مرکز...:n08::n09:(البته از حق نگذریم...آره ایرانسلم یه دو هفته ای میشه که تعویض سیم کارتو داده دست دفاتر....)
تعویض سیم کارتم 12 تومنه کی بهت داده 13 تومن؟!
تازه این کارو کردن که سیم کارت نو بخری 8 تومنم شارژ داشته باشه نه این که سیم کارت خودتو تعویض کنی صفر تومنم شارژ داشته باشه...:n02:
از خودرو سازا ام حرف نزن که دلم بد جوری پره....ماشین نو جای فیلتر هوا جوری ترک برداشته که باید با منبع اگزوز عوض بشه...:n09:
================
از امروزم پنل فروش و نمایندگی مخابراتمون فعال شد .... کاری باری داشتید من در خدمت نیستم قلت کردم ....
پس بگو کی زیر آب منو زده :دینقل قول:
اره تالیا داره خوب پیش میره !! اتفاقا تو این فکر بودم که یه تالیا هم بخرم ببینم تازگی ها کیفیتش چجوریه :دینقل قول:
اون شارژ ایرانسل هم بماند برای اونالیی که ایرانسل دارن :دی و از امپاد استفاده میکنن :n02:
در ضمن میکرو سیم کارت تنهای اول رو چی میگی که 25 تومنه ؟ ولی ایرانسل داره با 3 تومن میکرو میده :دی
اله گوی مایا گویسون 2 مین آلسین منیم اوز سیم کارتیمی ورسین تا 12 مین السین باسسین :n08:
اوسون سن دنه ایرانسل ده واریم هردن ایشلدیرمنقل قول:
2 تومنو هم گرفتم:n02:
میکرو سیم کیلو چند کات بکن بشه میکرو:n02:
بهتره فعل سرویستو عوض نکنی واسه چی عوض کنی وقتی دانلود شبانه هم معلوم نیست روزا هم الکی ترافیکت میپره
نقل قول:محتوای مخفی: ایرانسل
اگر بشه که بعد از چند روز دیگه عوض میکنم و مگا میگیرم ولی فعلا که اوضاع قاریشمیش هست نه نمیخوام عوض کنم !!! فقط میخوام ببینم میشه یا نه
در ضمن چون الان سیم کارت کاتر 20 تومنه هر کی یه دونه چینیش رو میخره میفته به جون سیم کارت مردم !!! که بعد از کات کردن گوشی هزار و یک ادا در میاره :n02: و باید یه سیم کارت دیگه بخری و دوباره کات کنیو همون آش و همون کاسه !!! پس 3 تومن برای سیم کارت میکرو خیلی عالیه
هاممني بو موخابيرات كلافَ الليپهااا! :n15:عليكم السلام:n02:
نامردا ببین چجوری سرعت رو لیمیت کردن :n28:
آخه تا کی تبعیض؟ تا کی پارتی بازی؟نقل قول:
بالاخره تورو هم لیمیت کردن:n02::n08:
کدوم سرویسو تمدید کنم ؟ سرعتا محدودا چطور شده ؟ یکی بمن بگه