دوستان
شب بخیر خواب های نوبلی ببینید
Printable View
دوستان
شب بخیر خواب های نوبلی ببینید
اره فکر خوبیه من الان دارم تو 10 بر میزنم
بریبچسی که تو ورلد 12 هستن ... یکی به لیدر ترایبش بگه اگه میشه واسمون دعوت نامه بفرسته ... این ترایپ ما که 4 تا عضو له بیشتر نداره 1!!
اقا یک سوال اگر من روستا های بن شده را نوبل کنم خودم بن می شم یا مشکلی پیش نمی یاد؟
اول سلام دوم این مختصات روستاهاتو تو امضات بزار لطفا تا ببینم به کی نزدیکینقل قول:
..........ok
از ترایب من خیلی دوری ضررش بیشتر از سودش است.
پیشنهاد می کنم به ترایب Mo یا Msh یک نامه به مسئول های ترایب بزن دار خواست کن عضو بشی .به شما نزدیکترن بهتر است.
با این روستای ورلد 10 هت اشتباه گرفتم ..خوشحال شدم:41:نقل قول:
ok .... اینا خوب قوین یا نه ؟
محمود هستی من برم؟
میخوام تا فردا 3تا شهر دیگه نوبل کنیم.
وگرنه خارجی های مفت خور ترایب خودمون بقیه رو نوبل می کنن .این شهر رو اگه 1ذره دیرتر گرفته بودیم یکی از افراد ترایب خودمون ساپورتش کرده بود و مثل اون شهر قبلیه که 4تا نوک حرومش کرده بودیم از دست میرفت.
white LORD خسته نباشید.کی از این حمله هاتون به من کسل می شید؟نیرو زیاد داری ساپورت کن .
SR72 جان این ترایب ها نزدیک شما هستند و امتیازشون بالای 100k است . تو نقشه ات نگاه کنی بالا سرت هستند
اقا یک سوال اگر من روستا های بن شده را نوبل کنم خودم بن می شم یا مشکلی پیش نمی یاد؟
کسی نمی داند؟
یک مشکل دیگر هم تو 12 دارم هر چی دنبال روستاهای ضعیفم تحت کنترل ترایب Sh 72 است نمی دونم چی کار کنم.
نه مشکلی پیش نمیاد
+محمود من رفتم اومدی حواست باشه
zed2 جام کار من بید خواستم باهات شوخی کنم چیزی نیست همش 243 تا ال سی هستش نمیتونن کاری بکنن:46:
باشه علی تو برو من میگیرم
علی راستی این جدیده را تهاجمی کردم ها
کاظم نیستی کجایی؟
همش 243 تا ال سی:18: نامرد کلی به من خسارت می زنی ان وقت میگی مشکلی پیش نمی یاد !!!:19:
dizgah باید خسارت تلفات را بدی:angry:. من کم مشکل دارم تو هم هی بهش اضافه کن:grrr::grrr::grrr:
بابا چرا ادا بازی در میارینقل قول:
با 11 هزار امتیاز 243 میخواد چی کارت بکنه؟ :5:
اخه ضرر می زنی .من نیرو دارم تولید می کنم تو میای نیرو از بین می بری .نقل قول:
سلام میمی خان گل وبلبل:10:نقل قول:
بابا کی شر تو از سر این ملت کم میشه ؟؟؟؟؟؟؟:31:
ما هم مشغولیم
فعلا که بچه ها زیاد شدن
نمیتونم کنترل کنم :20:
سلام.
صبح همگی بخیر.
امروز هوا ابری و تاریک بود یه مقداری دیر از خواب بیدار شدم !
دیگه نزدیک ظهره....
چه خبرا؟
این روستاهای مفتی که دست از سر ما بر نمیدارن.
همینجوری از آسمون روستای خالی و هدیه میرسه.
واقعا نوبلمن کم آوردم برای گرفتنشون.
اگر مفت هست به ما هم بده:31:لطفا:11:نقل قول:
اولا سلامنقل قول:
سوما این روستاها به ترایب هدیه میشه و فقط اعضای ترایب میتونن بگیرنشون تا امتیازشون به اعضای ترایب اضافه بشه.
باز یادم :41:رفت ببخشید:11:نقل قول:
این دوما کجا رفت:31:
سلام
دوما پست الکی نده.:31:نقل قول:
:37:کدام پستم الکی بود:question:نقل قول:
حرفهای مصطفی را جدی نگیرنقل قول:
چرت و پرت زیاد میگه :31:
:27::27::27::21::21::21:
جمعه راه می افتم شنبه باید اصفهان باشمنقل قول:
12 ساعت تو اتوبوس پدرم در میاد
راستی امروز خیلی روز خوبی بوده
نزدیک 2000 هزار امتیاز بهم اضافه شد :10:
لیدر یه ترایب را خوردم :21:
ببخشید موقعی که یک روستا را با نوبلمن می گیریم و مال خودمان می شود دیگرنمی توانیم دوباره نوبلمن سوم را بسازیم.
موقعی که یکی بن میشه دیگر هیچی نیرو تو روستاهاش نیست؟
دارم وارد یه جنگ سخت میشم
اگه این روستا رو هم بگیرم نونم تو روغنه
جناب سروان dizgah بزار 2008 خوشگل تر میشه ولی اولین پست را کی بزنه
سلام بر دوستان گرامی...
ما اومدیم.
سلام hadi_gamer
چه خبر از روستاهات؟
جواب سوال های من را می دانید
موقعی که یک روستا را با نوبلمن می گیریم و مال خودمان می شود دیگرنمی توانیم دوباره نوبلمن سوم را بسازیم.
موقعی که یکی بن میشه دیگر هیچی نیرو تو روستاهاش نیست؟
سلام
بن شدن با روستای ابندون فرق داره.به روستاهایی که بن شده اصلا نمیشه حمله کرد چه برسه بخوای نوبلش کنی.ولی روستای ابندون همون روستاهای خاکستری رو میتونی بگیری و توشون نیرو هم ممکنه باشه.بستگی به صاحب قبلیش داره که نیرو ساخته باشه یا نه.
بچه ها به نظرتون قشنگ ترین لحظه تو این بازی چیه؟
من یه لحظه ای هست که خیلی منتظرشم تو این بازی و خیلی باهاش حال میکنم.اصلا کل لذت این بازی تو اون لحظه هست به نظر من.
بگید تا من هم بگم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قشنگ ترین لحضه اینه که الاعان Babak مدیر ارشد هم داره این تاپیک را میخونه
و وقتی اون هم به جمع معتادین این بازی بپیونده اون وقت دیگه ابر قشنگ میشه :دی
فرق بن شدن با روستای ابندون چیه میشه بیشتر توضیح بدین و چجوری باید فهمید ؟نقل قول:
بهترین لحظه بازی موقعی است که بخوایم گروهی کار کنیم و نوبل کنیم
آبندوند شدن وقتیه که خود کاربر بازی را ترک میکنهنقل قول:
ولی بن شدن وقتیه که مدیران کاربر را اخراج کنن و روستاهاش و اکانتش را بن کنن
ادامه بديد عاليه
با تشكر
محمود سایتت باز شد
---
و از دوستان یکی اینو معنی کنه
This is a FINAL WARNING for ALL that just are stuck within the Tribal Family and doing no good either to themselves or the Family.
Leaders of other tribes that recieved this mail, forward it to all the members as a new circular.
UDTR members, report to me, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] latest in 24 hours.
UGE members, report to [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] in 24 hours.
URL members, report to [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] in 24 hours.
THOSE WHO FAIL TO RESPOND ADEQUATELY - TO PEOPLE THEY WERE SAID TO DO THAT AND WITHIN THE TIME LIMIT WILL BE NOBLED OR KICKED OUT OF THE TRIBES WITHOUT FURTHER NOTICE.
من وقتی که یجا یه شهر خوب واسه نوبل پیدامیکنم خیلی خوشحال میشمنقل قول:
یکی هم بعد از نوبل
و غارت
من ترایبم را تو 10 عوض کردم و حالا جالبیش اینجاس من و یک همترایبی بدون اینکه بدونیم داشتیم یک روستا رو نوبل می کردیم نزدیک بود حسابی تلفات بدیم.
zed عزیز این 100K برابر با 10000 هست ؟ قضیه چیه ؟نقل قول:
بعد این ترایپ ها که بازم ضعیفند ...
آقایون ...نگفتید ... برای اینکه یه روستای دیگه بگیرم ..باید نوبل من بفرستم ؟ چند تا ؟