ببخشید یه سوال : فونت خراب k800 با آپدیت کردن گوشی از سایت سونی اریکسون درست میشه یا نه؟گوشیk800 من بعضی جاها اسامی را برعکس مینویسه.
Printable View
ببخشید یه سوال : فونت خراب k800 با آپدیت کردن گوشی از سایت سونی اریکسون درست میشه یا نه؟گوشیk800 من بعضی جاها اسامی را برعکس مینویسه.
در واقع باید از فریمی استفاده کنی که فونت فارسی داره با فلش کردن دوباره این مشکل برطرف میشهنقل قول:
همانطور كه دوستمون گفتند بايد فلش كنينقل قول:
البته فبل از فلش كاستومايز فارسي هم ميتوني بريزي
اگه حل نشد فلش
همه فايلهاي لازم هم در كلوپ تبديل كا800 به كا810 موجود ميباشند
سلام یه گوشی w810 دارم با منوی فارسی
اما به جای عبارت منو سمت راست نوشته شده : live ! cast
و این جمله مرتب روی صفهه است
welcome !
ready to receive messages
با این توضیح که این عبارت مثل زیرنویس میاد و میره
لطفا کمک کنید
سلام یه گوشی w810 دارم با منوی فارسی
اما به جای عبارت منو سمت راست نوشته شده : live ! cast
و این جمله مرتب روی صفهه است
welcome !
ready to receive messages
با این توضیح که این عبارت مثل زیرنویس میاد و میره
لطفا کمک کنید
دوستان سلام
چند روزه عکسهایی که با گوشیم(k800) میگیرم یه جوری میشن! نمیدونم چه جوری توضیح بدم...یکی از عکسها رو آپ کردم... لطف کنین ببینین:
بیشتر عکسهایی که تو فضای آزاد و تو نور خورشید میگیرم اینجوری میشن. گوشیم ضربه نخورده(البته تازگیا) و تنظیماتش هم ظاهرا تغییری نکردن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:www.freeimagehosting.net/uploads/6f35a50613.jpg
ممنون میشم بتونید راهنماییم کنین که مشکل از چی ممکنه باشه
:11:
نقل قول:
فرمودید که تنظیمات گوشی شما تغییر پیدا نکرده ولی من می گم که چه تغییری کرده افکت سولاریزه رو شما فعال کردید برای برگردوندن به حالت عادی برید به قسمت عکاسی از افکت ها گزینه اولی رو انتخاب کنید اگه برید اونجا می بینید که سولاریزه فعال هست
دوست عزیز اینجا کلوپ گوشی های k790 k800 k810 هست درخواست خودتون رو توی تاپیک مربوط به خودش مطرح کنیدنقل قول:
با عرض سلام
من گوشیمو تبدیل کردم به k810 ولی روی please wait گیر میکنه لطفا اگه میشه پچه مربوط به اون و همینطور فایل ریست اون را برام بزارین
درضمن فریمور گوشیم K810 R8BA024 هست
خیلی از زحماتتون تشکر میکنم
سلام دوست عزیزنقل قول:
خودم هم به افکتها شک کرده بودم و چکشون کرده بودم و الان که پست شما رو خوندم هم دوباره چک کردم... هیچ افکتی فعال نیست... گزینه ی off انتخاب شده
بیشتر تو نور خورشید عکسها خراب میشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمال دیگه ای به ذهنتون نمیرسه؟
ممنون از توجهتون
:11:
یه احتمال خیلی ضعیف وجود داره اونم اینکه لنز گوشیتون آسیب دیده شما اگه تونستی یه بار گوشی رو مستر ریست کن فقط مواظب اس ام اس ها یا لیست مخاطبین از دستت نره قبل مستر ریست حتما از همه چیزها بک آپ بگیر اگه مستر ریست کارساز نشد یه بار فلش کن و اگه فلش هم مشکل رو برطرف نکرد مشخص میشه که اشکال دقیقا از خود دوربین هست چون فلش کردن کلا اشکالات نرم افزاری رو برطرف میکنه. ان شالله که با یه مستر ریست یا فلش مشکل گوشیت حل بشهنقل قول: