به چیزی که من گفتم دقت کنید!نقل قول:
کامل میکنم: توی چند استان اینجوری هست! دقیق معلوم نیست کی بدرستنش!
Printable View
به چیزی که من گفتم دقت کنید!نقل قول:
کامل میکنم: توی چند استان اینجوری هست! دقیق معلوم نیست کی بدرستنش!
[QUOTE=Ghaioom;7144168]یعنی از مرکز استان 8 کانال بیشتر ارسال نمیکنن. اوکی؟ D:
بقیه هم استانی هام این مشکلو ندارن
بقیه هم استانی هام این مشکلو ندارننقل قول:
من دیروز گیرنده X.vision 343 رو گرفتم همه چیش خوبه اما متاسفانه توی شهر ما فقط 8 تا کانال ایران و 11 تا کانال اجنبی:31: میگیره (آستارا - گیلان)
شبکه استانی گیلان رو هم نمیگیره! خبری از نمایش و Ifilm و مستند و پویا نمایی و اینا هم نیست!
یه مشکلی که باهاش دارم اینه که فقط توی کانال های ایران مثلا آرم شبکه ها یه جورایی به نظرم مربع مربع نمایشش داده میشه یه چیزی تو مایه بازی های قدیمی سگا:31:
مثلا شبکه 3 رو خود تلویزیون به نظرم بهتر نشون میده و تصویر نرم تر و چشم نوازتر هست(تلویزیون فیلتر نویز دیجیتال داره)
در مورد پخش هم باهاش به مشکل خوردم با فرمت Avi و MKV فیلم میذارم اما صداش درنمیاد (فکر کنم موقع پخش از usb صداش درنمیاد!) هم با کابل AV و هم HDMI تست کردم اما صدا نیومد که نیومد!!!
کیفیت و امکانات پخش فیلمش اصلا در حد و اندازه های تلویزیونم هم نیست!!!
سلام.
من کانال های دیجیتال رو تنظیم میکنم
18 تا کانال میاره اما بعد از 1 یا 2 روز فقط کانال های از 1 تا 8 هست و بقیه رو No Signal میزنه.
مشکل از کجا میتونه باشه؟
من دیروز گیرنده X.vision 343 رو گرفتم همه چیش خوبه اما متاسفانه توی شهر ما فقط 8 تا کانال ایران و 11 تا کانال اجنبی[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]میگیره (آستارا - گیلان):دی
شبکه استانی گیلان رو هم نمیگیره! خبری از نمایش و Ifilm و مستند و پویا نمایی و اینا هم نیست!
یه مشکلی که باهاش دارم اینه که فقط توی کانال های ایران مثلا آرم شبکه ها یه جورایی به نظرم مربع مربع نمایشش داده میشه یه چیزی تو مایه بازی های قدیمی سگا
مثلا شبکه 3 رو خود تلویزیون به نظرم بهتر نشون میده و تصویر نرم تر و چشم نوازتر هست(تلویزیون فیلتر نویز دیجیتال داره)در مورد پخش هم باهاش به مشکل خوردم با فرمت Avi و MKV فیلم میذارم اما صداش درنمیاد (فکر کنم موقع پخش از usb صداش درنمیاد!) هم با کابل AV و هم HDMI تست کردم اما صدا نیومد که نیومد!!!
کیفیت و امکانات پخش فیلمش اصلا در حد و اندازه های تلویزیونم هم نیست!!!
دوستان من رو دریابید چیکار کنم با صدای فیلما:41:
شما با هیچ فیلمی صدا نداری یا با فیلمهای خاص.
من مشکل صدا دارم ولی فقط فیلمهای که حجمشان بالاست ( بالای 4 گیگ) نمونه فیلمش را هم در لینک پست بالایی گذاشتم که چون صدایش DTS است، بسیاری از دستگاه ها نمیتوانند صدایش را پخش کنند
ولی بقیه فیلمهای معمولی را به راحتی و بدون مشکل پخش میکنه.
اگر هیچ فیلمی صدا ندارد، بنظرم دستگاهت مشکل دارد.
در مورد دریافت شبکه ها هم جهت آنتن را تغییر بده، احتمالا درست بشه.
والا من یه مستند HD با حجم 2 گیگ گذاشتم با فرمت Mkv صداشو نتونست پخش کنه بعدش یه فیلم Avi با حجم 700 مگ گذاشتم دیدم صدای اونم درنمیاد متاسفانه:41:نقل قول:
فکر کنم به خاطر پوشش آنتن دیجیتال باشه چون خود صدا و سیمای مرکز گیلان گفته شهر ما پوشش نداره همینارو هم مرامی خوب میگیره:41:
جالب اینه موندم چجوری 11 تا کانال خارجی رو میگیره فکر میکردم فقط ما پخش دیجیتال داریم:31:
مشکل معمولا از آنتن دهی هست یعنی اگه آنتن شما به هر دلیلی درست نتظیم نباشه یا بادحرکتش داده باشه سیگنالش میاد پایین در نتیجه کانال ها رو در سرچ پیدا نمی کنه یا اگه قبلا پیدا کرده الان می نویسه سیگنال نیستنقل قول:
الان ببین سیگنال آنتن هم روی شبکه های که نمی گیره هم آن هایی که می گیره چقدر هست
بله درست گفتینقل قول:
رفتم آنتن رو چک کردم دیدم کابلش پوسیده و داغون شده
عوض کردم و درست شد. جای آنتن هم عوض شده بود.
ممنون