سلام دوستان
این دعوت نامه ایران خودرو چند وقت قبل از موعد تحویل صادر می شود؟
سلام دوستان
این دعوت نامه ایران خودرو چند وقت قبل از موعد تحویل صادر می شود؟
لاستیک های بنز 2014 هم بهش رسیدگی نشه میترکه!نقل قول:
با این توضیح که به لاستیک هایی که ایران خودرو رو ماشین صفر میندازه نباید اعتماد کرد
منظور از ترکیدگی نه اون ترکیدگی از نوع جیر!! ظاهرش نشون میداد چرخ هاش قفل شده بودنقل قول:
آخه مومن 25 و 24 تو این بازار مگه چه فرقی میکنه؟:n13:نقل قول:
اگه میگی 25 نمیارزه مثلا بگو 22 میارزه نه 24
آقای حسین اگه میخوای بخری موتور و زیر بندو چک کن و برو پا معامله
چونه زدنم که کار نداره یا 1 تومن 500تا میاد پایین یا نمیاد
ولی اگه ماشین سالمه برش دار میارزه
من قبل از عید یکی همین مدل همینطوری البته با اتاق جی ال ایکس و یورو2 آوردن رنگم نداشت چون با اون اتاق نمی خواستم بر نداشتم
مِن مِن نکن اگه میخایش یا علی برو پا معامله هر چی میتونیم بزن تو سر مال
یه سمند دوگانه 89 اوردن بنگاه گفت 22500 من گفتم 19!!! نشون به اون نشون که 20 به زور دادش به یه بابایی بعد 4 روز:n01:
بازار خیلی خرخرانه هرکی هر چی بگه درست گفته در عین حال چرت هم گفته!
كسي يه شركت معتبر و قابل اعتماد واسه ليزينگ خودرو مي شناسه؟ ممنون ميشم دوستان راهنمايي كنن...
رایان سایپا تو خود نمایندگی ها بری شرایط رو بهت میگننقل قول:
ولی توصیه میکنم لیزینگی نخرید چون سود وامهاشون در عمل بین 30 تا 36 درصد هست و دیر تر تحویل میدهند ماشین رو و سند هم در رهن میمونه و نمیتونین بفروشین
ترجیحا وام از بانک ها یا موسسه ها بگیرید بهتره
كسي از دوستان اطلاعي نداره؟؟؟؟؟نقل قول:
دیروز دلو زدم به دریا یه 206 تیپ 5 تحویل مهر 93 نوشتم امید به خدا
سلام بر دوستان عزیز..من تازه عضو شدم..یه سوال داشتم..یه پژو پارس سال هست 18هزار کار کرده..1سال بیمه داره..دزدگیر تصویری..ضبط فلش سی دی...رینگ اسپرت..مدل 12/91....ولی همین یه هقته پیش لاستیکاش ترکید سپرش عوض شد یه دزه کاپوتوش خش داره ولی بی رنگ درستش کردن وبغلاش کاملا سالم بی رنگه...ب نظرتون چقد می ارزه؟؟؟ممنون
سلام بر دوستان عزیز..من تازه عضو شدم..یه سوال داشتم..یه پژو پارس سال هست 18هزار کار کرده..1سال بیمه داره..دزدگیر تصویری..ضبط فلش سی دی...رینگ اسپرت..مدل 12/91....ولی همین یه هقته پیش لاستیکاش ترکید سپرش عوض شد یه دزه کاپوتوش خش داره ولی بی رنگ درستش کردن وبغلاش کاملا سالم بی رنگه...ب نظرتون چقد می ارزه؟؟؟ممنون