متاسفانه سیو های قبلی رئی این پچ 1.06 کار نمیکنه
هیچ راهی نیست که بتونیم سیو صد در صد بازی رو استفاده کنیم؟
Printable View
متاسفانه سیو های قبلی رئی این پچ 1.06 کار نمیکنه
هیچ راهی نیست که بتونیم سیو صد در صد بازی رو استفاده کنیم؟
دوستان این پچ 1.0.6 باعث افزایش فریم میشه یا نه؟ اگر آره در چه حدی؟
فك كنم از پچ هايه قبلي باشه كه نصب كردي بايد بازيو دوباره نصب كني بعد پچ جديدو نصب كني فقط بك آپ سيوهات يادت نره :5:نقل قول:
رفیق Saveها با Patchهای قبلی مشکل داشتن.نقل قول:
من با Patch 1.0.4.0 نمی تونستم Save دیگران رو باز کنم.
ولی با Patch 1.0.6.0 همه ی Saveها باز می شن.
شاید باید از نو با Patch جدید نصب کنی. :46:
سلام من پچ جدیدو نصب کردم و کرک و xlive رو هم کپی کردم ولی فقط تو حالت آنلاین میتونم بازی کنم و وقتی هو از اینترنت میام بیرون به بازی نمیره و بهد نشون دادن مخلخغث R*صفحه سیاه میشه و هیچی نمیشه!مشگلم از چیه؟؟؟؟ کمک کنینن:41:
یه نکته مهم. با REMOVE یا Uninestall کردن بازی سیوهای بازی از بین نمیره.اینو با اطمینان میگم چون 3 باز بازی رو پاک کردم دوباره نصب کردم سیوهام بود.:46:
سلام
من در بازی GTA IV مشکلی در مرحله GATEWAY CLEAN دارم . وقتی که ماشین رو میدزدم VLAD با من تماس نمیگیره !!!! و نمیتونم ماشین رو به کارواش ببرم .
در ضمن من از PATCH 1.0.2.0 استفاده میکنم و کرکش رو هم از سایتدانلود کردم .کد:http://gf.wiretarget.com/gta_4.htm
لطفا من رو راهنمایی کنید که چه کاری باید انجام بدم .
خیلی ممنوم .
با سلام خدمت تمامی دوستان؛
من این بازی رو گرفتم (GTA 4 EFLC) ... نصب هم کردم، حدود 20GB هست و هر دو داستان The Lost and
Demands و The Balled of Gay Tony در بازی مثل اینکه هستش. فقط وقتی میخام وارد بازی بشم این Error را میدهد. راستی کرک Razor رو خود بازی بطور خودکار نصب میشه.
اینم از Error :
EFLC.exe - Ordinal Not Found
The ordinal 5365 could not be located in the dynamic link library xlive.dll
لطفا کمک کنید... اگه فایلی لازم هست لطفا بذارید تا من هم دانلودش کنم
با تشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عمو می تی جون من اصلا قبلا پچی نریختم فقط همین ورژن جدیدرو دارم در ضمن ویندوزم سون هست ایا باس همه پچارو با هم نصب کنم ......... بوسنقل قول:
لطفا جاده را روشن کنید با تشکر
دوستان من مشکل دیر لود شدن تکستنچرها رو درام مثلاً یک ساختمون رو فرز کنید بافت ها ورنگبنندیهاش فوراً در عرض دو ثانیه ظاهر می شه اعصاب آدم روبه همخ میریزه دیگه درختها همینجوری که داری سرعت میری 3 ثانیه اختلاف ظاهر می شه پرچین ها هم همینطور ولی فجیع نیست که آدم تو هوا و ماشین ها تو فظا اما می خوام بازیش کنم من 1 سال اون روگرفتم مرحله یکش ام به خاطر این مشکل نرفتم تمام راه حل ها رو از سایتها ی مختلف حتی سایت شما رو گفتم اما نشد
لطفاً پچ جدید کرک جدی باسه پچ
یا کرک اعصاب ام خورده بدجور نمی تونم درخواست ام رو بگم خودتون راهنمایی کنید
مال من GTAIV هستش نه Dlc هاش دقت کنید