کسی نیست یاری کند مرا؟ :31:نقل قول:
Printable View
کسی نیست یاری کند مرا؟ :31:نقل قول:
اقا اينا از اينترنت مترسن انگار اينترنت لو لوه :34:
ديشب داشتم يكي از شبكه هاي استاني رو نگاه ميكردم نميدونم امام جمعه كدوم شهر بود ولي ميگفت عين حرفش : اينترنتو ماهواره و موبايلي كه توسط اروپايي و غربي كنترل ميشه به خوناهاي شما راه پيدا كرده و عجيب هم اينجاس كه شما از ان استقبال ميكنيد......
يكي نيس به اين بگه اخه مگه اروپايي و غربي تروريستن يا اينترنت بمب هسته ايه كه ازش ميترسين اصلا نميدونم اينا مشكلشون با تكنولوژي چيه ؟
تا وقتي همچين ادماي كوته فكري هستن وضع همينه
من امشب فهمیدم که آسیاتک حجم دانلود رو زیاد میزنه
حجم دانلودی در نرم افزار dumeter با سایت آسیاتک 9 درصد تفاوت داره .
شما هم چک کنید متوجه میشید
نقل قول:
:31:دزدی که شاخ و دم نداره تو یه هفته 1.5 گیگ من یه دفعه پرید این خورده دزدیا دیگه عای شده:31:
بر اساس نرم افزار dumeterاز ساعت 8تا 9 من 683 مگ دانلود کردم که توی سایت آسیاتک زده 750 مگ. یعنی 9 درصد بیشتر.
واقعا دزدی چجوریه دیگه.
این رو با اطمینان میگم که آسیاتک 9 درصد بیشتر حساب میکنه حجم دانلود رو
نمیدونم از بچه های آسیاتکی تا حالا به تاپیک های دیگه سرزدن یا نه :8:
ولی پیشنهاد میکنم یه سری بزنید :46:
شرکت های دیگه از آسیاتک دزدترن :19:
خدایا شکرت :42: که در میان این دزد بازار، گیر یه دزد نسبتا با خوب افتادیم:25:
اینم تست امروز سرویس 2 مگ من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعتم بهتر شده، ولی وقتی جیز بی ام ران میکنم، سرعتم داغون میشه:2:
کسی خبر نداره چرا پرتها اینجوری شدن:37::22::24:
ماه رمضون همه افتادن رو کامپیوتر ها شلوغ شده(من در آوردی:38:)وقی دقیقا بعد اذان صبح تقریبا 6صبح به بعد سرعت خوب میشه:31:
میشه منطتونو بگی؟ با یک لینک دانلود سرعتت بالای 200 هست؟ واسه من چند روزه باید چند تا لینک بذارم تا سرعت به 200 برسهنقل قول:
من الان نزدیک به 5 سال هست که مشترک آسیاتک هستم و تقریبا هیچوقت مشکل کاهش سرعت یا قطعی نداشتم. ولی الان نزدیک به 1 هفته است که کاهش شدید سرعت داشتم که در پست های قبلی تست سرعت این چند روز قرار دادم.نقل قول:
الان نزدیک به 3ماه است که سرویس 2مگ گرفتم و همیشه سرعتم بین 230 تا 250 بوده که در روزها اخیر به 60 رسیده بود ولی امروز به حالت قبلی برگشت.
من هم در این چند روز مجبور بودم که چند لینک برای دانلود بذارم تا به سرعت خودم برسم. چند روز دیگر صبر کنید اگر درست نشد با پشیتبانی تماس بگیرید.
تنها مشکلی که هست، بعد از اینکه با جیز بی ان وصل میشم، سرعتم به شدت کاهش پیدا میکنه:19::41: