داداش موقع تعویض دیسک و صفحه حتما واسکازین هم عوض کن مارک توتال بریز با مشخصات 75w80 هر چی میریزی فقط این عدد باشه وگرنه میزنه دندتو سفت و صدا دار و داغون میکنه از من گفتن بود :n02:نقل قول:
Printable View
داداش موقع تعویض دیسک و صفحه حتما واسکازین هم عوض کن مارک توتال بریز با مشخصات 75w80 هر چی میریزی فقط این عدد باشه وگرنه میزنه دندتو سفت و صدا دار و داغون میکنه از من گفتن بود :n02:نقل قول:
ممنون از پاسختون ولی اون دوستمون که میگن روغن گیربکس نمیخواد عوض بشه؟/؟
آها راستی، برای روغن کدوم Rating بهتره؟ (ممکنه سوالم احمقانه باشه)
منظروم از Rating یعنی مثلا همون DOT 4 برای روغن ترمز یا 75W80 برای گیر بکس هست
عزیز متنو کامل نخوندین عرض کردم موقع تعویض دیسک و صفحهنقل قول:
هر کیم که میگه نیاز نداره ببخشید ولی هیچ اطلاعی از ماشین نداره نمیدونم چرا نظر میده!! روغن ماشین بعد از ی کارکرد باید عوض بشه میخواد گیربکس باشه میخواد موتور میخواد ترمز باشه! شما تو کل فروم ir206 ک سرچ بزنین همه میگن تعویض واسکازین موقع تعویض دیسک و صفحه به صرفه ترین کاره برای سالم نگه داشتن گیربکس
قیمتشم برای توتال دور بر 50 60 تومن بیشتر نباید باشه
:D :D اوکی حالا به جز اینایی که گفته شده روغن جای دیگه ای هم هست که باید عوض بشه؟ :D
دوستان یه V8 مدل 89 قراره فردا بخرم..امروز که پشتش نشستم دنده هاش خیلی سفت بود..مخصوصا دنده یک که با صدا جا میرفت..با توجه با اینکه تا کارکرد 88 هزار تا دیسک و صفحه و واسکازین عوض نکرده..ممکن با تعویض اینا مشکل حل بشه و دنده ها نرم بشن؟ممکنه گیربکس کلا مشکل داشته باشه؟
بعد فرمونشم یکم سفت بود..عادیه؟
\ به نسبت چه ماشینی سفت بوده؟ میگم ی سوال فرمونش سفت نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟ من چون v8 88 دارم مینالم ازش:n30:نقل قول:
والا اینکه تا الان دیسک عوض نکرده یعنی شما یه 350 تومنی ناقابل پیاده میشی برای تعویض دیسک 50 تومنم واسکازین:n02:
برای من سر کیلومتر 90 دیسک خورد کرد فنرش در رفته بود ی وضعی اصن :n22: الان که عوض کردم مث آدم شده کلاچ نرم نرم :n20: اینم ک میگی صدا میده خیلی فکر نکنم جدی باشه مال منم یکم صدا داره کلا دنده 206 ناجوره نسبت به ریو یا ال 90 !
ممنون نسبت به سمند ef7 که قبلا داشتم میگمنقل قول:
یعنی الان لازمه تعویضش؟یه صدای تقی میداد موقع جا زدن
خواهش میکنمنقل قول:
اره این جدیدا فرمونشون نرم شده متاسفانه :n02:
یعنی مثلا ماشین در جا کار میکنه میزنی تو دنده یک صدا میده ؟ اگه اره برای منم همینطوره البته نمیدونم صداش در چه حده مال شما
ولی اینکه میگی بد جا میره حتما از دیسک و صفحشه که به فکرش بیفت یراست عوضش کن خلاص بشی! ضمنا دنده یک 206 در حالت حرکت نه ایستاده بد جا میره اینم مد نظر داشته باش در کل نباید دنده اونجوری که میگین سفت باشه یکم مشکوک شدم:n13:
ای کاش میشد فرمونش نرم کرد عالی میشد این ماشین:n03: من بابام یه پارس جدید داره با نوک انگشت در جا میچرخه :n28:
راستی چرا ef7 دادی اینو میگیری میشه بدونم؟؟
والا یهو دنده یک جا نمیرفت باید دوباره کلاج میگرفتینقل قول:
در کل ماشین تمیز بود فقط مشکلش همین بود که یکم نگرانم کرده
یکمم حس کردم موقع نیم کلاج حرکت اولیه لرزش داشت ماشین