نقل قول:
کیا ریو نخستین بار در پایان دهه 90 میلادی به بازار عرضه شد ودر حضور چند ساله اش در بازار توانست به لطف قیمت ارزان در مقابل امکانات و توانایی هایش از فروش مطلوبی برخوردار شود ضمن انکه در سال 2003 چهرهی آن مورد بازنگری قرار گرفت وکمی از حالت غیر عادی طراحی اولیه آن کاسته شد. ارائه این خودرو به بازار کشورمان همزمان با عضه نسل جدید ان در بازارهای جهانی است.
من حرف شما رو قبول دارم امنیت تنها تیر آهن و میله نیست اما بخش مهمی از امنیت رو پشتیبانی میکنه همین تیر اهن جلو تو تصادفات کوچیک نمی زاره موتورخونه اسیب ببینه یا یه شاسی مانند نمیزاره تو تصادف خودرو مچا له بشه.
ریویی که تو اروپا فروخته میشه با تمام امکاناتش اونجا هست نه مثل ایران که به خاطر سود بیشتر تمام تجهیزاتو از روش بردارن البته من به این میگم دزدی چون اینجا با جان مردم بازی میکنن:
امکانات قابل ذکر حذف شده:
سیستم الکترونیکی کنترل پایداریESP
سیستم توزیع نیروی ترمزEBD
سیستم ضد بلوکه ی ترمزABS
تغییرترمزهای عقب از دیسکی به کاسه ای
سانروف
خوب اینارو اگه از روی ماشین نمی دزدیدند ایا این ماشین بهتر از تندر نمی شد؟یا با تندر برابر نمی شد؟
با قیمت 13 تومن کدوم یک از ماشینا ABSو کیسه هوا دارن؟شما میتونی با پرداخت کمی پول یه ریو ABS دار ودارای کیسه ی هوا بگیری.
قیمت تندر فول در بازار ازاد نزدیک به 17 میلیون البته زود زود تغییر میکنه و تند پارس خودرو حدود 200 تومان از ایران خودو گرانتره.
دوست عزیز (محمد جان)شما یه ماشین 13 تومانی رو با یه ماشین 17 تومانی مقایسه نکنید بهتره ریو رو با مدل های پایین تندر مقایسه کنید و تندر فول رو با ریو ی فول مقایسش کنی.من نمیگم ریو بهتر از تندر هست اما هر کدام مزایایی نسبت به یکدیگردارن.
یه چیزی در مورد قیمت خودرو با گرانی بنزین دیدم جالب بود نوشته بودن شاید قیمت خودرو هم بالا بره .میگم ببینید ما چقدر بد بخت هستیم که بنزینو می خوان به قیمت تمام شده بدن ماشینم 3برابر قیمت تازه فردا میگن چون برق و گاز گرون شده ماشینم گرون شد.