نقل قول:
ميدونم براي بازيهاي روز ضعيفه . من فقط ازش اويل 5 رو مي خوام . اين ريست شدن ضعف كدوم قسمته ؟:27:
Printable View
نقل قول:
ميدونم براي بازيهاي روز ضعيفه . من فقط ازش اويل 5 رو مي خوام . اين ريست شدن ضعف كدوم قسمته ؟:27:
ممنون از همه
با RPG کلکشو کندم . اما به نظرم از رزیدنت 4 کوتاه تر بود. سه شماره است که شخصیت محوری بازی وسکره به نظرتون حالا که
به رحمت ایزدی پیوسته ؛ شماره بعدی در کار هست؟
بابا تو که خیلی از غافله عقبی شماره ی بعدی در لندنه ولی بدون استاد خدا میدونه چه خری میخواد جای اونو بگیره!!نقل قول:
ببخشید ولی نتونستم کنترل کنم این مخ را که دو ساله هنگ تشریف دارن.
خوب باید بگم که کلا Resident Evil یعنی وسکرنقل قول:
در شماره های بعدی سازمدگان گفتن که یه سری تغییرات میخوان بدن . در ضمن بنابر گفته ی اونها وسکر درگه حضور نخواهد داشت.
ضعف CPU داغ میشه ریست میکنه :46:نقل قول:
نگران نباشید هنوز خیلی ها هستند ، وسکر فقط یکی از کارمندان عالی رتبه آمبرلا بود و بس ، هنوز خیلی ها موندند ، مدیران ترای سل هستند ، بعضی کارمنده ای خود آمبرلا هستند مثل هانک ، لیون هست ، آیدا هست و خیلی های دیگه . این وسکر هم دیگه باید میمرد از شماره 1 بود تا اینجا یعنی 4 تا شماره .نقل قول:
1 - کد ورونیکا - 4 - 5
خوب باید بگم که وسکر به نوعی تو همه ی RE ها بوده. البته RE0 یادتون رفت.نقل قول:
اما یک نکته ی مهم : وسکر در طول مدت 13 سال شده وسکر. فکر نکنم به این زودی ها کسی بتونه جای اون رو بگیره.
البته آخرش معلوم نشد که وسکر حتما مرده یا نه!
چون که بعد از این که توی هلی کوپتر با R.P.G اون رو میزنیم فقط نشون میده که هلی کوپتر رو رها میکنه و اونا (کریس و شوا) به راه خودشون ادامه میدن.
من که شک دارم وسکر مرده باشه...البته ممکنه توی نسخه بعدی شخصیت بد داستان کس دیگه ای باشه ولی من فکر نمی کنم وسکر مرده باشه
توی مواد مذاب زنده مونده !!!!!:31:نقل قول:
خوب باید به خدمت شما عرض کنم که T003R بعد از افتادن به مواد مذاب باز زنده مونده بود و تازه به قول خودمون Upgrad شده بود.نقل قول:
کلا از این وسکر هر کاری برمیاد...من که با اون پایان مشکوک نتونستم قانع بشم که وسکر هنوز زنده موندهنقل قول:
توی مواد مذاب زنده مونده !!!!!
پایان بازی مشکوک میزد
حالا این T003R چی هست؟!نقل قول:
خوب باید به خدمت شما عرض کنم که T003R بعد از افتادن به مواد مذاب باز زنده مونده بود و تازه به قول خودمون Upgrad شده بود.
در کل توی بقیه نسخه های بازی شاید اشاره ای به وضعیت و سرنوشت وسکر بشه...شاید هم نه
ولی من یکی با اون پایان بازی اصلا قانع نشدم که وسکر مرده!