اگه رم 2gb رو گوشی بزاریم ممکنه سرعت گوشی رو پائین بیاره؟ مثلاً طوری که موقع فیلم برداری فریم به فریم بشه...
در ضمن آیا رم های 2gb آبی قابل اعتماد هستند؟
Printable View
اگه رم 2gb رو گوشی بزاریم ممکنه سرعت گوشی رو پائین بیاره؟ مثلاً طوری که موقع فیلم برداری فریم به فریم بشه...
در ضمن آیا رم های 2gb آبی قابل اعتماد هستند؟
من كه 6 ماه دارم استفاده ميكنم هيچ مشكلي نداره(2گيگ آبي)نقل قول:
سلام.من مموري آبي هم انداختم بازم خراب شد.البته مموريش آبيه پر رنگ بود.ولي با مموري خودش كه آبيه كم رنگه مشكلي ندارهنقل قول:
موقع فیلمبرداری مشکلی نداره؟ مثلا طوری که فریم ریت فیلمبردای کم بشه؟نقل قول:
من كه 6 ماه دارم استفاده ميكنم هيچ مشكلي نداره(2گيگ آبي)
سلام سال نو مبارک
ببخشید آپدیت با دایال آپ حداقل سرعت 45 چقدر طول می کشه ؟
اگه یه وقت خدایه نکرده یه اتفاقی افتاد که اینترنت قطع شد چه اتفاقی می یفته ؟!؟!؟
نمیشه کاری کرد یه برنامه ای بعد از چند دقیقه خود به خود باز بشه؟!؟؟!
می خوام یا برنامه ی I phone lock یا crazy watch رو بزارم هر 5 دقیقه استفاده نکردن باز بشن
کیفیت ضبط صدا در محیط هایی با صدای بلند خیلی افتضاحه . چه میشه کرد ؟
.شرمنده پستم تکرار ی بود.
عزیز شما کلا باید 80 مگ رو دانلود کنی . البته بدون دانلود کردن آپدیت سرویس که اونم حدود 30 مگ میشه .نقل قول:
اگه وسطش قطع شد مشکلی پیش نمیاد واسه گوشی . ولی اگه بد شانس باشی ممکنه روی یه فایل پر حجم مثلا 30 مگی قطع شده باشی که باید از اول اون شروع بشه . البته برنامه فایلهای دانلود شده رو نگه میداره و از همون جا شروع میشه .
عزیز این گوشی یه گوشی بیزینس هستش . اگه خیلی کیفیت صدا و ضبط و اینه برات مهمه باید از سری واکمن بگیری .
امیر جون من عاشق پی 990 هستم آخه تا حالا گوشی به این باهالی ندیدم بقیه ی گوشی که شما می گید سری واکمن سونی اریکسون یا سری k یا سری N مخصوصا N70 که دست همه هست دیگه تکراریه تازه اگه بخوام یه گوشی جدید بخرم اینو نمی فروشم . من یه گوشی مخصوص می خواستم که خریدم حالا به هر کی نشون می دم میگه گوشیه خوبیه ولی صداش خیلی پایینه .
دوستان من می خواستم قبل آپدیت کردن گوشیم از دفترچه تلفنم و مسجام بک آپ بگیرم میشه آیا؟:13:
دیگه حالا کاریش نمیشه کرد . اگه قرار بود که همه چی داشته باشه اونم خوب ، اندازش بزرگ میشد . البته این گوشی هم قتی ارزون شد یه دفعه دست همه افتاد و هر کی میدیدی داشت . ولی خدا رو شکر که اونایی که خریده بودن تا پز بدن فهمیدن که فایده نداره و کار کردن باهاش کار اونا نیست .نقل قول:
به نظر من که خودم کامپیوتر خوندم پی990 یه کامپیوتر جیبی هستش که یه تلفن هم بهش چسبوندن .
گوشی نوکیا اینقدر تعدادش زیاده که خود مدیر عاملش هم نمیدونه چند تا مدل داره . تازه همه مثل هم فقط تو یه چیز تفاوت داره ...
مشکل ما ایرانیا اینه که نمیدونیم میخوایم با گوشی چی کار کنیم . اصلی ترین بازار گوشی تلفن خاور میانه شناخته شده . با این سرویسی که مخابراتم میده که دیگه هیچی !!!!!
کاش به جای اینکه در مورد صدای کم و حجم مموری و دوربین و ... اینقدر فکر میکردیم ، یه کمی در مورد کارایی دیگه مثل vioce command یا certificate تحقیق میکردیم . البته نه اینکه فکر کنید من به این چیزا اهمیت نمیدم .