الان چند روزی هست که خوب شده ولی اگه میانگین وضعیت ماه گذشته رو بخوام بگم، بد و چه بسا افتضاح بود.نقل قول:
Printable View
الان چند روزی هست که خوب شده ولی اگه میانگین وضعیت ماه گذشته رو بخوام بگم، بد و چه بسا افتضاح بود.نقل قول:
بالاخره یه نفر به دادمون رسید!نقل قول:
خواستم ببینم این وی پی ان که سرعت شبانه رو زیاد میکنه و محدودیت ها رو برمیداره رو شاتل اهواز کار میکنه؟چون مخابرات شبانه رو حذف کرده میخوام ببینم اگه کار میکنه که از مخابرات کوچ کنیم به شاتل
با تشکر:n16:
من یک بار تست زیاد سرعتم افزایش نداد ولی اگه یک محدود بگیری شب های توی سرور های داخلی تا 300 بهم سرعت میده و از سرور های خارجی در حدود 100 تا 80 میده بهت زمانی که محدود شدی میاد سرعت روی 30 ولی دقت کن شاتل محدودیت بسیار بدی داره توی شب ها و یک چیز دیگه خیلی از مواقع توی باز کردن گوگل و سایت های محافظت شده با ssl شدیدا به مشکل بر میخوری مثل ایمیل گوگل من خودم میخوام برم پیشگامان نا محدود 512 بگیرم اگه شد حدود 50 تومن ماهی !!نقل قول:
پیشگامان منظورت بدر رایانه؟خبر داری شبانه داره یا نه(بدر رایان)؟نقل قول:
دوستان شما قطعی ندارید? خط من 4 روزه که گاهی پشت سر هم قطع و وصل میشه... بهشون زنگ زدم میگن از خارج از شاتل هست. من ازشون راضی هستم و مطمئنا از بیرون شاتل هست... منتها می خوام ببینم شما این مشکلو ندارید ؟
اره بدر رایانه نمایندگی اهوازش است ...شبانه داره ولی اینطور که تو تاپیکش خودم سرعتش اومده پایین یک سوال این بدر رایانه ادرس اهوازش کجاست ؟؟نقل قول:
والا نمیدونم اگه خواستی با 5017 نمایندگی اهواز تماس بگیر ببین آدرسش کجاس؟ولی من ازش پرسیدم گفت شبانه نداریم!نقل قول:
دوستان من 11 ام تولدم بود ظهر 11 ام تماس گرفتن نظر سنجی کردن گفتن تا شب 3 گیگ هدیم اضافه میشه به حسابم
اما الان 2 روز گذشته خبری نیست به پشتیبانی هم email دادم
تو این 5 سال همیشه به موقع اضافه میکردن
کسی این مشکل رو داشته ؟
تولدت مبارک :n16:نقل قول:
نه برای منو همون شب ریختن؛ یکی دوتا دیگه از بچهها هم به موقع گرفتن. به نظرم زنگ بزن و بهشون بگو، حتما اشکالی پیش اومده.
آره عزیز برای همه همینجوریه. منم اردیبهشت تولدم بود چند روز همیشه تاخیر داره. نگران نباشنقل قول: