دوستان شاتلم اين مشكلات ماكزيموم دانلود و شبانه رو داره ، ميخوام برم شاتل بگيرم الان با 512 شبا سرعت دانلود رو 25kb ديگه خستهمون كرده
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Printable View
دوستان شاتلم اين مشكلات ماكزيموم دانلود و شبانه رو داره ، ميخوام برم شاتل بگيرم الان با 512 شبا سرعت دانلود رو 25kb ديگه خستهمون كرده
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
یه شکایت از نمایندگی شهرمون کردم.از کجا میتونم جواب شکایتم رو ببینم.تو سایت زده رسیدگی به شکایت شما با موفقیت پایان یافته است!!!!!
سلام دوستان تویه مشهد هنوز میشه از ترفند استفاده کرد یا نه یا از ساعت 1 دانلود کنم تا 6.50 دقیقه
منم با پارس سرعت شبانم روی 25 هست.اعصاب ادم خرد میشه .منم میخوام برم شاتل.بنظرتون شاتل بهتر از این پارس هست ؟نقل قول:
آقا این تست سرعت من همین چند لحظه پیشه
من 256 دارم
حداقل تو شهر ما (شاهرود) این خیلی عالیه
شب های بعد ماه رمضون هم من حدداقل 700 مگ دانلود شبانه دارم
اگه ساعت شبانه تغییر کنه قاعدتا سرعت بالا تر هم میره دیگه؟؟؟؟هر چند سختیش واسه ما کاربرا بیشتر میشه ولی اگه سرعت بالا بره به نظر من میارزه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاتل يكي دو ماه اول خوبه شايد راحت با اكو 512 بتوني شبي 3 گيگ هم دانلود كني اما تو ماه سوم دو سه شب پشت سر هم دانلود كني محدود ميشي و سرعت شبانت تا آخر دوره ميشه 5 كيلوبايت !! و دقيقا شبي 100مگ بيش تر دانلود نميكنه ...اصلا براي دانلود رايگان شبانه شاتل مناسب نيست ...نقل قول:
منم با پارس سرعت شبانم روی 25 هست.اعصاب ادم خرد میشه .منم میخوام برم شاتل.بنظرتون شاتل بهتر از این پارس هست ؟
اتفاقا احتمال این هست که سرعت شب زیاد نشه و با تغییر ساعت ، 6 تا 7 که قبلا با سرعت بالا دانلود داشتیم و قسمت زیادی از کل دانلود تو اون ساعت بود هم با سرعت پایین دانلود می کنیم و در نتیجه کل حجم دانلود شبانه نصف الان می شهنقل قول:
با شما کاملا موافقم.نقل قول:
من یک مگ دارم و دیشب 3 گیگ دانلود کردم اما حدود 800 الی 900 مگابایتش با ترفند بود یعنی از 12:30 تا 1 و 6 تا 7.اگه ترفند از کار بیفته خیلی بد میشه.
اینو الان گرفتم نوشته 1.40 مگ دانلود دارم اما با سرعت 150 کیلو دارم دانلود میکنم :| یعنی چی چطور میشه ؟ !
بعد دوستان شاید این طرح تغییر ساعت هم ترفند داشته باشه مثلا شاید از 1 تا 2 هم بازم رایگان باشه اینا رو هم در نظر بگیرید.
دوستان حالا شما اجازه بدین این سرویس به مرحله ی اجرا گذاشته بشه شاید ساعت 1 تا 2 هم رایگان باشه ! کار اینا که حساب و کتاب نداره...
مثلا شاید این کارو کردن که بگن برای سرعت پایین شبانه اقدام کردیم اما فقط ساعتش رو عوض کردن و همچنان اون ترفند شبانه پا بر جاست
دوستان من قرار دادم تموم شده
اگه مثلا بخوام از یه شرکت دیگه سرویس بگیرم . باید برم و قرار داد رو فسخ کنم ؟
ایا باید قبل از رفتن به شرکتی دیگر با نمایندگی پارس انلاین هماهنگ کرد ؟
این برای تازیخ 1 و 2 شهریور که گرفتم
بله حتما باید با پارس آنلاین تماس بگیرید و درخواست برداشتن رانژه رو بدین که بسته به منطقه مخابراتی 3 روز تا 1 هفته طول می کشه اون طرف هم باز باید درخواست رانژه بدید که همین حدود زمان میبره.نقل قول:
سرعت دانلود شما باید 174 کیلوبایت باشه.اگه کمتر از اینه لینکهای دیگه رو امتحان کنید.مثل مدیافایر.نقل قول:
دوستان سلام
من یه مشکل جدید و عجیب پیدا کردم خواستم ببینم کسی مشکل مشابه داشته یا داره ؟
به طرز عجیبی در عرض ۴۶ ساعت ۱۱ گیگ از حجم من کم شده . البته ۱۲ ساعت از این زمان شب و رایگان بوده و در کل من اصلا همچین حجمی رو دانلود نکردم
از اپدیت سیستم عامل مطمپن هستم کلا هیچ برنامه ای دانلود غیر مجاز (بدون اجازه من) نداشته و نداره
از لحاظ امنیتی هم هیچ مشکلی ندارم (پسوورد و ... منظورم دزدی از اینترنت من به وسیله شخص دیگره )
امروز تقریبا از پایینتر رتبه پارس انلاین شروع به صحبت کردم تا سرپرست کل
حرفشون هم اینه که چون ۴۶ ساعت من مودمم روشن بوده امکان دانلود این حجم اطلاعات هست در صورتی که کلا بر اساس گراف ثبت شده در سیستم خودشون من ۱۹ ساعت مفید به اینترنت وصل بودم که بر اساس سرعت من نهایتا ۸ گیگ دانلود ممکنه
ولی بازم زیر بار نرفتن و ادامه ماجرا و شکایت فردا ادامه داره (مقام بالاتر )
در کل اگه کسی اطلاعاتی درباره همچین مشکلی یا مشکل مشابه داره ممنون میشم راهنمایی کنه
دوست عزیز این اتفاق برای منم افتاده بود که انقدر رنگ زد که با بررسی کردن دیدن حق با من بوده که برای من 30gig بود که برای شما تازه خوبه 8gigنقل قول:
ببخشید شما چطور انقدر دانلود دارین ؟نقل قول:
بچه ها نمیدونم چرا امشب دیوونه شده همش داره با سرعت 220 دانلود میکنه فکر کنم امشب رکورد بزنم!
ولی از اون طرف صفحات رو به زور باز میکنه!!
جریان چیه
چطوری پاک میشه ؟
پست تکراری بود شرمنده
نقل قول:من میخوام بدونم دقیقا مشکل چی بوده (برای شما)
میخوام بدونم باید به چی استناد کنم . باگ سیستمشون چیه . چرا این مشکل پیش اومده برای شما و من .
چون خودشون میگن تا حالا سابقه نداشته و حرفشون هم همینه که اگه همچین مشکلی باشه باید برای همه اتفاق میوفتاده و چون همچین مشکلی برای دیگران بوجود نیومده پس من اشتباه میکنم .
بازم ممنون از جوابت
افا به نظرم زنگ بزن به نمایندگی اصلی (در تهران). اونجا خیلی جدی تر پیگیری میکنن.نقل قول:
نقل قول:
ظاهرا" یادشون رفته شیرفلکه رو ببندند :31: ، برا منم همینه :27:
برای منم سرعت دانلود بهتر شده روی 70 ـه .
اولی پینگ گوگل بعدی مال شاتل هست
کد:Ping statistics for 173.194.35.40:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 1408ms, Maximum = 1418ms, Average = 1412ms
دانلود هم لیمیت نداره!کد:Ping statistics for 94.182.197.74:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 55ms, Maximum = 56ms, Average = 55ms
چیزی نمی گم چون دیگه از این واضح تر نیست، تهران هم اجلاس سران شروع شده.
آره لولشون ترکید منم امشب تا ساعت 5صبح 3 گبگ دانلود کردم! در صورتی که تا ساعت 7 روز های قبل 2 گیگ این حدودا بود!نقل قول:
اصل قضیه رو میدونید اصلا چی هست؟
من بدون شرح امدم براتون ادیت کردم که بهتر متوجه بشوید :31:
«سیاست استفاده عادلانه» چیست و چرا اعمال می شود؟
با توجه به اینکه سرویس های اینترنت پرسرعت ( ADSL2+) به صورت اشتراکی و با فخر بسیار ( Share ) به مشترکین ارائه می گردند، شرکت پارس آنلاین به منظور افزایش سطح کیفی خدمات خود و کاهش پهنای باند خود و عدم خرید پهنای باند بیشتر و صرفه جویی جهت کاهش مخارج خود و همینطور افزایش رضایت مشترکین به صورت گسترده ، ضریب اشتراک گذاری خدمات خود را تا حد بسیار زیادی کاهش داده است تا کاربران به سرعتی فراتر و برتر در ایران و خاورمیانه از میزان سرعت مشخص شده در قرارداد ( فناوری Ultra-Speed و Burst ) دست یابند.
اما چنانچه کاربران پرمصرف با توجه به سرعتهای کیلو بایتی شان در ایران به صورت مستمر و 24/7 از طریق ابزارهای دانلود (پروتکلهای مختلف)، مصرف بالایی داشته باشند، بی شک این عمل منجر به افت کیفیت خدمات و دیال اپ شدن ان برای سایر کاربران گشته و موجبات نارضایتی ایشان را فراهم خواهد نمود.
از اینرو شرکت پارس آنلاین به منظور جلوگیری از نارضایتی کاربران خود و تضمین کیفیت برتر و مطابق با استاداردها و شاخصهای روز جهان خدمات اینترنت پرسرعت نامحدود خود در تمامی ساعات شبانه روز و نیز اطمینان از بهره مندی تمامی کاربران از سطح یکسان و عادلانه که در بخشهای دیگر نیز پیش از پیش مشاهده شده بود خدمات، سیاست استفاده عادلانه ( Fair Use Policy in Iran ) را در پیش گرفته و از تاریخ ١۵/۰۶/١٣۹١ اقدام به اعمال آن خواهد نمود.
این سیاست، دسترسی به سرعت بالاتر همگام با سرعت روز جهان و کیفیت بهتر را برای تمامی کاربران امکان پذیر نموده و مانع از مصرف بی رویه و بیهوده خدمات توسط کاربران پرمصرف و کسانی که سبب افزایش میزان ضریب نفوذ اینترنت در ایران میشوند می گردد. بی شک عدم وجود این قانون باعث خواهد گردید تا بیشترین پهنای باند خریداری شده توسط ما از سال پیش تاکنون در اختیار مشترکین پرمصرف و میزان محدودتری در اختیار سایر مشترکین قرار گیرد.
سیاست استفاده عادلانه ( Fair Use Policy in Iran ) بر روی خطوط مشترکین پرمصرف و بی فایده و پول بده اعمال خواهد گردید و تا زمان بازگشت میزان مصرف ایشان به حالت عادی، ادامه خواهد داشت. به بیان دیگر با اعمال این سیاست، کاهش ضریب اشتراک به منظور دستیابی به سرعت های بالاتر از قرارداد ( فناوریBurst و Ultra-Speed ) برای این دسته از کاربران اعمال نخواهد شد.
دمت گرم .
بچه ها تو رو خدا همین متن رو براشون ارسال کنید.
من ارسال کردم.
یکی از همین پر مصرفا تو هستی که باعث شدی من با سرویس 512 نتونم بیشتر از 800 مگ دانلود کنم.انقدر دانلود نکن یکم سرعت بما هم برسه :31:نقل قول:
این سیاست عادلانه بنظر چیز خوبی میاد! همین که بعضی ها 4 گیگ 3 گیگ دانلود میکنن یعنی در حق ما اجهاف میشهنقل قول:
i love you parsoffline
بچه ها جدیدا چطوره شما راضی هستید؟
قبلا خوب بود ولی یه مدت خراب شده بود و میخاستم پاپان دوره عوض کنم ولی الان یکی دو روزه که باز خیلی خوب شده
من هم تهران پارس دارم هم اهواز - مال تهران تا حالا ثابت بوده و مشکلی نداره ولی مال اهواز بالا پایین زیاد داشته
دوستان سرعت ۲۵۶ با۵۱۲ دوبرابر ینی فرق داره یا نه ! چون شارژم تموم شده ایندفه بحای ۲۵۶ میخام ۵۱۲ شارژ کنم ایا خیلی محسوسه فرقش ؟؟ پارس انلاین ممنون
Sent from my iPhone4 using Tapatalk
من ۲۵۶ داشتم با ۱۱۰ دانلود میکردم ۵۱۲ گرفتم با ۱۶۰
تقریبا ۵۰ واحد سرعتم اضافه شد ولی این به مرکزت هم بستگی داره
چون بعضی ها تو همین فروم میگن ۱۲۸ با ۵۱۲ هیچ فرقی نداره (از نظر سرعت دانلود) ولی برای من فرق کرد
الان که ۲۵۶ دارم بین ۱۱۰ تا ۱۹۰ هستش جریان چیه ؟ به نظرت همینو تمدید کنم ؟
ببین :
تازه الان با ایفونم با ایدی ام اگه بگیرم ۱۹۰ یا ۲۰۰ میشه. وشباهم بین ۳۰ تا ۵۰
نظرت چیه !!!!
عجیبه که دیشب خیلیا سرعتشون بالا بوده ولی من سرعتم حدود 10 KB بود. سرویسم 512 هست.
هر چه به سمت این سیاست عادلانه نزدیک میشیم نا عادلانه بودن اون بیشتر به چشم میاد :دی
کجایه مملکتی؟نقل قول:
البته تا ۵ روز پیش هی قعطی داشتم اما الان نه .
نقل قول:سلامنقل قول:
من یکسال 1024 داشتم که روزها 230 و شب ها هم 230 بود ( البته یکی دو سال قبل که اینترنت مخابرات نیامده بود و سرعت ها خوب بودند)
بعدش 256 گرفتم که روز ها 190 و شب ها 30 هست که بعد ساعت 5 صبح میره رو 50.
نقل قول:
سلام
برا من دیشب خیلی خوب بود، البته دانلودم از سرور ایران بود، تا 260 کیلو :18:هم می گرفت، ولی خوب متغیر بود.
بعد ساعت 4 که دانلودم از سرور های خارج کشور بود، سرعت همون 30 شد.
برای من دقیقن بر عکس بودنقل قول:
مثلا از rodfile یا trainbit سرعت روی 20 بو ولی مدیافایر که گذاشتم رفت رو 220
و برای اولین بار تو سه ماه گذشته با سرویس 1 مگ بالای 2 گیگ دانلود کردم
سایت ایرانی بود یا سرور؟ اکثر سایتهای دانلود ایرانی سرورهاشون خارج از کشورهنقل قول: