حدود 1600 مگنقل قول:
Printable View
حدود 1600 مگنقل قول:
اگ حجمیه افتضاحه. حجمی تو روز باید بالای 4 مگ باشه سرعتش اگه خطت مشکل نداره.نقل قول:
سلام
میشه یه نفر که 10مگ داشته باشه بی زحمت سرعت دانلود تک کانکشن شو بزاره؟
خیلی ممنون میشم
سلام
من خطم رانژه شده . مودم هم کانفیگ کردم . الان چی مونده ؟ از طرف اسیاتک که تماس نگرفتن . به نظرتون فقط یوزر پس مونده ؟ از کی بگیرم اینا رو ؟ راستی شماره مشتری و رمز عبورم چیه ؟
نمیدونم چرا با هر خطی 1544 رو میگیرم میگه در شبکه وجود ندارد یا اشتباهه ؟
باید زنگ بزنید آسیاتک رمزتون رو بگیرن برای کانفیگ مودم و بعد از اینکه مودم رو کانفیک کردیم و سایت آسیاتک باز شد دوباره زنگ میزنید به آسیاتک برای چک کردن پهنای باند خطتون و فعال کردن اکانتتوننقل قول:
02182144000تماس بگیرین.
اگه از نماینده ثبتنام کردین شماره مشتری ندارین ولی یوزرنمتون شماره تلفن+کد بدون صفر هست
با سلام خدمت دوستا عزیز.
شرح وضعیت اینترنت من : سرعت دانلود روزانه در حد فشنگ، پینگ خیلی بالا و افتضاح، سرعت دانلود شبانه کمتر از سرعت اسمی، سورف شبانه رسما تعطیل
در کل اینترنت من نسبت به سال پیش این موقع خیلی بدتر شده. جالب تر از وضعیت نت این عیدی های آسیا هست که می ترسم آخر ورشکستش کنه. شرکتای دیگه تخفیف میزارن 50 درصد، شاتل جشنواره گذاشته انگار با 40 تومن نت میده و مودم، آسیا هم ترکونده. برای اعیاد این ماه و تولد امام زمان 20 تومن به مشترکین جدید تخفیف داده. خدایی آدم نمیدونه بخنده، گریه کنه، یا پولشو بده.:n13:
شعار آسیا تک این شده: مشترک جدید را بچسب، مشترک قدیمی همیشه هست مثل چسب (البته زورکی و از روی اجبار)
تایید میشه! زنگ زدم میگم سرویس یکساله ویژه مشترک جدید رو میخوام (12+88) که همچین سرویس خیلی خفنی هم نیست! میگن نه! منم گفتم جمع آوریش کن! طرف گفت صبر کن حالا درخواست بدم ببینم چی میشه! منم خکدم تو پنل درخواست جمع آوری زدم بعدشم چند دفعه وقت و بی وقت زنگ زدن شما چذا میخوای بری؟ درسته به این دلیل بوده؟ خلاصش اینکه سرویسو جمع آوری کردم الانم خیلی خوش حالم ک حداقل یه مشترک این راهزن ها کم شده!
درود
آقا الان دقیقا ما چقدر ترافیک داریم؟!!!!و چقدر ترافیک مصرف کردیم؟!!!میخوام کلی نوشته باشه داره جایی در سایت؟؟؟؟؟نه اینکه برم به تاریخچه ذره ذره حساب کنم جمع بکنم اینطوری نه:n03:
عکسو ببینید الان این 31 چی هست؟؟ من تازه تمدید کردم باید 12 گیگ داشته باشم این 31 چی هست؟!!؟!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش زنگ زدم پارس آنلاین، ببینم کی نوبتم میشه، یه خبر تقریبا خوب گفت. گفتش الان می تونیم ارائه کنیم بهتون، فقط محدودیت هست برا منطقه مخابراتی تون. گفتم محدودیت چیه. گفت سرویسها یک ساله ارائه میشه و سرعت 512 و ده گیگ به پایین تر نمیشه. ولی نامحدودها ارائه میشه. اما یه حساب کتاب کردم دیدم همچین بد هم نیست، چون ما که 2 گیگ 5 گیگ کم هست برامون، و ده گیگ باید بگیریم پس این از حجم. در مورد سرعت پارس سرعتای حجمی را تا 9 مگ باز گذاشته، یعنی 128 با 512 فرق نداره، اما این هم تفاوت چندانی نداره چون برای هر سرویس ماهی تقریبا فاصله قیمت 2-3 تومن هست. می مونه شارژ سالانه...که اگر شد سه یا شش ماهه که بهتر. البته بعیده،ولی همون یک ساله هم بد نیست..خواستی یه تماس بگیر باهاشون حتما فکرکنم برا منطقه مخابراتی شما هم که محدوده همین داستان را در نظر بگیرند، یه آماری بگیر ازشون.. اگر مشکلی پیش نیاد منم رفتنی میشم این ماه...:n16:نقل قول:
داداش این عکست که باز نمی شه!! (البته شاید فقط واسه من این جوریه)نقل قول:
داداش از این لینک زیر ورود کن، بلافاصله وارد میشی اطلاعات سرویس در مورد حجم و زمان باقی مانده را زده.:n16:نقل قول:
داداش خوبه برا تو عکسه باز نمیشه. برا من که اصلا وجود نداره عکسه. :n08:نقل قول:
درودنقل قول:
سرویس های نامحدود! میزان حجم را نمایش نمیده
مشکل من حل شده! الان اکثر isp ها تو کرکز ما پورت خالی دارن ( پورت جدید نصب کردن) به محض اینکه متوجه شدم، لحن صحبت با پشایبانی آسیا رو عوض کردم! امیدوارم زودتر از دست این دیو پلید راحت شی! و حواست باشه 256 و بالاتر رو 9 مگ میبنده نه 128!نقل قول:
این چه وضعیه! P30world با uc و ie11 مشکل داره! گند زده به تایپ! حروف پس و پیش تایپ میشن بعد خود گوشی اصلاح میکنه! یه نفر برسی کنه:)
یا قمر بنی هاشم من تازه تمدید کردم اینجا هم زده حداقل برای 1 ماه من میتونم 12 گیگ دانلود داشته باشم!نقل قول:
[SIZE=4][COLOR="#FF0000"]الان یعنی 30 مگ دارم؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یا قمر بنی هاشم من تازه تمدید کردم اینجا هم زده حداقل برای 1 ماه من میتونم 12 گیگ دانلود داشته باشم!نقل قول:
الان یعنی 30 مگ دارم؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[SIZE=4]اینجا ببینید من الان 24 روز دیگه دارم یعنی تو 6 روز با این سرعت پایین دانلود 11 گیو 970 مگ دانلود کردم!!!!!!
اينترنت پرسرعت GOLGIG (ويژه جام جهاني)6 گيگ در4 ماه (6 تا 7:30 صبح رايگان)بازاء هر گل ايران يک گيگ هديه آسياتک (142800 ريال)
:n08:
خیلی خیلی مسخره هست این اسیا تکنقل قول:
من الان 2 خط منزل رو یکی اسیا اومدم الان 3 ماهه یکی هم سالار عشقها شاتل
الان میبینم اسیا تک خیلی خیلی مزخرفه:n21:
غیر مستقیم گفته! والا اینقدر شانسش کمه که اگه بگه 100 گیگ به ازا هر گل، بازم ثبت نام نمیکنم
اقا من قبلا سرویس داشتم از این شرکت
به دلیل تغییر محل سکونت دوباره راه اندازی کردم
قبل از این که وصل بشه وارد اکانتم میشدم اما الان نمیدونم اون پشتیبانی چیکار کرده با اکانت وارد نمیشه هیچ اروری نمیده وقتی هم اشتباه میزنم میگه این اکانت وجود نداره
با گوگل کروم یه لحظه باز میشه بعد بسته میشه !
سلام بچه ها. من میخوام اینترنت 10 گیگ در ماه 1 تا 8 صبح رایگان سرعت 2 مگ بگیرم.سرعت دانلود شبانش چقدره.شبی چقدر میشه دانلود کرد؟ در ضمن سرعتش به نحوه سیم کشی تلفن ساختمون بستگی داره یا نه؟
128 تاس سرعت شبانه! معمولا سیم کشی مشکلی نداره! شبی 3.5-4 گیگ میگیره
این سرویس جدیدی که گذاشتن خوبه یا باز هم......
(10240) - اينترنت پرسرعت GOLGIG (ويژه جام جهاني)6 گيگ در4 ماه (6 تا 7:30 صبح رايگان)بازاء هر گل ايران يک گيگ هديه آسياتک (142800 ريال)
من میخام سرویس 1 مگ آسیا رو بگیرم این ماه
سرعت دانلود روزانه شبانه چطوره ؟ الان 256 دارم یاد خوب نیست
این که آخرشه،کاری به قیمتش ندارم، ولی آسیا مارمولک فهمیده رو چی شرط بندی کنه:n08:نقل قول:
بچه ها مثلا فکرکنید به ازای هر گلی که ایران بخوره یه گیگ کم کنه! یهو 2 گل از نیجریه، 3تا از بوسنی و 4 تا از آرژانتین بخوریم، اینجوری 3 گیگ هم بدهکار آسیا میشیم.:n08:
بعد من میشینم به ستاره های پوشالی و میلیاردی تیم ملی می خندم که فقط قرارداد میلیاردی بلدن ببندن وگرنه بازیشون در حد لیگ دسته دو هم نیست:n05:
داداش اگر اشتباه نکنم حدود 90 هست سرعت 1 مگ. 512 هم سرعت 64 هست شبانه.:n16:نقل قول:
سلام دوستان،
بچه ها من امروز رسما نت ندارم، الان به زور سایت را آوردم بالا، می خواستم ببینم سراسری هست یا مربوط به آسیا هست؟:n28:
آخه نت رفیقم که برا مخابرات هست هم مشکل داره تا حدوده، گفتم شاید سراسریه! آخه این وزارت ارتباطات باز داره شیرین کاری می کنه و گویا قراره اینترانت را تست کنند و... کشتند ما را با این شبکه ملی اطلاعات!
پینگ و پاکت لاست خیلی بالاست، نتونستم از سرعت کم عکس را آپلود کنم! پینگ به 3250رسیده! رسیدیم به قیمت دلار خدا را شکر:n08:
اختلال وجود داره از دیروزنقل قول:
داداش مال من هم همینه. از دیروز. تازه این منطقه که ما هم هستیم تعداد مشترکا خیلی کمه و همیشه من راضی بودم از سرعت.نقل قول:
نه داداش, اون حجم باقی مانده که واسه سرویس های نامحدود می زنه الکیه. فک کنم خودشون هم نمی دونن اون واسه چیه :دی.نقل قول:
سلام. منم سرعت بایتی شده!به زور به 1 کیلوبایت میرسهنقل قول:
سلام
یه سوال از کاربرای فیبر نوری خوزستان دارم لطفا جواب بدید:
من الان تو این مدتی که از آسیاتک اینترنت گرفتم سرعتم به شدت داغونه و تقریبا در بهترین حالت سرعت دانلود تقریبا 16 کیلو بایت و در بدترین حالت 6 کیلو بایت بر ثانیه هست (یعنی دایل آپ دارم)
هر وقت هم زنگ میزنم به پشتیبانی بهم میگن مشکل خیلی از مراکز مخابراتی فیبرنوری خوزستان را برطرف کردند و باید صبر کنم تا مشکل مرکز مخابرات ما هم حل بشه.
حالا سوال من اینه که از دوستان فیبر نوری خوزستان کسی هست که واقعا سرعتش درست شده باشه یا این دزدا دارند بهمون دروغ می گند. چون امروز یک نفر تقریبا مطلع بهم گفت اصلا تا بحال هیچ کاری برای حل مشکل انجام ندادند و هیچ برنامه ای هم برای افزایش سرعت فیبرنوری خوزستان ندارند.(احتمالا اینا فقط قصد خالی کردن جیب ما کاربرای فیبرنوری را دارند)
کاربرای فیبر نوری بقیه استان ها وضعیتشون چطوره؟
سلام.منم سرعتم داغونه اما نه به اندازه شما!من هر سرویسی که گرفتم از 128 کیلوبیت بگیر تا10 مگ سرعتم بیشتر از 64 نمیشه٬هر چی ازشون شکایت کردم هم فایده ای نداشته !نقل قول:
ببین اینافقط بلدن دروغ بگن.هر چی بگن فقط دروغ میگن.دقیقا اون شخصی که بهت گفته راست میگه.این شرکت اسیادزد فقط قبل از عید کارشناس فرستاد اهواز اونم برای توجیح کارکنا مخابرات خوزستان.ببین واقعا اینا هیچ برنامه ای برای افزایش سرعت کاربران کافونوری خوزستان ندارند.به قول خودشون خوزستانیا واسه اینترنت خیلی خوب پول میدن بخاطر همین قرارداد با مخابرات خوزستان بستن اینو شخصا به خودم گفتن.و یه چیز دیگه هم میدون که کاربرای کافو نوری خوزستان نمیتونن با هیچ شرکت دیگه ای به جز اسیادزد اینترنت بگیرن پس بنابران به قول یکی از کاربرا به شخمشون هم کاربرای کافو نوری حساب نمیکنن.
به قول خودشون خوزستانیا واسه اینترنت خیلی خوب پول میدن >> جمله جالبیه! یعنی بقیه شهرا به نت اهمیت نمیدن؟ درستش این قسمته>چیز دیگه هم میدون که کاربرای کافو نوری خوزستان نمیتونن با هیچ شرکت دیگه ای به جز اسیادزد اینترنت بگیرن!
به هرحال همگی یه روز رو هماهنگ کنید و پشت سر عم با بخشای مختلف همین آسیاتر زنگ بزنین! باشد که رستگار شوید
سلام دوستان.اگر حجم روزانه سرویس های حجمی قبل از یک ماه تموم بشه باز هم میشه از اینترنت شبانه(1 تا 8 صبح رایگان) استفاده کرد یا نه؟
نامحدودا درست نشده ؟ سرعت بعد از یه حجمی به بعد میاد پایین؟
نه درست نشده!
نمیدونم چرا هر وقت میام آسیاتک یه حسی بهم دست میده که باید برم.
سال قبل یه ماه موندم
امسال دو ماه
باید برم چاره دیگه این دارم:n02:
دقیقا سوال شده بود ک شما چرا برگشتی!
درست نمیشه.نقل قول:
من سال قبل مخابرات بودم خراب شد رفتم آسیاتک به محضی که رفتم مخابرات عالی شد دوباره برگشتم الان کلا فقط کانک میشه مخابرات گفتم شاتل دزده آسیاتک خوب شده هزینه نصب هم حتی اون 5 تومن مخابرات هم ندادم.ولی الان فهمیدم بیخودهنقل قول: