چند هست و بریج چطوریه و اینکه از چه برندیهنقل قول:
Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk
چند هست و بریج چطوریه و اینکه از چه برندیهنقل قول:
220-240نقل قول:
pioneer
بریج یعنی + رو از یک کانال میگیری ، منفی رو از یک کانال بقلیش .
یعنی شما آمپ 4 کانال رو بصورت دو کانال ازش استفاده کنی تا توانش بره بالا و باندات فول لود بشن .
دقیقا مدلش همینه ؟؟؟؟در ضمن برای باندای جلو ی چیز خوب و ارزون معرفی کنین..بعد اگه این امپ ۴ کاناله جرا از ۵۶۰۲ ارزونتره
4604 . من اشتباه کردم .نقل قول:
برای اینک روی هر کانال 40 وات میده . اما 5602 روی هر کانال 150وات !
روی بریج هر دو کانالش میشه 120 وات .
انتخاب بصرفه تریه به نسبت 5602 .
برای جلو هم e4x هلیکس با آمپ پخش صدای قابل قبول و خوبی داره .
خوب من چون الان از صدای این باندای جی وی سی راضی نیستم با این امپ پیشنهادی شما خوب میشه؟؟چون من احساس میکنم صدا تا ۲۳ میبرم نه بیس خوبی دارن نه تفکیک خوبی
بعد نصاب ها میدونن حالت بریج چیه ک بخوان اجراش کنن
ببین کلا پخش کنوود صدای نسبتا بم و البته گرمی دارن ، شما با آمپ بدون شک صدای واقعی اون 7158 رو میشنوی !نقل قول:
در مورد بیس با آمپ قطعا این مشکل حل میشه ! شما از روی آمپت روی 80 هرتز hpf بدی حله .
اما در مورد تفکیک ، با اضافه کردن e4x چون صدای بازی داره و همینطور استیج جلو داری ، احساس بهتری نسبت به صدا داری ، و صدات بهتر میشه ! اما ذات صدای کنوود توش هست ! اما با آمپ میتونی با اکولایزر ها هم بهتر بازی کنی و به صدای دلخواهت برسی ایشالا .
فقط اگه پخشت رو ، روی یک سیستم همراه با آمپ تست کنی ، کامل دستت میاد صدایی که بهت میده باب میلت هست یا خیر .
- - - Updated - - -
ببین کلا پخش کنوود صدای نسبتا بم و البته گرمی دارن ، شما با آمپ بدون شک صدای واقعی اون 7158 رو میشنوی !نقل قول:
در مورد بیس با آمپ قطعا این مشکل حل میشه ! شما از روی آمپت روی 80 هرتز hpf بدی حله .
اما در مورد تفکیک ، با اضافه کردن e4x چون صدای بازی داره و همینطور استیج جلو داری ، احساس بهتری نسبت به صدا داری ، و صدات بهتر میشه ! اما ذات صدای کنوود توش هست ! اما با آمپ میتونی با اکولایزر ها هم بهتر بازی کنی و به صدای دلخواهت برسی ایشالا .
فقط اگه پخشت رو ، روی یک سیستم همراه با آمپ تست کنی ، کامل دستت میاد صدایی که بهت میده باب میلت هست یا خیر .
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
سلام
در کنار باند اینفینیتی کاپا 11 و آمپ کنوود 8400
کدوم ساب رو پیشنهاد میدید؟
اینفینیتی 1260، کنوود 3000HQ یا mw12 هلیکس؟
- - - Updated - - -
سلام
در کنار باند اینفینیتی کاپا 11 و آمپ کنوود 8400
کدوم ساب رو پیشنهاد میدید؟
اینفینیتی 1260، کنوود 3000HQ یا mw12 هلیکس؟
یادش بخیر قدیما این سایت خیلی بهتر بود. آدم رو راهنمایی میکردن.باید ی قدر دانی از آقا حمید و دوستانش کرد واقعا
سلام
امپلی 4 کانال میخوام بگیرم تو رنج قیمت 150 هزار بین MBA 4110 و Marshal 4102 موندم واس یه جفت باند 6944 کنوود و ساب سبک کنوود 1000 واتی , تو ولوم های بالا کم نمیاره ؟ به نظرتون با توجه به اینکه میگن چینی هست دودل موندم بگیرم یا نه ؟
سلامنقل قول:
چه نوع صدایی دوس دارین ؟
اینفینیتی و کنوودی که گفتین تمایل به ویبره دارن و اون هلیکس رو من صداشو نشنیدم.
بودجه چقدره و ماشین چیه؟
- - - Updated - - -
سلامنقل قول:
چه نوع صدایی دوس دارین ؟
اینفینیتی و کنوودی که گفتین تمایل به ویبره دارن و اون هلیکس رو من صداشو نشنیدم.
بودجه چقدره و ماشین چیه؟
سلامنقل قول:
عزیز بهتره که امپ فیک نخری چون به درایورهات صدمه میزنه .
بعضیا میان یه پریمیر 10هزار میبندن (10هزار با 13هزار هیچ فرقی نداره طراحی و برد بکیه) به 2جفت باند و 2جفت سابو این چیزا خیلی هم خوشحالن که وای عجب امپه خریه چه قدرتی داره اینارو داره جواب میده نمیدونه که این امپ داره برق خالص رو وارد درایوراش میکنه و ولتاژ کلیپ میفرسته به همین خاطره که مثه دنبه باندا و ساب دارن بالا پایین میپرن:n08: نتیجه خیلی خوبش اینه که میبینه تیوترای باندش سوخت :n02: بعد چند وقت همه ی دریاوراش به دیار ملکوتی میپیوندن :n02:
شمام دوسته عزیز اگه میتونی که پول بزار بیشتر یه امپ خوب بخر اگه نمیتونی ببین حداقل از پایونیر و کننود دسته دو 4کانال چی پیدا میشه .
سلام دوسته گلمنقل قول:
حمیداقا یه چند وقتیه اتفاق بدی واسشون افتاده و رو به بهبودی هستن به امید خدا :n12:
دیگه ما هم تا جایی که بلد باشیم و بتونیم دوستان رو راهنمایی میکنیم بازم ببخشید :n16:
بیشتر صدای نرم و کیفیتی دوس دارم و نمیخوام واسه مردم کوبشی بزارم... 70درصد کیفیت 30درصد کوبش :n01:نقل قول:
صدایی میخوام که گوش رو اذیت نکنه و بشه به مدت طولانی موزیک نسبتا ولوم بالا و بیس دار گوش داد
فرق اصلی اینفینیتی و کنوود چیه؟ اگه تا رنج 300تومان ساب بهتری وجود داره لطفا معرفی کنید
و آیا آمپ 8400 مناسبه؟ و میشه بیس باند رو گذاشت رو ساب؟
در ضمن پخش 9650 پایونیر هستش و ماشین سمند
سلام ببخشید یه سوال داشتم
من رفتم واسه خرید باند پایونر 6965-v2 برای ماشینم که 206 هست
ولی فروشنده یک جفت باند پیشنهاد داد گفت بندازم اگه راضی نبودم ببرم عوض کنم 3 روز بعد
باندcerwin vega xed693 هست
میخواستم ببینم همینو نگه دارم یا برم عوض کنم پایونرو بندازم.
ماشینم 206 تیپ 5 هست با ضبط فابریکی بدون امپ مدل 94
مرسی از کمکتون
اگه بودجه داشته باشید امپ مونو تهیه کنید که خیلی بهتره اگه نه همین 8400 هم خوبه .نقل قول:
اگه بیس نرم دوس داری همون کنوود hqr واستون مناسبه اینفینیتی هم خیلی خوبه اما صداش تو سمند در نمیاد خیلی خیلی نرمه.
- - - Updated - - -
اگه بودجه داشته باشید امپ مونو تهیه کنید که خیلی بهتره اگه نه همین 8400 هم خوبه .نقل قول:
اگه بیس نرم دوس داری همون کنوود hqr واستون مناسبه اینفینیتی هم خیلی خوبه اما صداش تو سمند در نمیاد خیلی خیلی نرمه.
1260 رو (تو باکس پورت دار) در کنار کاپا 11 و آمپ 8400 رو صبا دارم. بیس ساب همونیه که میخوای (نرم) اما رو 8400 نمیتونه خودشو اونجور که باید نشون بده. حتمن آمپ مونو براش بگیر. همچنین به دلیل بم بودن صدای کاپا 11 حتمن توییتر یا سوپر توییتر هم ببند.نقل قول:
کامیاب باشی
راستش الان یه سیستم نیمه حرفه ای میخوام، در آینده به حرفه ای ارتقا میدمنقل قول:
8400 اینارو ساپورت نمیکنه؟ 8604پایونیر قویتره یا این؟
واسه 3000 هم شنیده بودم کیفیتش از 1260 کمتره ولی بیشتر کوبشیه، درسته؟
از یه طرف دیگه فکر کنم 3000 بیشتر از 1260 به آمپ مونو احتیاج داره
امکانش هست با 8400 بیس باند رو بزارم رو ساب؟نقل قول:
1260 واسه آهنگای هیپ هاپی مناسبه؟
باکس سیلد بهتره یا پرتد؟
امکانش هست با 8400 بیس باند رو بزارم رو ساب؟
1260 واسه آهنگای هیپ هاپی مناسبه؟
باکس سیلد بهتره یا پرتد؟[/QUOTE]
آره، منم همین کارو کردم.
چون خودم بیشتر پاپ و ترنس گوش میدم، نمیدونم.
سیلد ببندی کوبشش بیشتر و پورت دار ببندی لرزشش بیشتر میشه. به گمانم پورت دار بیشتر به کارت بیاد.
پیروز باشی
با عرض سلام خدمت دوستان
من یک پخش Pioneer 5150-usb دارم به همراه یک امپ سونی 250وات و باند های Pioneer 6990 که باندارو با Pioneer TS-A2503 عوض کردم کیفیت افت زیادی داشت که فکر میکنم از امپ باشه ممنون میشم اگر یه امپ که ست بشه با این باند جدید و حدود قیمتشو بگین .
با تشکر
با عرض سلام خدمت دوستان
من یک پخش Pioneer 5150-usb دارم به همراه یک امپ سونی 250وات و باند های Pioneer 6990 که باندارو با Pioneer TS-A2503 عوض کردم کیفیت افت زیادی داشت که فکر میکنم از امپ باشه ممنون میشم اگر یه امپ که ست بشه با این باند جدید و حدود قیمتشو بگین .
با تشکر
فعلا که کاپا 11 و 8400 و 1260 باکس پورتد رو میبندم تا ببینم چی میشهنقل قول:
ممنون :n12:
نه همین امپتون بهتر از 8604 و اون 3000 هم بیشتر ویبره است تا کوبش.مسلما با امپ مونو بهتر جواب میده تا بریج.نقل قول:
- - - Updated - - -
نه همین امپتون بهتر از 8604 و اون 3000 هم بیشتر ویبره است تا کوبش.مسلما با امپ مونو بهتر جواب میده تا بریج.نقل قول:
بعدا هم ساب رو ارتقا میدم هم مونو میگیرمنقل قول:
ممنون
دوست من یادت نره عکس از سیستمت بگیرینقل قول:
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
چرا پیامها بازتاب پیدا میکنن؟
:n13:
چشم حتما :n39:نقل قول:
سلام دوستان برای 206 میخوام ضبط و باند بگیرم بدون ساب و آمپلی یکی میگه 2750 پایونیر یکی میگه کنوود x400 گیج شدم ؟ باند DLS خوبه بگیرم؟ مرسی از دوستان
سلام . چقدر میخواین برای جفتش هزینه کنید ؟نقل قول:
چه صدایی دوست دارید ؟
چقدر حجم صدا و بیس مد نظرتون هست ؟
و اینک اون باند dls بدون آمپ صداش در نمیاد ، (اگر منظورتون 1073 باشه) .
بنظر من بجای اون همه هزینه برای باند یک آمپ و باند و پخش قیمت مناسب بخری خیلی بهتره .
ای بابا ایشالا ک سریع تر بهبودی کامل رو بدست بیاره.نقل قول:
حالا من میخام ی سیستم معمولی خوش صدا جمع کنم. بودجمم دانشجویی هست. میخام خرد خرد جمع کنم. آگه بشه میخام از امپ شروع کنم فعلا ی 8400 مد نظرم هست. البته دست دوم. آگه بودجه کفاف داد آون امپ hertz ep1d رو هم بگیرم قیمتش 200 گذاشته بود نمیدونم تعمیری بود یا ن اخه آشنا نیست و قیمتش واسه امپ مونو غیر عادی. هست. تا یکی دو ماه آینده هم ی ساب و میدرنج و سوپر تیوتر بگیرم. پخش هم 8350 SD هستش.
نظر شما راجب این کار چیه؟
ی ساب هم میخاستم ک خوش صدا باشه. هم کیفیت و هم قدرت داشته باشه میخام از موزیک لذت ببرم. ماشین هم سمند هستش.
تقدیم به شمانقل قول:
8400 کنوود، کاپا 11 و 1260 اینفینیتی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام فرزین جان.ممنونم از توجه شما و همه عزیزان که تو این مدت جویای احوال من هستید.نقل قول:
در مورد آمپ ep هرتز بهتره خرید نکنید.کلا این سری چه مونو و چه چهار کاتالاش کلید و پتانسیومترهاشون خراب میشن.
حالا که میخوای کم کم قطعات و تکمیل کنی اک بگیر نه دست دو.درسته مدتی طول میکشه ولی خرید لوازم دست دو ریسکش بالاس مگر طرف آشنا باشه.من پیشنهاد میکنم بودجه رو برای هر قطعه خوب در نظر بگیر تا بعدا نخوای بفروشی و دوباره هزینه کنی.
خجسته باشهنقل قول:
نرخ تک تکشون رو بگو ببینم با خرید من چه اندازه فرق داره.
بهت پیشنهاد خرید سوپر توییتر/توییتر رو میکنم.
پخشت چیه؟
پس از نصب هم عکس بگیر.
خوش باشی
:n16:
آمپ 8400: 410,000نقل قول:
باند کاپا 11: 380,000
ساب1260: 200,000
باکس: 65,000
توییتر چی پیشنهاد میکنید؟
پخش پایونیر 9550
سلام پخش 7650 کنوود دارم صدا رو. به سمت راست که می دم باکس هنوز صدا داره ولی به سمت چپ که بدم صدای باکس قطع میشه مشکل از کجاس
فرستاده شده از LG-D855ِ من با Tapatalk
راستش علتشو فکر میکنم بخاطر این باشه که ساب ووفر اون کانال صوتی رو به صورت مونو میکنه ، مونو هم یعنی تک کانال و یک طرف دیگه .نقل قول:
- - - Updated - - -
راستش علتشو فکر میکنم بخاطر این باشه که ساب ووفر اون کانال صوتی رو به صورت مونو میکنه ، مونو هم یعنی تک کانال و یک طرف دیگه .نقل قول:
من سوپر توییتر 202 درگ استر رو بستم. 240ت جفتش. شفافیت بالایی بهت میدهنقل قول:
برای من:
8400: 390
kappa: 362
1260: 185
8650BT pioneer: 485
box tornado: 65
خواستی نشونی فروشگاهی که اینارو ازش خریدم بهت بدم. کالاهاش اصل و آدم خوبی هم هست.
نقل قول:
کجا جفت 202 درگ استر رو میده 240؟
سلام دوستان این باند Pioneer TS-A6995 چطور باندیه؟؟؟؟
در مقایسه با Pioneer TS-6975V2 و Kenwood KFC-HQ718EX
کدوم خوبه؟
به نظر من 718 صداش جیقه و اصلا به درد نمی خوره
فرستاده شده از LG-D855ِ من با Tapatalk
باند جالبی نیس .نقل قول:
718 که واسه مردم خوبه :n08:
شما چه انتظاری از باند دادی بگو تا کمکت کنیم.
بیس سنگین میخوای ؟ کیفیت میخوای ؟
به نظر من به جای اینا برو jvc 7158 بخر هم قیمتش خوبه هم قدرت و کیفیتش در برابر اینا خیلی بهتره.
اگه باند کیفیتی میخوای هم e69 میتونی بگیری .
بودجه رو هم مشخص کن .
اگه پول بیشتر میخوای بدی mtx t6c693 .hertz hcx690
این دوتا هم گزینه های جالبی هستن.
- - - Updated - - -
باند جالبی نیس .نقل قول:
718 که واسه مردم خوبه :n08:
شما چه انتظاری از باند دادی بگو تا کمکت کنیم.
بیس سنگین میخوای ؟ کیفیت میخوای ؟
به نظر من به جای اینا برو jvc 7158 بخر هم قیمتش خوبه هم قدرت و کیفیتش در برابر اینا خیلی بهتره.
اگه باند کیفیتی میخوای هم e69 میتونی بگیری .
بودجه رو هم مشخص کن .
اگه پول بیشتر میخوای بدی mtx t6c693 .hertz hcx690
این دوتا هم گزینه های جالبی هستن.