امید وارمصادقی پرسپولیس نیاد
فکر کنم با این کارهاش می خواد استقلالی ها رو به تیغه
امید وارمصادقی پرسپولیس نیاد
فکر کنم با این کارهاش می خواد استقلالی ها رو به تیغه
بابا چرا شما همش گیر دادید به این وینگادای بی هنر؟!
هر وقت نیکبخت با اون وضع جسمانیش نمیتونه یه بازی نرمال کنه یا وقتی که آقای فرتی یعنی شیری به اصطلاح چشم و امید دفاع پرسپولیس شده و یا وقتی که توره دروازه بدون دروازبان رو از دو قدمی گل نمیکنه یا وقتی که عبدی و خیرخواه و منصوری شدند تعویض های طلایی تیم آخه چطور انتظار برد دارید؟
با اون شرایطی که پرسپولیس تو بازی دیروز داشت اصلا اگر بازی رو میبرد باید تعجب میکردیم نه حالا.
اینقدر بیچاره شدیم که تیم پکیده بگوویچ هم برای ما شاخ میشه!
اصلا داور داشت بشون می گفت بیاین بازی رو ببرید ولی اینها میگفتن نمیخوایم!!
راستی یه سوال داشتم و اون اینه که میخواستم بدونم که تیم پرسپولیس توجیه شده بود که بازی ها تک حذفی هستن و دیگه رفت و برگشت نیستن؟ آخه دقیقه 90 به بعد و تو وقت های اضافه پایانی چرا همه تیم جلو نمیاد و 2 3 تا دفاع و واعظی موندن عقب چکار؟ یعنی اینها هنوز حالیشون نشده بود که فرق 2 یا 3 گل خوردن مهم نیست و بیان جلو بلکه توپ خودش بشون بخوره شاید فرجی بشه بره تو گل(خودشون که خیری ازشون برنمیاد)؟
خلاصه این تیم فقط مشکلش وینگادای بی هنر نیست و باید کلی عوض بشه و حتما و به هر قیمتی که شده باید علی کریمی رو نگه دارن و یه 8 9 تا از این چاقالوها و کوچولوها و فرتی ها و بی غیرتها پرت بشن بیرون.
نیکبخت رو چند صفحه پیش در موردش بحث کردیم که از اون فلج تر نیست تو تیم ، ولی خوب این وینگادا هم خیلی نفهمه که هنوز هم این نیکبخت رو میاره تو بازی ... تیم کلا باید از ریشه بازسازیبشه و این بی غیرت هایی که فقط پول میگیرن باید پرت شن بیرون ... یکی باید باشه که دلش به حال باشگاه بسوزه
انصاريفرد: هدايتي 8 ميليارد هزينه به پرسپوليس تحميل كرده است
مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: اسناد و مدارك موجود در باشگاه پرسپوليس نشان ميدهد كمك 5 ميلياردي هدايتي صحت ندارد.
عباس انصاريفرد امروز در يك برنامه تلويزيوني اظهار داشت: پرسپوليس در صورتي كه از سازمان تربيتبدني كمك نميگرفت دچار مشكلات زيادي ميشد و شايد اين تيم سرپا نميماند اما اسناد و مدارك در باشگاه پرسپوليس به ما نشان ميدهد هدايتي كمك 5 ميلياردي به ما نكرده است.
وي افزود: شايد هدايتي اين كمك را طوري حساب كرده كه پولهايي را كه از باشگاه پس گرفته را حساب نكرده و فقط پولهاي كه داده را در رسانهها منتشر كرده است. اميدوارم هدايتي تمام مسائل را بازگو كند.
انصاري فرد ادامه داد: تلاش هدايتي براي پرسپوليس را كتمان نميكنم اما ايشان 2 ميليارد به باشگاه كمك كرده و 8 ميليارد به پرسپوليس تحميل كرده است. يعني بودجههاي اضافي را در چارچوب باشگاه قرار داده است. او براي يك بازيكن 70 هزار دلاري؛ 350 هزار دلار هزينه كرده است. پس اين كمك به پرسپوليس نيست بلكه معني ديگري ميدهد.
انصاريفرد خاطرنشان كرد: اين كار درآمدزايي در باشگاه نيست كه يك نفر پول بدهد و همه چيز را به خود خلاصه كند.
وي در خصوص مذاكره با كشورهاي خارجي درباره پرسپوليس گفت: با كشورهاي مختلف گفت و گو كردهام. آنها به من اعلام كردهاند كه قيمت پرسپوليس با هوادارانش بالغ بر هزار ميليارد تومان است. يعني يك افتخار ايران اسلامي كه البته ما نميتوانيم از آن استفاده كنيم.
انصاري فرد يادآور شد: مديري كه 6 ماه در رأس يك كار باشد نميتواند براي موفقيت تيم برنامهريزي كند. تيمي مثل پرسپوليس بايد مديري بالا سرش باشد كه حداقل 5 سال اين تيم را در اختيار بگيرد.
وي در خصوص وضعيت مالي فصل جديد پرسپوليس نيز گفت: به سازمان تربيتبدني اعلام كردهام كه براي فصل جديد هيچ پولي نميخواهيم و حتي به كمكهاي شخصي نيز كمك نداريم. پرسپوليس با اين پتانسيل خودش ميتواند درآمدزا باشد.
مديرعامل پرسپوليس در خصوص جذب آرفي مهاجم تيم فوتبال پيام مشهد تصريح كرد: با جذب آرفي به عنوان درآمدزايي هستيم. همين امروز از كشورهاي عربي پيشنهاد داشتم كه سه برابر قراردادي را كه با او بستهام به او بدهند تا من كار نقل و انتقال او را انجام بدهم پس كار من اشتباه نبوده است.اگر بخواهيم در حال حاضر او را بفروشيم پول سه بازيكن را در ميآورديم.
وي در خصوص واگذاري باشگاه پرسپوليس عنوان كرد: طرحي آماده و به مهندس عليآبادي و دولت ارائه كرده ايم تا در صورت تصويب كارهاي واگذاري اين تيم به بخش خصوصي انجام شود.
هدايتي: سازمان تربيت بدني جواب انصاري فرد را بدهد
رئيس هيات مديره باشگاه پرسپوليس گفت: براي هزينههايم در پرسپوليس مدرك دارم و اميدوارم سازمان تربيت بدني جواب انصاري فرد را بدهد.
حسين هدايتي در گفت و گو با خبرنگاران درباره اظهارات انصاري فرد مبني بر عدم كمك 5 ميلياردي به باشگاه پرسپوليس عنوان كرد: واقعا براي مديرعامل باشگاه پرسپوليس متاسفم. من براي تمام هزينههايم در باشگاه پرسپوليس اسناد و مدارك دارم و از امور مالي باشگاه نيز نامهاي درباره كمك 4 ميليارد و هشتصد ميليون توماني تاييديه دارم. اميدوارم سازمان تربيت بدني جواب انصاري فرد را بدهد تا مشخص شود كه چه كسي در حال فريب مردم است.
وي ادامه داد: در صورت لزوم و عدم پاسخگويي از سوي مسئولان به حرف هاي كذب انصاري فرد، نامه مسئول مالي باشگاه پرسپوليس را كه حرف هاي من را تاييد مي كند منتشر خواهم كرد تا دست همه براي مردم رو شود.
هدايتي خاطرنشان كرد: بازيكناني را به پرسپوليس آوردم كه شايد افراد ديگر نميتوانستند اين كار را انجام دهند؛ اما حالا مدير عاملي كه من از او حمايت ميكردم به من تهمت هزينههاي اضافه را در پرسپوليس ميزند.
منبع:فارس
از دوستان جدید پرسپولیسی میخوام که قبل از گذاشتن خبر ببینن که خبر تکراری نباشه و تو یکی دو صفحه قبل نباشه!
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=151759&page=1856
خانه پرسپولیس را چه کسی خراب کرد؟
جلسه روز گذشته محمد علي آبادي و علي سعيدلو به شايعه تفويض اختيارات رئيس مجمع باشگاه پرسپوليس دامن زد. روز گذشته محمد علي آبادي رئيس مجمع باشگاه پرسپوليس ميزبان علي سعيدلو بود كه مدت هاست پستي در پرسپوليس ندارد اما نظراتش بسيار مورد توجه قرار مي گيرد.اين جلسه هر چند توسط معاون رئيس جمهور تاييد مي شود اما او تلاش مي كند از محتوياتش چيزي را بازگو نكند: «با علی آبادي صحبت كردم اما فعلا بهتر است در اين مورد حرف نزنم و همه چيز را به بعد موكول كنم.» شايعه اما همچنان پابرجاست و آن هم اينكه علي سعيدلو به عنوان سرپرست باشگاه معرفي مي شود.استدلال هاي مربوط به اين شايعه هم مربوط به الگويي است كه در باشگاه استقلال اجرا شد.بر اساس آن الگو مسعود زريبافان حكم سرپرستي مجمع باشگاه (بخوانيد رياست مجمع) را از محمد علی آبادي گرفت تا به صورت موقت همه امور استقلال را به دست بگيرد.
اما چند ماه قبل از اين هم چنين شايعه اي مي شد با مضمون اينكه در مورد شرايط پرسپوليس از طرف مسوولان بالاتر تذكراتي به سازمان تريبت بدني داده شده و پيشنهاد شده است كه پرسپوليس به علي سعيدلو تحويل داده شود با اين همه در آن زمان سازمان ورزش اين خبر را تكذيب كرد و حتي محمد علي آبادي در مصاحبه با فارس اعلام كرد: بحث بازگشت علي سعيدلو مطرح نيست.اما جلسه روز گذشته محمد علي آبادي و سعيدلو دقيقا نشان دهنده اين است كه رضايت كافي از نتايج به دست آمده پرسپوليس وجود ندارد و همين روزها اتفاقات قابل توجهي در سطح مديريت باشگاه رخ خواهد داد.اتفاقي كه به نظر مي رسد سعيدلو كاملا از آن با خبر باشد: «اميدوارم اعضاي هيات مديره پرسپوليس دلايل قانع كننده اي براي مشكلات خود داشته باشند.» هرچند معاون رئيس جمهور در مصاحبه اش با فارس از اين توضيحات فراتر نمي رود اما جملات او اشاره اي كامل به تمام اختلافاتي است كه اعضاي هيات مديره با يكديگر داشتند.اختلافاتي كه تقريبا از اولين روز ليگ برتر وجود داشت و در نهايت به عدم نتيجه گيري تيم قهرمان فصل قبل انجاميد.
شروع ماجرا شايد در همان انتخاب اعضاي هيات مديره بود.رئيس مجمع باشگاه همان طور كه خودش ادعا مي كند نتوانست رضايت كاشاني را براي ماندن در پرسپوليس جلب كند.در اين شرايط كه به نظر مي رسيد رضايت سازمان تريبت بدني هم در آن لحاظ شده اعضاي جديد و عجيبي هم براي هيات مديره انتخاب شدند.از يك طرف مجيد فرخزادي به عنوان عضو هيات مديره انتخاب شد كه تقريبا هيچ سابقه مديريت ورزشي ندارد و از طرفي ديگر سخنگوي بسيار جوان و كم تجربه سازمان تريبت بدني در هيات مديره قرار گرفت.شرايط اعضاي ديگر هم چندان بهتر نبود و3 نفرديگر هم هركدام به دليلي شرايط پرحاشيه را براي تيم فراهم كردند.حسين هدايتي،داريوش مصطفوي و محمدحسين نژاد فلاح.نفر اول كه آمده بود تا سهام باشگاه را بخرد اما كسي قصد فروش سهام به او را نداشت.نفر دوم كه به خاطر سوابق كاملا روشن و واضحش در فوتبال معلوم بود كه چه دليلي براي آمدن به هيات مديره دارد و نفر سوم كه عضوي ثابت در تمام هيات مديره هاي اين چند سال پرسپوليس بوده است.يعني او توانسته با افراد مختلفي در هيات مديره پرسپوليس كنار بيايد و اين مساله نشان مي دهد كه چقدرموضع گيري هاي بي تاثيري دارد.
انتخاب اين هيات مديره در همان شروع فصل با انتقاد كارشناسان و پيش بيني شكست تيم در ميانه هاي فصل همراه بود اما از طرف رياست مجمع هيچ توجهي به انتقاد*ها نشد تا پيش بيني ها كاملا درست از آب در بيايد.اعضاي هيات مديره باشگاه در موارد مختلف با يكديگر به اختلاف نظر مي رسيدند و كم كم اين اختلاف نظرها در تيم تاثير مي گذاشت.در چنين شرايطي بود كه قطبي موفق شد يك قرارداد كاملا يك طرفه را امضا كند وبعد از آن هم موفق شد با كمترين خسارت ممكن دستمزدش را بگيرد و از ايران برود.حسين هدايتي شايد نقشي محوري را در اين اختلافات بازي مي كرد.او با قول تحويل گرفتن سهام پرسپوليس سرمايه گذاري كرده بود اما در تصميم گيري ها هميشه در حاشيه قرار مي گرفت.چنين شرايطي او و مديرعامل اول را وارد جدال هاي ناتمام كرد.در آن برهه هرچند اعضاي هيات مديره اختلافات را تكذيب مي كردند اما مصاحبه هاي مختلف داريوش مصطفوي بعد از بركناري تاييدكننده اختلاف او با هدايتي بود.در اين ميان يك اختلاف نظر موازي هم بين رياست مجمع باشگاه و حسين هدايتي وجود داشت.عضو سرمايه دار هيات مديره منتظر به واقعيت پيوستن قول و قرارها بود اما پيام هاي مثبتي در مورد انتقال سهام پرسپوليس دريافت نمي كرد تا اينكه محمد علي آبادي در مصاحبه اي رسما اعلام كرد كه قرار نيست سهام به كسي واگذار شود و اين ماجرا از اختلاف نظر علي آبادي – هدايتي پرده برداشت.سومين اختلاف نظرهيات مديره باز به حسين هدايتي باز مي گشت او كه موفق شد به خاطر هزينه هايي كه قرار است در پرسپوليس بكند دارويش مصطفوي را كنار بزند، پس از انتخاب مدير جديد دوباره با مشكل مواجه شد.او كه شنيده مي شد از ماه ها قبل براي مديرعاملي پرسپوليس با عباس انصاري فرد مذاكره كرده اما در همان روزهاي اول تحويل پست مديريت متوجه شد كه انصاري فرد هم در مسائل مختلف نظراتي مخالف او دارد.
سومين اختلاف نظر البته تا روز گذشته هم رسانه اي نشد.پس هرچند مديرعامل خلاف نظر رئيس هيات مديره عليه وينگادا مصاحبه مي كرد وبعد هم افشين پيرواني را كنار گذاشت.وهر چند ليدرهاي باشگاه پرسپوليس چندين بار براي حمايت از اين دو نفر با يكديگر درگير شده بودند اما فحاشي ليدرهاي منتسب به انصاري فرد نسبت به هدايتي سبب شد كه زخم كهنه سر باز كند.هدايتي در مصاحبه با فارس اعلام كرد: مديرعامل مسوول اين ناسزا گويي ها بوده و مديرعامل هم جوابش را داد.بعد انصاري فرد گفت كه رئيس هيات مديره براي پرسپوليس خرج نكرده و خرج تراشيده، تا هدايتي هم بگويد براي انصاري فرد متاسف است.نتيجه اين اختلاف نظر ها هم اين بود كه روز گذشته شايعه شد محمد علي آبادي به اعضاي هيات مديره دستور استعفا داده است هر چند كه فرخزادي در اين مورد مي گويد:«به من كه چيزي نگفته انداما آقاي هدايتي را نمي دانم» اين دقيقا در شرايطي است كه هر لحظه انتظار مي رود خبر سرپرستي علي سعيدلو بر مجمع باشگاه پرسپوليس منتشر شود و پاياني باشد برمديريت محمد علي آبادي بر مجمع باشگاه پرسپوليس.مديريتي كه طي سال گذشته حكم 3 مديرعامل را براي پرسپوليس امضا كرده است. مديريتي كه با انتخاب اعضاي نامناسب هيات مديره به نوعي صاحب نتايج اين فصل پرسپوليس است.
منبع:اعتماد ملی
دوستان لطفا با لحن آروم صحبت بکنن
نیازی به تندروی نیستش
بیانیه مشترک مدیران عامل باشگاههای پرسپولیس و استقلال
باشگاه پرسپولیس و استقلال در مورد فصل نقل و انتقالات بیانیه مشترکی را صادر کردند.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس متن این بیانیه به شرح ذیل است:
بدینوسیله اینجانبان مدیران عامل باشگاههای پرسپولیس و استقلال تهران مراتب زیر را اعلام میداریم:
با عنایت به رهنمودهای مقام محترم ریاست سازمان تربیت بدنی، جناب آقای مهندس علی آبادی و دیدگاههای نوین فدراسیون فوتبال کشورمان مبنی بر سالم سازی فضای فوتبال و دوری از پدیده شوم دلالیسم، اعلام میدارد در طول نقل و انتقلات و جهد عقد قرارداد با بازیکنان، صرفاً شخص بازیکن به تنهائی و یا به همراه مدیر برنامه رسمی نقل و انتقالات خود که دارای مجوز از فدراسیون فوتبال هستند میتوانند با این دو باشگاه وارد مذاکره گردند.
ضمناً خاطر نشان میسازد این دو باشگاه رقابتی برای جذب بازیکن خود از یکدیگر نخواهند داشت. امید است این حرکت جهت بهبود وضعیت فوتبال کشورمان مؤثر و مفید فایده واقع گردد.
عباس انصاریفرد
مدیر عامل باشگاه پیروزی
امیررضا واعظ آشتیانی
مدیرعامل باشگاه استقلال
نامه افشین پیروانی به مدیرعامل پرسپولیس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
افشین پیروانی در خصوص اتفاقات اخیر نامه ای خطاب به مدیرعامل پرسپولیس ارسال کرد که به دستور مدیرعامل پرسپولیس برای اطلاع و قضاوت عموم در سایت باشگاه قرار میگیرد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس متن این نامه به شرح ذیل است:
برادر محترم جناب آقای حاج عباس انصاریفر
مدتهاست شما به هر دلیلی راجع به من؛ حق و ناحق، درست و نادرست حرف زدید و گفتید و نوشتید و من به حرمت تیمی که رنگ قرمز پیراهنش و سبقه و شکلگیریاش در رگ و خونم جاری است و این تیم را فراتر از فوتبال؛ که یک جریان ملی میدانم سکوت اختیار کردم که اگر یار تیم نباشم بارش نشوم. اما تهمت و افتراها آن چنان به نهایت رسیده است و حیا در ادای ادعاها پنهان است و حجب شرمنده و شرمسار شده است.
برادرم؛ شما را که به نام حاج عباس انصاریفر حمل حاجی بودن و نام عباس حمل کردن بسیار سنگین است که طواف خانه کعبه نمودهاید و رشادت جوان بنیهاشم نام شماست چه آسان افترا و تهمت و دروغ به کار میبرید که آدم از آن سوی آب آمدهای چون وینگادا که تشرع حمل نمیکند به همه شرایط حرفهای و پول و قرارداد حتی از دست دادن سمتش؛ کذب شما را فریاد میکند و مدعی میشود شما به دروغ ناراحتی و نگرانی خود را به او نسبت دادهاید. من مدیون راستی و درستی اویم که بسیار از این سمتها بالاتر و ماندگارتر است.»
افشین پیروانی در ادامه نامه خود خطاب به عباس انصاریفرد آورده است: « برادر عزیز راه را سخت و کج کردید که اگر حضور من اینقدر برای شما غیرقابل تحمل بود به مردی و به راستی به خودم میگفتید و من نه به رادمردی که به عشق پرسپولیس قبول میکردم و خداحافظی.
پس چرا اینقدر ناجوانمردانه و تخریب. شما مرا به بلندپروازی متهم نمودید در سیمایی که میلیونها بیننده دارد. اگر بلند پروازی من به دیگری لطمه نزند چه ضعفی است و چه نادرستی در آن نهان است. من که سرافرازانه سرباز پرسپولیس بودهام. آن زمان که سمتی نداشتم چون یک تماشاگر تشویقش کردم و آن گاه که به یاری خواندنم مشتاقانه و بیواسطه و بی اما و اگر یا علی گفتم و آنگاه که آقای افشین قطبی ساعت سه صبح از ایران رفتند و من قربانی این دستور با باید هیات مدیره شدم تا تمرین ده صبح تیم بیمربی نباشد. این بلندپروازی که شما ترور و تخریباش میکنید برایم افتخار است که از خود گذشتم تا تیم پرسپولیس رنگ قرمز و عشقم برقرار بماند.»
در ادامه این نامه آمده است:« آقا شما با چه دانشی از مربی با دانش صحبت می کنید و تخریبش میکنید که در کنار تیم فرانسوی کار کرده ام. شما بیشک طرفدار خوبی برای پرسپولیس نبودهاید که در اوج حساسیت مسابقات مهم و جام حذفی با این که میدانستید تیم نیازمند آرامش است هر روز و ساعت به مصاحبه ها و گفت و گوهای کذب از تیم سلب آرامش کردید. اما من جوان که باید مثلا الگویم شما باشد سکوت پیشه کردم که مبادا آرامش بایسته تیم ترک بردارد و گرنه این نوشته را بایستی 10 روز پیش مینوشتم و این گفتهها را باید 10 روز پیش میگفتم.
من به عنوان یک پرسپولیسی از شما به عنوان مدیرعامل یا شاید عامل مدیر می گذرم که پرسپولیس را عشق است اما در معنا شما را به خداوندگار واگذار خواهم کرد. من سد و مانع شما بودم. شما این سد را برداشته اید. در آتیه شاهد اتفاقاتی خواهیم بود که خواهید دید و آنجاست که من همه چیز و همه پشت و پس و نبایدها را خواهیم گفت. شما با همه مانعها چون هدایتی، کریمی و... هم برخورد خواهید کرد. آیا آنها را هم خواهید شکست؛ چون من؟ »
پیروانی در ادامه نامه خود آورده است:« سلام مرا به دوستان، آن پیشکسوت خانه نشین و در کمین نشین مربیها برای برکناری برسانید که پس از کمین سکوهای تیم پیکان از فرط بیتیمی و دوری از فوتبال ارتوپد شده و به پشتوانه جنابعالی میخواهد گردن عابدزاده و باقری بشکند. کاش این رشادت در شکستن را در زمان مربیگریاش داشت تا با ترس و لرز ارنج تیم اعلام نکند. آنقدر نادوست داشتنی که همه چشم دیدناش را نداشته باشد. ایشان چه خوب میفهمد که کریمی خودش را به کمر درد زده و خداوند از سر لطف به کمر چه کسی خواهد زد.
در آخر بد نمیدانم بگویم روزی خواهند رفت و آنچه میماند مردی و مردانگی و سلامت و درستی است که هیچ وقت تمام نخواهد شد.
حاج عباس سدشکن؛ زمان، قاضی خوبی است که میگذرد. من روزی خواهم آمد و با جان و دل و وجودم ارادتم را به پرسپولیس و هوادارانش اعلام خواهم نمود؛ چرا که ترانه و باد را مردم در اختیار دارند و چه کسی میتواند بر ترانه قفل زند.
با احترام افشین پیروانی.»
دستور مدیرعامل پرسپولیس در خصوص این نامه:
روابط عمومی محترم:
متن فوق دریافت شد. خواهشمند است صرفاً برای اطلاع و قضاوت عمومی روی سایت رسمی باشگاه منتشر شده و برای حفظ شأن و حرمت پرسپولیس از ارائه هرگونه پاسخی اجتناب گردد. مراقب باشید حرمت دوستانی مانند افشین پیروانی بر ما لازم است.
عباس انصاریفرد
این که اینجا گفت کیه؟چکار کرده؟نقل قول:
فکر کنم منظورش حمید درخشان باشه
قلعه نوعي سوار بر تراكتور
چقدر هم بهش میاد
سعداوی در گفتگو با مهر :
انصاریفرد بزرگترین لطمه را به پرسپولیس زد/ به دنبال منافع شخصی هستند
مربی تیم فوتبال پرسپولیس با انتقاد از کنار گذاشتن افشین پیروانی از کادر فنی این تیم گفت: عباس انصاریفرد با این اقدام خود بزرگترین لطمه را به پرسپولیس زد.
نعیم سعداوی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب افزود: افشین پیروانی در شرایطی از پرسپولیس کنار گذاشته شد که تیم ما دو برد آورده بود و هیچ دلیلی نداشت که مدیرعامل باشگاه بخواهد این مربی را کنار بگذارد. اما آقای انصاریفرد با این اقدام نسنجیده و غیرکارشناسی بزرگترین لطمه را به تیم زد و باعث شد ما برابر تیم پاس شکست بخوریم و از جام حذفی کنار برویم.
وی ادامه داد: بنده بارها با آقای وینگادا در مورد برکناری پیروانی صحبت کرده ام که ایشان به صراحت اعلام کردند هیچ مشکلی با پیروانی نداشته و خود آقای انصاریفرد این تصمیم را گرفته است.
مربی تیم فوتبال پرسپولیس ادامه داد: متاسفانه طی روزهای گذشته حاشیه هایی از سوی خود باشگاه برای تیم شکل گرفته که مشخص است برخی افراد بدون در نظر گرفتن نام پرسپولیس تنها به فکر منافع شخصی شان هستند و می خواهند از آب گل آلود ماهی بگیرند و هر طور شده به اهدافشان برسند.
بازیکن پیشین تیم فوتبال پرسپولیس در ادامه خاطرنشان کرد: آقای انصاریفرد که مدعی هستند می توانند بدون کمک سازمان تربیت بدنی و شخص خاصی هزینه های باشگاه را تامین کنند چرا برای پرداخت بدهی بازیکنان 20 بار وعده و وعید داده است و هیچ وقت هم به وعده هایش عمل نکرده است؟ خود من هنوز 35 درصد از قراردام را دریافت نکرده ام و تا به حال بارها با بدقولی ایشان مواجه شده ام.
وی افزود: این آقایان فقط به فکر منافع شخصی شان هستند و چیزی که برایشان اهمیت ندارد پرسپولیس و هوادارانش است. این عده حاضرند برای رسیدن به اهداف شخصی شان خیلی مسائل اخلاقی و حرفه ای را زیر پا بگذارند.
سعدوای به اتفاقات اخیر در باشگاه پرسپولیس اشاره کرد و افزود: متاسفانه طی روزهای گذشته از سوی باشگاه به برخی افراد خط داده شده است که علیه رئیس هیئت مدیره و کادر فنی باشگاه مصاحبه کنند و ذهنیت مردم نسبت به این افراد منفی شود. اما غافل از اینکه مردم خوب و بد را از هم تشخیص می دهند و می دانند چه کسانی به فکر ضربه زدن به پرسپولیس هستند.
مربی تیم فوتبال پرسپولیس در ادامه به حاشیه سازی برخی قدیمی های پرسپولیس اشاره کرد و افزود: آقایی که در تیم های پایه ملی امتحانش را پس داده و در پرسپولیس هم عملکرد قابل قبولی در مربیگری نداشته و مورد اطمینان بازیکنان نیست مدام برای رسیدن به پست و جایگاه علیه کادر فنی فعلی صحبت می کند.
وی ادامه داد: این آقا اگر از نظر فنی خوب بود تا به حال بیکار نمی ماند و به دنبال این نبود که زیر پای مربیان دیگر را خالی کند تا سرمربی شود. به نظر من این آقا باید برود از کلاس های مربیگری درجه d شروع کند و اصول مربیگری را بیاموزد. متاسفانه این آقا برای اینکه به پرسپولیس برگردد با مدیرعامل باشگاه جلسه داشته تا به نیمکت این تیم برسد اما به اهدافش نرسید.
نعیم سعداوی با اشاره به حضور لیدرهایی که منتسب به باشگاه بودند و در بازی با پاس همدان حاشیه هایی را ایجاد کردند گفت: این عده را هم از سوی باشگاه اجیر کرده بودند تا در همدان علیه کادر فنی و اعضای هئیت مدیره شعار دهند. متاسفانه آقای انصاریفرد منافع شخصی را بر منافع باشگاه ترجیح می دهد و ضربات بزرگی را به پرسپولیس وارد کرده است
برای نهمین فصل لیگ برتر ؛
لیست فروش پرسپولیس اعلام شد / توره و پترویچ در لیست مازاد
ابراهیم توره،ایوان پترویچ و مهدی واعظی برای فصل آینده درلیست فروش پرسپولیس قرار گرفتند.
به گزارش خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، منابع نزدیک درباشگاه پرسپولیس خبراز لیست 10 نفره فروش این باشگاه برای فصل بعد می دهد که دربین آنها نام بازیکنان بزرگی به چشم می خورند. ابراهیم توره، فرانک آتسو، مهدی واعظی، ایوان پترویچ، مسعود زارعی، هادی نوروزی، فرهاد خیرخواه، باقری ها، علیرضا حقیقی وبهادر عبدی لیست 10 و محرمانه فروش باشگاه پرسپولیس است که فصل آینده دراین تیم حضورنخواهد داشت.
پیروز قربانی در پرسپولیس؟!
یروز قربانی در یک جمع دوستانه از پیشنهاد پرسپولیسی ها برای فصل آینده خبر داده است. او مدعی شده از طرف حسین هدایتی با او تماس گرفته شده تا برای پیوستن به پرسپولیس وارد مذاکره شود. پرسپولیس برای تقویت خط دفاع خود روی چند مدافع لیگ برتری نظر دارد که کاپیتان دوم استقلال یکی از آنهاست. البته در طول این فصل چند بازیکن دیگر از جمله مهدی رحمتی و امیرحسین صادقی هم چنین ادعایی را مطرح کردند که بعدا توسط هدایتی تکذیب شد. اما این بار موضوع زمانی جدی تر می شود که می بینیم نام قربانی همزمان در لیست فروش استقلال هم قرار گرفته است. هر چند که این لیست فروش رسمی نیست و هنوز تایید نشده. برخی ها حمایت از قلعه نویی و به اصطلاح قرارداشتن او در باند سرمربی سابق استقلال و اختلاف با فرهاد مجیدی که این روزها رابطه بسیار خوبی با واعظ پیدا کرده را از جمله دلایل کنار گذاشته شدن احتمالی قربانی می دانند. از بعد فنی هم گفته می شود مشاوران فنی و نزدیکان واعظ او را برای بازی در دفاع خطی مساعد و مناسب نمی دانند. بدون تردید اگر استقلال پیروز را نخواهد او با وجود سابقه 9 ساله در این تیم و بستن بازوبند آن بر بازو راهی تیم رقیب یعنی پرسپولیس خواهد شد، اما خود قربانی می گوید پس از بازی با الجزیره برای فصل بعد تصمیم خواهد گرفت:«پس از بازی با الجزیره در خصوص تمدید قرارداد صحبت می کنم. پیروز قربانی هنوز آنقدر بدبخت نشده است که قرار باشد دیگران تکلیفش را روشن کنند. من همیشه خودم تکلیفم را مشخص می کنم.» بدون شک طی روزهای آتی موضع رسمی باشگاه استقلال در قبال پیروز مشخص خواهد شد. تاکنون که برای تمدید قرارداد به او پیشنهادی نشده است.
تبریک به بروبچ پرسپولیسی مخصوصا خودم
تیم پاسارگاد اسبق خراسان شمالی به پرسپولیس خراسان شمالی تغییر یافت
که پنجعلی یرمربی این تیم شده
متن کامل خبر
محمد پنجعلي کاپيتان سابق تيم ملي فوتبال به عنوان سرمربي تيم پرسپوليس خراسان شمالي (پاسارگاد سابق) هدايت اين تيم را بر عهده گرفت.
به گزارش واحد مرکزی خبر، پنجعلي با اشاره به وجود استعدادهاي فراوان و علاقمندي جوانان خراسان شمالي به رشته پرطرفدار فوتبال گفت: درديدار با مسئولان استان و مديران تيم پاسارگاد خراسان شمالي تصميم گرفته شد تا اين تيم با نام جديد ((پرسپوليس خراسان شمالي)) و با هدف حضوري قوي در ليگ دسته يک فوتبال کشور / به مرحله جديدي از فعاليتهاي خود گام نهد .
وي با تاکيد برحمايت همه جانبه همه مسئولان استان براي حضور تيم فوتبال خراسان شمالي در ليگ برتر کشورافزود: پس از برگزاري جلساتي با اعضاي اين تيم در هفته آينده / از جوانان با استعداد و علاقمند استان تست اوليه گرفته خواهد شد .
پنجعلي با اشاره به توجه مسئولان براي جذب استعدادهاي بومي گفت : بيش از 60 درصد بازيکنان و اعضاي تيم پرسپوليس خراسان شمالي از جوانان بومي استان خواهند بود.
بنظر من خيلي در حق افشين پيرواني ظلم كردندنقل قول:
مثل يه سرباز داشت براي پرسپوليس كار ميكرد
يه دفعه زدند تو كاسه كوزش جمع كن برو :13:
حسین هدایتی فردا شب میهمان برنامه نود است
حسین هدایتی، رئیس هیأت مدیره باشگاه پرسپولیس پنجشنبه شب در برنامه نود میهمان عادل فردوسیپور است. هدایتی که از ابتدای فصل تاکنون در برنامههای تلویزیونی حاضر نشده است، قصد دارد تا در برنامه پربیننده نود در مورد مسایل و اتفاقات اخیر باشگاه پرسپولیس با هواداران این تیم گفتوگو کند. این احتمال وجود دارد که با توجه به صحبتهای انصاریفرد در مورد مسایل مالی باشگاه پرسپولیس، هدایتی اسناد و مدارکی را نیز همراه خودش به برنامه نود ببرد.
نمی دانم وینگادا چه مشکلی با من دارد ؟
باقری : مقابل الشباب بازی نمی کنم
از هواداران عذرخواهی می کنم
انصاری فرد : جواب پیروانی را نمی دهم
بیانیه افشین پیروانی علیه انصاری فرد :
حاج عباس سد شکن؛
با هدایتی و کریمی چه می کنی ؟!
بازی کردن با احساسات هوادران ممنوع!
پرسپولیس در بیراهه
همه اسیر جنجال ، درگیری و حاشیه
لطفاً به فکر بازی با الشباب عربستان باشید
به جرم پول گرفتن از بازیکنان
6 مربی فوتبال رسماً ممنوع الفعالیت شدند
واعظ آشتیانی در دفتر باشگاه پرسپولیس
تصمیمات ضد دلالیسم مدیران سرخابی
کریمی : بیرون از گود مانده ها دائم انتقاد می کنند
خودشان اهل باند و باند بازی هستند نه من
قطبی به جادوگر :
دلم خیلی برایت تنگ شده بود
هدایتی : من استعفا نمی دهم!
پیروانی :
قربانی تصمیمات هیات مدیره شدم
کریمی :
انصاری فرد پرسپولیس را به حاشیه برد
3 راهی حاج حبیب بعد ازملاقات با احمدی نژاد و علی آبادی
1. سازمان و ورزش 2. مدیر تیم های ملی 3. پرسپولیس
کاشانی :
با فوتبال می توان به بهشت رفت
جادوگر بعد از 357 روز در تیم ملی
در پاسخ به احتمال محرومیت از مربیگری در لیگ نهم
فیروز : حتماً منظورشان از « ف . ک » فابیو کاپلو بوده
برنامه های استویچکوف بهتر از تیگانا بود!
قاسمی : به زیدان گفتم به عشق اسلام بیا ابومسلم
حبیب کاشانی و 3 گزینه پیش رو
رییس سازمان تربیت بدنی
مدیر تیم های ملی یا مدیر عامل پرسپولیس
نیکبخت : نباید وینگادا را از دست بدهیم
شایعه قرارداد یک میلیاردی قطبی
درخشان می خواهد معروف شود
علی کریمی : آقای انصاری فرد ممنون که در لیست فروش قرار دارم !
مگر از من دعوت کرده اند که برگردم
دادکان : آقایان در این دو سال کجا بودند؟
نامه سرگشاده افشین پیروانی به عباس انصاری فرد
آقای سد شکن چه آسان افترا و تهمت و دروغ به کار می بری !
تیم ملی جمعه غربال می شود
فیروز تا بیانیه 2400 حاجی مایلی روزه سکوت می گیرد
در پی نشست کاشانی و علی آبادی در مورد تیم ملی
کفاشیان : سازمان نمی تواند برای فدراسیون تصمیم بگیرد
استقلال شرایط متسو را پذیرفت ؟
در واکنش به مربیگری استویچکوف در ابومسلم
خداداد : من هم پیشنهاد منچستر و چلسی را نپذیرفتم!
استارت جادوگر با قطبی
بازگشت جادوگر پس از 400 روز
تیم ملی با کریمی دیدنی تر شد
قلعه نوعی :
برمی گردم اگر واعظ نباشد
اولین بیانیه افشین پیروانی هم آمد
آقای پیشکسوت خدا می داند به کمر چه کسی بزند
هدایتی :
من استعفا بده نیستم ، اخراجم کنید!
اختلاس یک میلیاردی یک آقازاده ورزشی
سعداوی :
انصاری فرد از خداش بود پرسپولیس ببازد
بیانیه پرسپولیس و استقلال درباره فصل نقل و انتقالات
قانون 3+1 در لیگ برتر
مظفری ، داور دیدار تیم ملی و تیم امید
دادکان یا کاشانی ؛ یک نفر عهده دار مسئولیت تیم ملی می شود!
خبر فوری حبیب کاشانی در یک قدمی پرسپولیس
حبیب کاشانی در یک قدمی پرسپولیس
اتفاقات اخیر باشگاه پرسپولیس و مشاجرات لفظی که بین برخی اعضای هیئت مدیره این باشگاه صورت گرفته است شرایط را به گونه ای پیش برد که به نظر می رسد بزودی با انجام تغییراتی حبیب کاشانی به این باشگاه پرطرفدار بازگردد.
به گزارش خبرنگار مهر، اوضاع باشگاه پرسپولیس طی روزهای گذشته آنقدر بحرانی و پیچیده بوده است که می توان انتظار انجام هر تغییری از سوی سازمان تربیت بدنی در این باشگاه را داشت.
پس از اختلافاتی که بین عباس انصاریفرد به عنوان مدیرعامل و حسین هدایتی به عنوان رئیس هیئت مدیره بوجود آمد و به مشاجره لفظی آنها در رسانه ها ختم شد، این احتمال وجود دارد که بزودی تغییراتی در هیئت مدیره و مدیریت باشگاه بوجود آید.
ناکامی پرسپولیس در رقابتهای لیگ برتر و کنار رفتن از رقابتهای جام حذفی را نیز باید به مجموعه عواملی که می تواند به انجام تغییرات در این باشگاه بینجامد را باید اضافه کرد.
آخرین گمانه زنی های خبرنگار مهر حکایت از آن دارد که پس از مطرح شدن بازگشت حبیب کاشانی به ورزش و نشستی که او با محمد علی آبادی رئیس مجمع باشگاه پرسپولیس داشته است، این احتمال وجود دارد که او بزودی به این باشگاه پرطرفدار بازگردد.
قبل از این عنوان شده بود که احتمال دارد حبیب کاشانی به عنوان سرپرست به تیم ملی فوتبال کشورمان ملحق شود اما به نظر می رسد شرایط ویژه پرسپولیس مسیر مدیرعامل پیشین سرخپوشان را تغییر دهد. منابع آگاه حضور کاشانی در پرسپولیس را قطعی می دانند اما تا اعلام رسمی این انتصاب باید صبر کرد.
در این میان به نظر می رسد سازمان تربیت بدنی برای آرام کردن اوضاع پرسپولیس و نیاز به آرامش میلیونها هوادار قبل از برگزاری انتخابات دهم ریاست جمهوری، بزودی دست به انجام تغییراتی اساسی در هیئت مدیره سرخپوشان تهران بزند.
هدايتي: از مسووليتم در پرسپوليس استفعا نخواهم داد
رييس هيات مديره باشگاه پرسپوليس گفت: بر خلاف شايعات اخير به هيچ عنوان از مسووليتم در پرسپوليس استعفا نخواهم کرد.
"حسين هدايتي" روز سه شنبه در گفت و گو با خبرگزاري ايرنا،* در خصوص شايعات اخير مبني بر استعفاي دسته جمعي اعضاي هيات مديره پرسپوليس از اين تيم خاطر نشان ساخت: به هيچ عنوان از سمت خود در پرسپوليس استعفا نخواهم داد و تا زماني که عذرم را نخواهند در پرسپوليس خواهم ماند.
وي با اشاره به اختلافاتش با عباس انصاري فرد اظهار کرد: مسائل به وجود آمده به ضرر پرسپوليس است و اميدوارم هر چه زودتر آرامش به پرسپوليس بازگردد.
رييس هيات مديره باشگاه پرسپوليس افزود: دوست ندارم با مصاحبه هاي خود بيش از پيش به اين موضوع بپردازم و به هيمن دليل ديگر در اين خصوص صحبت نخواهم کرد.
هدايتي گفت: ورزش ما يک مسوول دارد و بهتر است در خصوص اينگونه مسايل علي آبادي نظر بدهد و ما هم در تصميمات او دخالت نکنيم.
وي اظهار کرد: اميدوارم مسايل پيش آمده در بازي مقابل الشباب عربستان بر روي بازيکنان ما تاثير نگذارد.
رييس هيات مديره پرسپوليس در پايان گفت: اميدوارم هر چه زودتر آرامش به پرسپوليس بازگردد تا بيش از اين تيم وارد حاشيه نشود.
وقتی دیگر از باخت هاي پرسپوليس ناراحت نمي شويم/ پرسپولیس جای غریب ها نیست
صاحب اصلي تيم پرسپوليس پيشكسوتان هستند و پرسپولیس جای ماست و نه جای آدمهای غریبه که برای کسب شهرت و درآمد به این باشگاه آمده اند.
پيشكسوت باشگاه پرسپوليس در خصوص باخت اين تيم مقابل پاس همدان و حذف از رقابت هاي جام حذفي كشور گفت: باور كنيد ديگر به شكست هاي پرسپوليس در رقابت هاي مختلف عادت كرده ايم و ديگر از باخت هاي اين تیم ناراحت نمي شویم.
محمد پنجعلي افزود : ديگر باخت ها پرسپوليس براي ما تفاوتي ندارد اما اي كاش مسابقه اين تيم مقابل پاس همدان را نمي ديديم. اين نتايج در شان پرسپوليس نيست.
وي ادامه داد: پرسپوليس رقابت هاي آسيايي را پيش رو دارد و بايد هر مربی كه با اين تيم كار مي كند يك انگيزه مضاعف را به تيم تزريق كند به هر حال رقابت هاي بين المللي مانند ديگر در اين بين مديريت باشگاه بايد طي نشستي مشكلات اين تيم را بررسي كند اگر لازم است تغييرات لازم را صورت دهند تا به نوعي شوكي را به تيم وارد سازند.
بازيكن سابق تيم پرسپوليس اضافه كرد : برخي از مشكلات فعلي تيم پرسپوليس از ابتداي فصل همراه اين تيم بود كه مربوط به مشكلات فني مي شود. به طور مثال وقتي مهاجم پاس همدان از رحمان رضايي درخط دفاعي عبور مي كرد به راحتي تا هيجده قدم و نزديكي دروازه پرسپوليس جلو مي آمد اما بازيكني نبود كه پوشش لازم را انجام دهد و عدم هماهنگي بين خطوط دفاع، میانی و حمله بسيار مشهود بود. واقعاَ جاي تعجب دارد که بهترين بازيكنان ليگ درتيم پرسپوليس هستند اما سازماندهي لازم را ندارند.
پنجعلي در خصوص احتمال بازگشت خود و علي پروين به تيم پرسپوليس گفت: صاحب اصلي تيم پرسپوليس پيشكسوتان هستند و پرسپولیس جای ماست و نه جای آدمهای غریبه که برای کسب شهرت و درآمد به این باشگاه آمده اند.
کاپیتان اسبق پرسپولیس و تیم ملی گفت: اما ما را بيرون كرده اند و متاسفانه مديران باشگاه حتي به خود اجازه نمي دهند از ما كمك بخواهند در حاليكه من قول مي دهم اگر پيشكسوتان پرسپوليس مسووليت كادر فني تيم را بر عهده مي گرفتند در هر سه جام ليگ برتر ،جام حذفي و ليگ قهرمانان مدعي قهرمانان بوديم. به نظر شما اگر يك مربي از خود خانواده پرسپوليس سرمربي بود مقابل الغرافه قطر به جاي پنج گل 100 گل مي خورديم؟! يا اينكه اين همه باختي كه در فصل جاري نصيب پرسپوليس شد، دو برابر مي*شد و پايين تر از جايگاه فعلي مي آمدیم، اگر چنين تفكري داشته باشيم دور از انصاف است. مشكل اصلي پرسپوليس اين است كه كساني كه بايد در اين تيم باشند در حال حاضر كنار اين تيم نيستند
كريمي : برخی فقط بلدند حرف بزنند / انصاری فرد پرسپولیس را به حاشیه برد
علي كريمي اظهار داشت: هيچ كس از آينده خود خبر ندارد. اتفاقات آينده را نمي توانم پيش بيني كنم. تا اين لحظه با الاهلي نيز هيچ قراردادي امضا نكرده ام.
وي افزود: قرارداد من تا پايان مسابقات فصل جاري است و سعي ميكنم پس از آن تصميم درستي بگيرم و در تيمي بازي كنم كه در آينده فوتبال تاثيرگذار باشد.
كريمي در خصوص مشكلات حاشيه اي در پرسپولس تصريح كرد: درباره مشكلات حاشيهاي در هيات مديره مردم قضاوت كنند. درگيري بين هيات مديره است و مردم بهتر از خيلي ها همه چيز را مي دانند. بايد هر چه سريعتر اين مشكلات حل شود چون در غير اين صورت روزهاي خوبي در انتظار ما نخواهد بود.
وي در خصوص امكانات كمپ تيم هاي ملي گفت: در طول يكسالي كه در خدمت تيم ملي نبودم امكانات نسبت به گذشته بهتر شده است.
هافبك تيم ملي اظهار داشت: تمرين خوبي را پشت سر گذاشتيم و از لحاظ روحي و رواني كامل آماده هستيم تا به جام جهاني صعود كنيم. اميدوار هستم به خواسته خود برسيم.
كريمي درباره مصدوميتش گفت: براي رفع مصدوميتم بايد نرمشهاي خاصي را انجام دهم تا مشكلي پيش نيايد خوشبختانه الان خوب هستم و مشكل خاصي ندارم.
وي درباره اظهارات حميد درخشان كه گفته بود برخي ها خودش را به كمر درد مي زند؛ گفت: به تيم خودم تعصب دارم. چون با كمر درد براي پرسپوليس 90 دقيقه به ميدان رفتم. البته بعضي ها بيرون از گود مينشيند و صحبتهايي مي كنند كه دو روزنامه براي آنها بنويسد و معروف شوند. درست است در برخي از بازيها شايد خوب نبودم اما نشان دادم كه تعصب دارم و جرات بازي كردن با مصدوميت را دارم. اين اتفاقات براي دفعه اول و آخر در فوتبال ما نيست و مطمئن باشيد همچنان ادامه دارد.
كريمي درباره اظهار انصاري فرد مبني بر احتمال فروش وي گفت: دست انصاري فرد درد نكند كه براي من اين تصميم را گرفته است. همه مردم متوجه ميشوند و ميدانند كه چرا مديرعامل پرسپوليس اين حرف ها را زده است. اگر اين اتفاق بيفتد بار من كمتر ميشود و من شايد بهتر ميتوانم در جاي ديگر به ميدان بروم. من در فصل جاري در پرسپوليس منتظر اين اظهارات نظرها بودم.
هافبک میانی تیم فوتبال پرسپولیس با اشاره به اختلافات مسئولان این باشگاه گفت: متاسفانه مدیرعامل باشگاه با برخی اظهار نظرها پرسپولیس را به حاشیه برد.
علی کریمی که در حاشیه نخستین تمرینش با تیم ملی با خبرنگاران گفتگو می کرد ضمن بیان این مطلب افزود: من نمی توانم در مورد مشاجره رسانه ای هدایتی و انصاری فرد اظهار نظر کنم و کسی باید اظهار نظر کند که صلاحیتش را داشته باشد.
وی ادامه داد: اما این را خوب می دانم که درست نیست یک مدیر و مسئول که تیمش برایش مهم است با دست خود تیم را وارد حاشیه کند. متاسفانه این اتفاق در مورد پرسپولیس افتاد و انصاریفرد پرسپولیس را به حاشیه برد.
کریمی در مورد ادامه حضورش در پرسپولیس گفت: تا روزی که با پرسپولیس قرارداد دارم با تمام وجود در خدمت این تیم خواهم بود و به تعهداتی که دارم پایبند خواهم بود.
وی افزود: برای آینده هنوز هیچ تصمیمی نگرفته ام و صحبت هایی که در مورد الاهلی امارات هم می شود صحت ندارد. در پایان فصل پیشنهادات را بررسی می کنم و با هر تیمی که مرا بخواهد مذاکره می کنم.
کاپیتان دوم پرسپولیس در مورد اظهار نظر انصاری فرد که گفته بود کریمی جایی در فهرست فصل آینده این تیم ندارد گفت: از ایشان تشکر کنم که با این اظهار نظر بار سنگینی را از روی دوش من برداشتند.
هافبک تیم ملی فوتبال کشورمان در مورد بازگشتش به تیم ملی گفت: یکسال در اردوی تیم ملی نبود اما شرایط خوبی بر اردو حاکم است. احساسم بر این است که شرایط روز به روز بهتر خواهد شد و با آمادگی بدنی و روحی که بر اردو حاکم است فکر می کنم بتوانیم در راه مسابقات انتخابی جام جهانی نتیجه لازم را کسب کنیم.
وی در خصوص آسیب دیدگی خود گفت: مراحل درمان را پیگیری می کنم و امیدوارم بتوانم با بدست اوردن سلامتی به تیم ملی کمک کنم. حتی اگر هم به سلامتی کامل نرسم هستند بازیکنانی در اردوی تیم ملی که بتوانند به این تیم کمک کنند.
کریمی در واکنش به اظهارات اخیر حمید درخشان بازیکن پیشین پرسپولیس گفت: من حداقل اینقدر تعصب دارم که اگر کمر درد داشته باشم با مشکلاتی جسمانی برای تیمم بازی کنم اما مانند افرادی نیستم که بیرون از گود هستند و برای اینکه خود را مطرح نگه دارند علیه تیم سابقشان مصاحبه کنند.
منبع: hurrahsport
ای کله پوکانقل قول:
برای نهمین فصل لیگ برتر ؛
لیست فروش پرسپولیس اعلام شد / توره و پترویچ در لیست مازاد
پتروویچ این فصل جزو بهترین بازیکنامون بود اونوقت برای فصل بعد نمیخواننش
اینام مشکل دارن با خودشونا
در جلسه دوشنبه شب کاشانی با علی آبادی مطرح شد؛ تیم ملی گزینه اول، پرسپولیس گزینه دوم
کانون هواداران پرسپولیس : بعد از جلسه دوشنبه شب حبیب کاشانی با علی آبادی، بازگشت مجدد مدیرعامل سابق و موفق پرسپولیس به فوتبال قطعی شده و نهایتاً کاشانی یا به تیم ملی میرود و یا این که بعد از یک سال دوری دوباره به پرسپولیس باز خواهد گشت.
بعد از درخواست علی آبادی از کاشانی برای در دست گرفتن پست مدیریت تیم ملی که در جلسه دوشنبه شب مطرح شد، بازگشت کاشانی به فوتبال کاملا قطعی شده و هم اکنون کاشانی بر سر دو راهی تیم ملی و پرسپولیس قرار گرفته است.
یک منبع بلند پایه که با مهندس علی آبادی ارتباط نزدیکی دارد؛ بازگشت حبیب کاشانی به این باشگاه پر طرفدار را قطعی میداند.
گزینه اول کاشانی برای بازگشت به تیم ملی است و اگر بنابه هر دلیلی مذاکرات برای این پست به نتیجه نرسد، وي بعد از یک فصل دوری از پرسپولیسی که در زمان مدیریتش عنوان قهرمانی لیگ برتر را به دست آورد، مجدداً پست مدیرعاملی این باشگاه را بر عهده خواهد گرفت.
این خبر در شرایطی مطرح میشود که بهزودی تمامی اعضای هیات مدیره باشگاه پرسپولیس از این باشگاه برکنار خواهند شد و کاشانی نیز از اقبال عمومی مساعدی برای بازگشت به پرسپولیس برخوردار است.
در تمرین امروز رخ داد؛ ناراحتي هواداران و تمرين نكردن نيكبخت به نشانه اعتراض
کانون هواداران پرسپولیس : تمرين پرسپوليس پس از دو روز استراحت از ساعت 10:30 امروز در مجموعه ورزشي خيريه عمل برگزار شد.
در اين تمرين بازيكنان پرسپوليس به گرم كردن، حركات كششي، آقا وسط، حركات سرعتي، فوتبال و استارتهاي بلند در نيمه زمين پرداختند.
*علاوه بر بازيكنان مليپوش؛ مسعود زارعي و مهران فرضيات نيز غايب بودند.
* عليرضا نيكبخت واحدي به نشانه اعتراض به پرداخت نشدن حق و حقوقش 20 دقيقه با لباس شخصي در تمرين حضور پيدا كرد و پس از اينكه متوجه شد مسئولان پرسپوليس قصد حضور در تمرين امروز را ندارند محل تمرين را ترك كرد.
* دروازهبانان تمرينات ويژهاي را زير نظر عابدزاده انجام دادند. وينگادا در تمرين امروز نظارت خاصي بر تمرين دروازهبانان داشت.
* حدود 70 هوادار در تمرين امروز حضور داشتند و كاملا سكوت كرده بودند. با اين حال در پايان تمرين چند نفر از آنها به نشانه اعتراض به عملكرد پرسپوليس شعارهايي سر دادند. شعارهاي اين عده معدود باعث شد شماري از ليدرهاي باشگاه به سمت آنها بروند و با آنها به گفت و گو بپردازند كه درگيري لفظي كوچكي به وجود آمد اما با پادرمياني محمود خوردبين به پايان رسيد.يكي از اين تماشاگران معترض در حالي كه اشك مي ريخت عليه پرسپوليس شعار مي داد.
* حميد عليعسگر با لباس شخصي نظارهگر تمرين بود. محسن خليلي نيز 10 دقيقه در محل تمرين حضور پيدا كرد.
* مهدي واعظي پس از 20 دقيقه تمرين به استراحت پرداخت.
* تمرين امروز پرسپوليس ساعت 11:50 به پايان رسيد و صبح فردا پيگيري ميشود.
فرخزادی: خبرهاي خوشي براي پرسپوليس در راه است
کانون هواداران پرسپولیس : عضو هيات مديره باشگاه پرسپوليس،گفت: تصميمات جديدي را براي تيم اتخاذ كردهايم و تا پايان هفته خبرهاي خوشي براي پرسپوليس در راه است.
مجيد فرخزادي روز چهارشنبه در گفت و گویی، درخصوص اختلافات به وجود آمده در بين مسئولان اين تيم،خاطر نشان ساخت: مسئله خاصي نبوده و تا پايان هفته سو تفاهمات به طور كامل حل خواهد شد.
وي افزود: اين حاشيهها به سود پرسپوليس نيست و بايد هرچه زود تر اين موضوع برطرف شود.
عضو هيات مديره پرسپوليس درخصوص شايعه بركناري انصاري فرد گفت: ايشان مديرعاملي هستند كه اعضاي هيات مديره انتخاب كردهاند و تا جايي كه لازم باشد از او حمايت خواهيم كرد و فكر نميكنم خبر بركناري او صحبت داشته باشد.
فرخزادي درعين حال تصريح كرد: براي انصاري فرد به عنوان مديرعامل حيطه كاري مشخصي تعريف شده است و او بايد در همان حيطه به كار خود ادامه دهد.
وي درخصوص انتشار خبر احتمال استعفاي دسته جمعي هيات مديره در پايان ديدار پرسپوليس در مقابل الشباب عربستان ،اظهار كرد: اين موضوع به هيچ عنوان صحت ندارد و تمام اعضاي هيات مديره با قدرت به كار خود ادامه خواهند داد.
عضو هيات مديره باشگاه پرسپوليس با اشاره به ادامه همكاري اين باشگاه با وينگادا، گفت: درحال حاضر او سرمربي پرسپوليس است و ما از وينگادا حمايت خواهيم كرد، پس از اتمام مسابقات درخصوص وضعيت او تصميمگيري خواهيم كرد.
توره: از حضور در ليست مازاد پرسپوليس بياطلاعم
کانون هواداران پرسپولیس : ابراهيم توره در گفت و گو كوتاهي اظهار داشت: با انصاريفرد در مورد تمديد قرار دادم در پرسپوليس صحبت كردم و به نتايجي رسيدهام اما از اينكه اعلام ميشود در ليست مازاد پرسپوليس هستم بيخبرم.
وي افزد: اميدوارم بتوانم با پرسپوليس ناكاميها را جبران كنم.
ستاره ها هم طاقتشان تمام شد // نيكبخت: مسئولان باشگاه مقصر ناكامي پرسپوليس
کانون هواداران پرسپولیس : عليرضا نيكبخت واحدي در گفت و گویی اظهار داشت: تا وقتي كه باشگاه پولم را ندهد تمرين نمي كنم. 2 ماه است به من قول دادهاند اما تا امروز هيچ فردي از باشگاه با من تماس نگرفته است. وي افزود: من بازيكن پولكي نيستم و اين را ثابت كردهام اما نميدانم چرا در بازيهايي كه به ميدان ميرويم چه ببازيم و چه ببريم فحش ميخوريم ولي موقع پول دادن كسي سراغ ما نمي آيد. نيكبخت ادامه داد: مردم خيال ميكنند ما پولهاي ميليوني به جيب ميزنيم. اميدوارم آنها به تمرين پرسپوليس بيايند و ببيند ما چگونه تمرين ميكنيم و يا آيا پول ميگيريم يا خير. وي ضمن انتقاد از مسئولان باشگاه پرسپوليس گفت: 2 ماه است آقايان به من جواب نداده اند. اعلام كرده اند من 60 درصد از قراردادم را گرفته ام. ميتوانم بپرسم منظور آنها كدام 60 درصد است؟ من از 3 سال پيش از محمد حسن انصاريفرد در باشگاه پرسپوليس چك دارم كه هنوز پول آن به دستم نرسيده است.
تا به امروز چه كسي اين حرف را از زبان من شنيده بود اما الان مجبور شدم اين حرف ها را بزنم تا ثابت كنم به جز پول براي اهداف بزرگي به پرسپوليس آمدم.
مهاجم پرسپوليس تصريح كرد: هدايتي به باشگاه پول تزريق و كمكهاي زيادي كرده است. وقتي كه اول فصل به بازيكنان قول پاداش ميداد يا حق و حقوق آنها را به موقع پرداخت ميكرد بعضيها ناراحت مي شدند. او براي پرسپوليس كم نگذاشت. بايد قدر اين افراد را دانست و دليل مقابله با آنها را در باشگاهي كه به اين افراد نياز دارد توضيح داد.
وي ضمن انتقاد از تصميمات مديرعامل پرسپوليس تاكيد كرد: از زماني كه در پرسپوليس انجام وظيفه ميكردم تا به حال اينقدر اوضاع را بد نديدم. اولين نفراتي كه حاشيه را به تيم ما وارد كردند مسئولان پرسپوليس بودند اما اعلام كردند كه مشكل بازيكنان هستند. يك روز اخراج بازيكنان پرسپوليس را بر سر زبانها انداختند و يك روز ديگر مربي تيم را كنار گذاشتند. مقصر ناكامي؛ مسئولاني هستند كه در باشگاه تصميمات عجيبي مي گيرند.
نيكبخت اظهار داشت: اگر در يك تيم بحث اخراج به ميان آيد بازيكن ديگر تعصب و انگيزه اي براي بازي كردن ندارد اما غيرت بازيكنان پرسپوليس نشان داد كه با حرف در باشگاه پرسپوليس بازي نميكنند بلكه با غيرت خود و علاقه مردم پيراهن اين تيم را بر تن كردند.
اين بازيكن درباره حضورش در ليست مازاد پرسپوليس عنوان كرد: اين كارها توسط رسانههايي انجام مي شود كه دنبال هدف خود هستند. من يك سال ديگر با پرسپوليس قرارداد دارم و در خدمت اين باشگاه هستم. خوشبختانه تا به امروز هر وقت براي اين تيم به ميدان رفتم آماده بودم و هيچ مشكلي نداشتم. امسال نيز دوران خوبي داشتم اما شايد با كمي فراز و نشيب بود. قول ميدهم در فصل آينده با عملكردي مطلوب جزو بهترينهاي پرسپوليس باشم.
نيكبخت خاطرنشان كرد: درست است كه من براي رفع مشكلات زندگيام بايد پول بگيرم و بعد با خيال آسوده براي پرسپوليس به ميدان بروم اما پيراهن پرسپوليس را هرگز با پول عوض نميكنم و هوادارانش را جزء بهترينها ميدانم. من دنبال شعار دادن نيستم ولي اميدوارم كه بتوانم عاملي براي موفقيت پرسپوليس در ليگ قهرمانان آسيا سپوليس باشم.
اين بازيكن در خصوص اظهار نظر پيشكسوتان پرسپوليس گفت: پرسپوليس به جايي رسيده كه هر كس از راه ميرسد دلش ميخواهد با عنوان بزرگ پرسپوليس بازي كند و حرف بزند. من از اين آقايان ميپرسم كه در زمان خودشان مثل ما حق و حقوقشان را دريافت نمي كردند اگر پول نمي گرفتند چه كار مي كردند.
نيكبخت يادآور شد: تمام پيشكسوتان پرسپوليس اگر از وقت مقرر در هنگام پرداخت پول باشگاه مي گذشت تصميم امروز ما را ميگرفتند ضمن اينكه آن زمان قولها بيشتر ارزش داشت.
وي تاكيد كرد: الان اگر نيكبخت واحدي پولي از باشگاه دريافت كند 10 دقيقه بعد بايد برود اداره ماليات تا تسويه حساب كند. در اين ميان هزار مشكل ديگر نظير اينكه آيا چك وصول شود يا خير؛ وجود دارد. آيا مردم و بزرگان پرسپوليس اين مشكلات را ميدانند.
مهاجم پرسپوليس اضافه كرد: وقتي پس از بازيها به خودرويت حمله مي شود، فحش مي خوري و يا تهمتهايي را به تو ميزنند؛ سختترين لحظات زندگيات را سپري مي كني. آيا آقايان اين چيزها را نمي بينند. ما با اين فوتبال واقعا زندگي نداريم.
آخرین گمانه زنی ها/ آقای کاشانی هواداران بی صبرانه منتظر حضور شما هستند
کانون هواداران پرسپولیس : اتفاقات اخیر باشگاه پرسپولیس و مشاجرات لفظی که بین برخی اعضای هیئت مدیره این باشگاه صورت گرفته است شرایط را به گونه ای پیش برد که به نظر می رسد بزودی با انجام تغییراتی حبیب کاشانی به این باشگاه پرطرفدار بازگردد.
اوضاع باشگاه پرسپولیس طی روزهای گذشته آنقدر بحرانی و پیچیده بوده است که می توان انتظار انجام هر تغییری از سوی سازمان تربیت بدنی در این باشگاه را داشت.
پس از اختلافاتی که بین عباس انصاریفرد به عنوان مدیرعامل و حسین هدایتی به عنوان رئیس هیئت مدیره بوجود آمد و به مشاجره لفظی آنها در رسانه ها ختم شد، این احتمال وجود دارد که بزودی تغییراتی در هیئت مدیره و مدیریت باشگاه بوجود آید.
ناکامی پرسپولیس در رقابتهای لیگ برتر و کنار رفتن از رقابتهای جام حذفی را نیز باید به مجموعه عواملی که می تواند به انجام تغییرات در این باشگاه بینجامد را باید اضافه کرد.
آخرین گمانه زنی های کانون هواداران حکایت از آن دارد که پس از مطرح شدن بازگشت حبیب کاشانی به ورزش و نشستی که او با محمد علی آبادی رئیس مجمع باشگاه پرسپولیس داشته است، این احتمال وجود دارد که او بزودی به این باشگاه پرطرفدار بازگردد.
قبل از این عنوان شده بود که احتمال دارد حبیب کاشانی به عنوان سرپرست به تیم ملی فوتبال کشورمان ملحق شود اما به نظر می رسد شرایط ویژه پرسپولیس مسیر مدیرعامل پیشین سرخپوشان را تغییر دهد. منابع آگاه حضور کاشانی در پرسپولیس را قطعی می دانند اما تا اعلام رسمی این انتصاب باید صبر کرد.
در این میان به نظر می رسد سازمان تربیت بدنی برای آرام کردن اوضاع پرسپولیس و نیاز به آرامش میلیونها هوادار قبل از برگزاری انتخابات دهم ریاست جمهوری، بزودی دست به انجام تغییراتی اساسی در هیئت مدیره سرخپوشان تهران بزند.
زرينه: واعظي مصدوم است
کانون هواداران پرسپولیس : دروازهبان باتجربه پرسپوليس به دليل مصدوميت صبح امروز با پرسپوليس تمرين نكرد.
دكتر زرينه در گفتوگويي گفت: «واعظي با مشكل ناراحتي از ناراحتي از ناحيه كمر مواجه است. در نظر داريم با فيزيوتراپي و اقدامات ديگر درماني اين بازيكن را براي ديدار با الشباب مهيا كنيم تا او براي بازي آينده مشكلي نداشته باشد.
سعداوي به باشگاه پرسپوليس احضار شد
کانون هواداران پرسپولیس : عباس انصاري فرد مديرعامل باشگاه پرسپوليس به دليل مصاحبههاي اخير نعيم سعداوي عليه مسئولان باشگاه اين مربي را احضار كرد.
انصاري فرد در اين باره گفت: به همين دليل امروز اعلام كردم سعداوي سر تمرينات حضور نيابد. او اگر به باشگاه پرسپوليس نيايد و دليل قانع كنندهاي نداشته باشد از كادر فني كنار گذاشته خواهد شد. تمام اين مسائل منوط به جلسهاي است كه قرار است با وي در روزهاي آينده برگزار كنيم.
توره چرا آخه ؟! پتروویچ هم که خوبه !
فوری / اميرحسين صادقي با پرسپوليس دوساله بست
کانون هواداران پرسپولیس : اميرحسين صادقي مدافع تيم فوتبال مس کرمان با امضاي قراردادي دوساله به تيم فوتبال پرسپوليس پيوست.
مدافع سالهاي نه چندان دور استقلال تهران با حضور در دفتر عباس انصاري فرد موافقت خود را با امضاي قرارداد دوساله اعلام کرد.
شايان ذکراست پيش از اين زمزمه هايي درخصوص بازگشت صادقي به استقلال مطرح شده بود که اين بازيکن امروز با پرسپوليس به توافق رسيد.
انصاری فرد فهرست فروش بازیکنان پرسپولیس را تکذیب کرد
کانون هواداران پرسپولیس : عباس انصاریفرد وجود هرگونه فهرست فروش و یا اخراجی را در پرسپولیس تکذیب کرد.
عباس انصاریفرد در گفت و گویی خبر وجود فهرست فروش بازیکنان این تیم را به شدت تکذیب کرد. انصاریفرد اعلام کرد در آستانه بازی حساس این تیم با الشباب عربستان متاسفانه عدهای به نشر اکاذیب میپردازند. همانطور که در موارد مشابه پیشین نیز کذب بودن این اخبار مشخص شد این بار نیز وجود هرگونه فهرست اخراجی در پرسپولیس یک فهرست خیالی و کذب است و وجود هرگونه فهرست اخراجی یا مازادی تکذیب میشود.
وی همچنین در ادامه در مورد شایعه برکناری محمود خوردبین از سرپرستی باشگاه پرسپولیس گفت: خوردبین یکی از اسطورهها و متعصبترین پرسپولیسیهاست و پرسپولیس خانه پیشکسوتانی مانند محمود خوردبین است. این خیر نیز شایعه بیش نیست و در راستای حاشیهسازی برای این تیم بزرگ میباشد.
انصاریفرد در پایان اظهار امیدواری کرد بازیکنان با تعصب پرسپولیسی خود الشباب را شکست داده تا دل شکسته هوادارن را به دست آورند.
لازم به ذکر است دیروز در یکی از سایتهای اینترنتی به کذب خبری با عنوان "لیست فروش پرسپولیس اعلام شد" درج شده بود.
سعداوي: خوردبين به من گفت حق حضور در تمرينات را نداري
کانون هواداران پرسپولیس : نعيم سعداوي در گفت و گویی، اظهار داشت: در تمرين امروز آقاي خوردبين به من اعلام كرد با دستور انصاريفرد ديگر حق حضور در تمرين را ندارم و به همين علت بايد محل تمرين را ترك كنم. من هم به او گفتم اين موضوع بايد به صورت مكتوب به من ابلاغ شود.
وي با اشاره به صحبت هاي انصاري فرد كه گفته بود "سعداوي را به باشگاه احضار كرده ايم "؛ عنوان كرد: من اين سئوال را از آقاي انصاري فرد مي پرسم كه معني حرف خوردبين يعني احضار به باشگاه يا اخراج از پرسپوليس؟
وي يادآور شد: اميدوارم انصاريفرد در تماس تلفني به من اعلام كند كه چه وقت بايد در باشگاه به ديدار او بروم و صحبت كنم. اگر به نتيجه نرسيديم حرف هايم را خواهم زد.
از سوي مدير برنامه هايش اعلام شد:
اولتيماتوم آرفي به باشگاه پرسپوليس
خبرگزاري فارس: مدير برنامه هاي اشپيتيم آرفي به باشگاه پرسپوليس اولتيماتوم داد.
عباس نبوي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس در اين باره اظهار داشت: با توجه به توافقات انجام شده و اتفاقات چند مدت اخير وظيفه خود دانستم تا مواردي جدي را به باشگاه پرسپوليس هشدار دهيم.
وي افزود: با توجه به قول مسئولان باشگاه پرسپوليس 27 ارديبهشت بايد 40 درصد از پيش قرارداد آرفي پرداخت شود تا او به قول خود و قرارداد داخلي پايبند باشد.
نبوي ادامه داد: متأسفانه در روزهاي اخير خبرهاي خوبي از باشگاه پرسپوليس نمي شنويم. روز اول كه هدايتي رئيس هيات مديره پرسپوليس با من گفت وگو كرد و آرفي را پرسپوليسي دانست حالا از بين افرادي كه بايد جوابگوي پرداخت پيش قرارداد آرفي باشد خارج شده و اين براي ما ناخوشايند است.
وي يادآور شد: البته به جزء هدايتي با عباس انصاري فرد صحبت هاي نيز داشته ايم اما از امروز اعلام مي كنم در صورتي كه در زمان مقرر پيش قرارداد آرفي پرداخت نشود او مذاكرات خود را با باشگاه سپاهان كه 20 درصد بيشتر از پرسپوليسي ها پول مي دهد آغاز خواهد كرد و يا جواب پيشنهاد 700 هزار يورويي براي 7 ماه را به يك تيم اماراتي خواهد داد.
وي خاطرنشان كرد: اشپيتيم براي پول به پرسپوليس نيامده اما نمي پذيرد كه پيش پرداخت يك هفته به تعويق بيفتد. او همچنين اعلام كرده در صورتي كه اين مبلغ پرداخت شود با دستور مسئولان باشگاه پرسپوليس به تهران خواهد آمد در غير اينصورت شرمنده هدايتي، انصاري فرد و هواداران اين باشگاه خواهد بود.
انتهاي پيام/
کاشکی نیکبخت به جای این همه حرف زدن و ایراد گرفتن از این و اون یه ذره بازی خودش رو بهتر میکرد تا اینطور همه از دستش شاکی نشن.
اصولا بازیکنی که همش تو حاشیه باشه همین میشه دیگه.
خدا وکیلی بازکن یعنی علی کریمی که اهل هیچ باند و زدوبندی هم نیست
عشق است کریمی