خیر ماژول شما مختص باند 42 و 43 هست
Printable View
خیر ماژول شما مختص باند 42 و 43 هست
این مودم فقط فرکانس 3500 و 3400 روی تکنولوژی TDD ساپورت میکنه دوست عزیزنقل قول:
دوست عزیز مودم های TD فقط به فرکانس های 4g ثابت وصل میشن و شما اگر سیم 4g ایرانسل روش بزاری علیرغم اینکه میتونی از بسته های اینترنت همراه استفاده کنی باز هم به شبکه td وصل میشی چون تکنولوژی ساخت مودم اینگونه هست که فقط فرکانس های td رو پشتیبانی میکنه ، اصلا دنبال این نباش که سیم 4g اپراتور دیگه روش بزاری چون عملی نیست .نقل قول:
اون موردی هم که شما داری میگی قبلا انلاک کردن شاید بر روی مودم جدید TF-I60 بشه در اینده چنین کاری انجام داد چون بازه فرکانسیش بیشتره ولی روی مودم های قبلی TD به هیچ وجه نمیشه از نسل 3 یا چهار استفاده کرد .
اگه بخوام مودم رو عودت بدم راهی وجود داره ؟ هنوز یک هفته نشده خریدم اگه میشه راهنماییم کنین؟؟؟
سلام.نقل قول:
خیر،روی همین مودم ZW101 انجام دادند.
به صفحه 70 همین تاپیک اگر برید،پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مربوط به یوزر Masoud 206-16v.
اینا همش بستگی به فرکانس کاری مودم و باند کاری اپراتور بستگی داره توی عکس ها اگر دقت کنید میبینید که فرکانس هایی که مودم داره ازشون استفاده میکنه همون فرکانس های td هست.که اگر غیر از این بود با مودم 3g میشد از lte هم استفاده کرد .هر چیزی را بهر کاری ساختن .شما هم امتحان کنید شاید نتیجه گرفتید .نقل قول:
بله حق با شماست،فرکانس 3500 میخواد،طبق راهنمای خود ایرانسل،هر دیوایسی که این فرکانس رو پشتیبانی بکنه،میتونه متصل بشه.نقل قول:
الان هم آنلاک کردن و تونستن با خط همراه اول و رایتل از مودم استفاده کنند،خب یعنی این مودم با سایر شرکت ها سازگاری داره.
منم قصد استفاده به همین منظور رو دارم.
تست هم کردم،اما فریمور آپلود نمیشه، Wrong frimware میزنه و نمیدونم باید چیکار کنم.
رایتل و همراه اول TDD 3500 ندارن اون وقت به چی میخواید وصل بشید وقتی دکل ندارن ؟نقل قول:
سلام دوستان من مدل gp_2101 خریدم فقط چیزی که تو ذوقم خورد نت3 هست واسه بازی آنلاین مشکل میخورم؟
شما بهتر بود قبل از خرید یه کمکی از دوستانی که از این بسته های TD-LTE ایرانسل دارند میگرفتید!نقل قول:
بله ایرانسل تماما روی نت تایپ 3 لاک هستش و بی شک تو مچ میکینگ و چت به مشکل بر میخورید!