حتا اگه یک ISP تمامی نرم افزار های اکانتینگ و سخت افزار مورد نیازش رو خودش ساخته باشه بازم نمیاد دزدی کنه ؛ چون مشترک هم میتونه تجهیزات مشابه ای روی خط بگذاره و بطور دقیق ترافیک رو مانیتور کنه ؛ و اگه اینجا بادلیل و سند و مدرک به وسیله این تجهیزات مشخص بشه که یک شرکت داره دزدی میکنه خوب محاکم قضایی و سازمان تنظیم مقرارت شکایت میشه و چون مشتری حرف خودش رو ثابت کرده ؛ شرکت محکوم میشه و تمام شیرازه کاری اون از هم خواهد پاشید .
یک کسب و کار وقتی میتونه درآمد های زیادی از کارهای مختلف داشته باشه ؛ هیچ وقت خودش رو در موضوعات حساس که زیر ذره بین هست ؛ خراب نخواهد کرد.
من میگم ، شما هم گوش نکنین ، به هرحال وظیفه انسانی من میگه : وقتی هم نوع ها و هم زبان های من دچار مشکل هستن، کمکشون کن .
پول زیادی که شما برای اینترنت پرداخت میکنین علت اون به هیچ عنوان دزدی ترافیک از سمت یک شرکت اینترنتی نیست و شما باید مصرف خودتون رو کنترل کنید.
من دست یاری رو دراز کردم ؛ راهنمایی های لازم رو کردم ؛ از گردن من رد شده دیگه تا الان .
خودتون میدونین هرکاری دوست دارید بکنین و ماه ها و سال ها اینترنت خودتون رو هدر بدین و چند برابر مصرف واقعی خودتون اینترنت مصرف کنید و پول پرداخت کنید.
روز و شب هم بیایین اینجا ؛ فروم های دیگه یا هرجای دیگه ای رو اینترنت به همه شبکه های ISP تهمت بزنین که ترافیک دزدی میکنن .
نتیجه عملی که انجام میدین مستقیم به خودتون برمیگرده ، چه مثبت چه منفی...
گفتنی ها رو گفتم چون وظیفه خودم میدونستم .
چه اونایی که به حرفام توجه نکردن ؛ چه اونایی که راجب حرفام فکر کردن ، برای همتون آرزوی موفقیت دارم:n16: