نقل قول:
سلام دوستان
از خوندن بعضی پست ها هیچی دستگیرم نمی شه.
قیمت جهانی فلان هدفن 64 دلار هست اما ایران میدن 140 هزار تومان
با نصف این پول میشه فلان هدفن رو گرفت اما کیفیت این هدفن 140 تومنی دو برابر اون هدفنه نیست
تازه متریالشم زیاد خوب نیست عین همین هدفن بیست تومنی هاست
سلام به شما
خوب درسته که قیمت اینجا با خارج تفاوت زیادی داره اما اینجا دو فروشگاه کنار هم قیمتهاشون با هم یکی نیست وحتی مدلهایی موجود که با قیمت دلاریشون برابری میکنه
اگه قرار به این بود که با دو برابر شدن قیمت کیفیت صدا هم دو برابر بشه که با این فرمول فکر میکنم یک هدفون 200 هزار تومنی آخرین کیفیت دنیای صدا باشه و چرا باید پول بابت این همه هدفون بدرد نخور و بی کیفیت میلیونی داد
اتفاقآ هدفونهایی هم هستند که متریال بسیار خوبی درشون بکار رفته اما چون کیفیت صدای خوبی ندارند کسی سمتشون نمی ره و اصلآ ازشون اسمی هم برده نمیشه مثال زیاده و خیلی بیشتر از اون تعداد هدفون با کیفیت صدای خوب ولی با متریال بی کیفیت که همه می شناسند
نقل قول:
دوستان شما هم حتما از جملات بالا تو پست ها دیدید و مثل من متحیرید که منظور نویسنده واقعا چیه
تمام پستهایی که توی این تاپیک و توی هر سایت دیگه ای باشه فقط نظر شخصی هستند غیر از اونچه که خود برندها عنوان میکنند که به نوعی اصلآ چیزی عنوان نمیکنند تا به اونها خرده گرفته نشه که چرا این اینطوره و اون اونطوره
یعنی عملآ تنها مرجع قابل دسترس همین تجربه حالا کمی تا حدودی کامل هست که نقل میشه و در واقع هدفون ابزار شخصی هست نه جمعی و نمیشه یک هدفون رو بین 10 نفر کارشناس خبره برای اظهار نظر قطعی به اشتراک گذاشت یعنی اینکه این ابزار شخصی باید برای شخص خوشایند و لذت بخش باشه نه همه مثلآ ممکنه یکی از صدای یک هدفون لذت ببره اما برای یکی دیگه حتی اسم بردن مدلش حکم عذاب الهی رو داشته باشه
نقل قول:
آقا جان قیمت جهانی یه بحث هست قیمت جنس تو ایران یه داستان دیگه این که از چندین کشور باید عبور کنه تا به دست من و شما برسه و چقدر پول گمرکی شده و چند دست تو ایران چرخیده تا به دست ما برسه هم یه داستان دیگه
پس به هیچ وجه قیمت جهانی ملاک قیمت یه محصول در ایران نیست.
موضوع اصلی اینه که قیمت تضمین کننده کیفیت یک هدفون نیست مثلآ چند ماه پیش که قصد خرید Ultrasone 10 رو داشتم با اولین تست کاملآ ازش نا امید شدم چون با توجه به قیمتی که داشت اصلآ در اون حد و اندازه کیفیت صدا نداشت و مهمتر اینکه کیفیت متریال با اونچه که توی نت شما ازش دستگیرتون میشه خیلی متفاوت به نظرم در حد یک هدفون با 1/5 قیمت باشه اون هم به سختی
نقل قول:
بعد هم میدونید که با پول یه بنز 400 میلیون تومانی میشه چند تا پراید خرید. پس اون کسی که این بنز رو میخره مشکل محاسباتی نداره
بنز سوار , بنز سوار هست و دلش میخواد چهارصد میلیون تومان پول بده یه ماشین بنز بخره
به نظر من بهتره هیچ هدفنی رو با هیچ هدفن دیگه مقایسه نکنیم
همیشه این مقایسه ها باعث منحرف شدن دیگران نمی شه مثلآ اگه من نوعی نیام بگم که EP830 کیفیت صدای بیسش از EP630 خیلی بهتره و به سمت حرفه ای تره چطور میشه یه کاربری رو که 630 داره متوجه منظورتون بکنید اتفاقآ تا مقایسه نباشه امکان انتخاب و سبک و سنگین کردن مشخصات هدفونها برای ما به وجود نمیاد اما نکته مهم اینه که مقایسه باید درست باشه مثلآ مقایسه EP830 با SE535 چندان جالب و منطقی نخواهد بود چون مورد مثالها با هم در یک رده یا کلاس نیستند که قابل مقایسه باشند چون نتیجه از پیش مشخصه که EP830 کوبیده خواهد شد و در مقابل Se535 بزرگتر از آنچه که هست به رخ کشیده میشه ولی گاهی اوقات این مقایسه ها بیشتر جنبه فان و یا حالتی از اغراق و بزرگنمایی در مورد خصوصیتی از یک هدفون می تونه بکار گرفته بشه نه تمام خصوصیات هدفون و اشکالی هم نداره ولی مقایسه شانه به شانه و بدون غرضی نخواهد بود
نقل قول:
برای هر محصول یه مرور بنویسیم (من تا حالا فقط یه مرور نوشتم که چند صفحه قبل هست)
صد جاش هم گفتم این فقط نظرات من هست شاید صدا از نظر من شفاف نباشه اما به نظر شما فوق العاده باش
در ضمن فقط محاسن و معایب یه هدفن رو باید نوشت تا خواننده خودش تصمیم بگیره که آیا این هدفن رو بخره یا نخره
پر حرفی کردم اما اینها درد دلهایی بود که دلم میخواست با شما هم درمیون بزارم
همونطور که گفته شد تمام ریویو ها صرفا نظر شخصی هستند و کسی از ریویوی کسی نمیتونه اشکال بگیره و این قانون نانوشته ریویو هست چون هر کسی سلیقه و نظر شخصی خودش رو بیان میکنه مثلآ اگر بیام و بگم EP830 مید بهتری نسبت به مدلهای قبلی کریتیو داره مطمئنن منظورم این نخواهد بود که بهترین مید نصیب کسی خواهد شد که این هدفون رو بخره بلکه منظور این بوده که مید این هدفون نسبت به محصولات قبلی بهتر شده و این نوع ریویوها صرفآ جنبه مقایسه نداشته و بلکه توضیحی ضمنی از آنچه که شنیده میشه هستند
البته به نطرم ریویوها رو به عنوان یک خاطره مکتوب از خرید و یا شنیدن صدای یک هدفون از نویسنده اون قبول کنید نه اینکه اون ملاک %100 بدون قید و شرط انتخاب یا رد یک هدفون باشه به هر حال اون نویسنده هم یک انسان هست و مثل شما دارای سلیقه ای متفاوت یا مشابه و اگر فرصت شنیدن این ریویوها نباشه که می تونید خیلی راحت بهترین هدفون دینا رو بخرید و یه گوشه ای بشینید و با خیال راحت به صدای مورد علاقه خودتون گوش کنید اما درست تر اینه که هدفونهای مختلف داشته باشیم که:
1. با جنس صدا های مختلف آشنا بشیم
2. بتونیم از تجربه ای که از خریدشون بدست آوردیم برای انتخاب و خرید بعدی استفاده کنیم
3. بتونیم دیگران رو هم با توجه به تجربه هر چند ناقص خودمون برای انتخاب مناسب راهنمایی کنیم
4. بتونیم با کسایی که از هدفون استفاده میکنند تبادل نظر کنیم
5. بتونیم یه ریویوی (خاطره) خوب بنویسیم که برای دیگران جدای از جنبه آموزشی، تفریحی، معرفی، گزارشی، علمی، خوشایند هم باشه
شما هم موفق باشید.