از کجا میتونم رام های این گوشی رو پیدا کنم؟
از کجا میتونم رام های این گوشی رو پیدا کنم؟
تو این تاپک میتونی هر چی میخای پیدا کنی یا درخاست بدینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رام جديد آيس كريم براي گالكسي اس 2 درز كرده و نسبت به رام هاي لو رفته ي قبلي خيلي بهتر شده
I9100XXKPA_I9100OXAKPA_OXA
PASS: samfirmware.com
I9100XXKPA_I9100OXAKPA_OXA
PDA: I9100XXKPA
PHONE: I9100XXKPA
CSC: I9100OXAKPA
Build date: January 5 2012.
Changelist: 51925
Files inside firmware.
How to flash.
- Open ODIN.
- Select .PIT / CODE / MODEM / CSC.
- Put phone in download mode. (HOME - VOLUMN DOWN - LOCK)
- Connect phone with cable. Push start (Wait till phone reboot on Android start screen!)
Changes.
Interface: Nothing in case of XXKP8.
Battery: Battery feels better.
Faster: Phones looks faster.
Touch: Touch response is better.
Overall: Firmware more stable but still with some bugs.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به دوستان
آقا من واسه یکی از دوستانم چند وقت پیش یه گلکسی اس 2 گرفتم.موقعی که خواستم بگیرم همه چیز رو چک کردم و کاملا دستگاه سالم بود.
الان بعد از نصب چند برنامه و بازی(که من نمیدونم از کجا گرفته و نصب کرده)الان گوشی تنها مشکلی که داره اینکه وقتی گوشی با وای فای یا از طریق GPRS به اینترنت وصل میشه و بعد ای فای گوشی قطع میشه ،وقتی با این گوشی تماس میگیری و یا تماس گرفته میشه صدای طرف از اسپیکر نمیاد اما صدای طرف از میکروفن گوشی به شخص مقابل منتقل میشه.اما اگه موقعی که گوشی این مشکل رو داره گوشی رو در وضعیت Loud Speaker گذاشته میشه صدای طرف مقابل هم میاد
این مشکل هم بعد چند بار تماس گرفتن و قطع کردن(مثلا بعد 10 بار) برطرف میشه و دوباره صدای طرف مقابل از داخل اسپیکر گوشی شنیده میشه
در ضمن این حالت فقط و فقط زمانی که از وای فای گوشی یا اینترنت سیم کارت استفاده میشه به وجود میاد
لطفا راهنمایی بفرمایید اما بیزحمت از حرفی که میزنید مطمئن باشید چون گوشی مال خودم نیست و اگه مشکلی پیش بیاد....
ممنون
دوستان رام گوشی و کرنل و از این ور چیزارو چطوری میتونم عوض کنم؟
من این اصطلاحات رو خیلی بلد نیستم و اصلا نمیدونم از کجا شروع کنم؟
یکی بلده به زبان خیلی خیلی ساده بگه که چطوری میتونم رام گوشی رو عوض کنم؟
دوستان گلم. مدیران سایت. موبایل خورهای گرامی این مشکل منو حل کنید این گالکسی اس2 عالیه است من فقط با شارژش مشکل دارم همون چیزی که فک نکنم مشکل باشه فقط من روش حساس شدم چی کار کنم بهتر بشه؟؟؟؟؟؟:13:
رام Turkbey 29.5نقل قول:
کرنل Phenomenal رو فلش کن مصرف در 7-8 ساعت به صورت استندبای میشه 3 درصد!
---------- Post added at 07:05 PM ---------- Previous post was at 07:03 PM ----------
گوشیو روت کنید از تو CWM میتونید Full Wipe کنید و سپس Install Zip From SD Cardنقل قول:
من شنیدم قیمت این گوشی بالا کشیده راسته تا نزدیک های یک ملیون تومان.
I9100G : بدون گارانتی 967.000 تنقل قول:
مشكل از مودم رام گوشي هست آپديت كنين حل ميشهنقل قول:
به بخش رام يه سري بزنيننقل قول: