ارور نمیده اون updater رو که باز میکنم پیغام میده که دانلود تمام شد رو دکمه start gme که کلیک میکنم این صفحه میره اما بازی بالا نمی یادنقل قول:
Printable View
ارور نمیده اون updater رو که باز میکنم پیغام میده که دانلود تمام شد رو دکمه start gme که کلیک میکنم این صفحه میره اما بازی بالا نمی یادنقل قول:
نمی شه لوگین کرد . توی فروم هم نوشته :نقل قول:
Yes there seems to be some issue with the log-in servers - at this point there is no information available on why or a time frame for a fix.
Please be patient and check back for official announcement from the GMs
جمعیت active بازی تقریبا ثابت هست. به خاطر شرایط خاص این بازی یه new player اگه ap buyer نباشه نمی تونه خوب پیشرفت کنه و بازی براش بی لذت میشه و بازی رو ترک می کنه . برای همین جمعیت بازی بالا نمیره. مگه اینکه سیاست این کمپانی عوض شه و اینقدر طمع کار نباشن و بی خیال چاپیدن پول مردم شن تا جمعیت بره بالا.نقل قول:
هنوزم جمعیت بازی کمه؟
عجیبه ! اولین باره چنین چیزی می بینم. روی سیستم های دیگه هم جواب نداد؟نقل قول:
نمی شه لوگین کرد . توی فروم هم نوشته :
Yes there seems to be some issue with the log-in servers - at this point there is no information available on why or a time frame for a fix.
Please be patient and check back for official announcement from the GMs
اگه مشکل از سرورهاشون باشه که یکی دو هفته ای احتمالا طول بکشه تا درست کنن.
آره.منم الان که می خوام لاگین کنم میگه can't receive Data
هنوز معلوم نیست تا کی باید منتظر بمونیم.
من با لپ تاپ تست کردم. مشکلی نبود. ولی داخل بازی یذره غیر عادی خلوت بود ! احتمالا بخاطره همین مشکل هست.نقل قول:
اگه می تونی مثلا با یه کانکشن دیگه مثل اینترنت هوشمند کانکت شو. اگر کار ضروری داخل بازی داری.
اگه اکثریت مشکل پیدا کنن بعد از درست شدن سرور به احتمال زیاد چند روزی +50% EXP بزارن. ولی خوب میره تو پاچه لول 60 ها که گریند نمی کنن.
پ . ن : راستی Kayden از بازی رفت ! الان گیلد لیدر گیلد اول Etain شده جناب آقای Bosh !
یه طوری تنظیم کرده بودم که امروز و فردا 20% بگیرم و 57 بشم . امروز که bdc , pid تموم می شه فردا هم exp استون . خرجمون با دخلمون جور در نمیاد QQ اینجور اشکالات هم که قوز بالاقوز می شه.
شایدم بد نباشه ..بتونیم ترک کنیم ! ولی خدایی هر جی من فکر می کنم به نظرم ترک کردن این بازی خیلی سخته . یه اتفاق خفن باید بیافته ...زلزله ای .. بمیرم یا یه چیزی تو این مایه ها ...نقل قول:
اگه مشکل از سرورهاشون باشه که یکی دو هفته ای احتمالا طول بکشه تا درست کنن.
نترس زن بگیری خود به خود ترکت میده.یه جوری ترک میکنی که نمیفهمی چطور شد.:31:نقل قول:
وقتی مخارج و مسئولیت زندگی افتاد رو دوشت اونوقت میفهمی دنیا دست کیه.:19:
نقل قول:
شانس من رو باش می خواستم برای اولین با این رو بازی کنم
الان درست شده .نقل قول:
شما هم اومدی ct ؟ :دینقل قول:
ما اینجا 80% پی وی پی ها رو بدون heal بازی می کنیم از بس فکشنمون حرفه ایه ^^ میومدی این ور خوووو
فکر کردی گیلد من مثل ct ه ؟ اینور همه 12 سالشونه . معمولا هم لولشون پایینه تا بخوای حرف بزنی می گه آقا بیا مون plvl کن QQ
یه بزرگسال داشتیم (گادس هم داشت ^^) امروز tor توپید بهش بخاطر +18 حرف زدن اونم گذاشت رفت .اونم بدبخت هیچی نگفت من همرو ندیدم ولی خیلی ساده داشت شوخی می کرد /
آخه یه 12 ساله چطوری می خواد تو این بازی pro بشه ؟! عقلش نمیکشه. مگه اینکه نابغه باشه. دیگه حداقلش 15 و 16 هست.نقل قول:
من که 546547 بار گفتم فقط گیلد یک باید عضو باشین تا بتونینین تو این بازی یه کاری بکنین.
بنده شخصا شایا رو به زن گرفتن ترجیح میدم lolنقل قول:
نترس زن بگیری خود به خود ترکت میده.یه جوری ترک میکنی که نمیفهمی چطور شد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی مخارج و مسئولیت زندگی افتاد رو دوشت اونوقت میفهمی دنیا دست کیه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زن بگیری از زندگی مجازی که خوبه از زندگیه حقیقی هم چیزی نمی فهمی ! من خودم اون زمان که جوون بودم 2 بار نزدیک بود زنم بدن !!!!! خطر از بیخ گوشم گذشت !
کلا زندگی تو ایران یه ریتم ثابت و مزخرفی داره که از بازی آفلاین هم خطی تر و مسخره تره. وقتی 20-28 هستی یا زنت میدن یا خودت عاشق میشی ! بالاخره ازدواج ! بعد 2 یا 3 سال اولین سری مشکلاتت با زنت شروع میشه ! بعدش زنت برای محکم شدن پایه های ازدواج و بستن دهن مردم برات بچه Drop می کنه! بعد این که بچه 4 یا 5 سالش شد سری دوم مشکلات شروع میشه ! (تو هر 2 سری اول و دوم امکان طلاق هست) اگه سری دوم مشکلات به خیر بگذره زندگی مشترک تقریبا دائمی میشه (امکان داره یه Loop هم تشکیل بشه و Drop بچه و مشکلات تکرار بشه ) و یکنواختی شروع میشه ! بعد بچت بزرگ میشه و مشکلاتت با بچه شروع میشه ! در همین حین باید در آن واحد چند تا کار همزمان انجام بدی تا دهن خانواده رو در مورد مسائل مادی ببندی. بالاخره بچت یا بچه هات ازدواج می کنن میرن (در عین حال همچنان موقع بدبختی هاشون وبال شمان ) بعدشم باید منتظر عزرائیل بود تا Leave the Life .
پ . ن : جزئیات +18 گفته نشد ! عرفان جان خواستی بگو برات PM کنم lol