دوستان کسی هست که ترکیده من رو جمع کنه؟ :دی
آخه با دیدن این ویدئو ها بنده شخصا ترکیدم و نقش بر زمین شدم
فوق العاده بود
دوستان کسی هست که ترکیده من رو جمع کنه؟ :دی
آخه با دیدن این ویدئو ها بنده شخصا ترکیدم و نقش بر زمین شدم
فوق العاده بود
میزات ترکیدگی چقدره؟پاشیدی در و دیفار؟:دی زنگ میزنم به دوستانمون توی شهرداری بیان با کاردک جمعت کنن:دینقل قول:
وستان کسی هست که ترکیده من رو جمع کنه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علی و حمید:
بابا چی میگین شما ها...2 روز گیریپاژ !کردینا....من که اخر نفهمیدم...کی جرات کرده از ارک جون بد بگه و توی کدوم عکس و اینکه اخر صولتی رو قرمز نشون داده یا قرمز رو صولتی نشون داده توی اون 4 خونه ایی که معلوم نیست تو کدوم عکس هست!!!فهمیدین!:دی :دی :دی
اون ویدئوی آرنا رو هم ببینید خوب همه جای گوشی رو نشون میده . از گالریش خیلی خوشم اومد !
اینا رو هم حال داشتید ببیتید فقط یه مقدار دست طرف میلرزه یه ذره عصبیه !:دی
کد:http://www.youtube.com/watch?v=uGJzpd7GmD8
کد:http://www.youtube.com/watch?v=0Q30IoT_v7o
بعد از مدت ها تر زدن سونی اریکسون بهش امیدوار شدم ! میزل گفته که صفحه نمایش بی همتاست و روی این پروتوتایپ ها هنوز خوب تنظیم نشده !
اين حميد كله تاس گير داده كه يه ذره بگي نگي همچين ببين منو :31: قرمزش صورتي ميزنه :31: نيست اين حميد حساااااااااس؟ :31:نقل قول:
بابا چی میگین شما ها...2 روز گیریپاژ !کردینا....من که اخر نفهمیدم...کی جرات کرده از ارک جون بد بگه و توی کدوم عکس و اینکه اخر صولتی رو قرمز نشون داده یا قرمز رو صولتی نشون داده توی اون 4 خونه ایی که معلوم نیست تو کدوم عکس هست!!!فهمیدین!
---------- Post added at 10:19 PM ---------- Previous post was at 10:16 PM ----------
لازم به ذكره كه حميد اين گالري مال سوني نيست! فابريكي استوك خود آندروئيدهنقل قول:
از گالریش خیلی خوشم اومد !
كه جديدا گوگل داره روي يه پلير تپل ماماني هم كه در شان آندو باشه كار ميكنه
مرسی از شفاف سازی . انصافا قشنگ کارکرده گالری رو . خوب شد مدیا اسکیپ هم حذف شد که آپدیت زود براش بیاد . خودم با برت صحبت کردم . همون قضیه ماساژ و اینا :دی
آخه میدون چیه مصطفی من میخوام سریع عیب و ایراداتشو پیدا کنم با نقاط قوت و شفاف سازی کنم . چون خودم طلبه این گوشی شدم میخوام همه چیز روشن باشه برای همه :دی
نكته قابل توجه و مهمي كه اشاره بهش نشد تو فيلم جي اسم آرنا
عملكرد فوق العاده بروز گوشي بود!!!!!!! نامصب :31: عين تبلت برات پيج باز ميكنه!
مثل برق جي اسم آرنا رو باز كرد (با فايلاي فلشش) كامل همونجا بود كه پي بردم فلش هم ساپورت ميكنه :31:
حركي با گوشي هاي رده بالاي آندروئيد كاركرده باشه ميفهمه من چي ميگم... اين يه كلاه دوباره بالاتر بود :31:
---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:25 PM ----------
سوال خوبي بود :31:نقل قول:
انصافا قشنگ کارکرده گالری رو
آندو 3 طراحيش بر پاييه همين گالري هست جانم :31: ببين چه كارت گرافيكي ميخواد
آره مثل همون 2 و 2.1 ...نقل قول:
مگه شماها کار رو زندگی ندارید؟اینهمه عکس و ویدلو نزارید.
شما وجدان ندارید؟:دی..
تی تی تو چرا؟:دی
---------- Post added at 10:37 PM ---------- Previous post was at 10:34 PM ----------
من جای ماکروسافت بودم عاقل و بالغ میرفتم در خفا پروژه ویندوز فون رو منحل میکردم:دی
حامد واقعا امپرسيو بود :31:
بينظير بود
لذت بردي ويديو ها رو؟ :31:
ندیدم.کدوماش رو بگیرم؟