این کار کیه؟ مکانیک یا باطری ساز؟نقل قول:
پس به نظر شما از درب نیست؟
Printable View
این کار کیه؟ مکانیک یا باطری ساز؟نقل قول:
پس به نظر شما از درب نیست؟
معمولا باطری ساز انجام میدهنقل قول:
کار چندان سختی نیس خودتونم میتونید چک کنید کافیه صندلی عقب
رو بردارید بعد کفی رو کنار بزنید ، دریچه رو با چهارسو باز کنید
نگاه بیندازید که شلنگ ها خیس یا ترک ترک نشده باشن
با سلام دوستان من یک روا دارم مدتی که در حال حرکت بخصوص در سر بالایی جراغ جک روشن میشه و ماشین یهو کپ میکنه واصلا گاز نمیخوره استپر ماشینو عوض کردم ولی فایده ای نداره امروز استپرو تمیز کردم ولی بدتر شد البته تو همین حالت بعد از خاموش کردن ماشین و روشن کردن دوباره ان ابتدا ماشین عالی گاز میخوره وشتاب عالی هم داره ولی بعد از چند لحظه دباره همونجوری میشه البته اگر در این حالت در دنده 3 دور موتور به 3000 برسه دوباره شتاب خیلی عالی میگیره ولی بعد دوباره ذاستان تکرار میشه اگر از دوستان کسی تجربه ای در این مورد داره یا علت رو میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه متشکرم.
دوست گرامی دوگانه سوز یا تک سوز بودن و مدل ماشینتون رو بگیدنقل قول:
ضمن اینکه این مورد در ای سی یو و یا سنسور آر پی ام من مشاهده کردم که دستور به استپر رو درست نمی رسونند با این حال اگه با دستگاه دیاگ پیشرفته چک کنید ممکنه سر نخی به شما برسونه
چون حتی ممکنه از کویل و یا حتی سیم های ارتباطی باشه نیاز به چک دار
با سلام
من پراید دارم
بعد از کار کردن ماشین ، وقتی یه جا پارک میکنم ، از طریق شیلنگ اون مخزن اضافی که به رادیاتور وصله و کنار باتری قرار داره آب رادیاتور تخلیه میشه و رو زمین میریزه
تو مخزن تا نیمه آب میمونه ولی آب داخل رادیاتور خالی میشه
هر روز یا دوروز یه بار باید پرش کنم
مشکل از کجا میتونه باشه؟
سلامنقل قول:
من این طور شده بود ماشین. لوله داخل مخزن افتاده بود. یعنی آب رو سر ریز میکرد توی مخزن اما چون لوله داخل افتاده بود دیگه به رادیاتور برگشت نداشت.
شما اون لوله داخل مخزن و اتصالات رو حتما چک کنید.)من درب و لوله نو خریدم)
ممنون دوست من
ولی درست متوجه نشدم
لوله ها به نظر سالمن
آب رو از رادیاتور میکشن بیرون
بعد دم مخزن اضافی ، یه لوله هست که آب کشیده شده از رادیاتور رو میریزه تو مخزن ، و یه لوله ی دیگه هست که از مخزن میره بیرون
حالا سوالم اینه که وقتی رادیاتور خالیه ، مگه نباید آب مخزن اضافی برگرده به رادیات؟
چرا از اون لوله ی دوم میره بیرون؟
نقل قول:
سلام
در مخزن رو چک کنید اون زائده اضافی در به سمت داخل موتور باشه ، اکثر این مشکلات سر همینه
هم از جهت زائده هست که آقای ابولفضل گفتند . هم از لوله.نقل قول:
ببنید داخل مخزن یک لوله هست. ممکنه افتاده باشه داخل مخزن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز همونطور که گفته شده درب مخزن دارای 3 لوله هستنقل قول:
یکی از رادیاتور یکی به درون مخزن و یکی برای سرریز مخزن به بیرون
به دلیل جنس مرغوب و گرمای زیاد آب اون درونیه خیلی براش پیش میاد که بیوفته ولی در اینصورت معمولا آب مخزنسر ریز میشه
جهت دو لوله رو هم نباید اشتباه وصل کنید
اما دو دلیل اساسی دیگه هم هست
از همه مهمتر درب رادیاتوره که خیلی عموله که خراب میشه و این اتفاق میوفته
از وجود و سالم بودن ترموستات هم مطمئن شید
درب رادیاتور های ژاپنی خوب جواب دادن
یه نکته هم اینکه از آب رادیاتور خوب و ضد یخ مناسب ایتفاده کنید با توجه به فصل گرما جدی بگیرید