این مشکل رو منم داشتم ، با ریست کردن گوشی حل شد . مستر ریست نه ها! همون برگشتن به تنظیمات کارخونه که از منوی setting انجام میشه .نقل قول:
Printable View
این مشکل رو منم داشتم ، با ریست کردن گوشی حل شد . مستر ریست نه ها! همون برگشتن به تنظیمات کارخونه که از منوی setting انجام میشه .نقل قول:
آقا کسی راهی میدونه که بشه فلش گوشی رو روشن نگه داشت و ارزش به عنوان چراغ قوه استفاده کرد :20:
فلاش N82 اگه روشن بمونه، میسوزه. چون با فلاش بقیه گوشیها فرق میکنه (زنون هست).نقل قول:
آقا همه راضی هستن از گوشی
من تصمیم دارم بخرم
در تکمیل حرفت ، این نوع فلش اصولا نمی تونه روشن بمونه :دی . چون سیستمش اینجوریه که انرژی رو تو یه خازن ذخیره می کنه و در یک لحظه هماهنگ با شاتر ارسال می کنه به دیود های زنون!نقل قول:
تکنولوژیش با لامپ های زنون خودرو ها فرق داره
بلـــــــه! :46: این گوشی 2-3 سالی هست امتحان خودشو کامل پس دادهنقل قول:
دوست من به قوله معروف برو بگیر حالشو ببر .... چون با توجه به امکانات فوق العاده بالایی که داره قیمت مناسبی هم داره ...نقل قول:
در ضمن این گوشی جزو معدود گوشیهای سیمبین هست که کمترین مشکل رو داره ....
خدمت دوستای گلم عرض کنم ، من با نرم افزار فلش دوربین رو روشن نگه میدارم ، و چراغ قرمزش روشن میشه
یه سوال : شنیدم این گوشی دیگه تولید نمیشه و خط تولیدش متوقف شده؟
صحت داره یا نه؟
البته الان هرچی N82 بیرون هست مربوط میشه به چند ماه قبل که تو انبار ها نگه داری شده...................
سلام
بچه ها دوربین گوشی من دیگه بالا نمیاد...! :| یعنی کاور رو باز میکنم یا دکمه شاتر رو نگه میدارم اصلا" انگار نه انگار!! :(
چشه به نظرتون؟
شاد باشید:40:
یونس جان 2روز پیش تودانشگاه گفتی که درست شده،الان بازم خراب شد؟
در مورد اون خبرم فکر نمیکنم صحت داشته باشه
بابا ان82 خیلی پرفروشه.
یونس جان فکر کنم بوی پولی چیزی شنیده ...:31:نقل قول:
.
فکر کنم باید خرجش کنی ...
.
راستی فکر کنم گوشی تو جزو سری های اول بود درسته ...؟ فکر کنم چند وقت دیگه باید ثبت نام کنی برای اسقاطی ..:46: