۴ لیتر . فیلتر روغن رو در هر تعویض عوض کنید .نقل قول:
Printable View
۴ لیتر . فیلتر روغن رو در هر تعویض عوض کنید .نقل قول:
آقایون اینی که میگید وقتی ماشین رو خاموش میکنید بعد روشن میکنید دماش خیلی بالاست، این کار رو در واقع ترموستات انجام میده برای روز های زمستون و خیلی سرد که اگر خواستید بعد از مدتی ماشین رو دوباره روشن کنید موتور آماده به کار باشه و سرد نشده باشه... در واقع ترموستات وقتی خاموش باشه، نمیزاره آب به رادیاتور بره و در واقع اگر بهش دست بزنید خیلی داغ نیست (حالا حواستون باشه یه دفعه بهش دست نزنید بعد بیاید انجا به من فحش بدید :D) ولی وقتی ماشین روشن میشه ترموستات راه رو باز میکنه و آب سریع خنک میشه، در مورد اینکه چرا دمای آب تا 120 هم میره هم اون دوستمون توضیح دادن(که البته بیشترش به خاظر مایع خنک کننده هست نه فشار هوا )
حالا یه چندتایی سوال :
من ماشینش مدل 85 هست و حدود 60 -65 هزار تا کار کرده، و به جز فیلتر هاش و تعویض روغن و یه بار هم که ترموستاتش خراب شد چیز دیگه ای عوض نشده ... حالا یکی از دوستام بهم گفت باید صفحه کلاچ، تسمه تایم و 4 تا لنت ها عوض بشه ... به نظر شما درست میگه یا نه؟ و اگر آره چه چیزایی دیگه باید تعویض بشه؟(فیلتر بنزین هم خیلی وقته عوض نشده، از 45 هزار به این ور عوض نشده، اون هم عوض کنم؟)
و اینکه با توجه به اینکه بیشتر روغن موتور های بازار تقلبی هستن، چه روغنی بهتره براش؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو دفترچه راهنما ظرفیت موتور رو، 3/2لیتر با تخلیه کارتر و 3/4 لیتر با تخلیه توسط ساکشن نوشته.
دوستمون تو اون تصپیر به وضوح توضیح دادند.نقل قول:
sent from my Sony Xperia Z tablet
یعنی شما هنوز تسمه تایم عوض نکردی؟؟!! استاندارد تسمه تایم 80000 کیلومتر هست. اما از لحاظ زمانی هم حدود 3 سال نباید بیشتر روش ریسک کرد. شما مشخصه ماشینتون کم کارکرد و تمیزه. اون تسمه تایم هم اگه تا حالا عوض نشده باشه اوریجینال پژو هست و جنس خیلی خوبی داره. من خودم رو 78000 کیلومتر و 3.5 سال عوض کردم. هر چند جنس تسمه تایم بعد از عوض کردن نشون می داد حداقل تا 100000 تا جای کار داشته. ولی به هر حال بیشترش ریسکه و ممکنه ضرر زیادی به ماشین بزنه. می دونی که اگه تسمه تایم پاره بشه سوپاپها هم آسیب می بینند. پس واسه خودرو تمیز شما:نقل قول:
اول تسمه تایم عوض کن. سعی کن همون اوریجینال پیدا کنی. نارکش power grip هست. ولی باید مطمین باشی. چون تقلبیش هم فراوونه. غیر از اون مارک دایکو ایتالیایی که ایساکو داره هم خوبه. سعی کن جای مطمین عوض کنی. من خودم خرید و نصب تسمه رو یکجا انجام می دم تا اگه مشکلی پیش اومد یقه طرف رو بگیرم. حتما موقع تعویض وضعیت غلتک هرزگرد و تسمه سفت کن رو بررسی کنند و اگه مشکلی داشت اونها رو هم عوض کنند.
تسمه دینام هم باید تعویض بشه.
صفحه کلاچ بستگی به رانندگی داره. خودت وضعیت کلتچ گیری و شتاب ماشین رو بررسی کن. ولی با توجه به میلومتر و مدل خوذرو شما احتمالا نیاز به تعویض داره.
لنتها هم همینجور. مثل صفحه کلاچ.
فیلتر بنزین رو حتما هر 10000 کیلومتر عوض کن.
آب رادیاتور هر 3 سالزیکبار باید عوض بشه. آب رادیاتور هم به هیچ وجه آب معمولی نریز و حتما از آب مخصوص رادیاتور به همراه ضد یخ با ترکیب 50-50 استفاده کن.
روغن ترمز هم هر 3 سال یکبار باید عوض بشه.
یه دونه مکمل سوخت 407 بخر و وقتی باکت خالی شد تو پمپ بنزین مه رفتی بریز تو باک و روش یه باک پر بنزین بزن. مکمل سوخت 407 رو نایندگی های ایران خودرو دارند و قوطیش خاکستری رنگه. تو تمیز کردن انژکتورها و شتاب و مصرف سوخت خیلی موثره. ولی دقت کن فقط مکمل سوخت 407 ایساکویی. هیچ مکمل دیگه ای نریز چون ممکنه بشدت درجه داخل باک یا انژکتورهات رو خراب کنه.
ان شاالله چرخش به خوشی واست بچرخه.
خیلی خیلی ممنون واقعا بهترین جوابی رو که میشد داد دادیم... ولی از کجا مطمئن بشم که اورجیناله و اینکه در مورد جای مطمئن، من از وقتی ماشنیو گرفتم یه جا میرم که تا حالا مشکلی نداشتم از اونجا، میشه استدلال کرد که چیزای که اونجاست اورجیناله؟
و در مورد روغن هم توضیح ندادید... ( روغن ترمز و گیربکس و کلا روغن های قسمت های مختلف، اینکه برای روغن موتور چه برندی خوبه و آِا بقیه باید عوض بشن یا خیر)
شما نمی تونید فرق تقلبی و اورجینال رو متوجه بشید. برای همین گفتم جای مطمین ببرید و خرید و نصب رو بسپارید به طرف. حتما ازش فاکتور مهر شده بگیر که توش کیلومتر تعویض و تاریخ تعویض به همراه مشخصات ماشین مثل پلاک و شماره شاسی درج شده باشه. تا اگهخدای نکردهمشکلی پیش اومد قابل ردیابی باشه.نقل قول:
روغن هم خب انواع تقلبی زیاده. من خودم توتال 7000 ایساکویی می ریزم که از قبل خریدم. الان دیگه فکر نکنم ایساکو داشته باشه. انواع روغنهای تصفیه شده تو بازار هست با مارکهای مختلف. که از تصفیه روغن سوخته بدست میاد و مرغوبیتی نداره. باز هم پیشنهادم روغنهای ایساکو هست. کاسترول مگنتیک هم خوبه اکه اصلش باشه. ولی هرروغنی گرفتی سر 10000 عوض کن. یه تاپیک تو سایت تیونینگ تالک هست در مورد روغن موتور. از اونجا هم می تونی اطلاعات کسب کنی. من چون خودم چند ساله از توتال 7000 استفاده می کنم زیاد با مارکهای بازار آشنا نیستم. اما همین توتال 7000 رو تو جعبه فلزی دیدم که طرف می گفت اصل هست. ولی کاملا تقلبی بود و روغن تصفیه. واسه همین می گم رگغن ایساکو چون تا حالا ازش بدی ندیدم و همون روغنی هست که تو خط تولید مصرف میشه.
روغن ترمز برند خاصی نمی شناسم. فقط باید سطح کیفی اش dot4 باشه که روی قوطیش نوشته.
روغن گیربکس هم نیاز به تعویض نداره.
okay بسیار ممنون پس با پس علاوه بر چیزایی که توی پست پیش گفتید ، روغن ترمز هم عوض بشه...
اگه بچه شیرازی ببر نمایندکی آقای تسلیم. نمایندگی های ایران خودرو موظفند فاکتور دقیق بهت بدن. اگر هم خدای نکرده مشکلی داشت بازرسی ایران خودرو پیگیری و رسیدگی می کنند.نقل قول:
بچه شیرازم ولی تو تهرانم :D ولی اونجایی هم که میرم توی یه فاکتور همه چیزو مینویسه که دقیقا چیکار کرده، کلا وقتی ماشین رو میبری سه چهار نفری میریزن سرش هر کس یه کاری میکنه و خیلی سریع همه کارارو میکنن ... و چون تا حالا مشکلی هم نداشتم بزنم به تخته به نظر نمیاد جنسای تقلبی بزاره رو ماشیننقل قول: