از سی دی دیگه استفاده کن و بعد وقتی سی دی بوت شد سریع کلید enter بزن و دوباره ویندوز نصب کن .نقل قول:
این سریالم امتحان کن شاید مشکلت حل بشه موفق باشی
Jbc46-q42fd-pggmc-kp38y-6mqd8
Printable View
از سی دی دیگه استفاده کن و بعد وقتی سی دی بوت شد سریع کلید enter بزن و دوباره ویندوز نصب کن .نقل قول:
این سریالم امتحان کن شاید مشکلت حل بشه موفق باشی
Jbc46-q42fd-pggmc-kp38y-6mqd8
دوستان عزیز من وقتی کامپیوتر را خاموش میکنم
فقط مانیتور خاموش میشه و سیستم اصلا خاموش نمیشه
ویندوز هم عوض کردم ولی فایده ای نداشته
لطفا کمک کنید
با تشکر
احتمالش به چند جا میره :نقل قول:
یکی اینکه شاید اشکال از پاور باشه ... یا از cpu ...
و یکیش هم از ویروسی بودن ...
شما از ویروسی نبون کامپیوتر خود مطمئن هستید ؟ و همچنین از درست بود سخت افزار ها ی کامپیوتری خود ؟
بعد ویندوز سرویس پک 3 اکس پس یا 2 ویستا نصب کنید
اگر مشکل حل نشد که بهتر
گزینه بعدی مشکل می تونه از پاور باشه و ...
در صورت حل نشدن مشکل سیستمت رو به خدمات کامپیوتری نشون بده
از دستور زیر :نقل قول:
Run --> powercfg.cpl
به تب Advanced برین و در قسمت drop-down روبه روی "When I press the power button on my computer" گزینه "shutdown" رو انتخاب کنین.
---
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگر از قبل روی Shutdown بود باید BIOS Setting رو تغییر بدین .
سلام
ما یه نتبوک داریم،ویندوز همراهش ،اصلی آاورجینال،جنیوآین...خلاصه میزون و قانونی
سوال :
میتونم از همین ویندوز روی یه سیستم دیگه استفاده کنم؟اگه میشه ،چطوری؟
متشکرم
با سلام
من یه مشکلی دارم.
وقتی میخوام روی هرکدام از درایوهای هاردم (بجز درایو ویندوز) دبل کلیک کنم با پیغام زیر مواجه میشم.
یکبار ویندوز رو پاک کردم و ویندز جدید ریختم اما باز هم این مشکل درست نشد. تنها راه دستیابی به درایو اینه که از نوار آدرس بالای صفحه برم یا راست کلیک کنم و explore رو بزنم.
به نظر شما دلیلش چیه و راه حل چیه؟ خیلی خیلی ممنون
http://img2.-------------/viewer.php?file=7usete68mcsjxb7wylhw.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ،من که عکسی نمیبینم !نقل قول:
ميتونين فايلهاي مخفي و سيستمي رو باز كنيد و نمايش بديد و بعد داخل درايورتون كه رفتين فايلي اگه با نامي ناشناس وجود داشت رو حذف كنيد.نقل قول:
معمولا اين مشكل واسه سيستم هاي ويروسي هست، و همينطور بعضي از سيستم ها كه نرم افزاري خاص رو نصب ميكنن و اين نرم افزار در ريشه بعضي از درايوها فايلهايي رو نگه داري ميكنه و بعد از حذف اون نرم افزار اين فايلش ميمونه توي ريشه و نميتونه نرم افزارش رو پيدا كنه به همين دليل اين پيغام رو مبني بر اينكه يه خطا هست نشان ميده.
موفق باشيد.
---------- Post added at 05:49 PM ---------- Previous post was at 05:47 PM ----------
قاعدتا ويندوزهاي واقعا اصل (يعني واقعا اصل باشه ) رو فقط رو يه سيستم ميتونين نصب كنين. چون كدي كه داره واحد هست، مثل ويندوزهاي ديگه كرك شده نيست!قاعدتا نصب نشه. مگه اينكه اصل نباشه.نقل قول:
موفق باشيد.
اصل که هست و شماره سریالشو هم روی نتبوک نوشته(یعنی زیرش در واقع ) و اون نواره رو هم داره روش...نقل قول:
خب شما فرض کن یه ویندوز اصل خریدی(اصل اصل :46: ) اونوقت میتونید روی هر سیستمی نصبش کنید دیگه ( یعنی همون موقع که میخرید که مشخص نیست رو کدوم سیستم میخاید نصب کنید خب ! ) و بعد از نصب کردن احتمالن از طریق اولین تماس با اینترنت ثبت میشه...یعنی قبلش که با مشخصه های سخت افزاری هماهنگی پیدا نکرده..
میشه توضیح بدید لطفن
نقل قول:
دوست عزیز خیلی ممنون
کارهایی که گفتید را انجام دادم
توی When I press the power button on my computer هم گزینه Shutdown بود
اگه میشه یه کم در مورد تنظیمات BIOS Setting توضیح بدهید
کلا چیزی در موردش نمیدونم
با تشکر